cart

Home > Reviews



Reviews pagina 1

  10/10

Top!

Eric | 21-09-2022 | over Anabolen-koning

Beste anabolen Koning,

Dankjulliewel wel dat jullie dit mogelijk maken! Geld opsturen en binnen de kortste keren bevestiging via email en producten de volgende dag in huis. Professioneel zonder onzin.

In 4 jaar tijd: 4x een kuur en mijn (jongens) droom is, mede door jullie aangeboden kuren, uitgekomen!!

Als lange schrale slungel de gym binnengekomen, na jaren kwam ik met de shakes en creatine niet meer verder. Afgelopen 4 jaar 2x Turina+Winstrol, met Personal Training & 2x Anavar+Winstrol (beide kuur vormen in pil vorm) ben ik serieus kg's in spiermassa aangekomen en ben ik onwijs te tevreden met de ongekende behaalde resultaten.

Nogmaals bedankt dat jullie deze producten aanbieden en dromen laten uitkomen. Ik hoop dat jullie andere mensen, net zoals mij heel blij kunnen maken.

  10/10

Top service

Sjako | 19-09-2022 | over Anabolen-koning

Echt 1 van de weinige mensen waar de klant koning is???? Geld opgestuurd volgende dag de bestelling al verzonden dus binnen 3 dagen in huis gelijk knallen echt ???? duimpje omhoog voor deze mannen groetjes sjako

  10/10

Prima site

Ron | 10-09-2022 | over Anabolen-koning

De zending was niet aangekomen, maar na een paar mails gaan ze het toch nog sturen. Ik stelde nog voor om de helft te betalen maar dat hoefde niet . Kortom een top club waar ik al een aantal jaar prima geholpen word. Bedankt en andere kunnen een voorbeeld aan jullie service nemen. Mv g

  9/10

Betrouwbaar

Joop | 02-09-2022 | over Anabolen-koning

De eerste keer is de zending niet afgeleverd. Na 3 dagen heb ik een mail gestuurd, maar ze wilden eerst wachten of het pakketje niet toch kwam.

Nadat de afgesproken deadline verstreken was hebben ze de bestelling nogmaals gestuurd en toen was het er na 1 dag.

Betrouwbare en goede service als je het mij vraagt.

  10/10

snelle bezorging

Davy | 02-09-2022 | over Anabolen-koning

na 2 dagen is de envelop toegekomen in mijn bus. hier leveren ze ten minste

  1/10

Slechte setvice

Diego | 01-09-2022 | over Anabolen-koning

Bestelling niet geleverd!!! Na 2maand wachten geanuleerd. Nog steeds niets trg betaald!!! Niet bestellen!!!

  10/10

Betrouwbaar

Andre | 13-08-2022 | over Anabolen-koning

Voor de eerste x een bestelling gedaan bij AnabolenKoning.2 potjes besteld,Turinabol en Dianabol.Betaling gedaan door middel van geld sturen naar hun postbus.Prima bevallen.....zondag besteld ,woensdag lag het pakketje netjes in mijn brievenbus.Vragen worden ook netjes beantwoord door de klantenservice.Ben dus heel tevreden en ga hier zeker meer bestellen

  10/10

Anavar winstrol

Robin | 19-06-2022 | over Anabolen-koning

Top producten! Doen wat ze moette doen.
Discreet verpakt en snel antwoord op je vragen. Vaste klant erbij!

  10/10

Besteld en met 2 dagen geleverd

David | 12-06-2022 | over Anabolen-koning

Wat een top service!

Besteld en met 2 dagen in huis!
Voor kwaliteit en betrouwbaarheid bestel je bij Anabolenkoning.

  9/10

Toplevering

Sven | 07-06-2022 | over Anabolen-koning

Na enkele bestellingen te doen bij andere sites deed ik nog 1 poging.
Ging beetje stroef met het linken om betalingen via bitcoin te doen maar eenmaal dit in orde was kreeg ik na enkele dagen al mijn zending thuis.
Eindelijk een site die echt doet wat ze beloven

  10/10

100% eerlijk en goed

ron | 06-05-2022 | over Anabolen-koning

Door omstandigheden duurde het bestellen voor deze site langer dan normaal . Ik ben dan meneer ongeduld en heb een paar boze mails gestuurd , ze bleven correct antwoorden hoe het kwam . Maar omdat ik echt van hun snel ben gewend ging ik twijfelen nu is toch alles binnen dus een 10+ zijn ze meer dan waard correct en goede spullen . En nogmaals me excuus

  10/10

Testbestelling

Vinny | 25-04-2022 | over Anabolen-koning

Recentelijk een proefbestelling gedaan om te kijken of alles goed ging. Betalen met bitcoin was nieuw maar dankzij jullie handleiding lukte het enbhad ik binnen een paar dagen mijn test e binnen. Binnenkort cut kuurtje bij jullie samenstellen.

  9/10

Normaal prima

ron | 21-04-2022 | over Anabolen-koning

Normaal een 10 , ik heb gister een boze mail gestuurd , misschien niet helemaal terecht. Maar ik ben echt gewent dat ik binnen een week me spullen heb . Dat is nu om 1 vage reden nog niet binnen (misschien Pasen ) wat ik helemaal vergeten was .

  10/10

AnabolenKoning service

Ninos | 15-04-2022 | over Anabolen-koning

AnabolenKoning heeft weer laten zien dat ze super goede service leveren! Sowieso reageren ze heel snel per e-mail en ze sturen de spullen gratis op!
Vorige week heb ik via e-mail aangegeven dat de testosteron die ik vorige jaar zomer kocht heel veel pijn doet na het injecteren. Er werd mij gelijk voorgesteld om nieuwe flessen op te sturen van een andere batch! Een paar dagen later heb in deze gratis thuis ontvangen en ze zijn inderdaad van een andere batch en het doet geen pijn meer na het injecteren. Dankjewel MuscleTeam! Ik raadde jullie al aan bij vrienden en kennissen en nu zal het nog meer doen!
Groetjes

  10/10

Snelle levering.

Hans | 01-04-2022 | over Anabolen-koning

Besteld via bitcoinsmethode ;) en de volgende dag in huis. Het was even wat omslachtig om alles te volgen mbt de betaling.

  10/10

Dianabol kuurtje

Ernst | 30-03-2022 | over Anabolen-koning

Gewoon perfect ! Snelle levering, product goede kwaliteit.

  10/10

oldscool maar top

Roj | 20-03-2022 | over Anabolen-koning

Een beetje wennen wel, geld via de post, super afhandeling. en snelle levering. reactie op mails is echt perfect.
top, Thanks! volgende keer weer via AK

  10/10

Betrouwbaar en tevreden

Noah | 15-03-2022 | over Anabolen-koning

Snelle levering, netjes per post, correct met e-mails en het beantwoorden van e-mails!

  10/10

Topkwaliteit

Tyson | 12-03-2022 | over Anabolen-koning

Al vele jaren mijn vaste leverancier!
Boldenone hier van topkwaliteit!!!
Deze lost mijn brobleem met eten voor een groot deel op!
Ik raad iedereen aan om hier te bestellen.
Geld per post neemt een beetje meer tijd in beslag maar daar heb ik het voor over! nog nooit broblemen gehad.
Nochtans ben ik geen groot verbruiker!
Top team!!!

  10/10

Aanrader!

Danny | 11-03-2022 | over Anabolen-koning

Binnen 3 dagen (betaling opgestuurd op dinsdag) mijn bestelling al binnen gekregen. Communicatie via de mail was ook top! Bedankt jongens!

  10/10

Super bestelling

Ludo | 04-03-2022 | over Anabolen-koning

Veel dank aan de anabolenkoning om mijn bestelde kuur netjes op tijd en mooi anoniem verpakt te leveren. Eerst was ik wat bang omdat geld per post versturen niet echt mijn vertrouwde ding is maar onterecht want ik mocht vandaag alles netjes ontvangen zodat ik maandag kan beginnen ???????? yes we can

  10/10

X

K vd m | 27-02-2022 | over Anabolen-koning

Levering. Is perfect

  10/10

Prefect

Rob | 08-02-2022 | over Anabolen-koning

Vrijdag besteld (waar een weekend tussen zit) Dinsdag ochtend binnen . Prima spullen (weet ik van vorige keren) en goede info . Waar het bij andere site's niet is + niet achterlijk duur .

  9/10

Ik denk supersnel

ron | 06-02-2022 | over Anabolen-koning

Ik heb 5-2.2022 een mail gekeregen dat het onder weg is , ik heb er groot vertrouwen in . Als is het wel ajmmer dat niet meer met Ideaal betaalt kan worden . en ik zie weinig MG sinds een 8 maanden . Ik ga van Dinsdag uit dat ik het binnen heb . Nooit geen probleem gehad via "old school"verzenden

  9/10

Oral kuurtje

Henk | 21-01-2022 | over Anabolen-koning

Ik vond het een beetje apart geld via de post te versturen, maar mijn twijfels waren ongegrond want drie dagen later had ik mijn kuurtje in de bus.

  9/10

Super

Martin | 19-01-2022 | over Anabolen-koning

Super tevreden, overzichtelijke website met op maat gesneden advies / keuzemenu, alle info die je nodig hebt. Snelle en discrete levering. TOP

  10/10

Heel tevreden

Anja | 13-01-2022 | over Anabolen-koning

Hele snelle levering en super discreet

  9.7/10

Betrouwbaar

Anoniem | 05-01-2022 | over Anabolen-koning

Na 3 dagen geen levering, netjes response gehad via mail.
Door drukke dagen vertraging post, na 6 werkdagen alsnog ontvangen in prima staat. Perfect ingepakt en toch geleverd. Top nu trainen.

  9/10

Prima dienst

Jef | 13-12-2021 | over Anabolen-koning

Goede snelle en discrete service

  9/10

Super product

JB | 30-11-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling snel geleverd, netjes verpakt en werkt goed. Alleen jammer dat dit betaling niet online kan.

  10/10

Topkwaliteit

Tyson | 28-11-2021 | over Anabolen-koning

Topkwaliteit voor de laagste prijzen en dat al vele jaren!!!

  10/10

Goede en snelle service

Jasper | 28-11-2021 | over Anabolen-koning

Prima service en goede communicatie, snelle levering!

  10/10

Anavar

Maarten | 28-11-2021 | over Anabolen-koning

Snelle service en reageren altijd direct per mail bij vragen! Zeker een aanrader

  10/10

Service

Bulk | 28-11-2021 | over Anabolen-koning

Voor mensen die nog twijfelen om bij dit top bedrijf te bestellen. Dit bedrijf,deze mensen houden daad bij hun woord . Top service

  10/10

Top service

Anton | 27-11-2021 | over Anabolen-koning

Aardige mensen, goede produkten en met een beetje geluk next-day delivery. 10/10

  9/10

Mr

Graaf | 23-11-2021 | over Anabolen-koning

Prima service. Goede stof.

  8/10

Halotestin

Robert | 23-11-2021 | over Anabolen-koning

Sommige effecten van Halotestin zijn inmiddels al zichtbaar en voelbaar maar de zogenaamde roïd rage blijft gelukkig weg. Ik had het allemaal wat krachtiger verwacht maar ik denk dat het beter is als het geleidelijker gaat. Voor mij de eerste keer dus ik kan het niet vergelijken. Service van Anabolenkoning is top. Daarom bestel ik er al jaren, hoewel ik geen grootverbruiker ben.

  10/10

Dianabol

Ronnie | 22-11-2021 | over Anabolen-koning

Goede en snelle service Binnen een dag na betaling in huis
En nou trainen maar

  10/10

Prima service

Marcus | 21-11-2021 | over Anabolen-koning

Prima levering, prima middelen.
Zeer aan te raden.

  10/10

Hier het echte werk!!!! Plus topkwaliteit!

Tyson | 19-11-2021 | over Anabolen-koning

Voor mij persoonlijk al meer dan 10 jaar het beste merk die er is(DNA)
En de prijs is de laagste in vergelijking met de kwaliteit.
Ook zeer betrouwbaar en eerlijk.
Als ik kon haf ik een 12op10!
hier nog nooit iets niet gekregen of verkeerde dingen, een aanrader zeker!

  10/10

Top leverancier met kwaliteit middelen

Ronald | 19-11-2021 | over Anabolen-koning

Zeer tevreden. Ik had Anavar, Winstrol en Nolvadex besteld. Snelle levering en wat ik nog belangrijker vindt. Via de e-mail contact over de betaling per post en het versturen van de middelen. Daarmee was het voor beide partijen volledig te volgen. Dat gaf controle en rust. De kwaliteit van de middelen is top. Dus bestel met een gerust hart bij deze topleverancier.

  9/10

Betrouwbaar, Snel en kwaliteit

Hannes | 19-11-2021 | over Anabolen-koning

Snel geleverd en anoniem! super kwaliteit !!! echt een aanrader voor anabolen!

  10/10

Super

Bennie | 17-11-2021 | over Anabolen-koning

Zoals gewoonlijk weer goed geregeld

  8/10

Dhr.

Wim | 17-11-2021 | over Anabolen-koning

Primo besteld en snel geleverd. Doordat ik al wat ouder ben ben ik met een lagere dosis begonnen, dan aanbevolen.
Ik heb mij sinds lange tijd niet zo goed gevoeld en ik ben tevreden over het resultaat.
Een licht Primokuurtje per jaar voor het lichamelijk onderhoud, sluit ik niet uit.

  10/10

Top!!

Anoniem | 15-11-2021 | over Anabolen-koning

Snelle levering en het werkt super!! ????

  9/10

Eerste order

Vinnie | 15-11-2021 | over Anabolen-koning

Eerste keer besteld binnen 2 dagen thuis ! Top service ,
Netjes verpakt .antwoord op mail ! Helemaal toppie.

  10/10

1ste x bowlen

Bigmo | 11-11-2021 | over Anabolen-koning

Ik denk al 5 jaar om een keer te kuren maar vertrouwde niemand op straat en in in de sportschool werd ik uitgelachen als ik vraag naar steroiden. Bedankt gasten nu ben ik eindelijk mijn 1ste kuur begonnen. Ik geef toe ik heb het fout ingeschat. Het is denk ik meer lange termijn spul en niet netals een preworkout goed voor de gym want ik kan nog steeds niet optrekken. Wat ik mensen wil meegeven is je krijgt spierspijn van de injecties en ook slaaptekort je lijkt wel opeens knap en je ogen wit maar ik heb ook last van een stijve pik haha als ik terug kon in de tijd had ik het misschien niet opnieuw gedaan maar als ik heel eerlijk ben heeft het wel als voordeel dat je veel meer durft bijvoorbeeld opslag vragen of solliciteren voor een opleiding machinist of helicopter lessen nemen. Als ik jong was en op een opleiding zat was het beter voor mij om te gebruiken maar nu na 5 jaar onderzoek is het beter om niet eens te beginnen vanwege alle gevaren die erbij horen. Ik hoop dat ik jullie zo help. Ciau

  10/10

Snel, anoniem & betrouwbaar

Anoniem | 11-11-2021 | over Anabolen-koning

Ik bestel hier al jaren zonder problemen. Levering is altijd snel,.anoniem en betrouwbaar.

  9/10

Top site / juiste spullen.. /goed geholpen.

Maus | 08-11-2021 | over Anabolen-koning

Kwaliteit spullen en altijd op tijd. Goed en netjes verpakt.

  9/10

Top

Saar | 08-11-2021 | over Anabolen-koning

Gewoon zoals het hoort, goed spul en correcte service

  8/10

Top levering

Bart | 05-11-2021 | over Anabolen-koning

Er wordt gedaan wat er gezegd wordt, na betaling een snelle levering. En je wordt netjes op de hoogte gehouden van de staat van je bestelling...

  9/10

Betrouwbaar

M. | 31-10-2021 | over Anabolen-koning

Paar keer besteld. Elke keer vlot bezorgd. Eén keer werd iets nabezorgd omdat het net niet meer op voorraad was maar daar werd netjes over gemaild met de vraag of ik alleen dat artikel dan later wilde, of de hele bestelling later zodat hij in één keer comoleet verzonden kon worden.

Behoorlijk goeie info over alle producten. Ik had ook een keer per ongeluk teveel betaald en daar werd ik meteen over gemaild en kreeg het direct terug.
Ze zijn ook goed bereikbaar voor vragen e.d.
Ik kon helaas net geen tien geven omdat een paar fatburners al een tijdje niet verkrijgbaar zijn.

  10/10

Snel, betrouwbaar en gewoon top

Kastoe | 30-10-2021 | over Anabolen-koning

Dit bedrijf bewijst keer op keer dat ze zullen leveren tot je het pakket ontvangt, no matter what. Post 2 keer niet bezorgd en jawel hoor ze sturen het gewoon nog een keer op. Ze zijn echt toppers

  10/10

Test e tren e t3

Wil van leeuwen | 29-10-2021 | over Anabolen-koning

Altijd top.
Netjes verpakt
Zeer professioneel

  9/10

Sustanon

Carlo | 25-10-2021 | over Anabolen-koning

Snelle levering producten na betaling, na 1 dag al binnen via de brievenbus

  10/10

Dianabol-Winstrol

Robinjo | 24-10-2021 | over Anabolen-koning

Snelle service producten na betaling na 1 dag al binnen via de brievenbus geleverd
Is idd wel even wennen om de betaling via envelop te doen maar aangetekend en kon dit netjes volgen … geeft wel een veilig gevoel dus top!!!
Ben heel benieuwd naar deze kuur hou jullie op de hoogte… Aanrader om hier te bestellen

  10/10

Top

Kastoe | 21-10-2021 | over Anabolen-koning

Snelle levering. Eerste keer niet aangekomen en gister hebben ze opnieuw de bestelling verstuurd!

  10/10

Top

Strong | 17-10-2021 | over Anabolen-koning

Super snelle levering weer!! Eigenlijk nog nooit fout gegaan!!

  10/10

Dbol

Aart | 17-10-2021 | over Anabolen-koning

1x dbol besteld, snel afgeleverd en goed verpakt in de briefbus! Aanrader!

  10/10

Snel

Sahad | 16-10-2021 | over Anabolen-koning

gister besteld, vandaag ontvangen. supersnel

  9/10

Alles goed

Geert | 11-10-2021 | over Anabolen-koning

Goedemorgen,

de pillen diana werken helemaal prima. Veel kracht erbij en ik blaas goed op.
De rest van het verkrijgen was heel goed en betrouwbaar.
Volgende keer ben ik er weer bij.

Groeten,
Geert

  8/10

Winstrol/anavar

Aad | 10-10-2021 | over Anabolen-koning

Snel en duidelijk .

  10/10

Goed spul

Vlam | 10-10-2021 | over Anabolen-koning

Anabolen kopen werkt hier prima, mailen goed en snel, betalen lastig, verzenden super.
Testosteron gekocht, verwerken gaat goed en het werkt heel goed.
Hulk
Thx gasten

  10/10

Dhr

Franz | 10-10-2021 | over Anabolen-koning

Al jaren een betrouwbare leverancier. Nu ook weer woensdag besteld en donderdag in de bus.
Het betreft ook het juiste spul.

  9/10

Dianabol

Marco | 07-10-2021 | over Anabolen-koning

Op tijd geleverd en het spul is goed ben al 2 kg aan gekomen

  9/10

Superadvies

Erwin | 06-10-2021 | over Anabolen-koning

Ik wil even zeggen dat ze je niet zomaar wat aansmeren. Ze nemen de tijd om je vragen goed te beantwoorden en ze zeggen eerlijk dat er risico's aan zitten. Ik heb het gevoel dat ik een goed idee heb van wat anabolen met me doen.

  9/10

Superservice

Ralf. S. | 04-10-2021 | over Anabolen-koning

Heel snel toegestuurd.
Goede mails heb er veel van geleerd.

  8/10

Winstrol& Annavar kuur

Nino | 30-09-2021 | over Anabolen-koning

Heel tevreden over de snelle service en bezorgen van wat ik besteld heb. Verder is de kwaliteit ook redelijk goed. Ik raad het aan. Ik ga zelf weer hier m’n supplies bestellen.
Dank

  10/10

Uitstekend

Ken | 28-09-2021 | over Anabolen-koning

Perfecte dienstverlening.
Als je met vragen zit krijg je snel een hulpvaardig antwoord.

Mooie verzendtijd.
De bestelling kwam sneller aan dan verwacht!

Aanrader!




  8/10

OK !

Reno | 28-09-2021 | over Anabolen-koning

- veilige levering
- snel

  10/10

Dhr

S | 28-09-2021 | over Anabolen-koning

Alles was top. Service en product

  10/10

Top

Tiger | 28-09-2021 | over Anabolen-koning

Dit sprong eruit:
- persoonlijke en vriendelijke mails
- snelle verwerking en levering
- spullen werken goed, resultaat is in orde

Aanrader!

  10/10

snelle levering

mike | 27-09-2021 | over Anabolen-koning

dacht eerst dat het een scam was, maar na reactie op mijn mailtje vertrouwde ik het. Ik heb een kleine bestelling geplaatst want ik ben niet gek. Al de volgende dag kreeg ik het binnen, echt legitiem dus. Daarna heb ik de rest laten komen en dat ging net zo goed en snel. Mailen bleef ook goed gaan. Ik ga hier over een paar maanden meer bestellen. Ik ben blij dat ik een echte gevondne heb.

  9/10

goed contact

sander | 22-09-2021 | over Anabolen-koning

goed contact via mail en snelle levering!!

  10/10

Toppie

Muss | 21-09-2021 | over Anabolen-koning

Top advies gekregen en snel opgestuurd. Helemaal toppie!

  10/10

Super

RS | 19-09-2021 | over Anabolen-koning

Snel geleverd, top

  10/10

Superquick

Vit | 18-09-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb gisteren die bestelling betaald en vandaag is het er al. Dank jullie!

  10/10

Snel binnen

Kerrie | 14-09-2021 | over Anabolen-koning

Heb me pakket snel binnen. Gewoon de volgende dag he, geweldig!

  10/10

Super goed

Mat | 13-09-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb super goed advies van jullie gekregen, heel fijn!

  10/10

Toplevering

R. N | 09-09-2021 | over Anabolen-koning

Niets op aan te merken. Keurige snelle discrete levering. Aanrader!!!!

  10/10

Snel

Christoph | 06-09-2021 | over Anabolen-koning

Pakket snel toegekomen!

  9/10

Discreet en goed

Arno Niem | 03-09-2021 | over Anabolen-koning

Super raad
goed advies
snelle levering
werking producten top
problemen lossen ze op
Toppie!

  8/10

Winstrol

Lex | 31-08-2021 | over Anabolen-koning

Inderdaad hele snelle levering en goeie werkende winstrol hier kan je veilig bestellen. top

  10/10

Top!

Sil | 28-08-2021 | over Anabolen-koning

Prima, goede communicatie (bericht wordt verstuurd wanneer pakketje op de bus gaat), Snelle levering en bij vragen krijg je snel een antwoord. Top.

  9/10

Top site / juiste spullen.. /goed geholpen.

Maurice | 27-08-2021 | over Anabolen-koning

Spullen worden goed geleverd. Juiste uitleg via email verkeer waaronder de status van je bestelling. En zeker kwaliteit spullen die juist zijn verpakt.

  9/10

Snel en goed geleverd!

Chris | 27-08-2021 | over Anabolen-koning

Geld versturen per post is beetje gedoe, maar daarna snel en goed geleverd. Prima dus!

  9/10

Top

Youssef | 27-08-2021 | over Anabolen-koning

Heel snel en netjes geleverd. Had me twijfels met de manier van het betalen, maar achteraf gezien was dat nergens voor nodig.

  10/10

Super service

Tom | 26-08-2021 | over Anabolen-koning

Zeer snel geleverd en zeer snel en uitgebreid antwoord op alle vragen. Echt top!

  9/10

Ervaring anabolenkoning

Thijs M | 24-08-2021 | over Anabolen-koning

Ze zijn echt heel snel met opsturen. Je bent er niet aan aan het denken en dan is het pakketje er al.
Pakket zag er discreet en heel netjes uit. Inhoud is ook dik in orde, heel professioneel.
Communicatie is via de mail, maar heel goed en duidelijk.
Een duim van mij!

  10/10

Sunepp

Sunepp | 23-08-2021 | over Anabolen-koning

Een pakje met spul toegekomen. Heel snel ontvangen.
Echte shit

  10/10

Geweldig

Luuk | 22-08-2021 | over Anabolen-koning

Iets mis gegaan met de betaling vanuit mijn kant. Alsnog mijn bestelling gekregen!! Absoluut top!!

  10/10

prima

wf | 22-08-2021 | over Anabolen-koning

super snelle levering en verder weet ik nog niet.....

  10/10

Top

Erwin | 22-08-2021 | over Anabolen-koning

Topsite snel me spulle gekregen werkt goed

  9/10

Goed

Melissa s | 20-08-2021 | over Anabolen-koning

Super snel betaalt en bestelling gekregen. Super

  8/10

T3

Bea | 19-08-2021 | over Anabolen-koning

I have hypothyroid and I am using t4 only. But based on my bloodtest which I’ve done privately, because my dr does not want to check and subscribe t3, as he has no clue about it,I needed to find it on my own.I have found it here.After already one month of using it my blood values are much better.So it works!
I only hoped for pharmaceutical packaging.

  10/10

Supergoed

Dwight | 19-08-2021 | over Anabolen-koning

Gister mijn pakketje ontvangen. Heel netjes verpakt, anoniem en discreet. Potjes zagen er goed uit en zaten prima beschermd.
Heel snel ook

  9/10

Degelijk

Twammy | 18-08-2021 | over Anabolen-koning

Degelijk behandeld. Lekker snel en een betrouwbaar gevoel aan over gehouden.
Alles zag er goed uit.

  9/10

Snelle levering

Jorden | 17-08-2021 | over Anabolen-koning

Super snelle levering

  9/10

Goed

Harro | 17-08-2021 | over Anabolen-koning

Behulpzaam en discreet. Zeer goed bruikbaar!

  10/10

Betrouwbaar

Murat | 16-08-2021 | over Anabolen-koning

Goed advies, laten je weten wat er aan de hand is, houden zich aan afspraken en blijven bereikbaar en reageren. Pillen werken goed.
Betrouwbaar zaakje