Reviews pagina 1

  9/10

Top

Eric | 07-08-2018 | over Anabolen-koning

Alles netjes binnen gekregen. Ik geniet nu van de spullen

13 6

  10/10

Betrouwbare service

Jos | 28-11-2018 | over Anabolen-koning

Ik heb contact opgenomen met een aantal websites voor advies welke anabolen ik moest nemen. De Koning reageerde als eerste en gaf me het beste advies. Dus al gauw besloten hier te bestellen. Nog nooit wat met bitcoin gedaan, maar heb zo wel mooi met ideal kunnen betalen. Vandaag een pakketje binnen gekregen, lekker snel. Goede service dus.

9 1

  10/10

Review Anabolen-koning

Bar | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Top helemaal tevreden

8 19

  10/10

Goede hulp

Paul | 17-06-2019 | over Anabolen-koning

De Koning beantwoordde mijn vragen en heeft me geholpen om een kuur samen te stellen. Nadat ik betaald heb kreeg ik mijn bestelling na het weekend binnen. Ik heb meteen mijn eerste injectie gezet en ga zo trainen.

7 0

  8/10

Goed Geholpen

Helio | 15-10-2018 | over Anabolen-koning

Ze reageren snel op de mail. Heb goed advies gehad en mijn bestelling gekregen.

5 0

  10/10

Zeer goed

Iljan | 12-11-2018 | over Anabolen-koning

Perfecte service, ik kom de volgende keer weer terug!!!

4 0

  9/10

Echte site

Murat | 15-06-2019 | over Anabolen-koning

Ik heb besteld en meteen betaalt met btc. 2 dagen later het pakket in de bus.

2 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ali | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Gekke shit dit hoor👌🏻 topp

1 10

  10/10

Review Anabolen-koning

Hakkens | 04-08-2015 | over Anabolen-koning

Hoi ,ik wil even zeggen dat jullie service top is!! Er was iets fout gegaan met mijn bestelling. Maar jullie hebben het keurig opgelost!!

1 6

  10/10

Review Anabolen-koning

Anton | 03-09-2015 | over Anabolen-koning

Top service en 100% betrouwbaar!

1 4

  10/10

Review Anabolen-koning

maarten | 03-09-2015 | over Anabolen-koning

Hey jongens gewoon perfect geregeld ik was echt zeer sceptisch maar dacht we nemen de gok smaandags geld verstuurd aangetekend donderdagavond gewoon spulletjes netjes binnen hoop dat jullie nog lang door kunnen gaan ik ga zeker de volgende keer weer via jullie bestellen nogmaals bedankt

1 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan doe je jas aan | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Had besteld binnen gekomen. Ben 5 weeken voor bij met me kuur. Zeg julie ben egt een monster man. Mensen denken julie wel aan julie voeding dat is belangrijk.! Als dat in orde is geloofme je bent zo kast. Top spul hebben deze gasten.

0 6

  10/10

Review Anabolen-koning

Ozzy | 13-08-2015 | over Anabolen-koning

Boys, helemaal top. Inmiddels mijn 2e bestelling geplaatst bij jullie. Ik kan niet wachten tot ik het weer binnen heb. Ga zo door!

0 4

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 16-08-2015 | over Anabolen-koning

Super super super. Al een paar keer bestelling gedaan. Top afgehandeld. Zojuist weer besteld.

0 1

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan winter komt eraan doe jas aan | 04-09-2015 | over Anabolen-koning

Bulk : was 85k. kuur klaar 93k. na kuur 90k. Top spul. Nu ga ik voor een cut kuur. Ook meer massa en en wat droog uitkomen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M | 10-09-2015 | over Anabolen-koning

Serieus helemaal top! Mijn bestelling snel binnen gekregen, keurig verpakt en vooral de track en trace was heel fijn. Op al mijn vragen goed, eerlijk en duidelijk antwoord gehad. Op verschillende fora wordt er nogal negatief gedaan over bijv de producten van DNA (waardoor ik dus ook ging twijfelen), maar ik ben blij dat ik de proef op de som heb genomen. Geen nep, gewoon de real deal en volgende keer bestel ik hier absoluut weer!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

yerel | 30-09-2015 | over Anabolen-koning

Is bullshit wat die andere forms zeggen over DNa. Ik gebruik het nu een lang tijd. En boek resultaaten. Wat ik hier haal van anabolen koning. Ja ergens anders dat weet ik niet. Maar deze DNA van deze gasten is gewoon goed spul. Zelf voor deze prijs is nog de laaag voor dit. Want ik boek resulaaten egt. Was 80 nu bijne 100. Aan massa. Ik was ook aan het twijfelen bij het eerst. Maar nu ben een vast klant. Ik hoop ook dat ze zo jaaren door gaaaaaan egt uit me hart.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Boerboel | 06-10-2015 | over Anabolen-koning

Na even te moeten wachten op antwoord begon ik mij zorgen te maken Maar dat was nergens voor nodig want het is vandaag mooi afgeleverd Dank u anabolen koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

P | 15-10-2015 | over Anabolen-koning

Pakketje netjes en vlot bezorgt...

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jarie | 21-10-2015 | over Anabolen-koning

Keurig geleverd en op tijd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 07-11-2015 | over Anabolen-koning

Mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen. TOP service en snelle levering. Dank,

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Steven | 07-11-2015 | over Anabolen-koning

Gewoon betrouwbaar en goed spul. Ga zo door jongens!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mb | 10-11-2015 | over Anabolen-koning

Helemaal top snel afgeleverd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R | 19-11-2015 | over Anabolen-koning

Afgelopen dinsdag mijn bestelling ontvangen.....Dank jullie wel voor de betrouwbare sevice!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Guylian | 19-11-2015 | over Anabolen-koning

2x eerder besteld, en alles tip top in orde, snelle levertijd , snelle reacties. nu 3e x wacht ik al 3 dagen op mn betalingsbevestiging. ik maak me best zorgen maar ik hoop dat het aan de Voorraad of Andere omstandigheden ligt. ik krijg tevens geen antwoord op mail, ik denk dat ik gewoon geduld moet hebben. Verder TOP spul, En vorige 2x SUPER SERVICE.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ari | 26-11-2015 | over Anabolen-koning

Betrouwbaar....Snel....Perfecte service!!!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

j.. | 26-11-2015 | over Anabolen-koning

Ook ik dacht even dat ik gefopt zou worden maar heb me bestelling binnen een week binnen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M | 30-11-2015 | over Anabolen-koning

Bestelling snel geleverd zou het zo weer doen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 19-08-2013 | over Anabolen-koning

We wensen iedereen van harte welkom op onze nieuwe website.

Als je iets vindt wat beter kan op de website, laat het ons dan alsjeblieft weten via het contactformulier.

Algemene opmerkingen over onze service en website kunnen in het gastenboek geplaatst worden. Dit waarderen we zeer!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

smoky | 04-12-2015 | over Anabolen-koning

Voor de 2e x besteld en alles wederom perfect verlopen,toppie!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Giovanni S. | 24-08-2013 | over Anabolen-koning

vorige week vrijdag besteld, dinsdag melding dat het pakket verzonden was en eergisteren pakketje ontvangen. Mooi

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Elsa | 06-12-2015 | over Anabolen-koning

Na verschillende sites te hebben aangeschreven, is de Anabolenkoning de enige die mijn vragen duidelijk en uitgebreid beantwoordde (en dat waren er heel veel). Heb daardoor, met een gerust hart, een keuze kunnen maken en besteld. Nogmaals DANK daarvoor. Kan niet wachten totdat ik kan beginnen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Kees | 24-08-2013 | over Anabolen-koning

Geweldige service, alle vragen die ik had werden goed beantwoord en ik werd echt op persoonlijk niveau geholpen met mijn vragen. Het is overduidelijk dat anabolen koning echt weet waar ze over praten en dit is erg geruststellend. Wat betreft de bestelling en levertijd: Dik in orde! Top service! Volgende keer kom ik zeker terug.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dony | 07-12-2015 | over Anabolen-koning

Had het nooit verwacht , maar ben echt super geholpen hier bij anabolen-koning . Alles snel geleverd en merk na twee weken al dat mijn lichaam lekker vooruit gaat .

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

D.D | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Mooie site goed en duidelijk voor iedereen.. Zeer betrouwbaar Komt altijd binnen Altijd mail terug als je vragen hebt . Dit is de site waar je moet bestellen. Heb al meer met deze mensen gewerkt. Gewoon doen en niet twijfelen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

lolxp | 19-12-2015 | over Anabolen-koning

eens kijken of dit in het gastenboek komt gr

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Vin | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

zeer snelle en discrete verzending... Snel antwoord op alle vragen. Zeer Betrouwbaar! Een aanrader!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anabolesjhon | 20-12-2015 | over Anabolen-koning

Ik heb meerdere keren kuren gedaan, mijn eerste kuur was van anabolekoning en de andere had ik bij een dealer gepakt ik heb gemerkt dat anabolen-koning betere middelen heeft veel zuiverder hierbij ga ik binnekort mijn 5de kuur pakken bij anabolen-koning (onzin op internet van AK is slecht is allemaal onzin )

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

C.T | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Goed en duidelijke uitleg op de site, snel antwoord wanneer je een mail stuurt. Bestelprocedure werd me zeer goed uitgelegd en alles is een paar dagen later toegekomen dus zeker niet twijfelen om te bestellen, betrouwbare site.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anabolen | 27-12-2015 | over Anabolen-koning

goeie levering

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Eric | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Bedankt voor de snelle levering. 3 dagen geleden besteld en nu al in huis. Ga volgende keer zeker weer bij jullie bestellen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

johntestosteron | 31-12-2015 | over Anabolen-koning

Heb voor de eerste keer bestelt via deze site heb net mijn kuur begonnen nu eens kijken of ik goed bij kom

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

a vd b | 26-08-2013 | over Anabolen-koning

ik ben altijd al zeer tevreden geweest over de bestellingen en zeer tevreden over de probleem oplossingen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

wokkel | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

vond het wel een risico zo veel geld opsturen naar een verkoper waar je eigenlijk niets van weet toch gedaan en vier dagen later mijn kuur netjes thuis gekregen ga volgende week beginnen bedankt Anabolen koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

s de belg | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Dinsdag besteld , zaterdagnamiddag geleverd in belgie ! Je kan ze zo rap niet komen halen !! Supersnelle service !!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

m.uit den haag | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

vandaag de bestelling ontvangen.goede levering. geduld is een schone zaak.ga zo door ANABOLENKONING.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

foinge | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Heb al verschillende keren bij deze jongens besteld en een paar keer is dit mislopen met dank aan de Belgische post. Maar dit werd steeds op een professionele manier opgelost en zo heb ik steeds alles ontvangen wat ik besteld heb.Ook de kwaliteit van de producten is zonder twijfel dik ok. Indien iemand nog twijfelt hier te bestellen...Niet doen,deze jongens weten absoluut waar ze mee bezig zijn. Keep up the good work!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pas | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

Na goed advies te hebben gekregen weer een nieuwe bestelling gedaan, vanmiddag alles weer netjes thuisbezorgd gekregen. Helemaal top!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Arne | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Wat problemen gehad met het versturen van de betaling. (Vanuit België) Stel voor dat je naar een nederlands postkantoor gaat en daar je geld opstuurt. Eo ben je zeker dat je alles inorde is. Eens het verhaal over de betaling klaar was heb ik alles zeer vlug ontvangen. Altijd vlug contact via mail. Super site!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Roy | 08-01-2016 | over Anabolen-koning

Veel goede verhalen over gehoord,gisteren 1e kuur besteld.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

HABBY | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

ZEER TEVREDEN GOEDE KWALITEIT COMMUNICATIE GOED SNELLE LEVERING..GOEDE UITLEG VIA MAIL EEN AANRADER..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M | 08-01-2016 | over Anabolen-koning

maandag geld opgestuurd , en donderdag bestelling binnen , Toppie!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

gieltje | 29-08-2013 | over Anabolen-koning

Voor het eerst besteld eerst onzeker of het echt of nep was. Na wat email contact zag ik dat de koning echt was en niet fake. Ik heb het pakketje goed binnen gekregen. De nazorg en vragen die je nog hebt worden goed behandeld. in de toekomst zal ik zeker nog een keer bestellen. De koning is echt te vertrouwen en niet fake.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

marino , belgie | 13-01-2016 | over Anabolen-koning

Kuurtje besteld maandag aangetekend verzonden , woensdag al aangekomen zeer goede handeling ,1 adres voor perfecte klantenservice , Anabolenkoning totale aanrader grts uit België !!!?

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pamela | 29-08-2013 | over Anabolen-koning

Ik heb al een paar keer besteld en ben zeer tevreden. Het product wat ik bestel werkt goed. Als ik verdere informatie wil , krijg ik uitgebreid antwoord. Hier een zeer tevreden klant.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mandy | 21-01-2016 | over Anabolen-koning

Top webshop ! Een aanrader ga zo door voor het jaar 2016 Grz

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

maike | 30-08-2013 | over Anabolen-koning

Ik ben benieuwd wat deze bestelling mij gaat opleveren, mocht het aankomen en goed zijn dan ga ik zeker vaker bestellen hier.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J | 22-01-2016 | over Anabolen-koning

Goed spullen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ro & Ro | 31-08-2013 | over Anabolen-koning

Hebben nu een paar keer besteld en kregen elke keer de spullen netjes op tijd. Al onze vragen n.a.v. het gebruik van de producten worden altijd duidelijk en snel beantwoord. Ook de adviezen zijn uitstekend.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Elsa | 25-01-2016 | over Anabolen-koning

Na het lezen en het horen van slechte recensies, over het merk DNA, ben ik enorm gaan twijfelen over de producten van dit merk. Had deze al in huis maar nog niet gebruikt. Intussen ben ik het wel gaan gebruiken ( nu nog steeds ) en het bevalt prima! Zij doen wat zij beloven. Het werkt gewoon goed. Geen twijfels meer en het is een aanrader. Hierbij mijn excuses wat mijn twijfels betreft. En nogmaals DANK voor alle goede adviezen, de klantvriendelijkheid en het geduld voor het beantwoorden van mijn vele vragen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Polak | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

Ben zeer tevreden over anabolenkoning, 1ste keer dat ik via deze site besteld heb en alles is prima verlopen. Ze antwoorden zeer snel en professioneel. Bestelling werd bij ontvangst van betaling dezelfde dag verstuurd naar Belgie en de volgende dag had ik het al binnen. Gear is top en werkt zeker. Bij de levering ontbraken de spuiten en naalden maar die werden door anabolenkoning direct kosteloos opgestuurd naar mij, waarvoor bedankt. Een aanrader dus !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

TS België | 26-01-2016 | over Anabolen-koning

Dit was mijn eerste bestelling Op maandag besteld en week erna op dinsdag alles mooi geleverd. Nu nog de resultaten afwachten

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

highlander | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

heb de bestelling binnen in 5erkdagen uitstekend,bedankt tot volgende keer

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Eddie | 28-01-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan en betaal. Beetje zenuwachtig, eerste keer. Maar prima aan afspraken gehouden en keurig afgeleverd binnen enkele dagen. TOP!!! Nu kijken wat de resultaten zijn en als het goed is dan kom ik zeker terug hier. THX!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

heb voor het eerst bij anabolen koning besteld en heb hem keurig ontvangen zonder problemen ik wil ze hiervoor graag bedanken

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

juul | 30-01-2016 | over Anabolen-koning

was benieuwd of dit echt gepost wordt, neem aan dat ze betrouwbaar zijn

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 06-09-2013 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Onze e-mail provider laat het afweten waardoor we geen automatische mails meer kunnen verzenden, hierdoor werkt de webshop niet. Op dit moment wordt dit probleem opgelost. We verwachten dat alles binnen enkele dagen weer werkt. Vaste klanten kunnen gewoon bestellen via de mail. Onze excuses voor het ongemak.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Test | 01-02-2016 | over Anabolen-koning

even kijken of dit wel echt is of niet

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 07-09-2013 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Bij deze willen we jullie laten weten dat alles weer werkt. We hopen dat we eventueel ongemak voor jullie hebben weten te beperken. Tot mails.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

juul | 03-02-2016 | over Anabolen-koning

twijfelde echt even omdat ik ook fftjes geen reactie kreeg op de mail, ze waren druk. net mijn mailtje gekregen met track & trace bestelling is onderweg. voor iedereen die twijfeld, het is gewoon echt, raak niet in paniek als je brief is opgehaald met geld en je niet direct wordt gemaild. ze zijn legitiem!!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dirk | 07-09-2013 | over Anabolen-koning

Had bestelling gedaan voor de eerste maal en gevraagd om bestelling zo vlug mogelijk te verzenden aangezien ik de volgende week vertrok naar het buitenland.De levering heb ik vrij vlug ontvangen ,het team hield rekening met mijn wensen.En na 5 dagen heb ik mijn bestelling ontvangen.Goede service .Hartelijke dank.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J. | 04-02-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb een hele vervelende ervaring gehad met anabolenkopen.com. (Een zwart met rode site); Ik heb daar een bestelling gedaan.... geld gestuurd. ... gezien dat het geld is aangekomen en verder nooit meer iets gehoord en al helemaal niks ontvangen. Daar moet je dus echt NIET zijn! !! Na wat reacties hier in het gastenboek van Anabolen koning gelezen te hebben, heb ik toch de stap weer een keer gewaagd. En ben heel tevreden. .. Je krijgt keurig antwoord op je mails en ik heb maandag het geld op de post gedaan en vandaag (donderdag) mijn bestelling al binnen gekregen. Super tevreden! !!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rick | 12-09-2013 | over Anabolen-koning

Levering binnen 3 dagen, geweldig!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Test | 05-02-2016 | over Anabolen-koning

Eens kijken of dit wel echt is of niet

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rick en Vincent | 01-10-2013 | over Anabolen-koning

Echt een top service! ik had donderdag het geld op de post gedaan(aangetekend) en gemeld op de site, zaterdag kregen we de bestelling binnen. Uiterst tevrede over de gang van zaken. Eerst was ik nog wat huiverig over het opsturen van geld in een envelop, maar dit werd weggenomen door wat heen en weer gemail met AK. Hartelijk dank daarvoor, zeker een aanrader voor toekomstige afnemers.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolen-koning.net | 07-02-2016 | over Anabolen-koning

Beste klanten. Gelieve geen test-beschrijvingen meer in het gastenboek zetten. Het gastenboek werkt prima en iedereen wordt door ons gehonoreerd. Voor contact met ons het E-mail formulier gebruiken. Blij met je bestelling? Goed kuur resultaat gehaald? Daar is ons gastenboek voor! Kritiek of verbeteringen zijn altijd welkom mits onderbouwd en gefundeerd! Anabolen-koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Vergeer | 01-10-2013 | over Anabolen-koning

Kan er weinig over zeggen de levering is super gegaan en alle producten zaten netjes in het paketje top site

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Johan | 14-02-2016 | over Anabolen-koning

Goede service. Kuur besteld en aangekomen ben benieuwd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

wessel | 06-10-2013 | over Anabolen-koning

In 1 woord geweldig! Goeie informatie over producten en snelle levering! Een aanrader!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Je | 23-02-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week besteld en vandaag toe gekomen . Ik had enkele vragen en er was snel reacie terug . Nu nog afwachten wat de kuur doet , tot nu toe zeer tevreden.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dave | 08-10-2013 | over Anabolen-koning

Zeer goed en eerlijk advies en zeer snelle levering. Via een andere site een keer 3 weken moeten wachten en maar een halve levering binnen gekregen, maar bij anabolenkoning 3 dagen later mijn spullen binnen. Via de track and trace kreeg ik door dat het de 5e op de bus was gedaan en eind van de dag lag het pakketje al klaar op het postkantoor. Prima en geheel anoniem verpakt. De volgende bestelling zal ook zeker via de AK gaan.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jeroen | 27-02-2016 | over Anabolen-koning

Top en snel ,donderdag besteld en nu al in huis ..nu knallen 👍🏽

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tim | 09-10-2013 | over Anabolen-koning

Top service! Snelle levering!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Klaas | 29-02-2016 | over Anabolen-koning

Ik wil even kijken of dit wel echt erop komt..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

bjorn | 18-10-2013 | over Anabolen-koning

Tevreden . Alles zat netjes verpakt en op het juiste adres geleverd.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Nico | 03-03-2016 | over Anabolen-koning

Bijna de anavar only kuur er op zitten. Merk een flinke toename van kracht en de word ook blij als ik in de spiegel kijk. Geen gigantische toename in gewicht, maar dat was ook de bedoeling! Geen bijwerkingen, ook heel prettig. Het ziet er allemaal heel natuurlijk uit, maar toch met wat ondersteuning!! Vast niet geschikt voor de hard core bodybuilder, maar prima voor mij!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

K | 20-10-2013 | over Anabolen-koning

Woensdag besteld zaterdag in huis! Top service

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Eddy | 11-03-2016 | over Anabolen-koning

Deel 2 van mijn kuur besteld. Weer keurig en vlot geleverd. Zeer zeer tevreden :D. Thumbs up!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R+R | 21-10-2013 | over Anabolen-koning

Anavar Only kuur gisteren na 6 weken afgerond. Daadwerkelijke behoorlijke krachttoename en circa 4 kg aangekomen in gewicht bij uitgebalanceerd voedingschema. Gewoonweg kwalitatief product. Nu nog 4 weken Nolvadex en dan eens kijken wat de volgende stap wordt. Misschien Winstrol/Anavar.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

C | 21-03-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb op 7 maart voor de eerste keer een besteling geplaats en eerlijk gezegd was ik er niet gerust op dat ik de besteling zou ontvangen. Het koste mij heelveel moeite om geld in een envelop te zetten en dan opsturen, en dan maar hopen dat je wat binnen krijgt. Het was zeer onzeker voor mij of dat ik mijn pakketje zou ontvangen. Maar ja hoor, op 15 maart heb ik netjes mijn pakje ontvangen. Top. De comminicatie via het formulier is ook goed. Ik heb meerdere berichten gestuurd en elke keer kreeg ik binnnen twee dagen netjes antwoord. Helemaal Top. Ik hoop van harte dat dat de spullen die ik besteld heb net zo goed zijn als het contact met Anabolenkoning. Super, ga zo door dan zal ik zekker meerdere bestellingen plaatsen en elke keer iets in het gastenboek zetten.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Macho | 30-10-2013 | over Anabolen-koning

2 weken geleden Turinabol gekocht. Na een manco zaterdag alsnog netjes verzonden en vandaag afgeleverd. Klantencontact verloopt via de mail erg netjes.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dimi | 23-03-2016 | over Anabolen-koning

geld opgestuurt vorige vrijdag en gistere paketje aangekregen, service is top nu nog kijken of het werkt, ik houd het up to date (anavar only kuur)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jerry | 07-11-2013 | over Anabolen-koning

na flink twijfel aan de betaling voorwaarde heb ik de gok toch genomen zondag mijn bestelling geplaatst netjes een track en trace nummer gehad vandaag woensdag is de bezorger onderweg TE VERTROUWEN deze website ! thnx

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mass | 26-03-2016 | over Anabolen-koning

De levering duurt wat lang maar hij komt er wel . Nu aan de slag ben benieuwd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

antonio | 07-11-2013 | over Anabolen-koning

supersnelle levering! maandag voor 18.00 het geld in de envelop op de bus gedaan en woensdag het product in huis.Top!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Steven | 26-03-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week alles besteld vandaag alles binnen gehad zoals belooft. Mijn volgende bestelling zonder twijfel op deze site.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

patrick de jong | 08-11-2013 | over Anabolen-koning

vandaag geld opgestuurd en nu wachten op het moment :P zonder twijfel ga ik ervan uit dat het goed gaat komen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

B | 31-03-2016 | over Anabolen-koning

pakketje vrijdag besteld vandaag alles binnen gekregen Top service !! Nu kijken of het werkt !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 10-11-2013 | over Anabolen-koning

Vandaag geld in envelop aangetekend verstuurt. Hopelijk woensdag of donderdag bestelling binnen. Ga er vanuit dat dit ook gebeurd. Wacht met spanning af. Uiteraard laat ik ook weten via het gastenboek of ik de bestelling heb ontvangen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jeroen | 05-04-2016 | over Anabolen-koning

Nu al een paar keer hier besteld en moet zeggen: uitstekende kwaliteit en prima levering.

0 0