cart

Home > Reviews



Reviews pagina 2

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

arjon | 28-01-2017 | over Anabolen-koning

na 5 dagen in mijn anavar kuur aangevuld met reductil (subritamol) zeer content met de resultaten. Ik train strak, eet strak, en voel me met deze producten echt goed. Ik ben een vechtsporter die stevige trainingen trekt van 1 1/5 uur om de dag afgewisseld met hardlopen de andere dag. Voel me goed, heb kracht en ben echt winst aan het boeken. Na veel onderzoek en goed advies van A.K. kan ik zeggen dat ik echt tevreden ben. was echt even denken toen de post eruit ging maar chapeau echt de moeite. Hartelijk dank. Let wel, het is de combinatie. Trainen en kuren anders is het niks.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

arjon | 24-01-2017 | over Anabolen-koning

Vandaag alles netjes binnen. Discrete verpakking, niks te zien of te horen. Producten precies zoals afgebeeld op de site ook. Prima service ben benieuwd naar het resultaat.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

anil | 22-01-2017 | over Anabolen-koning

mensen van het goede leven dna winstrol DIKKE 10+. 4 tabs uurtje voor het trainen en je spierkracht springt omhoog als fcking superman love this shitt 4de dag alle records gebroken nog 6 weken te gaan fck zwaar cool (hoorde gasten klagen op internet dat 40 mg te weinig is ja als je troep koopt anabolenkoning heeft REAL SHITT ik blijf op 40mg geen bijwerkingen geen koppijn niks maar wel SUPERPOWERRRRRRRRR EN VEEL ZWETEN LOVE IT)TOP KLASSE ANABOLENKONING.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Krakaka | 20-01-2017 | over Anabolen-koning

Goeie

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

anil | 19-01-2017 | over Anabolen-koning

10 januari bestelling gedaan zoals anabolenking het had beschreven dus gewoon in de fcking envelop gedaan flink wat calorieën verbrandt door alleen maar afwachten .vandaag 19 januari mijn winny binnen KLASSE anabolenkoning jullie hebben een klant erbij 4 life ga nu spieren kweken over 3 maanden hardcore halo stack hier ophalen gewoon KLASSE

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Nissewaard | 18-01-2017 | over Anabolen-koning

Super netjes. Ik ontving een keurige e-mail en 2 dagen later mijn bestelling. Alles prima verzorgd. Dank jullie wel.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Stino | 18-01-2017 | over Anabolen-koning

Alles perfect op tijd ontvangen! Bedankt voor de top service!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

arjon | 17-01-2017 | over Anabolen-koning

Van het weekend besteld, maandag netjes antwoord op een vraag per mail en vandaag aangetekend betaling op de post. Ben benieuwd. Post weer als alles naar tevredenheid is.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mike | 17-01-2017 | over Anabolen-koning

Eerste keer besteld, toch eng. Maar donderdag geld gestuurd, dinsdag alles binnen. Top service!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

wes | 10-01-2017 | over Anabolen-koning

alles goed verlopen heb alles toe gekregen wat ik besteld had.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Joeri | 03-01-2017 | over Anabolen-koning

Is goed aangekomen bedankt Mvg joeri

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Nissewaard | 02-01-2017 | over Anabolen-koning

Bestelling vandaag op de bus gedaan. Ben benieuwd. Dit wordt voor mij de proef op de som.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mietebal | 01-12-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb alles wat ik heb besteld aangekregen! Bedankt!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

NN | 29-11-2016 | over Anabolen-koning

TEST

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mietebal | 26-11-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb besteld nu hopen dat hij aankomt, ze antwoorden op mijn mail dus dat is al goed

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Wesley | 21-11-2016 | over Anabolen-koning

Alles ontvangen in een weekje tijd ben benieuwd voor resultaat.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Martin | 14-11-2016 | over Anabolen-koning

Alles netjes op tijd binnen en net begonnen met Test/Bol kuur. Ben benieuwd! Ik laat het weten..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

steven | 10-11-2016 | over Anabolen-koning

Bedank!! Weer alles netjes zonder problemen! 2de deel van mijn kuurtje sluit nu netjes aan.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ken | 28-09-2016 | over Anabolen-koning

Pakketje goed ontvange ! Deze jongens doen wat ze zegge ! 😉

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

body | 25-09-2016 | over Anabolen-koning

ik kan zeggen echt de max de producten zijn zeer goed en de levering ook ik woon in belgie en alles netjes gekregen doe zo voort op naar de volgende bestelling

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

bo | 17-09-2016 | over Anabolen-koning

alles binnen 2 dagen gekregen top beter kan gewoon niet net als altijd gewoon tevreden

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Junior | 03-09-2016 | over Anabolen-koning

Was sceptisch in het begin. Het tegendeel is bewezen. Snel en betrouwbaar

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

D | 30-08-2016 | over Anabolen-koning

Hallo

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Kevin | 29-08-2016 | over Anabolen-koning

Spannend, bestelling gedaan. Zien of het werkt en aan komt.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

bas | 26-08-2016 | over Anabolen-koning

gisteren besteld nu maar afwachten toch nerveus ondanks alle positieven reacties

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pascale | 18-08-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan en gisteren geleverd. Bedankt voor de snelle service

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Robbie | 11-08-2016 | over Anabolen-koning

Vandaag wederom bestelling binnen...en super snel weer!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Leroy | 11-08-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan. Nu afwachten.. eerste keer toch altijd spannend ondanks goede reacties hier.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Billy | 11-08-2016 | over Anabolen-koning

Maandag besteld vandaag donderdag al in huis,betrouwbaar de Anabolenboning.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Johan | 08-08-2016 | over Anabolen-koning

Ze hebben goede spullen heb al voor de 3 keer besteld Bedankt

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

SuperrrRobbie | 07-08-2016 | over Anabolen-koning

2x wat besteld...2x snel in huis...vandaag de derde 3 besteld...doen wat ze beloven...overgens heb ik 3 verschillende leveranciers gehad maar bij deze werkt alles vele male beter!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Kitty | 07-08-2016 | over Anabolen-koning

Afgelopen donderdag voor het eerst een bestelling gedaan en op vrijdag het geld overgemaakt. Nu nog even afwachten..altijd spannend.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

werner | 03-08-2016 | over Anabolen-koning

maandag besteld dinsdag binnen super

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

dennis | 31-07-2016 | over Anabolen-koning

spullen binnen 2 dagen binnen ,super

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Six weeks | 27-07-2016 | over Anabolen-koning

Hi , Kuur afgerond en mag zeggen op alle vlakken PR gebookt. Dus goeie spullen KING. UNTILL THE NEXT TIME.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Goossens johan | 10-07-2016 | over Anabolen-koning

1e bestelling . Bangelijk afwachten maar binnen de week ontvangen. Hartelijk dank en op naar de volgende *super*

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dean | 01-07-2016 | over Anabolen-koning

Pakketje ontvangen. Maandag besteld en vrijdag geleverd. Bedankt.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

David | 23-06-2016 | over Anabolen-koning

1st keer bij besteld...altijd antwoord...zon handelaars vinde nie veel Niet twijfelen..niet nadenken...beter willen zijn en bestellen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Drone | 20-06-2016 | over Anabolen-koning

Kuurtje Diana only..40 mg/dag; werkt prima alleen voortdurend maagzuur branden! Meer ervaring?

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Six weeks | 18-06-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling binnen een week binnen Eerst de spullen laten testen op echtheid ben benieuwd.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

S | 16-06-2016 | over Anabolen-koning

En geleverd. Het pakketje is onderweg blijven hangen, kwam dus niet verder. Na een korte mailwisseling, meer dan klantvriendelijk opgepakt, en bestelling gewoon gekregen. Het vertrouwen is daarme zeker gewekt. Nu kijken wat het kuurtje voor mij gaat doen. Ik zeg dikke 10!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

erik | 15-06-2016 | over Anabolen-koning

product werd geleverd , heel tevreden!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Rotterdam | 08-06-2016 | over Anabolen-koning

Hele snelle levering, top!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

E. | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

Mails worden beantwoord. Bestelling binnen een week binnen. Betrouwbaar. Top dus.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dennis | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

de eerste keer besteld en was bang dat ik mijn geld kwijt was maar vandaag kwam mijn pakketje binnen . goede mails werden netjes behandeld top anabole koning

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Sceptic1th | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

Sceptisch in het begin, geld opgestuurd en gevolgd. Dag na aankomst tracking code ontvangen van mijn pakketje. Mails werden snel beantwoord. Snelle discrete levering. Over 6 weken het resultaat.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

zimbardo | 27-05-2016 | over Anabolen-koning

alles top prima.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mike | 24-05-2016 | over Anabolen-koning

hoi, ik heb 13/05 besteld van vandaag 24/05 werd het geleverd. Dit kwam door enkele feestdagen die er tussen zaten. maar ik ben zeer tevreden. Alles werkt precies hoe het beschreven word. De betaling opsturen, aangetekend verzenden, ik kon mijn pakket volgen. En alles is correct geleverd. anabolen koning is een absolute aanrader! Zeer goede service!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

maurice | 20-05-2016 | over Anabolen-koning

ik zou nog even terug komen, ik ben nu in mn 5 e week winstrol anavar 4 kilo zwaarder super veel kracht gekregen en iets droger ik zeg top bedankt anabolen koning.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

R | 18-05-2016 | over Anabolen-koning

Donderdag geld verstuurd. Zaterdag bericht gekregen dat het op de post gedaan was. Vandaag binnen gekregen. Duurde iets langer doordat postnl dicht was ivm pinksteren.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

thomaz | 11-05-2016 | over Anabolen-koning

prima! snel geleverd en prima kwaliteit

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pieter | 10-05-2016 | over Anabolen-koning

Tweede bestelling (Dianabol) weer snel geleverd, alles prima, zoals het hoort. Alle lof voor de Anabolenkoning. Nu er tegenaan, ben benieuwd naar de resultaten. Een leverancier die zijn afspraken nakomt.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Adriano | 05-05-2016 | over Anabolen-koning

Alle spullen zijn correct en snel geleverd. De correspondentie was uitstekend in het geval je vragen/twijfels had. Voor alle twijfelaars, anabolen-koning is 100% betrouwbaar!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Fth | 30-04-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb al meer dan 10 bestellingen gedaan. Zeer goede spullen en het belangrijkste : Perfecte (na)service) !!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pieter | 28-04-2016 | over Anabolen-koning

Vandaag mijn tweede bestelling gedaan, eerste bestelling Anavar is prima, na 2 weken vliegen de kilo's er aan! Klasse! Topproduct.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mario G | 25-04-2016 | over Anabolen-koning

Oke,eerste deel al ontvangen. Ben nu al 2 weken bezig. Net deel 2 besteld vandaag,en mijn training en zomer kan niet meer stuk. En produkten werken zoals ze het zegge,zalig. Bedankt..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Steven | 22-04-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb mijn tweede deel van mijn kuurtje besteld en netjes alles binnen de week binnen gekregen. Nu kan ik eraan beginnen. Echt top service hier!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dennis | 22-04-2016 | over Anabolen-koning

Ben er mee begonnen voel me nu al beter zeker de volgende x weer hier bestellen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

maurice | 21-04-2016 | over Anabolen-koning

maandag bestelt vandaag binnen, anabolenkoning is echt betrouwbaar. Alles is goed verlopen, nu starten met winstrol anavar 6 weken hopen dat het product net zo goed is als de rest. ik kom nog terug met de resultaten, maar voor nu top

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dennis | 20-04-2016 | over Anabolen-koning

Vrijdag de betaling de deur uit gedaan gister mail gehad dat de betaling ontvangen was en kreeg vandaag netjes een mail met de trace code dus ben benieuwd waneer het binnen komt

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Afrooon | 19-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelt vorige maandag vandaag binnen gekregen van morgen Hadt spanning toen ik het geld opstuurde maar toch besteling is aangekomen Donderdag het product eens proberen maar sws komt er nog een besteling top site dit en betrouwbaar zeker een aanrader ! :D

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

mairice | 18-04-2016 | over Anabolen-koning

vandaag bestelt ben benieuwd ik laat weten hoe alles verloopt

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mario G .. | 18-04-2016 | over Anabolen-koning

Is een geweldige betrouwbare site: Dinsdag op post gedaan en week erna dinsdag voormiddag had ik het pakketje al. Met tracking code goed gevolgd wanneer het aankwam zowel naar ginder als naar huis.Een geweldige bediening en geweldige produkten. Begin zelf het resultaat al te zien en voelen.Kom op en nu verder trainen. Ik voel mij geweldig en veel zelfvertrouwen bij gekregen. Fantaschtisch. Dank u koning..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jan | 17-04-2016 | over Anabolen-koning

Is t echt

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

g | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling ontvangen enorme opluchting Top site echte aanrader!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Lola | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Even testen of dit bericht erop komt :-)

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pieter | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week vrijdag mijn bestelling gedaan. Netjes bericht gekregen dat het geld was ontvangen. Daarna de track/trace code gekregen. Vandaag bestelling afgeleverd. Ik ben prima tevreden en kan iedereen de Anabolenkoning aanbevelen. Mijn volgende bestelling zal zeer zeker weer hier zijn !!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Arie | 13-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan. Netjes bezorgd. Prima service.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

A | 05-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan en netjes aangekomen. Was bang dat het fout zou gaan, ging dus perfect. Nu keihard verder trainen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jeroen | 05-04-2016 | over Anabolen-koning

Nu al een paar keer hier besteld en moet zeggen: uitstekende kwaliteit en prima levering.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

B | 31-03-2016 | over Anabolen-koning

pakketje vrijdag besteld vandaag alles binnen gekregen Top service !! Nu kijken of het werkt !

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Steven | 26-03-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week alles besteld vandaag alles binnen gehad zoals belooft. Mijn volgende bestelling zonder twijfel op deze site.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mass | 26-03-2016 | over Anabolen-koning

De levering duurt wat lang maar hij komt er wel . Nu aan de slag ben benieuwd

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dimi | 23-03-2016 | over Anabolen-koning

geld opgestuurt vorige vrijdag en gistere paketje aangekregen, service is top nu nog kijken of het werkt, ik houd het up to date (anavar only kuur)

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

C | 21-03-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb op 7 maart voor de eerste keer een besteling geplaats en eerlijk gezegd was ik er niet gerust op dat ik de besteling zou ontvangen. Het koste mij heelveel moeite om geld in een envelop te zetten en dan opsturen, en dan maar hopen dat je wat binnen krijgt. Het was zeer onzeker voor mij of dat ik mijn pakketje zou ontvangen. Maar ja hoor, op 15 maart heb ik netjes mijn pakje ontvangen. Top. De comminicatie via het formulier is ook goed. Ik heb meerdere berichten gestuurd en elke keer kreeg ik binnnen twee dagen netjes antwoord. Helemaal Top. Ik hoop van harte dat dat de spullen die ik besteld heb net zo goed zijn als het contact met Anabolenkoning. Super, ga zo door dan zal ik zekker meerdere bestellingen plaatsen en elke keer iets in het gastenboek zetten.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Eddy | 11-03-2016 | over Anabolen-koning

Deel 2 van mijn kuur besteld. Weer keurig en vlot geleverd. Zeer zeer tevreden :D. Thumbs up!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Nico | 03-03-2016 | over Anabolen-koning

Bijna de anavar only kuur er op zitten. Merk een flinke toename van kracht en de word ook blij als ik in de spiegel kijk. Geen gigantische toename in gewicht, maar dat was ook de bedoeling! Geen bijwerkingen, ook heel prettig. Het ziet er allemaal heel natuurlijk uit, maar toch met wat ondersteuning!! Vast niet geschikt voor de hard core bodybuilder, maar prima voor mij!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Klaas | 29-02-2016 | over Anabolen-koning

Ik wil even kijken of dit wel echt erop komt..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jeroen | 27-02-2016 | over Anabolen-koning

Top en snel ,donderdag besteld en nu al in huis ..nu knallen 👍🏽

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Je | 23-02-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week besteld en vandaag toe gekomen . Ik had enkele vragen en er was snel reacie terug . Nu nog afwachten wat de kuur doet , tot nu toe zeer tevreden.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Johan | 14-02-2016 | over Anabolen-koning

Goede service. Kuur besteld en aangekomen ben benieuwd

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Anabolen-koning.net | 07-02-2016 | over Anabolen-koning

Beste klanten. Gelieve geen test-beschrijvingen meer in het gastenboek zetten. Het gastenboek werkt prima en iedereen wordt door ons gehonoreerd. Voor contact met ons het E-mail formulier gebruiken. Blij met je bestelling? Goed kuur resultaat gehaald? Daar is ons gastenboek voor! Kritiek of verbeteringen zijn altijd welkom mits onderbouwd en gefundeerd! Anabolen-koning

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Test | 05-02-2016 | over Anabolen-koning

Eens kijken of dit wel echt is of niet

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

J. | 04-02-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb een hele vervelende ervaring gehad met anabolenkopen.com. (Een zwart met rode site); Ik heb daar een bestelling gedaan.... geld gestuurd. ... gezien dat het geld is aangekomen en verder nooit meer iets gehoord en al helemaal niks ontvangen. Daar moet je dus echt NIET zijn! !! Na wat reacties hier in het gastenboek van Anabolen koning gelezen te hebben, heb ik toch de stap weer een keer gewaagd. En ben heel tevreden. .. Je krijgt keurig antwoord op je mails en ik heb maandag het geld op de post gedaan en vandaag (donderdag) mijn bestelling al binnen gekregen. Super tevreden! !!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

juul | 03-02-2016 | over Anabolen-koning

twijfelde echt even omdat ik ook fftjes geen reactie kreeg op de mail, ze waren druk. net mijn mailtje gekregen met track & trace bestelling is onderweg. voor iedereen die twijfeld, het is gewoon echt, raak niet in paniek als je brief is opgehaald met geld en je niet direct wordt gemaild. ze zijn legitiem!!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Test | 01-02-2016 | over Anabolen-koning

even kijken of dit wel echt is of niet

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

juul | 30-01-2016 | over Anabolen-koning

was benieuwd of dit echt gepost wordt, neem aan dat ze betrouwbaar zijn

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Eddie | 28-01-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan en betaal. Beetje zenuwachtig, eerste keer. Maar prima aan afspraken gehouden en keurig afgeleverd binnen enkele dagen. TOP!!! Nu kijken wat de resultaten zijn en als het goed is dan kom ik zeker terug hier. THX!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

TS België | 26-01-2016 | over Anabolen-koning

Dit was mijn eerste bestelling Op maandag besteld en week erna op dinsdag alles mooi geleverd. Nu nog de resultaten afwachten

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Elsa | 25-01-2016 | over Anabolen-koning

Na het lezen en het horen van slechte recensies, over het merk DNA, ben ik enorm gaan twijfelen over de producten van dit merk. Had deze al in huis maar nog niet gebruikt. Intussen ben ik het wel gaan gebruiken ( nu nog steeds ) en het bevalt prima! Zij doen wat zij beloven. Het werkt gewoon goed. Geen twijfels meer en het is een aanrader. Hierbij mijn excuses wat mijn twijfels betreft. En nogmaals DANK voor alle goede adviezen, de klantvriendelijkheid en het geduld voor het beantwoorden van mijn vele vragen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

J | 22-01-2016 | over Anabolen-koning

Goed spullen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mandy | 21-01-2016 | over Anabolen-koning

Top webshop ! Een aanrader ga zo door voor het jaar 2016 Grz

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

marino , belgie | 13-01-2016 | over Anabolen-koning

Kuurtje besteld maandag aangetekend verzonden , woensdag al aangekomen zeer goede handeling ,1 adres voor perfecte klantenservice , Anabolenkoning totale aanrader grts uit België !!!?

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

M | 08-01-2016 | over Anabolen-koning

maandag geld opgestuurd , en donderdag bestelling binnen , Toppie!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Roy | 08-01-2016 | over Anabolen-koning

Veel goede verhalen over gehoord,gisteren 1e kuur besteld.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pas | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

Na goed advies te hebben gekregen weer een nieuwe bestelling gedaan, vanmiddag alles weer netjes thuisbezorgd gekregen. Helemaal top!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

m.uit den haag | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

vandaag de bestelling ontvangen.goede levering. geduld is een schone zaak.ga zo door ANABOLENKONING.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

wokkel | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

vond het wel een risico zo veel geld opsturen naar een verkoper waar je eigenlijk niets van weet toch gedaan en vier dagen later mijn kuur netjes thuis gekregen ga volgende week beginnen bedankt Anabolen koning

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

johntestosteron | 31-12-2015 | over Anabolen-koning

Heb voor de eerste keer bestelt via deze site heb net mijn kuur begonnen nu eens kijken of ik goed bij kom

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

anabolen | 27-12-2015 | over Anabolen-koning

goeie levering