cart

Home > Reviews



Reviews pagina 2

  10/10

Test e tren e t3

Wil van leeuwen | 29-10-2021 | over Anabolen-koning

Altijd top.
Netjes verpakt
Zeer professioneel

  9/10

Sustanon

Carlo | 25-10-2021 | over Anabolen-koning

Snelle levering producten na betaling, na 1 dag al binnen via de brievenbus

  10/10

Dianabol-Winstrol

Robinjo | 24-10-2021 | over Anabolen-koning

Snelle service producten na betaling na 1 dag al binnen via de brievenbus geleverd
Is idd wel even wennen om de betaling via envelop te doen maar aangetekend en kon dit netjes volgen … geeft wel een veilig gevoel dus top!!!
Ben heel benieuwd naar deze kuur hou jullie op de hoogte… Aanrader om hier te bestellen

  10/10

Top

Kastoe | 21-10-2021 | over Anabolen-koning

Snelle levering. Eerste keer niet aangekomen en gister hebben ze opnieuw de bestelling verstuurd!

  10/10

Top

Strong | 17-10-2021 | over Anabolen-koning

Super snelle levering weer!! Eigenlijk nog nooit fout gegaan!!

  10/10

Dbol

Aart | 17-10-2021 | over Anabolen-koning

1x dbol besteld, snel afgeleverd en goed verpakt in de briefbus! Aanrader!

  10/10

Snel

Sahad | 16-10-2021 | over Anabolen-koning

gister besteld, vandaag ontvangen. supersnel

  9/10

Alles goed

Geert | 11-10-2021 | over Anabolen-koning

Goedemorgen,

de pillen diana werken helemaal prima. Veel kracht erbij en ik blaas goed op.
De rest van het verkrijgen was heel goed en betrouwbaar.
Volgende keer ben ik er weer bij.

Groeten,
Geert

  8/10

Winstrol/anavar

Aad | 10-10-2021 | over Anabolen-koning

Snel en duidelijk .

  10/10

Goed spul

Vlam | 10-10-2021 | over Anabolen-koning

Anabolen kopen werkt hier prima, mailen goed en snel, betalen lastig, verzenden super.
Testosteron gekocht, verwerken gaat goed en het werkt heel goed.
Hulk
Thx gasten

  10/10

Dhr

Franz | 10-10-2021 | over Anabolen-koning

Al jaren een betrouwbare leverancier. Nu ook weer woensdag besteld en donderdag in de bus.
Het betreft ook het juiste spul.

  9/10

Dianabol

Marco | 07-10-2021 | over Anabolen-koning

Op tijd geleverd en het spul is goed ben al 2 kg aan gekomen

  9/10

Superadvies

Erwin | 06-10-2021 | over Anabolen-koning

Ik wil even zeggen dat ze je niet zomaar wat aansmeren. Ze nemen de tijd om je vragen goed te beantwoorden en ze zeggen eerlijk dat er risico's aan zitten. Ik heb het gevoel dat ik een goed idee heb van wat anabolen met me doen.

  9/10

Superservice

Ralf. S. | 04-10-2021 | over Anabolen-koning

Heel snel toegestuurd.
Goede mails heb er veel van geleerd.

  8/10

Winstrol& Annavar kuur

Nino | 30-09-2021 | over Anabolen-koning

Heel tevreden over de snelle service en bezorgen van wat ik besteld heb. Verder is de kwaliteit ook redelijk goed. Ik raad het aan. Ik ga zelf weer hier m’n supplies bestellen.
Dank

  10/10

Uitstekend

Ken | 28-09-2021 | over Anabolen-koning

Perfecte dienstverlening.
Als je met vragen zit krijg je snel een hulpvaardig antwoord.

Mooie verzendtijd.
De bestelling kwam sneller aan dan verwacht!

Aanrader!




  8/10

OK !

Reno | 28-09-2021 | over Anabolen-koning

- veilige levering
- snel

  10/10

Dhr

S | 28-09-2021 | over Anabolen-koning

Alles was top. Service en product

  10/10

Top

Tiger | 28-09-2021 | over Anabolen-koning

Dit sprong eruit:
- persoonlijke en vriendelijke mails
- snelle verwerking en levering
- spullen werken goed, resultaat is in orde

Aanrader!

  10/10

snelle levering

mike | 27-09-2021 | over Anabolen-koning

dacht eerst dat het een scam was, maar na reactie op mijn mailtje vertrouwde ik het. Ik heb een kleine bestelling geplaatst want ik ben niet gek. Al de volgende dag kreeg ik het binnen, echt legitiem dus. Daarna heb ik de rest laten komen en dat ging net zo goed en snel. Mailen bleef ook goed gaan. Ik ga hier over een paar maanden meer bestellen. Ik ben blij dat ik een echte gevondne heb.

  9/10

goed contact

sander | 22-09-2021 | over Anabolen-koning

goed contact via mail en snelle levering!!

  10/10

Toppie

Muss | 21-09-2021 | over Anabolen-koning

Top advies gekregen en snel opgestuurd. Helemaal toppie!

  10/10

Super

RS | 19-09-2021 | over Anabolen-koning

Snel geleverd, top

  10/10

Superquick

Vit | 18-09-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb gisteren die bestelling betaald en vandaag is het er al. Dank jullie!

  10/10

Snel binnen

Kerrie | 14-09-2021 | over Anabolen-koning

Heb me pakket snel binnen. Gewoon de volgende dag he, geweldig!

  10/10

Super goed

Mat | 13-09-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb super goed advies van jullie gekregen, heel fijn!

  10/10

Toplevering

R. N | 09-09-2021 | over Anabolen-koning

Niets op aan te merken. Keurige snelle discrete levering. Aanrader!!!!

  10/10

Snel

Christoph | 06-09-2021 | over Anabolen-koning

Pakket snel toegekomen!

  9/10

Discreet en goed

Arno Niem | 03-09-2021 | over Anabolen-koning

Super raad
goed advies
snelle levering
werking producten top
problemen lossen ze op
Toppie!

  8/10

Winstrol

Lex | 31-08-2021 | over Anabolen-koning

Inderdaad hele snelle levering en goeie werkende winstrol hier kan je veilig bestellen. top

  10/10

Top!

Sil | 28-08-2021 | over Anabolen-koning

Prima, goede communicatie (bericht wordt verstuurd wanneer pakketje op de bus gaat), Snelle levering en bij vragen krijg je snel een antwoord. Top.

  9/10

Top site / juiste spullen.. /goed geholpen.

Maurice | 27-08-2021 | over Anabolen-koning

Spullen worden goed geleverd. Juiste uitleg via email verkeer waaronder de status van je bestelling. En zeker kwaliteit spullen die juist zijn verpakt.

  9/10

Snel en goed geleverd!

Chris | 27-08-2021 | over Anabolen-koning

Geld versturen per post is beetje gedoe, maar daarna snel en goed geleverd. Prima dus!

  9/10

Top

Youssef | 27-08-2021 | over Anabolen-koning

Heel snel en netjes geleverd. Had me twijfels met de manier van het betalen, maar achteraf gezien was dat nergens voor nodig.

  10/10

Super service

Tom | 26-08-2021 | over Anabolen-koning

Zeer snel geleverd en zeer snel en uitgebreid antwoord op alle vragen. Echt top!

  9/10

Ervaring anabolenkoning

Thijs M | 24-08-2021 | over Anabolen-koning

Ze zijn echt heel snel met opsturen. Je bent er niet aan aan het denken en dan is het pakketje er al.
Pakket zag er discreet en heel netjes uit. Inhoud is ook dik in orde, heel professioneel.
Communicatie is via de mail, maar heel goed en duidelijk.
Een duim van mij!

  10/10

Sunepp

Sunepp | 23-08-2021 | over Anabolen-koning

Een pakje met spul toegekomen. Heel snel ontvangen.
Echte shit

  10/10

Geweldig

Luuk | 22-08-2021 | over Anabolen-koning

Iets mis gegaan met de betaling vanuit mijn kant. Alsnog mijn bestelling gekregen!! Absoluut top!!

  10/10

prima

wf | 22-08-2021 | over Anabolen-koning

super snelle levering en verder weet ik nog niet.....

  10/10

Top

Erwin | 22-08-2021 | over Anabolen-koning

Topsite snel me spulle gekregen werkt goed

  9/10

Goed

Melissa s | 20-08-2021 | over Anabolen-koning

Super snel betaalt en bestelling gekregen. Super

  8/10

T3

Bea | 19-08-2021 | over Anabolen-koning

I have hypothyroid and I am using t4 only. But based on my bloodtest which I’ve done privately, because my dr does not want to check and subscribe t3, as he has no clue about it,I needed to find it on my own.I have found it here.After already one month of using it my blood values are much better.So it works!
I only hoped for pharmaceutical packaging.

  10/10

Supergoed

Dwight | 19-08-2021 | over Anabolen-koning

Gister mijn pakketje ontvangen. Heel netjes verpakt, anoniem en discreet. Potjes zagen er goed uit en zaten prima beschermd.
Heel snel ook

  9/10

Degelijk

Twammy | 18-08-2021 | over Anabolen-koning

Degelijk behandeld. Lekker snel en een betrouwbaar gevoel aan over gehouden.
Alles zag er goed uit.

  9/10

Snelle levering

Jorden | 17-08-2021 | over Anabolen-koning

Super snelle levering

  9/10

Goed

Harro | 17-08-2021 | over Anabolen-koning

Behulpzaam en discreet. Zeer goed bruikbaar!

  10/10

Betrouwbaar

Murat | 16-08-2021 | over Anabolen-koning

Goed advies, laten je weten wat er aan de hand is, houden zich aan afspraken en blijven bereikbaar en reageren. Pillen werken goed.
Betrouwbaar zaakje

  9/10

dhr

Ronald | 15-08-2021 | over Anabolen-koning

Goede service, betrouwbaar. Vanaf het begin op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Snelle levering. Mooie producten, degelijk en anoniem verpakt.

  10/10

Romeo

Goede behandeling | 15-08-2021 | over Anabolen-koning

Ze hebben me echt goed geholpen. Kuurtje besteld wat ze aangeraden hebben en dat loopt als een baas! Heel goed..

  9/10

goede service en betrouwbaar

Ferdinand | 14-08-2021 | over Anabolen-koning

Nette en vooral snelle levering, goed verpakt. Wat betreft de boldenone, heel goed produkt, voor mij geen bijwerkingen. Ik reageer er goed op! Gewoon de voorschriften volgen. Het geeft goede eetlust en een goed gevoel zonder de nare bijwerkingen (bij mij dan..) Verder snelle levering, goed verpakt. Top gewoon!

  10/10

Top Service

Frank | 14-08-2021 | over Anabolen-koning

Super goed geholpen door jullie! Ik ga aan de slag met jullie raad en daarna kuren.
Ik vind het super dat jullie niet zomaar een kitje aansmeren!

  10/10

Vertrouwen

Erol | 13-08-2021 | over Anabolen-koning

Jullie hebben me goed geholpen en heb mijn order netjes toe gekregen.

  10/10

Top

Martie | 12-08-2021 | over Anabolen-koning

De spulletjes kwamen snel en ze werken prima! Top toppie top!

  10/10

Uitstekend

Ellis | 11-08-2021 | over Anabolen-koning

Ik ben verrast. Bij anabolen had ik verwacht wat ik gewend ben met het kopen van drugs, maar dit is gewoons super. Net of je bij een dokter koopt.Uitstekende service!

  10/10

Betrouwbaar

Rico | 10-08-2021 | over Anabolen-koning

Idd betrouwbaar zoals de site zelf zegt. Volgende indrukken voor mij: - smeren je niet het maximum aan, maar denken ook aan de gezondheid. - communiceren goed en eerlijk over ontvangen van de betalen en versturing. - blijven antwoorden na de betaling en blijven goed helpen en antwoorden op vragen. Dat is voor mij super!

  10/10

Top

Marcel | 09-08-2021 | over Anabolen-koning

Kuurtje besteld, had nog wat vragen en kreeg ook meteen antwoord, maandag geld opgestuurd en dinsdag alles al binnen. Goede service en snelle levering!

  10/10

Super service

Sander | 09-08-2021 | over Anabolen-koning

Jullie hebben me heel goed geholpen met het kiezen van de kuur en aanpakken van bijwerkingen. Het eindresultaat mag er wezen!

  9/10

Resultaat mag er wezen

Bert S | 08-08-2021 | over Anabolen-koning

Heel mooi resultaat gekregen van de testo kuur. Veel spiermassa erbij en niet dik geworden.
Betalen was een beetje eng, van daar de 9 in plaats van 10.
Heel tevreden met het resultaat!

  10/10

Top

Hoffer | 07-08-2021 | over Anabolen-koning

Top, gewoon top!
Super service en goed advies.
De spullen zijn er al maar die moet ik nog uitproberen.

  10/10

Bedankt, het is er

Shauf | 06-08-2021 | over Anabolen-koning

Koning bedankt, ik heb het pakje gekregen.
Ik maakte me druk om niks.

  9/10

clen

Esther | 05-08-2021 | over Anabolen-koning

de clen werkt heel sterk. ik raak er gemakkelijk gewicht mee kwijt. goede pillen dus!
wel een onrustig gevoel na het eten van een pil, maar dat schijnt erbij te horen...

  9/10

Goed

Roy | 04-08-2021 | over Anabolen-koning

Pakket toegekomen.
Bedankt

  10/10

Afvallen

Francy | 03-08-2021 | over Anabolen-koning

De clen met t3 werkt goed, ik ben al 8 kilo kwijt

  10/10

Goede zaak

Bernard | 02-08-2021 | over Anabolen-koning

Ik ben zeer correct behandeld door de heren.

  10/10

Super

Groove | 01-08-2021 | over Anabolen-koning

Werkt super!

  10/10

Zoals beloofd

Loek S. | 31-07-2021 | over Anabolen-koning

Ik kreeg vriendelijk en duidelijk advies na vragen via het formulier.
Nu heb ik vandaag mijn pakketje ontvangen en alles zat er in.
Alles dus precies zoals beloofd door website en reputatie. Bravo!

  10/10

Goede producten

Eggert | 30-07-2021 | over Anabolen-koning

Dikkere spieren, sterker en geen nadelige werking.

  10/10

Toppie

Harold | 29-07-2021 | over Anabolen-koning

Spulletjes werken prima.
Helemaal top hoor!

  10/10

The real deal

Ronny | 28-07-2021 | over Anabolen-koning

Deze gasten leveren echte goede shit.
Super!

  10/10

Super service

Corey | 27-07-2021 | over Anabolen-koning

Flesje netjes ontvangen, alles zat erbij.
De testo werkt prima, heel tevreden over de anabolen.
Service is super. Antwoord op alle vragen.

  10/10

Hier het echte werk!!!!

Tyson | 26-07-2021 | over Anabolen-koning

Topproducten en goede service, prijs kwaliteit is heel goed!
En altijd correct, vaste klant erbij!!!

  10/10

Werkt

Gast | 26-07-2021 | over Anabolen-koning

Super resultaat, werkt goed.

  10/10

Betrouwbaar

Ik | 25-07-2021 | over Anabolen-koning

Levering top,bedankt

  10/10

Super tevreden

Dopper | 25-07-2021 | over Anabolen-koning

Heel fijn geholpen.
Het is altijd even afwachten met deze handel, maar de koning is super!

  10/10

Topproduct

Tyson | 24-07-2021 | over Anabolen-koning

Al vele malen besteld en nog altijd de beste!!!

  10/10

Bestelling revieuw

Willem meijer | 24-07-2021 | over Anabolen-koning

Was op zoek naar een kuurtje maar was een beetje huiverig om dit bij via internet te bestellen en om geld op te sturen. Moet eerlijk zeggen dat ik goed geholpen ben en alles tot in de puntjes is geregeld bij anabolenkoning. Wil nergens anders meer bestellen.

  10/10

Zeer tevreden!!

Davy | 24-07-2021 | over Anabolen-koning

Top communicatie en zeer snelle levering!!

  10/10

de BESTE

Aloud | 24-07-2021 | over Anabolen-koning

Bestel al jaren bij deze mannen. Heel wijs en eerlijk. In het begin konden wij nog afhalen, nu helaas niet meer. Mailen gaat goed en ze leveren altijd, dus dat is goed.
Voor mij de beste!

  10/10

Top anabolen bedrijf

Berry | 23-07-2021 | over Anabolen-koning

8 jaar bestel ik al bij verschillende verkopers met wisselend succes. Als ik een goede vind gaat er toch weer een zending mis of zit er een slecht flesje bij.
Anabolenkoning is de enige die het echt oplost als er problemen zijn. Als er iets mis gaat buiten mijn schuld, lossen zij het altijd op, wat het ook is. Dat vind ik echt top.
Ik hoop dat ze nog lang door kunnen gaan op deze manier!

  10/10

goede producten

ingrid | 22-07-2021 | over Anabolen-koning

clen en t3 laat ik vaak komen. ik krijg ze altijd en ze werken super

  9/10

goede servic

Draak | 21-07-2021 | over Anabolen-koning

hele goede servic en de dokter geeft goed advies

  8/10

Prima

Ricky | 20-07-2021 | over Anabolen-koning

Levert gewoon altijd en het resultaat van de injecties is heel goed

grtz Rick

  10/10

Super

Rob | 19-07-2021 | over Anabolen-koning

Lossen alle problemen heel goed op en prima communicatie.
Advies is top en de anabolen die ik gehad heb werkten allemaal zoals het hoort.

  10/10

Toppers

Wil | 17-07-2021 | over Anabolen-koning

Super service.
Ook de producten zijn top!
Nr 1

  9/10

Tevreden

Koen | 17-07-2021 | over Anabolen-koning

Eigenlijk is alles goed, de verzending en producten zijn prima. De betaling ook, zeker in deze soort producten.
Wat eruit springt is de service en het advies, dat is super!

  10/10

Eerlijk en betrouwbaar

Johan T. | 17-07-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling binnen 2 dagen binnen. Goede service &kwaliteit en betrouwbare site. Top!????????????????

  8/10

Snel en goed

Aad | 16-07-2021 | over Anabolen-koning

Goed advies ,snelle levering .

  10/10

Zeer goede producten

Twan | 16-07-2021 | over Anabolen-koning

Ze leveren altijd en de producten zijn heel goed. Ik heb altijd prima resultaat.
Ik zorg wel dat ik een standaard kuur neem en even een mail stuur voor advies, ik ga niet zomaar wat nemen.

  9/10

Top

Dirk | 15-07-2021 | over Anabolen-koning

Goed als altijd!
WE gaan er weer tegenaan.

  10/10

Goede levering en kwaliteit

Joey | 14-07-2021 | over Anabolen-koning

2x hier besteld en 2x goed aangekomen, goeie gains gekregen vorige keer.
Aanrader.

  10/10

Top service

Rambolambo | 14-07-2021 | over Anabolen-koning

Super bedankt voor de goede service. Jullie zorgen er altijd voor dat ik de beste spullen heb en dat alles wat ik nodig heb erbij zit. Maak ik een foutje, lossen jullie het op. Maakt de post een foutje, lossen jullie ook op. Ik ga hier nooit meer weg!

  9/10

Titel

Henri | 13-07-2021 | over Anabolen-koning

Op alle fronten zeer OK.

Misschien nog een gemakkelijkere manier van betalen, dat zou helemaal super zijn.

  10/10

Vaste klant

Rick | 12-07-2021 | over Anabolen-koning

Ik ben hier al jaren vaste klant. Veel van mijn vrienden ook. Helemaal top.

  10/10

Top service.....

Anoniempje | 11-07-2021 | over Anabolen-koning

Leveren goede service op alle vlakken.

  10/10

Super!!!

Tyson | 11-07-2021 | over Anabolen-koning

Al jaren de beste!!!

  9/10

Goed

Kareltje | 10-07-2021 | over Anabolen-koning

Bedankt heren, ik heb hem binnen gekregen.
Tot nu toe bevallen jullie goed!

  10/10

topkwaliteit!!!

tyson | 09-07-2021 | over Anabolen-koning

al jaren met dna vertrouwt en voor mij persoonlijk de beste die er zijn!!! en zeeeer betrouwbaar en nog nooit teleurgesteld geweest.
super!!! doe zo verder.

  10/10

Dhr.

Sebastian | 09-07-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb bij meerdere plekken besteld, en dit is veruit de beste: goede kwaliteit, snelle levering, ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de levering, zelfs de betaling verliep makkelijker dan bij de concurrenten, echt een aanrader, plaats 1 keer een bestelling en dan ervaar je het zelf.

  8/10

Zeeeer OK

Joey | 09-07-2021 | over Anabolen-koning

Alles is dik in goede orde. Versturen, betalen gaat prima. Vooral de communicatie en anabolen zijn heel erg goed. Top.

Meer gangbare betaling zou nog beter zijn.

  10/10

Toppers

Wil | 08-07-2021 | over Anabolen-koning

Bestel hier al jaren.
Service is dik in orde.
Over de producten ben ik meer dan tevreden.
Voor mij zijn jullie the King