cart

Home > Reviews



Reviews pagina 3

  10/10

Goed

Mohammi | 08-07-2021 | over Anabolen-koning

Goed geserviced door de koning

  8/10

8 kg kwijt

Maartje | 07-07-2021 | over Anabolen-koning

Een maandje geleden heb ik bij jullie clenbuterrol gekocht. Ik ben al 8 kg afgevallen, dus het werkt super.

Het betalen was raar, maar lukte wel.

  10/10

Nieuwe vaste klant

Korneel | 06-07-2021 | over Anabolen-koning

besloten om deze site maar eens te proberen. ik heb een aantal anderen gehad met wisselend succes.

hier gaat het zoals het hoort.
jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij.

  10/10

Pakje binnen

Lennart | 05-07-2021 | over Anabolen-koning

Bedankt koning! Ik heb mijn pakje weer binnen.
Tot de volgende bestelling!

  9/10

Betrouwbaar

Edvin | 04-07-2021 | over Anabolen-koning

Goede verkoper die je helpt. Daarbovenop lost hij ook eventuele problemen goed op, dat vind ik helemaal super!

  10/10

eerlijk en goed

karre | 03-07-2021 | over Anabolen-koning

ik ben hier bij de koning zo goed geholpen.
anderen hadden gezegd dat ik mega veel moest nemen, maar hij zei dat een simpel kuurtje voldoende was
en inderdaad heel goed gegroeit op alleen maar testo
eerlijke en goede gast

  10/10

Tevreden

Ralf | 02-07-2021 | over Anabolen-koning

Goede ervaring met deze mannen.

Advies en hulp via de mail was menselijk en goed, ook nadat ik gekocht had en tijdens de kuur zelf.
Betaling een beetje lastig, verzending goed en handig.
Kuur werkte perfect.

Helemaal tevreden

  9/10

goede service

Rene | 01-07-2021 | over Anabolen-koning

hele goede service.
ze doen echt moeite zodat je je als klant goed en tevreden voelt, dat mag gezegd worden.
het resultaat mag er zijn, chapeaux

  10/10

Betrouwbaar

Kitty | 30-06-2021 | over Anabolen-koning

Bij jullie bestel ik elke 2 maanden een pakketje om af te vallen. Het gaat altijd goed en de spulletjes werken prima.

Ik hoop dat jullie er nog vele jaren voor mij zijn.

Grtz Kitty

  8/10

Snelle service

Johnny | 29-06-2021 | over Anabolen-koning

Gewoon goed product snel en betrouwbaar geleverd!Ook goeie communicatie Gewoon geweldig zoals het ook hoort in principe!!

  9.5/10

Vaste klant

Joris | 29-06-2021 | over Anabolen-koning

Ik ben vaste klant bij jullie. Ik kan er altijd op rekenen dat het kuurtje goed gaat.

  10/10

Top service

Koen | 28-06-2021 | over Anabolen-koning

Ze hebben me zeer vriendelijk en goed geholpen via de mail. Erg fijn om mee te maken dat iemand met je mee denkt.

De rest was ook goed.
Top Top Top

  10/10

Top service

Louis D. | 27-06-2021 | over Anabolen-koning

Pakketje was in eerste instantie niet aangekomen. Ze hebben dit mooi opgelost en hebben mij de verzending opnieuw toegestuurd. Super service!

  9/10

Goede werking

Ali | 26-06-2021 | over Anabolen-koning

Mooie beach body gekregen door het kuur
zeker niet duur voor de resultaten
goed verzonden en mails gestuurd
heel tevreden

  10/10

Beste

Mohammi | 25-06-2021 | over Anabolen-koning

Ik bestel al jaren bij deze altijd goede aflevering en produkten

  10/10

Super service

Umbert | 24-06-2021 | over Anabolen-koning

Pakketje niet gekregen. Ze hebben het voor mij overnieuw gestuurd. Geen gezeur, geen gelul, gewoon goed opgelost!

  10/10

Goede service

Erol | 24-06-2021 | over Anabolen-koning

Goede service had 2 ephedrine besteld en betaald maar ze hadden nog maar 1 ze hebben het goed opgelost nu heb ik 3 potjes voor de prijs van 2 bedankt anabolen koning

  8/10

hij doet het goed

robbie | 23-06-2021 | over Anabolen-koning

alles erg goed alleen verzending lang onderweg
duidelijk antwoord op vragen en goede hulp

  8/10

Top

Marijn | 22-06-2021 | over Anabolen-koning

Winstrol potje besteld. Eerst goed contact met ze gehad wat aan te raden was. Gaven erg goed advies en kwam netjes binnen. Nieuwe vaste klant erbij.

  10/10

Top

Rick | 22-06-2021 | over Anabolen-koning

Top verkoper altijd goede raad en lost alles op. Toptop!

  10/10

Betrouwbaar en correct!!

Timmy | 21-06-2021 | over Anabolen-koning

Zeer betrouwbaar aangeschreven site, bieden kwalitatieve producten aan, snelle levering!

  10/10

Vaste prik

Peter | 21-06-2021 | over Anabolen-koning

Vaste klant hier, altijd top. Foutjes en vergissingen gebeuren, maar worden altijd goed hersteld.
Ik blijf vaste klant!

  10/10

Geweldig

Mars | 20-06-2021 | over Anabolen-koning

Gewoonweg super netjes geïnteresseerd en snelle levering ., toppie

  10/10

Super service

EnricO | 20-06-2021 | over Anabolen-koning

Goed advies!
Bestelling was snel bij mij.
Ook na de verkoop kan ik nog terecht met vragen.

  10/10

Bestelling a.s.

Marco | 19-06-2021 | over Anabolen-koning

Opnieuw erg tevreden over de communicatie voorafgaand aan de bestelling. Goed advies gekregen!
Daarnaast betrouwbaar in het nakomen van afspraken. Had de bestelling binnen enkele dagen na betaling al binnen. Helemaal top, bedankt

  10/10

geslaagde bestelling

gino | 19-06-2021 | over Anabolen-koning

ik heb hem weer binnen.
zoals beloofd hier een berichtje.

ik bestel altijd bij de anabolenkoning. voor mij echt de beste.

bedankt en tot de volgende keer!!

  10/10

Top service!!

DD | 18-06-2021 | over Anabolen-koning

Snelle levering! Goeie communicatie via mail. Zit nu aan week 2. Nog 8weken spuiten. Let's go????????????????

  10/10

topsite

aartie | 18-06-2021 | over Anabolen-koning

super tevreden. dit is voor mij de beste site. altijd top!

  9/10

Super service

Orgi | 17-06-2021 | over Anabolen-koning

Mijn bestelling was kwijt geraakt bij de post. Jullie hebben mij gewoon een nieuwe opgestuurd.
Dat noem ik nog eens service!!1

  10/10

tevreden

justin | 16-06-2021 | over Anabolen-koning

Ik ben zeer tevreden de service en de spullen allebei top 10 uit 10 geef ik jullie
Bedankt!

  9/10

Review

Alima | 16-06-2021 | over Anabolen-koning

Super goed.
Gewoon super goed

  10/10

Dank jullie

Creo | 15-06-2021 | over Anabolen-koning

Mijn bestelling kwam heeeeel snel binnen.
Ook advies en communicatie via de mail was duidelijk en prettig.
Bedankt gasten!

  10/10

Super !

Dffhjklm | 14-06-2021 | over Anabolen-koning

Top service
Top product
Zeer goed en betrouwbaar !

  9/10

Excellente service

Mike | 14-06-2021 | over Anabolen-koning

9 omdat 'perfectie' niet bestaat. Maar dus wel super service,blijvend contact tot levering van de bestelling en de kuren door jullie samengesteld halen het beloofde resultaat.Mensen in mijn directe omgeving positief verbaasd van mijn 'verandering'.

  9/10

Bon!

Richarde | 14-06-2021 | over Anabolen-koning

Order is toegekomen

  8/10

Review

Rondor | 13-06-2021 | over Anabolen-koning

Alles goed gegaan.
Heb mijn pakketje ontvangen eerder deze week en heb vandaag mijn eerste injectie gezet. Geen pijn, goed gelukt.

Tot zover goed!

  10/10

Dank u

Quentin | 12-06-2021 | over Anabolen-koning

heel goed resultaat gehad van de kuur die jullie aangeraden hebben.
mailcontact was fijn.
bedankt en tot volgend jaar

  9/10

Top

Harold | 11-06-2021 | over Anabolen-koning

Goede service, heel fijn advies.

  9/10

Mensen met een Hart naar de Klant toe, betrouwbaar , rustig en zelfzeker

Luc | 10-06-2021 | over Anabolen-koning

een 9 dat is bijna perfect , heel goed dus, we zijn allemaal mensen, maar ze doen echt hun best naar de klant toe.

  9/10

Prima!

Richard | 10-06-2021 | over Anabolen-koning

Goede en snelle service, verzending en communicatie.
Jullie zijn vooral extreem coulant!
Bedankt voor de menselijke behandeling

  10/10

Zeer tevreden

Paul | 09-06-2021 | over Anabolen-koning

Ik ben zeer tevreden over de communicatie, snelle levering en werking product.

  9/10

Goede review

Rudolf | 09-06-2021 | over Anabolen-koning

1 dag later mijn order binnen, lekker snel

  10/10

Gewoon Goef

Mike | 08-06-2021 | over Anabolen-koning

Altijd een snelle levering, 1 van de betrouwbaarste leveranciers van anabolen op het internet.
Bestel alleen maar via de anabolen koning ????

  8/10

Review

Kurt | 08-06-2021 | over Anabolen-koning

Bedankt voor de goede kuren en goede resultaten.

  8/10

Prima service

Michael | 07-06-2021 | over Anabolen-koning

Al een aantal keren iets besteld en altijd binnen een week in huis
Goede uitleg over alles wat ik wil weten en vertrouwd

  10/10

Review Christof

Christof | 07-06-2021 | over Anabolen-koning

Ik bestel hier altijd met vertrouwen. Al jaren lang, meermaals per jaar. Problemen worden altijd goed opgelost. Heel erg tevreden, altijd heel goed! Hopelijk nog vele jaren.

  10/10

Bestelling

Marcel | 06-06-2021 | over Anabolen-koning

Perfect behandeld, en ook nog eens de producten op tijd binnen , superkwaliteit en ook nog een perfecte service

  10/10

Toppers

Wil | 06-06-2021 | over Anabolen-koning

Bestel al jaren hier.
Altijd super goed!
Zeer betrouwbaar ????????????

  10/10

Anabolenkoning

Chaz | 06-06-2021 | over Anabolen-koning

Goed zaken gedaan.
Betrouwbare partner.
Heel tevreden

  9/10

Klantvriendelijk

Tibaut | 05-06-2021 | over Anabolen-koning

Snel, goed en vooral opvallend klantvriendelijk. Bedankt heren!

  10/10

100% tevreden

Andy | 04-06-2021 | over Anabolen-koning

Super gedaan!!
Prima advies en super producten ????

  10/10

Henny

Henny | 04-06-2021 | over Anabolen-koning

Weer goed gedaan kerels!
We gaan weer knallen!

  9/10

Top Service

Toine | 03-06-2021 | over Anabolen-koning

Bedankt voor het goede advies en de snelle levering. Helemaal top!

  10/10

super

Pim | 02-06-2021 | over Anabolen-koning

Beste Anabolenkoning, ik heb weer mooi resultaat van mijn kuur.
Nu even wachten en dan ga ik weer bestellen.

Bedankt!

  10/10

service

Erkonst | 01-06-2021 | over Anabolen-koning

zeer tevreden, top!

  8/10

Betrouwbaar

Vince | 31-05-2021 | over Anabolen-koning

Pakketje weer binnen! Had het eigenlijk voor het weekend verwacht. De Koning had het donderdag al opgestuurd.
Ik was niet bang. Ik weet dat de Koning zorgt dat het altijd aankomt.
Heel betrouwbaar deze site.

  9/10

producten

gimmi | 30-05-2021 | over Anabolen-koning

snelle levering vragen worden goed behandeld goede producten gewoon top

  9/10

Tevreden

Hanjo | 30-05-2021 | over Anabolen-koning

Prima geholpen, alles in orde

  9/10

Prima service

J | 30-05-2021 | over Anabolen-koning

Per ongeluk ongemerkt teveel betaald. Dit lieten ze mij weten en het wordt als tegoed voor de volgende bestelling weggezet.

Altijd snel en correct binnen gekregen

  10/10

Bestelling

RM | 30-05-2021 | over Anabolen-koning

De dag na betaling al geleverd gekregen. Ik gebruik het nu ruim een week en merk al dat het werkt. Ik had al eerder goede ervaring met anabolen-koning

  9/10

Prima geregeld

Matt | 30-05-2021 | over Anabolen-koning

Snel geleverd, duidelijke instructies! Gewoon heel goed!!

  9/10

Koning

Arno | 29-05-2021 | over Anabolen-koning

Geweldige service en advies. Ik bestel regelmatig bij de koning en ben blij met een partij die ik kan vertrouwen.

  10/10

Super

Bennie | 28-05-2021 | over Anabolen-koning

Uiterst tevreden over de snelheid, producten en service. Buitengewoon goed.

  9/10

Super snel dicreet top advies en als t fout gaat snel opnieuw verzonden

Mike | 28-05-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb nu al een paar x besteld bij de koning ik vind dat hun (koning) hun klanten zelf als koning behandelen en zeer dicreet en snel verzenden als ik een vraag heb kan ik die stellen en krijg ik zeker goed advies van hun ik ben zeer tevreden jongens hoop dat jullie vele jaren zo doorgaan sucses

  10/10

Top

Peter | 28-05-2021 | over Anabolen-koning

Goed service producten snel ontvangen en goed advies al verschillende keren wat besteld...
Ik blijf klant

  9/10

Zeer vriendelijk en met een juiste visie op zaken

Kurt | 28-05-2021 | over Anabolen-koning

jullie zijn zeer vriendelijk en met een zeer goede klantenadvies , altijd werden mijn mails beantwoord.
Jullie zijn top en vertrouwelijk in omgang. en zoals jullie zelf zeggen het is een mooi part in het leven , maar niet het middelpunt van het leven. echt Top .

  10/10

Snel en goed

Kerrie | 28-05-2021 | over Anabolen-koning

Nog nooit zo snel mijn spullen binnen gekregen! De volgende dag had ik het in mijn handen.

Als mijn pilletjes op zijn dan kom ik terug!

  9/10

Kuur

Claus | 27-05-2021 | over Anabolen-koning

Erg tevreden met mijn lichaam na de kuur. Six-pack is nu zichtbaar en borst, armen en schouders zijn voller en dikker. Ben benieuwd hoe lang het blijft zitten, maar het resultaat is heel mooi.

  8/10

Goed

Sphinx | 26-05-2021 | over Anabolen-koning

Goede service
Goede communicatie
Goed advies
Goede producten
Goed.

  9/10

Zeer tevreden

Jack | 25-05-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb vandaag mijn flesjes testosteron mogen ontvangen. Het pakket zag er keurig uit en, wat mij betreft, is het snel geleverd.

Tel daarbij de uitstekende communicatie en ik ben erg tevreden.

  10/10

Mooi resultaat

Robert O | 23-05-2021 | over Anabolen-koning

Prima resultaat gehad van een Anavar kuurtje. Nu herstellen en dan gaan we voor de volgende stap.
Tot over een paar maandjes!

  7/10

Jimmy Kaals

Jimmy | 22-05-2021 | over Anabolen-koning

Goede mails en adviezen alleen het pakketje was4 dagen voordat het kwam. Hopelijk volgende keer sneller.

  10/10

Topgasten

Karule | 21-05-2021 | over Anabolen-koning

Super goede ervaring. Alles is goed Ik kom terug!

  8/10

Super

Klant | 20-05-2021 | over Anabolen-koning

Super advies

  10/10

Klantvriendelijk

Sabos | 20-05-2021 | over Anabolen-koning

Snel en vriendelijke communicatie. Stellen je gerust over de bestelling.

  9/10

Bestelling

Mell | 19-05-2021 | over Anabolen-koning

Snel geleverd en makkelijk contact via mail..

  10/10

Prima service

Henri | 19-05-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb hem weer binnen!
Tot de volgende keer
Top service heren.

  9/10

Great

Stephen | 18-05-2021 | over Anabolen-koning

Order came in today, all good.
Will order again soon!!

  10/10

Trouwe klant

Gert van D. | 17-05-2021 | over Anabolen-koning

Top site, ik bestel hier al jaren!
Zeer betrouwbaar.

  10/10

kennis

T | 16-05-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb niks besteld, wel uitgebreid met ze gemaild. Deze gasten zijn top.

  9/10

tevreden

Vinny | 15-05-2021 | over Anabolen-koning

gisteren heb ik betaald met bitcoin. iets later dan verwacht, maar ik kreeg een mailtje dat de betaling in orde was.
vandaag is mijn bestelling al binnen gekomen. ziet er allemaal netjes uit.
helemaal tevreden, de volgende keer kom ik weer bij jullie!

  9/10

Goede zaak

Evy | 14-05-2021 | over Anabolen-koning

Eerlijke mannen met een goede zaak. Ze reageren snel en houden je goed op de hoogte. Blijf zo door doen..

  10/10

Top

Rondi dol | 13-05-2021 | over Anabolen-koning

Mijn bestelling was niet aangekomen, ook niet bij de buren. Na een mail zeiden ze eerst dat ze wilden wachten om te kijken of het nog zou aankomen. Daarna stuurden ze snel een nieuw pakket op.

Tot de volgende!!?

  10/10

Super

Keker | 12-05-2021 | over Anabolen-koning

Gewoon super tevreden!

  10/10

Helemaal tevreden

Peter Schobben | 11-05-2021 | over Anabolen-koning

Hij doet alles goed, de koning.
Voor mij een dikke tien.

  8/10

Effectief

Kaat | 10-05-2021 | over Anabolen-koning

Altijd goede communicatie.
Ik gebruik de producten van dekoning regelmatig om af te vallen. Dit werkt elke keer weer goed.

  10/10

Snel en betrouwbaar

Jans | 09-05-2021 | over Anabolen-koning

Goede communicatie en advies,snelle levering.Producten nog niet gebruikt maar heb er vertrouwen in.

  10/10

Snel en makkelijk

Matthijs | 09-05-2021 | over Anabolen-koning

Goed advies. Makkelijk met betalen en volgende dag al binnen. Top gewoon. Bedankt ????????

  9/10

Goed in orde

Benno | 09-05-2021 | over Anabolen-koning

Ze doen wat je verwacht.
Hulp bij het uitzoeken van een kuur is goed. De bestelling komt snel aan en de kuur werkt zoals ze zeiden.
Tot de volgende keer!

  9/10

Top producten binnen 48uur in huis!!

Rob | 07-05-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb al vaker besteld hier. En ook nu het geld was ontvangen. Direct een bericht. Einde middag bericht dat mijn pakket verzonden is. Dag erna om 11.00 had ik alles in huis keurig verpakt. Mailde met een vraag los van deze bestelling en binnen 15 min antwoord. En het belangrijkste: De producten zijn echt goed!
Toppers bedankt wederom en tot de volgende keer! ????????

  9/10

Pico bello

Dennis | 05-05-2021 | over Anabolen-koning

Service en producten zijn zeer goed in orde bij deze mannen.
De raad en het advies is helemaal top.
Dik in orde!

  10/10

Perfecte service!!

Kevin lelong | 04-05-2021 | over Anabolen-koning

Echt aanrader correkt en snelle levering en reactie top

  9/10

Correct en betrouwbaar

Joske vermeulen | 03-05-2021 | over Anabolen-koning

Heb na lange tijd toch beslist om wat extra power te geven aan mijn workout. En sinds ik 45 ben en dagelijks train heeft mijn lichaam niet genoeg recup. Maar ik doe het gewoon te graag. Ik was een beetje bang om te betalen en niets aan te krijgen maar alles vlot verlopen en 2 dagen erna pakketje in de bus. Moet er nog wel aan beginnen ????????

  8/10

Aanrader

Alex | 02-05-2021 | over Anabolen-koning

Ik raad de anabolenkoning aan. Voor mij steken ze erbovenuit.

  10/10

Goed bedrijf

Wim | 01-05-2021 | over Anabolen-koning

Goed en passend advies voor, tijdens en na de kuur, prima producten, mooi resultaat met hun hulp.

  9/10

Zeer goed gegaan

Mussa | 30-04-2021 | over Anabolen-koning

Na mijn bitcoin betaling kreeg ik snel een mail dat deze ontvangen is. Half uurtje later was er een mailtje dat de bestelling verzonden was.
Dat was gisteren. Vandaag de envelop binnen gekregen.

Zeer snel en goed.

  10/10

Envelooppie binnen

Schotty | 29-04-2021 | over Anabolen-koning

spulletjes snel gekregen, dat wekt vertrouwen.

gaaf

  9/10

Goede score

Joey | 28-04-2021 | over Anabolen-koning

Zojuist mijn pakketje binnen gekregen. Dit heb ik maandag betaald.
De verpakking ziet er netjes en anoniem uit, dat vind ik wel erg fijn!
De inhoud was ook prima in orde.

  10/10

Super advies

Dery | 27-04-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb meerdere mails met de anabolenkoning uitgewisseld. Na het uitgebreide advies heb ik besloten om niet te gaan kuren, dat alleen zou me al wat waard zijn.
Ze reageren uitgebreid en inhoudelijk to the point. Er zit duidelijk iemand achter met kennis die er tijd in wil steken.

Absolute aanrader wat mij betreft.

  10/10

Betrouwbaar en goed advies

Hans | 27-04-2021 | over Anabolen-koning

Goede producten, vlotte levering en ook als er iets misgaat wordt er meteen een oplossing gezocht. Top service. 100 % tevreden.