cart

Home > Reviews



Reviews pagina 3

  10/10

Vaste klant

Rick | 28-02-2021 | over Anabolen-koning

Ik ben hier al jaren vaste klant.
Meestal bestel ik het normale Testo kuurtje en dat werkt perfect. Soms wil ik wat nieuws proberen en dan vraag ik de koning om wat extra's.
Het gaat altijd goed. Ik zou willen dat ik hier meer kon kopen!

Grtz Rick

  8/10

Pakketje gekregen

Eef | 27-02-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling binnen gekregen.
Zo fijn dat ze echt leveren.

  9/10

Mooi

eggurt | 26-02-2021 | over Anabolen-koning

Pakketje binnen, alles zat erin.
Tijd om te gaan knallen!

  9/10

Testo-only goed resultaat

Rob | 25-02-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb een Testo-only kuurtje besteld en gekregen. Zeer prettig behandeld.
Kuur is nu klaar en ik ben 8 kg aangekomen en nog steeds droog. Ik ben zeer tevreden!

Zeer aan te raden

  10/10

Avin

Avin | 24-02-2021 | over Anabolen-koning

daar ben ik weer. ik heb de bestelling vandaag gekregen. alles zit erin en ze hebben me via de mail alles uitgelegd.

eindconclusie: SUPER

  10/10

pakket binnen

Peter | 23-02-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb gisteren weer een groot pakket gekregen van de postbezorger. We gaan met zijn allen kuren en ik ben uit de kosten! Geweldig.

  8/10

bestelling geplaatst

Avin | 22-02-2021 | over Anabolen-koning

ik laat zien dat ik net mijn bestelling geplaatst heb. advies was snel en goed.

als ik mijn bestelling krijg dan laat ik meer weten.

  9/10

goede hulp

Evertje | 19-02-2021 | over Anabolen-koning

Top advies gekregen. Ik heb wat huiswerk mee gekregen en ga over een maandje bestellen.

tot later

  10/10

kuur is gedaan

Ronnie | 18-02-2021 | over Anabolen-koning

klaar met mijn test-only kuur. ik ben van de 70 naar 83 kilo gegroeid. nakuurzit er net op. mijn oordeel over anabolenkoning is goed. ze helpen zeer goed en leveren alle service die ik nodig heb. bestellen ging goed. pakketje had ik snel binnen en daarna vroeg ik nog vaak om uitleg en tips en die kreeg ik steeds tot het eind toe.
zeer tevreden over dit resultaat en ik kom terug

  8/10

Goede ervaring

Rene | 17-02-2021 | over Anabolen-koning

Advies was menselijk en goed.
Pakketje gisteren ontvangen, zeer tevreden

  9/10

Mijn ervaringen

Vlad | 15-02-2021 | over Anabolen-koning

Net weer een bestelling gedaan.

Ik bestel hier al 7 jaren, altijd top.
- Is er ooit een probleem, dan lossen ze het op.
- Perfect advies.
- Pushen nooit meer gear.
- Soms wat problemen bij de post, maar dat lossen ze op.

Wat wil je nog meer?! I am good!

  8.5/10

Pakketje binnen

Phileon | 14-02-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb het pakketje een paar dagen geleden binnen gekregen. We gaan lekker knallen!

  10/10

Anabolenkoning top

Ronnie | 13-02-2021 | over Anabolen-koning

Heb meerdere websites benaderd, maar anabolen-koning.net reageerde als een van de snelste en het meest serieus. Advies was top en meedenken. Ik had wat mailtjes nodig om al mijn vragen beantwoord te krijgen en daar namen ze de tijd voor.
Bestelling geplaatst, betaald en pakketje binnen gekregen.
Helemaal top dus!

  8/10

Bestelling gekregen

Boei | 12-02-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling netjes binnen gekregen. Real deal

  10/10

Ervaring service anabolenkoning

Bodan | 10-02-2021 | over Anabolen-koning

Advies is prima donna.
Bestelling is verloren gegaan in België en ze stuurden meteen een nieuwe op.
Goede service dus.

  10/10

Goed advies

Erin | 09-02-2021 | over Anabolen-koning

Heel fijn contact gehad met anabolenkoning. De rest ook heel goed.
MENSEN LEG JE PROBLEEM GOED UIT, DE KONING GAAT ER SERIEUS OP IN!!!

  9/10

As usual

Orie Babbel | 08-02-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling is binnen, we gaan weer aan de slag!
Ik bestel hier al jaren, een keer of 6 per jaar, gaat altijd goed.

  8/10

Goed

Ducan | 07-02-2021 | over Anabolen-koning

Helemaal blij. Heb mijn bestelling binnen gekregen.
De verzending was lang onderweg en ik was zenuwachtig, maar het is goed gekomen.

  8/10

Prima

Claudia | 05-02-2021 | over Anabolen-koning

Goed advies, je krijgt je spullen en je valt af.
Prima!

  10/10

Anabolenkoning is real

E | 04-02-2021 | over Anabolen-koning

Ik ben meerdere keren opgelicht en daarom wantrouwend naar anabolenwebsites, net zoals andere mensen die ik ken.
Ik heb via via gehoord van een site die wel levert, dus toch maar een mailtje gestuurd naar de Anabolenkoning. Ze nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en begrijpen waar je mee zit.
Daarna toch maar geld gestuurd en mijn pakketje gekregen. Deze site is wel echt.
Stuur het team een mail en dan zul je het zien.

  9/10

Levert echt

Winston | 03-02-2021 | over Anabolen-koning

Prima ervaring!

  8/10

Betrouwbaar advies

Brian | 02-02-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling binnen gekregen. Communicatie is top, supergoed advies. Smeert je niks aan, maar geeft juist aan hoe je minder kunt nemen met goed resultaat.
Een 8 omdat het pakket lang onderweg was.

  10/10

Super service

Arnout | 01-02-2021 | over Anabolen-koning

Pakketje was niet aangekomen, is onderweg blijven hangen. bpost en postnl geven geen gehoor. Dat hebben ze netjes opgelost door het overnieuw op te sturen.

  9.5/10

Professioneel en vriendelijk

Ronald Kraan | 31-01-2021 | over Anabolen-koning

Alles is prima, advies is goed, pakketje snel ontvangen en de produkten werken altijd goed.
Het meest opvallende is dat anabolenkoning heel vriendelijk en professioneel is. Ik heb nooit het idee dat er iemand wat kopieert en plakt in de mail en zijn taalgebruik laat zien dat hij weet wat hij doet.

  9/10

Pakketje ontvangen, top!

Osman | 30-01-2021 | over Anabolen-koning

was zenuwachtig om dit soort te bestellen, maar alles is goed gegaan. mijn pakketje gekregen. deze site is real. mvg

  10/10

Top advies

Mouhammad | 29-01-2021 | over Anabolen-koning

ik wilde een zware kuur met human groeihormoon nemen, dat doe al heel lang om af te vallen. vorige dealer verkocht me dit altijd. de anabolenkoning heeft me verteld dat dit onzin is. opgelicht door die kankerflikker altijd teveel betaalt, maar nu heb ik gelukkig een goede.
ben bezig met anavar en t3 en dit gaat beter.

  8/10

Goede ervaring

Lennart | 28-01-2021 | over Anabolen-koning

Alles is goed gegaan. Anavar kuurtje werkt lekker.
Het meest opvallend was de goede raad, deskundigheid en klantvriendelijkheid over de mail.

  10/10

Fijne service

Daniel | 27-01-2021 | over Anabolen-koning

De anabolenkoning reageert snel op de mail, denkt met je mee en geeft goed advies. Bestellen is gemakkelijk en bezorging gaat zoals het hoort, snel en volledig discreet. Betalen vond ik wat lastiger, maar dat schijnt erbij te horen.
Kuurtje werkte prima.
Jullie hebben er een vaste klant bij!

  6/10

Mwa

Stef | 25-01-2021 | over Anabolen-koning

Anavar-only kuur besteld en binnen gekregen, maar heb daar maar weinig resultaat van. Ben maar 3 kg aangekomen.

  8/10

Toppie

serge | 24-01-2021 | over Anabolen-koning

Net weer besteld communicatie is super goed. Ik houd je op de hoogte over het verloop en resultaat.

  9/10

Anabolenkoning is OK!

Wesley | 23-01-2021 | over Anabolen-koning

Bestellen gaat hier soepel en handig. Betalen vond ik een beetje eng. Na de betaling kreeg ik snel een bevestiging van de betaling en een uurtje later was mijn bestelling al verstuurd. Op zich een goed gevoel.
Dag later lag er een pakketje in de bus. Dat zag er volledig neutraal en netjes uit, niet te zien wat erin zat of waar het vandaag kwam.
Spullen uitgepakt en ben nu aan het gebruiken en groeien.
Alles is dus gelopen zoals het zou moeten.

  10/10

Altijd weer goed

Edwin | 23-01-2021 | over Anabolen-koning

Spulletjes zijn weer binnen! Tot de volgende keer...

  9/10

Mijn betrouwbare dealer

Ester | 22-01-2021 | over Anabolen-koning

Mensen, ik koop al jarenlang Clenbuterol en T3 bij Anabolenkoning. Gaat elke keer goed.

  10/10

Tevreden

Spijk | 20-01-2021 | over Anabolen-koning

Wat wil je nog meer?
Alles is goed aan deze lui.
Neem contact met ze op en je bent verkocht.

  8/10

Goede team

Assumi | 20-01-2021 | over Anabolen-koning

Deze team levert snel en goed. Helpen met vragen, geven juist raad en gaan niet voor sales alleen. De gear werkt goed!

  9.5/10

Hartstikke goed dit

Gert | 19-01-2021 | over Anabolen-koning

Kuurtje DNA Testosteron genomen. Mooi resultaat van gekregen.
Mailen wekte vertrouwen. Betaling en verzending liep voorspoedig. Bestelling snel binnen, alles zat erbij.
Kuurtje liep lekker, injecteren ging goed. Heb geen injectiepijn gehad. Merkte na 2 weken ineens meer kracht en dat bleef door gaan.
Nu herstellen en dan kom ik terug voor meer!

  10/10

Super!

Patty | 18-01-2021 | over Anabolen-koning

Ik twijfelde of dit echt was. Ben bij andere websites een paar keer opgelicht. Maar deze is echt top!
Perfect antwoord op mijn vragen, vertrouwde reacties. Bestelling snel opgestuurd na mijn betalen en snel in huis.
Tot de volgende kuur!

  8/10

Anabolenkoning is real

Mamou | 17-01-2021 | over Anabolen-koning

Verschillende aanbieders een kans gegeven. Anabolenkoning reageerde als een van de eerste en gaf de beste raad. Bestellen en betalen ging goed. Ze verzonden het dezelfde dag nog.
Pakketje is een paar dagen onderweg geweest, dat mag sneller. Alles zat erin en ik kon meteen beginnen.
Nu bezig en alles voelt goed.

  9/10

Echt te vertrouwen, niet fake

Chingo | 15-01-2021 | over Anabolen-koning

Wist niet of dit echt was of niet, eigenlijk mag het toch niet he. Na mailcontact had ik er vertrouwen in, de koning reageert het beste.
Sommige anderen lijken in het buitenland te zitten en de mails naar het nederlands te vertalen of zoiets.
Pakketje kreeg ik goed binnen, de dag nadat ik betaald had.
De nazorg en vragen waren uitstekend. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.
Deze koning is echte te vertrouwen en niet fake.

  8.9/10

Goed als altijd

Marlon | 13-01-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb maar weer besteld bij de goede, oude anabolenkoning. Spulletjes weer binnen en nu aan de gang.
Mailcontact duidelijk en goed, betaling prima, verzending snel. Nu lekker knallen.

  10/10

Super

Omer | 09-01-2021 | over Anabolen-koning

Eerste keer besteld en prima. Snelle reactie van ontvangst betaling en bestelling verstuurd.
Zaterdag besteld, donderdag ontvangen. Ik ga nogmaals bestellen.

  10/10

Anabolenkoning moet president worden

Kevin | 09-01-2021 | over Anabolen-koning

Heb al een paar keren besteld en altijd netjes de bestelling gekregen. Een keer verloren gegaan via de post en zonder gezeur opnieuw opgestuurd gekregen.
Tussen kerst en jaarwisseling weer besteld en na een week had ik nog niks binnen. Anabolenkoning heeft gewoon weer overnieuw opgestuurd en nu heb ik hem twee keer binnen gekregen. Dat is betere service dan ik ooit ergens heb mogen ervaren.
Alle vragen worden ook deskundig en snel beantwoord over wat ik moet nemen en hoe ik het moet gebruiken.
Als dit niet het ultieme is dan weet ik het ook niet meer! Zo lang de Anabolenkoning er is zal ik blijven bestellen. En als ze wat anders gaan verkopen dan koop ik dat ook meteen.

  9/10

Prima

Remco | 07-01-2021 | over Anabolen-koning

Snelle levering, prima geregeld!

  9/10

Geweldig

Joeri | 07-01-2021 | over Anabolen-koning

Ik was zenuwachtig, maar de mails waren snel en geruststellend en ik kreeg de bestelling snel binnen.
Blijf zo doorgaan!

  8/10

Bestelling gekregen

Yasan | 05-01-2021 | over Anabolen-koning

vorige week voor het eerst besteld bij anabolen-koning.net. heb mijn pakketje netjes binnen gekregen. bedank en tot de volgende.

  9.5/10

Echte aanrader

Pierre | 02-01-2021 | over Anabolen-koning

Al met al ben ik super tevreden over anabolenkoning, ze antwoorden professioneel en supersnel.
Eerste keer besteld nu en alles is goed verlopen. Nadat de betaling was gearriveerd stuurden ze de bestelling dezelfde dag nog op. 2 dagen later ontvangen in belgie.
De gear werkt zeker. Goed resultaat.
Bij de levering ontbraken een aantal spuiten en naalden, omdat ik die vergeten was om te bestellen. Dat staat niet duidelijk op de website. Maar die werden door anabolenkoning direct met korting opgestuurd naar mij. Bedankt daarvoor.
Een echte aanrader dus!

  10/10

Prima webshop

Har | 31-12-2020 | over Anabolen-koning

Berichtje gestuurd voor raad, bestelling gemaakt, betaling gedaan.
Dezelfde dag is het opgestuurd.
Nu heb ik mijn anabolen al.
Conclusie: helemaal zoals het hoort.

  8/10

Legitieme dealer

Arnofreak | 29-12-2020 | over Anabolen-koning

Na jaren vaste klant te zijn geweest heb ik een paar andere websites geprobeerd. Dit was toch niet zo goed als de originele anabolen koning. Het gras was niet groener aan de overkant.
Mijn laatste bestelling hier weer gedaan en dit voelt meteen weer vertrouwd. Mijn kuur snel binnen.

Deze jongens zijn niet voor niets al zo lang bezig.
We gaan weer knallen!

  9/10

Anabolenkoning is top!

Joris P. | 27-12-2020 | over Anabolen-koning

Hulp: Top! Ik heb meerdere websites gestuurd, maar Anabolenkoning reageert snel en vooral steeds met het beste antwoord.
Service: Top! Geen vergelijk met een andere website, maar mijn pakketje kwam niet aan en ze stuurden dit zonder moeilijk doen overnieuw op.
Betalen: Mwa, ik vind het lastig om met Bitcoin te betalen. Het is goed te doen met het stappenplan wat ze laten zien, maar gewoon geld overmaken zou gemakkelijker zijn.
Versturen: Nette en discrete verpakking, net of je iets besteld hebt bij Bol.com.
Kuur: Ik ben net begonnen, maar tot nu toe heel goed. Hier laat ik later nog meer over weten.

  8.5/10

Handel binnen gekregen

Moujam | 25-12-2020 | over Anabolen-koning

Mijn vaste dealer reageerde niet meer. Mattie stuurde me hierheen.

Met bitcoin betalen was ingewikkeld, maar dat is gelukt. Heb voor een paar dagen mij pakket binnen. Alles goed.

Gisteren eerste injectie gezet en alles voelt goed.

Aan te raden!

  8/10

Beste anabolen aanbieder

Rens | 24-12-2020 | over Anabolen-koning

Deze jongens doen het zoals het hoort. Bestelling netjes binnen gekregen en het werkt prima. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij!

  9/10

The Real deal

Dirk | 15-12-2020 | over Anabolen-koning

Ze geven goede raad via de mail. Bestellen ging gemakkelijk. Het pakketje was zoek geraakt bij de post en anabolenkoning stuurde meteen een nieuw pakket op! Topservice!

  10/10

Betrouwbare service

kevin | 08-01-2020 | over Anabolen-koning

Vandaag heb ik de spullen binnen gekregen, echt top service. Zeer snelle levering en deze mensen kun je echt vertrouwen , ze doen wat ze zeggen . jullie hebben er een vaste klant bij . blijf zo doorgaan !!!

  10/10

Perfecte service!!

Kevin lelong | 02-12-2019 | over Anabolen-koning

Perfecte service!! Best betrouwbare site die er bestaat!top helemaal tevreden!!

  10/10

zeer goede en betrouwbare service

de.icter | 24-11-2019 | over Anabolen-koning

Ik heb al eerder besteld heb dit niet durven te nemen. ik heb zins gisteren contact gehad met anabolen koning en hij heeft mij echt heel erg goed geholpen met zeer goed advies.. ook maakt hij de tijd voor je om echte nette lange mails te beantwoorden erg fijn dit vooral als je een beginner bent en nog niet veel weet die gast is echt een aanrader al hoe wel anabolenkoning.net is echt een aanrader!! the best!

  10/10

Goede hulp

Paul | 17-06-2019 | over Anabolen-koning

De Koning beantwoordde mijn vragen en heeft me geholpen om een kuur samen te stellen. Nadat ik betaald heb kreeg ik mijn bestelling na het weekend binnen. Ik heb meteen mijn eerste injectie gezet en ga zo trainen.

  9/10

Echte site

Murat | 15-06-2019 | over Anabolen-koning

Ik heb besteld en meteen betaalt met btc. 2 dagen later het pakket in de bus.

  10/10

Prachtige service

Peter | 08-03-2019 | over Anabolen-koning

Perfecte service, snelle communicatie. Fouten door mij gemaakt en nog helpen ze je zonder problemen!!. Snelle postbezorging. Alles was gewoon super! Zeker aan te raden

  9/10

Levering binnen een paar dagen

Arie | 18-02-2019 | over Anabolen-koning

Bestelling was na een paar dagen binnen. Betaald via ideal met Bitcoin. Ideaal!

  10/10

Super service

I | 09-01-2019 | over Anabolen-koning

Zeer nette en snelle communicatie per mail, makkelijk betalen met iDeal, zeer snelle levering! Dank

  10/10

Top service

Sims | 05-01-2019 | over Anabolen-koning

Echt een goede en snelle levering.
Ook is hetgeen dat ik besteld heb, topproducten.....helemaal tevreden!

  10/10

Betrouwbare service

Jos | 28-11-2018 | over Anabolen-koning

Ik heb contact opgenomen met een aantal websites voor advies welke anabolen ik moest nemen. De Koning reageerde als eerste en gaf me het beste advies. Dus al gauw besloten hier te bestellen. Nog nooit wat met bitcoin gedaan, maar heb zo wel mooi met ideal kunnen betalen. Vandaag een pakketje binnen gekregen, lekker snel. Goede service dus.

  10/10

Zeer goed

Iljan | 12-11-2018 | over Anabolen-koning

Perfecte service, ik kom de volgende keer weer terug!!!

  8/10

Goed Geholpen

Helio | 15-10-2018 | over Anabolen-koning

Ze reageren snel op de mail. Heb goed advies gehad en mijn bestelling gekregen.

  6/10

het werkt

gert | 28-08-2018 | over Anabolen-koning

Er word niet regeageert op mail maar ik heb mijn order binnen

  9/10

Top

Eric | 07-08-2018 | over Anabolen-koning

Alles netjes binnen gekregen. Ik geniet nu van de spullen

  8/10

Top

Anonymous | 06-07-2018 | over Anabolen-koning

Reageren niet op mail.
Toch alles goedgekomen.
Bitcoins waren nieuw voor mij maar.. het werkt juist fantastisch.
Je moet wel even geduld hebben want de status na de betaling heeft een aardige cooldown.

Ja, deze mensen zijn ok!

Geen rating toegekend.

Vernieuwde site is top!

kees | 25-10-2017 | over Anabolen-koning

Hulde voor de vernieuwde site. Bestellen, betalen, status van je bestelling bekijken: allemaal een stuk eenvoudiger dan eerst!

Geen rating toegekend.

Vliegensvlug

Robbie | 27-09-2017 | over Anabolen-koning

25ste besteld en vandaag al in huis!Top

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

mikee | 05-09-2017 | over Anabolen-koning

ik heb een dboll/winny kuur gedaan en van 72 naar 81 kilo gegaan. ik las op vele forums dat je na een maand je gains terug zou verliezen. nu zijn we 4 weken verder sinds mijn kuur en ik weeg nog steeds 80kg. ik denk zolang je goed blijft eten en trainen dat je verloren gains niet zo erg zullen zijn. ik denk gewoon dat velen na hun kuur stoppen met veel eten en ook hun training iets minder intensief uitvoeren. nu, ik ben zeer tevreden, dank u wel AK.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Robert | 29-08-2017 | over Anabolen-koning

Weekje moeten wachten op mijn spulletjes, alles is goed verpakt en volgens afspraak ontvangen. Je krijgt direct antwoord op je vraag, niet twijfelen dit is gewoon een betrouwbaar adres, nu aan de slag met mijn Winstrol Anavar kuurtje.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

TV | 17-08-2017 | over Anabolen-koning

Ik heb de Winstrol-Anavar kuur oral genomen. Flinke groei spiermassa en borst. Geen last gehad van bijwerkngen. Ik weet niet goed hoe ik moet spuiten en vindt het 'spannend'om het zelf te doen. Mijn volgende kuur wordt waarschijnlijk dianobol-Winstrol. Ben benieuwd naar andere ervaringen. Deze organisatie is top. Goede levering en service!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ano | 07-08-2017 | over Anabolen-koning

Prima service en top producten, erg tevreden!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

w.remkes | 30-07-2017 | over Anabolen-koning

Ik heb nu 2 x bestelt bij deze site En ben zeer tervreden over de levering en de producten zelf Ik bestel op maandag heb het voor het weekend nog in huis ja ben echt zeer tervreden ;)

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jogoo | 26-07-2017 | over Anabolen-koning

Bericht. Reeds enkele malen besteld en altijd toplvering. Aan de twijfelaars gewoon doen! Bedankt jongens en doe zo verder. Grt jogoo

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dimi | 20-07-2017 | over Anabolen-koning

Vorige week donderdag besteld en betaald, gisteren track and trace code ontvangen en vandaag donderdag alles netjes, anoniem ontvangen in België. Benieuwd wat de resultaten zullen zijn. Alvast een pluim voor de levering, alles mooi en stevig ingepakt. Doe zo verder ABK.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

calimero | 18-07-2017 | over Anabolen-koning

super snelle levering. donderdag besteld en vandaag binnen gekregen. helemaal top.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Joey | 10-07-2017 | over Anabolen-koning

3 jaar geleden na veel research en voorbereiding mijn eerste kuur besteld. De lichtste volledige kuur voor orale inname, om te kijken hoe mijn lichaam zou reageren en ervan te leren. de Anavar-Winstrol kuur als ik het me goed herinner. Later heb ik ook nog een Dianabol-Winstrol kuur gehad. de kwaliteit is super. Die eerste kuur was dan wel een lichte kuur, maar mijn god wat heb ik toen een vooruitgang geboekt. En nu nog. Dagelijks vragen mensen mij wat ik gebruik. terwijl ik over 3 jaar genomen in totaal 2 kuurtjes gedaan heb in pilvorm. Mijn tip voor mensen die geen ervaring hebben met kuren en die het graag willen doen. Probeer eens een stevige pil-kuur zoals Diana-Winst. Je zult versteld staan van de resultaten en je hebt praktisch geen bijwerkingen. Je energie is onuitputtelijk en het enige nadeel is dat je geen alcohol mag bij deze kuur. Ik drink weinig dus het was alleen op feestjes inhouden. Maar geen alcohol is natuurlijk ook beter voor je tijdens het trainen. En oja, ik heb al 3x nieuwe kleding moeten kopen.. ik blijf groeien. Ik zou zeggen ga veel en serieus trainen, aan je kuurschema houden, Genoeg rust en goed eten. Ik heb alleen Whey proteinen en verder helemaal geen supplementen gebruikt. dit was mijn ervaring! Succes! Helemaal tevreden en in totaal zo'n 4 keer besteld hier(ook voor vrienden) en alles is netjes afgeleverd in een goede verpakking en mooi discreet.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

dieter | 03-07-2017 | over Anabolen-koning

top geleverd.eerlijke mensen!!! benieuwd naar de resultaten.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Bugatti | 27-06-2017 | over Anabolen-koning

SUPER' Voor de tweede x hier besteld. Super advies via de mail en snelle levering👌👌👌

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

bart | 24-06-2017 | over Anabolen-koning

heb deze site via kameraad gekregen heb is rond gezien welk ik zou nemen info gevraagd aan AK heb netjes een mail terug gekregen welk ik best zou nemen + de uitleg hoe ik het best neem bij deze doe ik maandag een bestelling

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Stefano | 17-06-2017 | over Anabolen-koning

Had men twijfels in het begin, mailtje gestuurd, mooi antwoord op gekregen en snelle levering! Zal men bevindingen posten na 6 weken

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

mike | 15-06-2017 | over Anabolen-koning

Zaterdag aangetekend de betaling gedaan en 15-6 bestelling geleverd top

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Raymond Frank | 03-06-2017 | over Anabolen-koning

Top op de manier hoe ze je mail beantwoorden en uitleggen. Daarna een discrete en snelle bezorging. Nu net begonnen dus zal snel het resultaat posten. Dank voor de service .

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Arjan | 26-05-2017 | over Anabolen-koning

21-5 anavar besteld, mijn eerste keer dat ik het via een site heb besteld, en vandaag 26-5 is het keurig geleverd met postnl. Ook op mijn e-mails is netjes geantwoord. Jullie hebben een klant erbij! Top

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Cornelis | 21-05-2017 | over Anabolen-koning

Goede adviezen en bestelde producten netjes thuis gekregen. Helemaal top.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ilse | 18-05-2017 | over Anabolen-koning

top bestelling, volgende keer weer

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Hendrikvdm | 15-05-2017 | over Anabolen-koning

Winstrol besteld keurig geleverd

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

TV | 12-05-2017 | over Anabolen-koning

Besteld en vervolgens aangetekend de betaling verstuurd. Kon mijn zending volgen en ontving vervolgens al snel een melding dat mijn bestelling onderweg was. De instructies ( persoonlijk overhandigen en niet overhandigen aan buren of derden) stonden keurig op het pakketje. Binnen 4 werkdagen was het geregeld. Ik heb te weinig besteld voor mijn kuur, dus de rest moet ik nog doen. Ik ben over de aanschaf tevreden. De rest zal ik later nog posten.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Bert | 12-05-2017 | over Anabolen-koning

1e x besteld. Wat lang moe te wachten ivm koningsdag en dag van de arbeid. Netjes geleverd met track en tracé. 2e bestelling zaterdag op de bus gedaan. Nu afwachten tot deze geleverd word. Hoop het snel binne te hebben.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Richard | 05-05-2017 | over Anabolen-koning

Alles is zonder problemen verlopen en het is netjes verpakt. Volgende keer koop ik weer bij je. Super fijne ervaring, goede communicatie en prima prijs. Thanks.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Grunn | 11-04-2017 | over Anabolen-koning

Besteld en netjes en snel bezorgd. Goede email contact 👍

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

joe | 05-04-2017 | over Anabolen-koning

besteld en ook echt snel gekregen, na 5 dagen. net begonnen dus werking onbekend, maar betaling en verzending werkt zoals beloofd.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dwayne | 04-04-2017 | over Anabolen-koning

Eerste x besteld was beetje onzeker maar alles is toch goed binnen gekomen Ik dacht dat dit een fake site was maar dit is een betrouwbare site qua levering alleen nog maar de kwaliteit uit testen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

dwaight | 01-04-2017 | over Anabolen-koning

test

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Joey | 31-03-2017 | over Anabolen-koning

Nu al voor de 3e keer besteld. Het spul werkt super en tot op heden merk ik nog steeds de werking van de anabolen: je ziet duidelijke resultaten en je krijgt meer zin om te trainen dan ooit. Ik kan niet meer stilzitten, en ben totaal niet agressief of opgefokt maar juist heel opgewekt en positief. Geweldige site!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Herman | 30-03-2017 | over Anabolen-koning

Super nou heb geld opgestuurd en heb 3 dagen daarna netjes een mail ontvangen met een track nr en de volgende dag het netjes geleverd gekregen nou sporten en die spieren is flink aanpakken Thanx AB

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Peter | 14-03-2017 | over Anabolen-koning

Al meerdere keren iets besteld , alles netjes binnen een paar dagen afgeleverd bij me ook als je vragen heb krijg je snel antwoord superservice

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mister Toby | 08-03-2017 | over Anabolen-koning

Mijn eerste kuur op 01-03 besteld en op 07-03 netjes ontvangen, dit was mijn eerste bestelling bij AK. dus het was wel wat gestress voor mij, en daar hadden wel meerdere last van zo te lezen in de posts. Maar wat een goede service van AK die stellen je gerust en je pakketje komt netjes binnen. Vandaag beginnen aan de Winnie Diana kuur en zal mij echt benieuwen hoe die aanslaat. Weeg op dit moment 89kg en zal aan het eind van mijn kuur weer een post plaatsen hoe het gegaan is.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Daniel | 07-03-2017 | over Anabolen-koning

Ik had mijn producten een week geleden bestelt en vandaag netjes geleverd gekregen. Dit is een betrouwbare site. Ik heb producten van DNA besteld. Na afloop van de kuur zal ik een bericht schrijven over de kwaliteit van de producten.