Home > Reviews



Reviews pagina 3

  10/10

Review Anabolen-koning

Jahjah | 25-03-2014 | over Anabolen-koning

Me maat en ik hebben hiernal vaker besteld ik ga de test e kuur halen en me maat ook dit is echt top kwaliteit daar ben ik zeker van! Nu wachten dan knalle!

  10/10

Review Anabolen-koning

Ken | 28-09-2016 | over Anabolen-koning

Pakketje goed ontvange ! Deze jongens doen wat ze zegge ! 😉

  10/10

Review Anabolen-koning

Joehoee | 30-03-2014 | over Anabolen-koning

Het is binnen zeer tevreden goede service maandag besteld en geld opgestuurd zaterdag in huis grote bestelling gedaan en veel vragen gehad over een paar kuren maar zeer goed geholpen door anabolen koning eerlijk gezegd was ik wel zenuwachtig met zoveel geld maar dit bewijst dat het een professionele en betrouwbare site is ik ben een tevreden klant en zal hier vaker gaan bestellen! Aanrader voor de mensen die twijfelen hier te bestellen ik zal hier blijven bestellen want ik weet dat het geen fake zijn!

  10/10

Review Anabolen-koning

steven | 10-11-2016 | over Anabolen-koning

Bedank!! Weer alles netjes zonder problemen! 2de deel van mijn kuurtje sluit nu netjes aan.

  10/10

Review Anabolen-koning

anoniem | 02-04-2014 | over Anabolen-koning

Om een lang verhaal kort te maken, ik had vorige week een bestelling geplaats. Had het geld opgestuurd met aangetekend schrijven.Een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat mijn envelop aangekomen was. Maar wat bleek toen dat deze geopend was en het geld gestolen. Ik sloeg wit uit :-( Maar omdat ik aan al hun voorwaarden voldaan had werd mijn bestelling toch opgestuurd. En heb ik ze vandaag ontvangen. Bij deze kan ik alleen maar de anabolenkoning aan iedereen aanraden. Dank u Anabolenkoning

  10/10

Review Anabolen-koning

Martin | 14-11-2016 | over Anabolen-koning

Alles netjes op tijd binnen en net begonnen met Test/Bol kuur. Ben benieuwd! Ik laat het weten..

  10/10

Review Anabolen-koning

jordy | 08-04-2014 | over Anabolen-koning

vorige week maandag besteld geld opgestuurd donderdag alles binnengekomen. nu lekker trainen en kijken als het goed materiaal is ik heb er alle vertrouwen in!

  10/10

Review Anabolen-koning

Wesley | 21-11-2016 | over Anabolen-koning

Alles ontvangen in een weekje tijd ben benieuwd voor resultaat.

  10/10

Review Anabolen-koning

Patriot | 11-04-2014 | over Anabolen-koning

Top spul jongens

  10/10

Review Anabolen-koning

Mietebal | 26-11-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb besteld nu hopen dat hij aankomt, ze antwoorden op mijn mail dus dat is al goed

  10/10

Review Anabolen-koning

Super tevreden klant | 11-04-2014 | over Anabolen-koning

Beste mede-sportfanaten. Ik heb over de jaren heen al aardig wat 'externe-motivatie elixer' genomen en het spul wat Anabolenkoning aanbied is gewoon van super kwaliteit. Ik heb vroeger de fout gemaakt te denken dat enantaat van merk A net zo goed is als enantaat van merk B. Dit is absoluut niet waar! 50mg Hoogwaardige enantaat die word voorgeschreven door een arts werkt beter dan 250mg van een waardeloos merk. Producten hier zijn van goede kwaliteit, tegen een prima prijs. Bestellen, envelopje sturen, 3 dagen later spul binnen. TOP! Jullie hebben aan mij een klant voor het leven. (Zou na mijn eerste kuurtje stoppen, niet gelukt, lol.)

  10/10

Review Anabolen-koning

NN | 29-11-2016 | over Anabolen-koning

TEST

  10/10

Review Anabolen-koning

jos | 18-04-2014 | over Anabolen-koning

prima snelle levering. zag er beetje tegenop om geld zonder garanties op te sturen, maar blij dat dat goed gekomen is. Nu een kuur van Anavar - Winstrol besteld. Wanneer kwaliteit goed is zal ik zeker meer bestellen. houd julile op de hoogte

  10/10

Review Anabolen-koning

Mietebal | 01-12-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb alles wat ik heb besteld aangekregen! Bedankt!!

  10/10

Review Anabolen-koning

henk | 23-04-2014 | over Anabolen-koning

zeker netjess

  10/10

Review Anabolen-koning

Nissewaard | 02-01-2017 | over Anabolen-koning

Bestelling vandaag op de bus gedaan. Ben benieuwd. Dit wordt voor mij de proef op de som.

  10/10

Review Anabolen-koning

Winstrol DNA - Stanozolol (100) | 24-04-2014 | over Anabolen-koning

Mijn eerste keer hier besteld. Ik had niet echt mijn volledige vertrouwen in geld versturen via de post. Ik had ze op een woensdag besteld en kreeg zaterdag te horen dat het netjes ontvangen is het pakje op de post zit. Vandaag, een week later precies netjes binnen gekregen. Top!

  10/10

Review Anabolen-koning

Joeri | 03-01-2017 | over Anabolen-koning

Is goed aangekomen bedankt Mvg joeri

  10/10

Review Anabolen-koning

Koning Willy | 29-04-2014 | over Anabolen-koning

Ik heb een paar dagen geleden voor het eerst een bestelling geplaatst. Geld opgestuurd en 2 werkdagen later het spul in huis. T3 en Clen om precies te zijn. Enorm blij uiteraard en heb er vertrouwen in. Dit blijft een blijvertje en zal voortaan alle gear hier kopen. Overigens ook diverse vragen gesteld waarop ik keurig antwoord en advies op heb gekregen!

  10/10

Review Anabolen-koning

wes | 10-01-2017 | over Anabolen-koning

alles goed verlopen heb alles toe gekregen wat ik besteld had.

  10/10

Review Anabolen-koning

Wes | 01-05-2014 | over Anabolen-koning

Top ! , geen oplichterij gewoon bestellen dan merk je dat deze site real is , Ben nu bezig met mijn 1 ste kuur waarschijnlijk niet de laatste.

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 17-01-2017 | over Anabolen-koning

Eerste keer besteld, toch eng. Maar donderdag geld gestuurd, dinsdag alles binnen. Top service!

  10/10

Review Anabolen-koning

Mr; X | 06-05-2014 | over Anabolen-koning

Goede service. Netjes geleverd na 3 dagen. Als de kwaliteit van de producten ook zo is ben ik een tevreden klant !

  10/10

Review Anabolen-koning

arjon | 17-01-2017 | over Anabolen-koning

Van het weekend besteld, maandag netjes antwoord op een vraag per mail en vandaag aangetekend betaling op de post. Ben benieuwd. Post weer als alles naar tevredenheid is.

  10/10

Review Anabolen-koning

Mick | 06-05-2014 | over Anabolen-koning

Goed geregeld! Bestellen, geld versturen en 3 dagen later bestelling ontvangen. Ben zeer tevreden.

  10/10

Review Anabolen-koning

Stino | 18-01-2017 | over Anabolen-koning

Alles perfect op tijd ontvangen! Bedankt voor de top service!

  10/10

Review Anabolen-koning

Edwin | 09-05-2014 | over Anabolen-koning

Yes! ! Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Helemaal blij

  10/10

Review Anabolen-koning

Nissewaard | 18-01-2017 | over Anabolen-koning

Super netjes. Ik ontving een keurige e-mail en 2 dagen later mijn bestelling. Alles prima verzorgd. Dank jullie wel.

  10/10

Review Anabolen-koning

Wie | 12-05-2014 | over Anabolen-koning

Mijn eerste kuurtje en eerste keer dat ik geld in een envelop verstuur. 1 dag voor de Koningsdag geld in een envelop gedaan en verstuurd. Zes dagen later kreeg ik een mailtje waarin stond dat mijn bestelling onderweg was. Meteen de volgende dag was de bestelling in huis. Ik maakte het pakketje open en bleek dat 3x Nolvadex verzonden was. Meteen heb ik een mailtje naar Anabolenkonning verzonden: waarin ik aangaf dat mijn bestelling verkeerd verzonden was en dat ik 2x anavar en 1x Nolvadex besteld had. Aantal uren later kreeg ik een mailtje terug: uit de mailtje en uit de factuur bleek dat ik zelf 3x Nolvadex had besteld. Dit had ik absoluut niet gewild, want ik heb niets aan 3x Nolvadex. Nu was ik wel bezorgd en wist niet wat ik moest gaan doen. Ik kwam met een voorstel om 2x Nolvadex terug te sturen en in plaats daarvan 2x anavar te ontvangen. Ik heb ook aangegeven om de verzend kosten mee te sturen als ik maar 2x anavar binnen krijg. Half uurtje later kreeg ik weer een email van Anabolenkonning. Het werd mij verteld: houd de 3 nolvadexen en wij zullen je 2 extra anavaren sturen. Zij vonden ook bizar dat ik 3x Nolvadex gevraagd had. 4 dagen later was de anavar in huis en ik hoefde niets voor te betalen. Nu heb ik 3 nolvadexen en 2 anavaren in huis In het begin twijfelde ik enorm en ik was bang dat mijn geld kwijt zou raken, maar nu weet ik heel zeker dat Anabolenkonning een UITSTEKENDE service heeft. Vanaf morgen begin ik aan mijn eerste anavar only kuur. Heb er zin in en ik kijk er graag naar uit. Nogmaals bedankt voor een uitstekende service.

  10/10

Review Anabolen-koning

anil | 19-01-2017 | over Anabolen-koning

10 januari bestelling gedaan zoals anabolenking het had beschreven dus gewoon in de fcking envelop gedaan flink wat calorieën verbrandt door alleen maar afwachten .vandaag 19 januari mijn winny binnen KLASSE anabolenkoning jullie hebben een klant erbij 4 life ga nu spieren kweken over 3 maanden hardcore halo stack hier ophalen gewoon KLASSE

  10/10

Review Anabolen-koning

M. | 17-05-2014 | over Anabolen-koning

Ik heb hier al een paar gewinkeld en elke keer volledig tevreden. Dit keer duurde het allemaal iets langer dan normaal en werd ik toch wat wantrouwig. Ik had beter moeten weten want ook nu weer netjes mijn bestelling in huis. Ik heb zelfs nog een kadootje gekregen omdat mijn mail niet direct beantwoord werd. Sorry voor mijn wantrouwen en bedankt voor de service!

  10/10

Review Anabolen-koning

Krakaka | 20-01-2017 | over Anabolen-koning

Goeie

  10/10

Review Anabolen-koning

JEROEN | 18-05-2014 | over Anabolen-koning

TOP SERVICE HIER kan iedereen aanraden hier je gear te bestellen, mail word snel beantwoord en de bestelling snel geleverd Volg gewoon de bestel procedure en alles komt goed, mocht er iets zijn, melden en het word opgelost!! Beter dan dit kan niet!!

  10/10

Review Anabolen-koning

anil | 22-01-2017 | over Anabolen-koning

mensen van het goede leven dna winstrol DIKKE 10+. 4 tabs uurtje voor het trainen en je spierkracht springt omhoog als fcking superman love this shitt 4de dag alle records gebroken nog 6 weken te gaan fck zwaar cool (hoorde gasten klagen op internet dat 40 mg te weinig is ja als je troep koopt anabolenkoning heeft REAL SHITT ik blijf op 40mg geen bijwerkingen geen koppijn niks maar wel SUPERPOWERRRRRRRRR EN VEEL ZWETEN LOVE IT)TOP KLASSE ANABOLENKONING.

  10/10

Review Anabolen-koning

The Kid | 18-05-2014 | over Anabolen-koning

Anabolen koning is super, eerste kuur besteld, en prima afhandeling, ik ga morgen met de kuur beginnen. Heel netjes en , binnen een paar dagen na geld gestuurd te hebben de producten in huis. Zeker niet de laatste keer, dat ik bij jullie ga bestellen. De service is top.

  10/10

Review Anabolen-koning

arjon | 24-01-2017 | over Anabolen-koning

Vandaag alles netjes binnen. Discrete verpakking, niks te zien of te horen. Producten precies zoals afgebeeld op de site ook. Prima service ben benieuwd naar het resultaat.

  10/10

Review Anabolen-koning

Vdv | 19-05-2014 | over Anabolen-koning

Eerst wat schrik om te bestellen,dan maar eerst voor een klein bedrag besteld product is aangekomen en mooi op tijd en in fatsoenlijke staat gewoon top. 2de bestelling is juist gedaan Doe zo verder grtz

  10/10

Review Anabolen-koning

arjon | 28-01-2017 | over Anabolen-koning

na 5 dagen in mijn anavar kuur aangevuld met reductil (subritamol) zeer content met de resultaten. Ik train strak, eet strak, en voel me met deze producten echt goed. Ik ben een vechtsporter die stevige trainingen trekt van 1 1/5 uur om de dag afgewisseld met hardlopen de andere dag. Voel me goed, heb kracht en ben echt winst aan het boeken. Na veel onderzoek en goed advies van A.K. kan ik zeggen dat ik echt tevreden ben. was echt even denken toen de post eruit ging maar chapeau echt de moeite. Hartelijk dank. Let wel, het is de combinatie. Trainen en kuren anders is het niks.

  10/10

Review Anabolen-koning

mike | 21-05-2014 | over Anabolen-koning

Vandaag besteld hopen dat ik het echt binnen krijg. Ik laat het weten

  10/10

Review Anabolen-koning

C | 06-02-2017 | over Anabolen-koning

In eerste instantie heb ik mijn pakket niet ontvangen en heb dit direct gemeld bij A.B. En PostNL. Ik kan u vertellen dat u met PostNL geen steek verder komt, want die geven doodleuk antwoord op vragen die je niet stelt, net zolang totdat jij het opgeeft. Je kan ze ook niet bellen of op een postadres bezoeken, bizar. Maar A.B. Heeft mij hier fantastisch bij geholpen. Zonder problemen en kosteloos hebben zij mij opnieuw de bestelling gestuurd die ik vervolgens ook netjes ontvangen heb! Een service die je nog maar weinig tegenkomt. Echt top mannen, bedankt!

  10/10

Review Anabolen-koning

Koen | 23-05-2014 | over Anabolen-koning

Heb vandaag me dianabol only kuur ontvangen, er ging vorige week iets mis maar door de goede service een nieuw pakket ontvangen, ze reageerde snel op me e-mails en heb het nu binnen, top service !!

  10/10

Review Anabolen-koning

Radjetoe | 14-02-2017 | over Anabolen-koning

Vandaag voor het eerst testesteron enanthaat gebruikt. Nog nooit gespoten...mijn buurvrouw werkt in de zorg...en heeft hem met alle zorg gezet....zonder enig pijntje...spul was razentsnel binnen...nu net 1 uur geleden...ben benieuwd of ik er wat van ga merken morgen ....Eerder hier winstrol gehad en werkt super.

  10/10

Review Anabolen-koning

mike | 24-05-2014 | over Anabolen-koning

Super vet. Heb ze vandaag binnen gehad. Dankjewel voor de snelle en goede levering. Deze website ga ik zeker aanrade bij mijj vrienden

  10/10

Review Anabolen-koning

MrJ | 17-02-2017 | over Anabolen-koning

AL 2x besteld, 2x paketje goed ontvangen. DE producten zijn top Clenbuterol doet wat het moet doen. Test E is beter dan de sutanon die ik van de arts voorgeschreven krijg!

  10/10

Review Anabolen-koning

ahmed | 27-05-2014 | over Anabolen-koning

Gisteren besteld hopen dat Ik het binnen krijg Ik laat het horen.

  10/10

Review Anabolen-koning

Daniel | 07-03-2017 | over Anabolen-koning

Ik had mijn producten een week geleden bestelt en vandaag netjes geleverd gekregen. Dit is een betrouwbare site. Ik heb producten van DNA besteld. Na afloop van de kuur zal ik een bericht schrijven over de kwaliteit van de producten.

  10/10

Review Anabolen-koning

M. | 30-05-2014 | over Anabolen-koning

Heb mijn paketje binnen hoor netjes en wel zoals beloofd was door Anabolenkoning. Was wel spannend het bestellen voor de eerste keer maar alles is goed gegaan. Zeker een aanrader.

  10/10

Review Anabolen-koning

Mister Toby | 08-03-2017 | over Anabolen-koning

Mijn eerste kuur op 01-03 besteld en op 07-03 netjes ontvangen, dit was mijn eerste bestelling bij AK. dus het was wel wat gestress voor mij, en daar hadden wel meerdere last van zo te lezen in de posts. Maar wat een goede service van AK die stellen je gerust en je pakketje komt netjes binnen. Vandaag beginnen aan de Winnie Diana kuur en zal mij echt benieuwen hoe die aanslaat. Weeg op dit moment 89kg en zal aan het eind van mijn kuur weer een post plaatsen hoe het gegaan is.

  10/10

Review Anabolen-koning

LLLL | 31-05-2014 | over Anabolen-koning

ik heb me pakket laatst binnen gekregen echt top kwaliteid dit is echt waar voor je geld zeker een aanrader ik heb net de test only spuit gedaan nu ga ik diana winstrol probereN tabs

  10/10

Review Anabolen-koning

Peter | 14-03-2017 | over Anabolen-koning

Al meerdere keren iets besteld , alles netjes binnen een paar dagen afgeleverd bij me ook als je vragen heb krijg je snel antwoord superservice

  10/10

Review Anabolen-koning

Chris | 07-06-2014 | over Anabolen-koning

eerst was ik toch wel een beetje argwanend om geld in een envelop op te sturen. met goede hoop heb ik mijn envelop dan toch maar opgestuurd. en goede hoop was het zeker! Na ontvangst werd mn bestelling binnen de 24u opgestuurd. alles is verlopen zoals in de mail beschreven stond. nog geen 48u na verzending kreeg ik mijn pakket thuis. Ik heb de diana winstrol tabs besteld en alles was dan ook aanwezig in het pakket. Nu de kwaliteit van de producten aan het testen. A-koning is zeker een aanrader en dat zal ik dan ook bij vrienden doen! Het enige minpuntje voor mij persoonlijk is dat er geen advies bijzat van hoeveel en wanneer ik deze moet innemen. Voor de rest verdienen ze een dikke 10!!! thx !

  10/10

Review Anabolen-koning

Herman | 30-03-2017 | over Anabolen-koning

Super nou heb geld opgestuurd en heb 3 dagen daarna netjes een mail ontvangen met een track nr en de volgende dag het netjes geleverd gekregen nou sporten en die spieren is flink aanpakken Thanx AB

  10/10

Review Anabolen-koning

C | 14-06-2014 | over Anabolen-koning

Lekker hoor! Alles binnen van de week. Had heel even mijn twijfels maar bleek niet nodig.. Wees niet bang dat je wordt belazerd, je krijgt je spullen echt wel van de koning! Tnx

  10/10

Review Anabolen-koning

Joey | 31-03-2017 | over Anabolen-koning

Nu al voor de 3e keer besteld. Het spul werkt super en tot op heden merk ik nog steeds de werking van de anabolen: je ziet duidelijke resultaten en je krijgt meer zin om te trainen dan ooit. Ik kan niet meer stilzitten, en ben totaal niet agressief of opgefokt maar juist heel opgewekt en positief. Geweldige site!

  10/10

Review Anabolen-koning

m | 21-06-2014 | over Anabolen-koning

Lekker hoor! Alles binnen van de week. Had heel even mijn twijfels maar bleek niet nodig.. Wees niet bang dat je wordt belazerd, je krijgt je spullen echt wel ,En hij heeft me super goed geholpen ik zeg gewoon doen. thanks

  10/10

Review Anabolen-koning

dwaight | 01-04-2017 | over Anabolen-koning

test

  10/10

Review Anabolen-koning

y | 25-06-2014 | over Anabolen-koning

NICE!! alles is netjes op tijd bezorgt. nu kan ik lekker beginnen aan mijn kuurtje. thx ANABOLEN KONING voor jullie nette werk!!!!!

  10/10

Review Anabolen-koning

Dwayne | 04-04-2017 | over Anabolen-koning

Eerste x besteld was beetje onzeker maar alles is toch goed binnen gekomen Ik dacht dat dit een fake site was maar dit is een betrouwbare site qua levering alleen nog maar de kwaliteit uit testen

  10/10

Review Anabolen-koning

Rinus | 01-07-2014 | over Anabolen-koning

Toppie vorige week donderdag besteld, vanmorgen binnen perfect geregeld snel antwoord op mijn mail gekregen, geen reden voor bezorgdheid,uitstekend!! Morgen beginnen met kuur!!

  10/10

Review Anabolen-koning

joe | 05-04-2017 | over Anabolen-koning

besteld en ook echt snel gekregen, na 5 dagen. net begonnen dus werking onbekend, maar betaling en verzending werkt zoals beloofd.

  10/10

Review Anabolen-koning

P | 03-07-2014 | over Anabolen-koning

Laat ik beginnen met te stellen dat ik supergoed geholpen ben en dat veel bedrijven nog wat op kunnen steken van de klantenservice hier. Voor het Pinksterweekend een bestelling gedaan die maar niet aankwam. Het postkantoor platgelopen en uiteindelijk de PostNL klantenservice gebeld, maar die konden zoals gewoonlijk niet helpen. Tijdens dit alles netjes mailcontact gehouden met de heren van Anabolenkoning.nl. Conform de informatie op hun website hebben ze een tweede keer mijn bestelling verstuurd mits dit naar een huisadres was en deze is keurig netjes aangekomen. Mijn advies aan eenieder die hier wat besteld is om het DIRECT naar een huisadres te sturen. Graag wil ik de heren (en dames?) van Anabolenkoning.nl aanprijzen voor hun coulance en uitmuntende service, ik koop hier zeker weer.

  10/10

Review Anabolen-koning

Grunn | 11-04-2017 | over Anabolen-koning

Besteld en netjes en snel bezorgd. Goede email contact 👍

  10/10

Review Anabolen-koning

A | 06-07-2014 | over Anabolen-koning

Top site heb er meteen besteld twijfelen deed ik niet gewoon opsturen en bestellen vandaag en gistere al getraind met de dna tabs zalige pump !!! Betrouwbare site denk een van de weinige die honderd procent egte anabol verkoopt dus dikke aanrader woon ik belgie en had pakket binne de week dus das niet lang wachten !!! Nie twijfele doen

  10/10

Review Anabolen-koning

Richard | 05-05-2017 | over Anabolen-koning

Alles is zonder problemen verlopen en het is netjes verpakt. Volgende keer koop ik weer bij je. Super fijne ervaring, goede communicatie en prima prijs. Thanks.

  10/10

Review Anabolen-koning

R | 15-07-2014 | over Anabolen-koning

Net geld opgestuurd, ben benieuwd of het allemaal gaat lukken. Wel een duidelijke en verzorgde webshop dus gewoon geprobeerd. Zullen eens zien of het allemaal gaat aankomen. Ik zal het even laten weten als het er is! ;) had ook nog een vraag gestelt over de site, kreeg binnen een dag degelijk antwoord. Ben benieuwd!

  10/10

Review Anabolen-koning

Bert | 12-05-2017 | over Anabolen-koning

1e x besteld. Wat lang moe te wachten ivm koningsdag en dag van de arbeid. Netjes geleverd met track en tracé. 2e bestelling zaterdag op de bus gedaan. Nu afwachten tot deze geleverd word. Hoop het snel binne te hebben.

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 20-07-2014 | over Anabolen-koning

Ik heb net voor de 3e keer een bestelling geplaatst. Vorige keren allemaal snel, vlot en discreet verlopen. Ga er vanuit dat het deze keer ook zo is. Laat het weten als ik het ontvangen heb. Ga zo door jongens

  10/10

Review Anabolen-koning

TV | 12-05-2017 | over Anabolen-koning

Besteld en vervolgens aangetekend de betaling verstuurd. Kon mijn zending volgen en ontving vervolgens al snel een melding dat mijn bestelling onderweg was. De instructies ( persoonlijk overhandigen en niet overhandigen aan buren of derden) stonden keurig op het pakketje. Binnen 4 werkdagen was het geregeld. Ik heb te weinig besteld voor mijn kuur, dus de rest moet ik nog doen. Ik ben over de aanschaf tevreden. De rest zal ik later nog posten.

  10/10

Review Anabolen-koning

El Padron | 21-07-2014 | over Anabolen-koning

Top site! Besteld voor eerste keer en toch beetje raar gevoel bij geld opsturen maar werd direct gerust gesteld. Eveneens de dag nadat het was aangekomen lag het pakketje in mijn brievenbus! Echte aanrader en na de zomer plaatsen we nog een bestelling! Greetings uit BE

  10/10

Review Anabolen-koning

Hendrikvdm | 15-05-2017 | over Anabolen-koning

Winstrol besteld keurig geleverd

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 27-07-2014 | over Anabolen-koning

Na wat problemen toch mijn pakketje gekregen. Een hele goede service, en ik raad mensen aan om echt de instructies optevolgen van het verzenden van het geld etc etc want dat is echt in het belang voor jezelf! Zeker een aanrader mensen! Bedankt anabolenkoning!

  10/10

Review Anabolen-koning

Ilse | 18-05-2017 | over Anabolen-koning

top bestelling, volgende keer weer

  10/10

Review Anabolen-koning

Jim | 30-07-2014 | over Anabolen-koning

Alles perfect verlopen, 2de bestelling is al binnen. Iedereen aan te raden.. Thanx team anabolen-koning

  10/10

Review Anabolen-koning

Cornelis | 21-05-2017 | over Anabolen-koning

Goede adviezen en bestelde producten netjes thuis gekregen. Helemaal top.

  10/10

Review Anabolen-koning

Roeland | 31-07-2014 | over Anabolen-koning

Sinds eind vorig jaar slik ik de Roaccutane van DNA die ik via deze site gekocht heb. Ik had altijd wel wat last van acne en dat verergerde door het kuren. Sinds ik aan de roa zit, is dit volledig weg (soms nog een bultje). De dosis heb ik van 2 tabs per dag naar 4, naar 6 en naar 8 opgebouwd. De afgelopen 2 maanden slik ik max 2 tabs per dag, ook tijdens mn recente kuur. Helemaal nergens last van. Ik ben erg tevreden over deze tabs aangezien ik van de bulten af ben. Tijdens mijn laatste kuur heb ik de masteron enanthaat gebruikt van DNA en ben hier goed van droog getrokken. Ook hier erg tevreden over. Contacten via de mail zijn ook goed, altijd goede tekst en uitleg op mn vragen! Hulde!

  10/10

Review Anabolen-koning

Arjan | 26-05-2017 | over Anabolen-koning

21-5 anavar besteld, mijn eerste keer dat ik het via een site heb besteld, en vandaag 26-5 is het keurig geleverd met postnl. Ook op mijn e-mails is netjes geantwoord. Jullie hebben een klant erbij! Top

  10/10

Review Anabolen-koning

Batty | 06-08-2014 | over Anabolen-koning

Gewoon perfect in het begin was ik twijfel achtig of het wel real is maar dat trek ik zeker terug , alweer 2 e kuur bestelt bevalt me prima top service! *****

  10/10

Review Anabolen-koning

Raymond Frank | 03-06-2017 | over Anabolen-koning

Top op de manier hoe ze je mail beantwoorden en uitleggen. Daarna een discrete en snelle bezorging. Nu net begonnen dus zal snel het resultaat posten. Dank voor de service .

  10/10

Review Anabolen-koning

anabolenxxl | 15-08-2014 | over Anabolen-koning

ik koop al mijn anabolen op www.anabolen-koning.net goedkoop en snel ! ik ben jullie grootste fan ! anabolen steroiden anabolen aangeboden anabolen bestellen anabolen online anabolen kopen in belgie anabolen kopen anabolen online kopen anabolen te koop anabolen advies anabolen kuren anabolen steroïden anabolen kuurtje kopen dianabol aas

  10/10

Review Anabolen-koning

mike | 15-06-2017 | over Anabolen-koning

Zaterdag aangetekend de betaling gedaan en 15-6 bestelling geleverd top

  10/10

Review Anabolen-koning

Lesnar | 17-08-2014 | over Anabolen-koning

Pas geld opgestuurd, ik ben tot nu toe al perfect geholpen met mijn vragen, veel mensen hebben een berg negatieve opmerkingen over dit soort sites. Ik heb er geloof in en als de kuur zelf ook degelijk werkt gaat het zeker voor reclame zorgen!

  10/10

Review Anabolen-koning

Stefano | 17-06-2017 | over Anabolen-koning

Had men twijfels in het begin, mailtje gestuurd, mooi antwoord op gekregen en snelle levering! Zal men bevindingen posten na 6 weken

  10/10

Review Anabolen-koning

passe | 21-08-2014 | over Anabolen-koning

Zondag de bestelling geplaatst en woensdag bezorgt....echt een aanrader deze site....keep on going!

  10/10

Review Anabolen-koning

bart | 24-06-2017 | over Anabolen-koning

heb deze site via kameraad gekregen heb is rond gezien welk ik zou nemen info gevraagd aan AK heb netjes een mail terug gekregen welk ik best zou nemen + de uitleg hoe ik het best neem bij deze doe ik maandag een bestelling

  10/10

Review Anabolen-koning

Jim | 21-08-2014 | over Anabolen-koning

3de bestelling binnen en zoals altijd snel en correct. Thanx jongens..

  10/10

Review Anabolen-koning

Bugatti | 27-06-2017 | over Anabolen-koning

SUPER' Voor de tweede x hier besteld. Super advies via de mail en snelle levering👌👌👌

  10/10

Review Anabolen-koning

ozan | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

2de bestelling gedaan, eerst meteen na na 1dag dat ze het stuurde binnengekregen alles ging soepel raad het dus aan voor iedereen!

  10/10

Review Anabolen-koning

dieter | 03-07-2017 | over Anabolen-koning

top geleverd.eerlijke mensen!!! benieuwd naar de resultaten.

  10/10

Review Anabolen-koning

jeroen | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

lekker snel en goed afgehandeld alles. top

  10/10

Review Anabolen-koning

Joey | 10-07-2017 | over Anabolen-koning

3 jaar geleden na veel research en voorbereiding mijn eerste kuur besteld. De lichtste volledige kuur voor orale inname, om te kijken hoe mijn lichaam zou reageren en ervan te leren. de Anavar-Winstrol kuur als ik het me goed herinner. Later heb ik ook nog een Dianabol-Winstrol kuur gehad. de kwaliteit is super. Die eerste kuur was dan wel een lichte kuur, maar mijn god wat heb ik toen een vooruitgang geboekt. En nu nog. Dagelijks vragen mensen mij wat ik gebruik. terwijl ik over 3 jaar genomen in totaal 2 kuurtjes gedaan heb in pilvorm. Mijn tip voor mensen die geen ervaring hebben met kuren en die het graag willen doen. Probeer eens een stevige pil-kuur zoals Diana-Winst. Je zult versteld staan van de resultaten en je hebt praktisch geen bijwerkingen. Je energie is onuitputtelijk en het enige nadeel is dat je geen alcohol mag bij deze kuur. Ik drink weinig dus het was alleen op feestjes inhouden. Maar geen alcohol is natuurlijk ook beter voor je tijdens het trainen. En oja, ik heb al 3x nieuwe kleding moeten kopen.. ik blijf groeien. Ik zou zeggen ga veel en serieus trainen, aan je kuurschema houden, Genoeg rust en goed eten. Ik heb alleen Whey proteinen en verder helemaal geen supplementen gebruikt. dit was mijn ervaring! Succes! Helemaal tevreden en in totaal zo'n 4 keer besteld hier(ook voor vrienden) en alles is netjes afgeleverd in een goede verpakking en mooi discreet.

  10/10

Review Anabolen-koning

Benjamin | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

Top kuurtjes!

  10/10

Review Anabolen-koning

calimero | 18-07-2017 | over Anabolen-koning

super snelle levering. donderdag besteld en vandaag binnen gekregen. helemaal top.

  10/10

Review Anabolen-koning

Glenn | 30-08-2014 | over Anabolen-koning

Vandaag pakketje binnengekregen! Alles netjes afgehandeld, snelle reacties bij vragen. Ik zeg top!! Bedankt!

  10/10

Review Anabolen-koning

Dimi | 20-07-2017 | over Anabolen-koning

Vorige week donderdag besteld en betaald, gisteren track and trace code ontvangen en vandaag donderdag alles netjes, anoniem ontvangen in België. Benieuwd wat de resultaten zullen zijn. Alvast een pluim voor de levering, alles mooi en stevig ingepakt. Doe zo verder ABK.

  10/10

Review Anabolen-koning

supersayan | 20-09-2014 | over Anabolen-koning

Boys, dit is nu mijn 8ste dag dat ik bezig ben met een kuur ik had niet gedacht dat het zo'n top kwaliteit producten zijn ik raad het aan ben van 67kg naar 72kg gegaan met 10.2 vet perc dus is niet niks ;)) in die paar dagen nu maar door knalle laat jullie eind resultaat weten;;)

  10/10

Review Anabolen-koning

Jogoo | 26-07-2017 | over Anabolen-koning

Bericht. Reeds enkele malen besteld en altijd toplvering. Aan de twijfelaars gewoon doen! Bedankt jongens en doe zo verder. Grt jogoo

  10/10

Review Anabolen-koning

chritjan kohlen | 24-09-2014 | over Anabolen-koning

Ben een tijd geleden overgestapt tot mijn spijt, besteld en nooit niks gekregen. Deze jongens komen hun afspraken na en leveren kwaliteit...top!

  10/10

Review Anabolen-koning

w.remkes | 30-07-2017 | over Anabolen-koning

Ik heb nu 2 x bestelt bij deze site En ben zeer tervreden over de levering en de producten zelf Ik bestel op maandag heb het voor het weekend nog in huis ja ben echt zeer tervreden ;)

  10/10

Review Anabolen-koning

Tribiani | 28-09-2014 | over Anabolen-koning

Mijn eerste bestelling zit erop. Na het bestellen van mijn kuur, geld opgestuurd en binnen 2 dagen had ik de producten. Mail verkeer gaat ook perfect van en naar AK. Bedankt en tot de volgende order!

  10/10

Review Anabolen-koning

Ano | 07-08-2017 | over Anabolen-koning

Prima service en top producten, erg tevreden!