cart

Home > Reviews



Reviews pagina 9

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Rick en Vincent | 01-10-2013 | over Anabolen-koning

Echt een top service! ik had donderdag het geld op de post gedaan(aangetekend) en gemeld op de site, zaterdag kregen we de bestelling binnen. Uiterst tevrede over de gang van zaken. Eerst was ik nog wat huiverig over het opsturen van geld in een envelop, maar dit werd weggenomen door wat heen en weer gemail met AK. Hartelijk dank daarvoor, zeker een aanrader voor toekomstige afnemers.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Rick | 12-09-2013 | over Anabolen-koning

Levering binnen 3 dagen, geweldig!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

dirk | 07-09-2013 | over Anabolen-koning

Had bestelling gedaan voor de eerste maal en gevraagd om bestelling zo vlug mogelijk te verzenden aangezien ik de volgende week vertrok naar het buitenland.De levering heb ik vrij vlug ontvangen ,het team hield rekening met mijn wensen.En na 5 dagen heb ik mijn bestelling ontvangen.Goede service .Hartelijke dank.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 07-09-2013 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Bij deze willen we jullie laten weten dat alles weer werkt. We hopen dat we eventueel ongemak voor jullie hebben weten te beperken. Tot mails.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 06-09-2013 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Onze e-mail provider laat het afweten waardoor we geen automatische mails meer kunnen verzenden, hierdoor werkt de webshop niet. Op dit moment wordt dit probleem opgelost. We verwachten dat alles binnen enkele dagen weer werkt. Vaste klanten kunnen gewoon bestellen via de mail. Onze excuses voor het ongemak.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

hasan | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

heb voor het eerst bij anabolen koning besteld en heb hem keurig ontvangen zonder problemen ik wil ze hiervoor graag bedanken

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

highlander | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

heb de bestelling binnen in 5erkdagen uitstekend,bedankt tot volgende keer

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Polak | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

Ben zeer tevreden over anabolenkoning, 1ste keer dat ik via deze site besteld heb en alles is prima verlopen. Ze antwoorden zeer snel en professioneel. Bestelling werd bij ontvangst van betaling dezelfde dag verstuurd naar Belgie en de volgende dag had ik het al binnen. Gear is top en werkt zeker. Bij de levering ontbraken de spuiten en naalden maar die werden door anabolenkoning direct kosteloos opgestuurd naar mij, waarvoor bedankt. Een aanrader dus !

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ro & Ro | 31-08-2013 | over Anabolen-koning

Hebben nu een paar keer besteld en kregen elke keer de spullen netjes op tijd. Al onze vragen n.a.v. het gebruik van de producten worden altijd duidelijk en snel beantwoord. Ook de adviezen zijn uitstekend.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

maike | 30-08-2013 | over Anabolen-koning

Ik ben benieuwd wat deze bestelling mij gaat opleveren, mocht het aankomen en goed zijn dan ga ik zeker vaker bestellen hier.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pamela | 29-08-2013 | over Anabolen-koning

Ik heb al een paar keer besteld en ben zeer tevreden. Het product wat ik bestel werkt goed. Als ik verdere informatie wil , krijg ik uitgebreid antwoord. Hier een zeer tevreden klant.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

gieltje | 29-08-2013 | over Anabolen-koning

Voor het eerst besteld eerst onzeker of het echt of nep was. Na wat email contact zag ik dat de koning echt was en niet fake. Ik heb het pakketje goed binnen gekregen. De nazorg en vragen die je nog hebt worden goed behandeld. in de toekomst zal ik zeker nog een keer bestellen. De koning is echt te vertrouwen en niet fake.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

HABBY | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

ZEER TEVREDEN GOEDE KWALITEIT COMMUNICATIE GOED SNELLE LEVERING..GOEDE UITLEG VIA MAIL EEN AANRADER..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Arne | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Wat problemen gehad met het versturen van de betaling. (Vanuit België) Stel voor dat je naar een nederlands postkantoor gaat en daar je geld opstuurt. Eo ben je zeker dat je alles inorde is. Eens het verhaal over de betaling klaar was heb ik alles zeer vlug ontvangen. Altijd vlug contact via mail. Super site!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

foinge | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Heb al verschillende keren bij deze jongens besteld en een paar keer is dit mislopen met dank aan de Belgische post. Maar dit werd steeds op een professionele manier opgelost en zo heb ik steeds alles ontvangen wat ik besteld heb.Ook de kwaliteit van de producten is zonder twijfel dik ok. Indien iemand nog twijfelt hier te bestellen...Niet doen,deze jongens weten absoluut waar ze mee bezig zijn. Keep up the good work!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

s de belg | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Dinsdag besteld , zaterdagnamiddag geleverd in belgie ! Je kan ze zo rap niet komen halen !! Supersnelle service !!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

a vd b | 26-08-2013 | over Anabolen-koning

ik ben altijd al zeer tevreden geweest over de bestellingen en zeer tevreden over de probleem oplossingen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Eric | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Bedankt voor de snelle levering. 3 dagen geleden besteld en nu al in huis. Ga volgende keer zeker weer bij jullie bestellen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

C.T | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Goed en duidelijke uitleg op de site, snel antwoord wanneer je een mail stuurt. Bestelprocedure werd me zeer goed uitgelegd en alles is een paar dagen later toegekomen dus zeker niet twijfelen om te bestellen, betrouwbare site.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Vin | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

zeer snelle en discrete verzending... Snel antwoord op alle vragen. Zeer Betrouwbaar! Een aanrader!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

D.D | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Mooie site goed en duidelijk voor iedereen.. Zeer betrouwbaar Komt altijd binnen Altijd mail terug als je vragen hebt . Dit is de site waar je moet bestellen. Heb al meer met deze mensen gewerkt. Gewoon doen en niet twijfelen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Kees | 24-08-2013 | over Anabolen-koning

Geweldige service, alle vragen die ik had werden goed beantwoord en ik werd echt op persoonlijk niveau geholpen met mijn vragen. Het is overduidelijk dat anabolen koning echt weet waar ze over praten en dit is erg geruststellend. Wat betreft de bestelling en levertijd: Dik in orde! Top service! Volgende keer kom ik zeker terug.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Giovanni S. | 24-08-2013 | over Anabolen-koning

vorige week vrijdag besteld, dinsdag melding dat het pakket verzonden was en eergisteren pakketje ontvangen. Mooi

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 19-08-2013 | over Anabolen-koning

We wensen iedereen van harte welkom op onze nieuwe website.

Als je iets vindt wat beter kan op de website, laat het ons dan alsjeblieft weten via het contactformulier.

Algemene opmerkingen over onze service en website kunnen in het gastenboek geplaatst worden. Dit waarderen we zeer!