cart

Home > Reviews



Reviews pagina 4

  8/10

koning

Ronnie | 26-04-2021 | over Anabolen-koning

De anabolenkoning is echt een Koning!

  9.5/10

Top

Sjors | 25-04-2021 | over Anabolen-koning

Zeer tevreden, top!

  9/10

Geslaagd

Sterren | 24-04-2021 | over Anabolen-koning

Gemaild, besteld, betaald, bezorgd, kuurtje gedaan, gegroeid.
Ze helpen je overal bij. Heel veel dank!

  9/10

PR = Public Relations

Kurt | 22-04-2021 | over Anabolen-koning

Zeer professioneel, behulpzaam voor gelijk welke vragen.
daar hou ik van, TOP

  8/10

Top

Jooor | 22-04-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb mijn Clenbuterol binnen en alles is in orde.
Tijd om te cutten!

  10/10

Een compliment

Sjef | 21-04-2021 | over Anabolen-koning

Ik ben een oudere man die, mede door het hele corona gebeuren, is begonnen met meer te trainen en zich wat serieuze doelen heeft gesteld. Ik wilde nog een keer een goede staat van lichaam bereiken, ook voor het oog.
Daarop ben ik meer moeite in mijn trainingsregime en eten gaan steken. Dit gaf resultaat, maar natuurlijk gaat dat te traag. Een jongere kennis raadde me aan om contact op te nemen met Anabolenkoning en hielp me om dat te doen.

Ik heb mijn situatie uitgelegd en wat ik wilde. Omdat het verboden middelen betreft was ik erg op mijn hoede, ik had verwacht dat ik iets aangesmeerd kreeg en snel moest betalen. Tot mijn verbazing gebeurde het tegenovergestelde. Na een lange reeks mails met enorm veel informatie en uitleg, had ik voldoende informatie om zelf te beslissen dat ik beter niks meer kon gaan nemen. Daarnaast heb ik mijn training en voeding kunnen verbeteren en daardoor heb ik toch een stap kunnen zetten richting mijn doelen.

Mijn complimenten voor deze heren. Dit is niet wat je verwacht bij dit onderwerp!

  9/10

Gaaf

Marco | 20-04-2021 | over Anabolen-koning

Heb mijn bestelling gekregen, terwijl ik gisteren betaald heb.
Niet alleen prima in orde, maar dus ook snel!

  10/10

Update

Alvin | 18-04-2021 | over Anabolen-koning

Weer een update:
Ben bijna klaar met de kuur.
Mijn spieren zijn geweldig gegroeid. Heb veel grotere armen en schouders. Tegelijk ben ik droger geworden.
Ik pak veel zwaardere gewichten.

Ik heb geen last van bijwerkigen. Ik voel me geweldig, gewoon goed, libido wat hoger en agressief.

Volgende week ga ik beginnen met de nakuur. Ik ben benieuwd hoe dat gaat.

  9/10

Aanrader

Casey | 17-04-2021 | over Anabolen-koning

Ik koop hier meerdere keren per jaar.
In het voorjaar altijd even een mailtje voor het jaarplan en dan beginnen we. Ik wil het niet te gek maken. Op mijn leeftijd er gespierd uitzien met een sixpack en grote borst en schouders is genoeg.
We plannen het zo dat ik geen last heb van bijwerkingen en ook buiten de kuren voel ik met top. Zeer goede ervaringen met deze heren.

Voor mij een absolute aanrader!

  10/10

Super

Ries | 16-04-2021 | over Anabolen-koning

Bij mij ook alles goed gegaan.
Super tevreden!

  10/10

Top gasten

Alain | 15-04-2021 | over Anabolen-koning

Super advies gekregen.
Spullen werken prima.
Ik kom snel weer terug.

Grtz Alain

  9/10

brief ontvangen

Josh | 14-04-2021 | over Anabolen-koning

deze site werkt echt.
vandaag mijn brief ontvangen.
tot de volgende bestelling!

  8/10

Tevreden

Arend | 13-04-2021 | over Anabolen-koning

Pakket ontvangen.
Snel verstuurd, maar een beetje lang onderweg.
Verder top!

  10/10

Goede bedrijf

Rick | 10-04-2021 | over Anabolen-koning

Zeer tevreden!

  10/10

Super

Bilal | 09-04-2021 | over Anabolen-koning

Super! Raad het aan!

  7/10

Bestelling gekregen

Tuane | 08-04-2021 | over Anabolen-koning

Prima service.
Fijne mailcontact.
Pakket is wat lang onderweg geweest bij de post.
Verder goed.

  9/10

Uitstekend

Chrisje | 08-04-2021 | over Anabolen-koning

Ik wilde even laten weten dat ik deze site uitstekend vind. Wat een fijne ervaring!

  10/10

Anabolenkoning

John | 07-04-2021 | over Anabolen-koning

Ja hoor, ik heb hem weer binnen.
Gaat elke keer goed hier.

  10/10

Update

Alvin | 04-04-2021 | over Anabolen-koning

update:
ik ga nog steeeds lekker. groei als een malle.
geen last van bijwerkingen
heerlijk

  9/10

Top

Erwinny | 03-04-2021 | over Anabolen-koning

Geweldig dit.
Genoeg op aan te merken, maar beter dan de anderen die ik geprobeerd heb.
Ik kom terug!

  9/10

super goede toko

Rudy | 02-04-2021 | over Anabolen-koning

ik bestel hier al jaren. ze staan altijd klaar.
-advies is super
-snelle communicatie
-levering is snel en ze laten je weten als ze later zijn
-mooi resultaat van de kuren

ik blijf terugkomen, ga zo door

  8/10

Review

Quentin | 01-04-2021 | over Anabolen-koning

Heel tevreden, goede ervaring.
Fijn advies gekregen en ze reageren en verzenden erg snel.
Een gemakkelijkere betaalmethode zou fijner zijn.

Grtz Q

  10/10

Top

Apert | 31-03-2021 | over Anabolen-koning

Top dit!
Super serice

  10/10

Pakketje binnen

Pierre | 30-03-2021 | over Anabolen-koning

Vandaag mijn bestelling ontvangen.
Helemaal top!
Tot de volgende keer

  10/10

Vervolg review

Massi | 30-03-2021 | over Anabolen-koning

Gisteren mijn bestelling binnen gekregen.
Duurde wat langer dan verwacht, maar ik heb hem binnen.
Super tevreden

  8/10

Spannend

Pierre | 29-03-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb besteld en betaald.
Ben benieuwd of er wat komt!
De communicatie was in ieder geval goed.

  10/10

Meer review

Alvin | 28-03-2021 | over Anabolen-koning

nog een update op mijn vorge reviews:
ik blijf sterker worden. tussen het trainen door heb ik weinig spierpijn en ik blijf groeien.
geen last van bijwerkingen...

  10/10

Blij

Tim K | 27-03-2021 | over Anabolen-koning

PATS!!!
Er viel vandaag wat op mijn deurmat.
Mijn bestelling.
Heel blij mannen, bedankt!

  8/10

gewoon goed

Ot | 27-03-2021 | over Anabolen-koning

betaling is een beetje lastig, maar dat is overal. verzending is snel en communicatie zeer prettig.
gewoon een prima service

  10/10

Super

Peter | 26-03-2021 | over Anabolen-koning

Vandaag mijn bestelling al ontvangen.
Jullie hebben er een vaste klant bij!

  10/10

Top service

Antoine | 26-03-2021 | over Anabolen-koning

Gisteren betaald, vandaag pakket gekregen.
Top service!

  10/10

goed

Eef | 25-03-2021 | over Anabolen-koning

pakketje binnengekregen. ik ben jullie dankbaar heel blij dat ik een goede leveransier gevonden heb!

  9/10

Binnen

Marti | 24-03-2021 | over Anabolen-koning

Is binnen, bedankt!

  10/10

boss

Mums | 24-03-2021 | over Anabolen-koning

deze sturen je de shit op. de real deal.
tot de volgende keren

  9/10

Betrouwbaar

Erwin | 24-03-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling gekregen. Alles in orde.
Dit is een betrouwbare handelaar.

  10/10

Top!

Massi | 23-03-2021 | over Anabolen-koning

Gisteren betaald, vandaag mijn bestelling binnen gekregen.
Top dit!

  8/10

Bestelling gedaan

Massi | 22-03-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan. Betaling is goed ontvangen.
Nu afwachten of ze sturen..
Ik laat hier wat weten...

  10/10

Review vervolg

Alvin | 20-03-2021 | over Anabolen-koning

update op mijn vorge reviews:
weer sterker en zwaarder geworden. ik zie duidelijk verschil in de spiegel. borst, schouders en armen zijn dikker. grote pump na het trainen, maar ook koud zie je het duidelijk.
Geen bijwerkingen gemerkt, tot zover super!

  9/10

Blij

Melissa | 19-03-2021 | over Anabolen-koning

Vandaag mijn fatburners binnen gekregen.
Ik ben helemaal gelukkig!

  10/10

Top

Tijger | 18-03-2021 | over Anabolen-koning

TOP!!
Ik kom zeker terug en neem mijn vrienden mee!

  9/10

Prima service

Chris | 17-03-2021 | over Anabolen-koning

Advies en verzending zijn correct en snel zoals het hoort. Een flesje was niet op voorraad, dat hebben ze later opgestuurd zoals ze afgesproken hadden.
Wat mij betreft uitstekend.

  9/10

Super

Owl | 17-03-2021 | over Anabolen-koning

Ik kreeg gisteren mijn pakketje al binnen, lekker snel. Ik ben benieuwd naar het resultaat.
Als ik een verbeterpuntje zou moeten noemen, ik zou graag met ideal betalen.

Grtz Owl

  10/10

Review

Ernesto | 16-03-2021 | over Anabolen-koning

Top gasten!
Za zo door!!1

  9/10

Ga er lekker op

Ticho | 15-03-2021 | over Anabolen-koning

ik bestel hier regelmatig. gaat prima en ik groei goed.
probeer natuurlijk wel mijn rust te nemen.
vroeger deden ze nog aan afhalen. ik vond het altijd leuk om even te praten en zo nog wat te leren.

  9/10

Zeer goed

Robin | 14-03-2021 | over Anabolen-koning

Ik bestel hier al 3 jaar met enige regelmaat.
Laatste vrijdag kreeg ik mijn bestelling weer binnen.
Meestal bestel ik clenbutorol.
De bestelling gaat altijd goed en ze leveren snel.
Als ik iets te vragen heb dan krijg ik dezelfde avond nog antwoord en ze zijna ltijd behulpzaam.

Zeer goede ervaring

  8/10

Beoordeling

Sjors | 13-03-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling binnen gehad. Erg prettig behandeld.
Ik heb er zin in!

  10/10

vooruitgang

Alvin | 12-03-2021 | over Anabolen-koning

update:
deze week 2 kg zwaarder geworden. bij alle oefeningen meer gewicht genomen. gaat top!

  10/10

Superservice

Twan | 11-03-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling was niet aangekomen. Ik werd ongerust en stuurde maar een mailtje, het is wel lastig dat je dan niet kunt bellen. Maar ik kreeg een mail terug dat ze wilden wachten tot een bepaalde datum om zeker te weten dat het niet meer kwam.
Toen die datum was aangekomen had ik het nog steeds niet, dus toen verzonden ze het weer. Deze kwam wel aan.
Prima geregeld!

  8.5/10

x

Iwan | 11-03-2021 | over Anabolen-koning

Toppie!
Leveren elke keer snel.

  9/10

Top

Ron | 10-03-2021 | over Anabolen-koning

Zeer snel en goed afgeleverd. Ik ben samen met een kameraad 5 weken bezig met de winstrol anavar kuur en we zien allebei een grote verandering. Ik raad het iedereen aan.

  10/10

Review

Joey | 10-03-2021 | over Anabolen-koning

Perfect!

  8/10

Zeer tevreden

Ehren | 09-03-2021 | over Anabolen-koning

Een van mijn vrienden raadde me aan om hier te bestellen. Alles ging goed zoals hij zei. Goed advies, betaling ging prima en het werd dezelfde dag nog verstuurd.
Ik ben heel tevreden. Tot de volgende keer.

  10/10

Snelle service

Annika | 07-03-2021 | over Anabolen-koning

Deze mannen zijn snel! Ik heb vrijdag contact opgenomen en wat informatie gevraagd. Daarna wist ik eigenlijk meteen wat ik wilde proberen.
Ik heb vrijdagmiddag besteld en betaald met de bitcoins. Dit was voor mij raar, maar ik voerde simpelweg het stappenplan uit en toen was het ineens klaar.
Na een uurtje kreeg ik het bericht dat ze mijn betaling gekregen hadden en een kwartiertje later dat ze het verzonden hadden. Dat vond ik een beetje verdacht.
Ik maakte me een beetje zorgen, maar de volgende dag kreeg ik ineens een envelopje met mijn bestelling binnen. Mega Snel!

  9.5/10

Awesome

Arnold | 06-03-2021 | over Anabolen-koning

I ordered with Anabolickoning after mailing a bunch of sites. Most replies were not answers to my questions or unreadable in language. Luckily the steroid king has some english writing skills.
The order went well as expected and I am enjoying the products for a couple weeks more until I am finished.

Would definitely recommend this source!

  10/10

gebruikervaring

Alvin | 05-03-2021 | over Anabolen-koning

ben ik weer:

een update op de pillen. nog geen last van bijwerkingen. ik blijf sterker worden en zie nu ook vooruitsgang op de weegschaal. pomp is groter, maar zie nog niks in de spiegel.

  10/10

Top

Twam | 04-03-2021 | over Anabolen-koning

kuurtje gekocht snel binnen en een paar dagen na het nemen van de pillen voelde ik het al. geweldig!

  9/10

Voldaan

Ellie | 04-03-2021 | over Anabolen-koning

Ik koop hier een paar potjes T3 per jaar. De bestelling komt altijd snel binnen en ze zijn duidelijk in hun communicatie. Ik blijf terug komen.

  7/10

Clen gekocht

Stefanie | 03-03-2021 | over Anabolen-koning

Hallo mensen,

Ik heb een potje clen gekocht om af te vallen. Ging allemaal goed. Ik val ook wel af.

Ik heb alleen een klacht. Ik voel me zo trillerig en zenuwachtig als ik het neem.

Kusjes,
Stef

  8/10

Zeer tevreden

Gerhard | 02-03-2021 | over Anabolen-koning

Ik kijk altijd even of de Anabolenkoning het heeft als ik iets nodig heb. Ze hebben jammer genoeg niet alles, maar de service is super.

  10/10

Avin

Avin | 01-03-2021 | over Anabolen-koning

nog een update:

ik begin de pillen te voelen. vandaag merkte ik dat ik voor het eerst sinds lange tijd meer herhalingen kon doen bij bankdrukken. aan het einde van de training heb ik extra oefeningen gedaan omdat ik nog niet moe was. dit is veelbelovend

  10/10

Vaste klant

Rick | 28-02-2021 | over Anabolen-koning

Ik ben hier al jaren vaste klant.
Meestal bestel ik het normale Testo kuurtje en dat werkt perfect. Soms wil ik wat nieuws proberen en dan vraag ik de koning om wat extra's.
Het gaat altijd goed. Ik zou willen dat ik hier meer kon kopen!

Grtz Rick

  8/10

Pakketje gekregen

Eef | 27-02-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling binnen gekregen.
Zo fijn dat ze echt leveren.

  9/10

Mooi

eggurt | 26-02-2021 | over Anabolen-koning

Pakketje binnen, alles zat erin.
Tijd om te gaan knallen!

  9/10

Testo-only goed resultaat

Rob | 25-02-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb een Testo-only kuurtje besteld en gekregen. Zeer prettig behandeld.
Kuur is nu klaar en ik ben 8 kg aangekomen en nog steeds droog. Ik ben zeer tevreden!

Zeer aan te raden

  10/10

Avin

Avin | 24-02-2021 | over Anabolen-koning

daar ben ik weer. ik heb de bestelling vandaag gekregen. alles zit erin en ze hebben me via de mail alles uitgelegd.

eindconclusie: SUPER

  10/10

pakket binnen

Peter | 23-02-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb gisteren weer een groot pakket gekregen van de postbezorger. We gaan met zijn allen kuren en ik ben uit de kosten! Geweldig.

  8/10

bestelling geplaatst

Avin | 22-02-2021 | over Anabolen-koning

ik laat zien dat ik net mijn bestelling geplaatst heb. advies was snel en goed.

als ik mijn bestelling krijg dan laat ik meer weten.

  9/10

goede hulp

Evertje | 19-02-2021 | over Anabolen-koning

Top advies gekregen. Ik heb wat huiswerk mee gekregen en ga over een maandje bestellen.

tot later

  10/10

kuur is gedaan

Ronnie | 18-02-2021 | over Anabolen-koning

klaar met mijn test-only kuur. ik ben van de 70 naar 83 kilo gegroeid. nakuurzit er net op. mijn oordeel over anabolenkoning is goed. ze helpen zeer goed en leveren alle service die ik nodig heb. bestellen ging goed. pakketje had ik snel binnen en daarna vroeg ik nog vaak om uitleg en tips en die kreeg ik steeds tot het eind toe.
zeer tevreden over dit resultaat en ik kom terug

  8/10

Goede ervaring

Rene | 17-02-2021 | over Anabolen-koning

Advies was menselijk en goed.
Pakketje gisteren ontvangen, zeer tevreden

  9/10

Mijn ervaringen

Vlad | 15-02-2021 | over Anabolen-koning

Net weer een bestelling gedaan.

Ik bestel hier al 7 jaren, altijd top.
- Is er ooit een probleem, dan lossen ze het op.
- Perfect advies.
- Pushen nooit meer gear.
- Soms wat problemen bij de post, maar dat lossen ze op.

Wat wil je nog meer?! I am good!

  8.5/10

Pakketje binnen

Phileon | 14-02-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb het pakketje een paar dagen geleden binnen gekregen. We gaan lekker knallen!

  10/10

Anabolenkoning top

Ronnie | 13-02-2021 | over Anabolen-koning

Heb meerdere websites benaderd, maar anabolen-koning.net reageerde als een van de snelste en het meest serieus. Advies was top en meedenken. Ik had wat mailtjes nodig om al mijn vragen beantwoord te krijgen en daar namen ze de tijd voor.
Bestelling geplaatst, betaald en pakketje binnen gekregen.
Helemaal top dus!

  8/10

Bestelling gekregen

Boei | 12-02-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling netjes binnen gekregen. Real deal

  10/10

Ervaring service anabolenkoning

Bodan | 10-02-2021 | over Anabolen-koning

Advies is prima donna.
Bestelling is verloren gegaan in België en ze stuurden meteen een nieuwe op.
Goede service dus.

  10/10

Goed advies

Erin | 09-02-2021 | over Anabolen-koning

Heel fijn contact gehad met anabolenkoning. De rest ook heel goed.
MENSEN LEG JE PROBLEEM GOED UIT, DE KONING GAAT ER SERIEUS OP IN!!!

  9/10

As usual

Orie Babbel | 08-02-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling is binnen, we gaan weer aan de slag!
Ik bestel hier al jaren, een keer of 6 per jaar, gaat altijd goed.

  8/10

Goed

Ducan | 07-02-2021 | over Anabolen-koning

Helemaal blij. Heb mijn bestelling binnen gekregen.
De verzending was lang onderweg en ik was zenuwachtig, maar het is goed gekomen.

  8/10

Prima

Claudia | 05-02-2021 | over Anabolen-koning

Goed advies, je krijgt je spullen en je valt af.
Prima!

  10/10

Anabolenkoning is real

E | 04-02-2021 | over Anabolen-koning

Ik ben meerdere keren opgelicht en daarom wantrouwend naar anabolenwebsites, net zoals andere mensen die ik ken.
Ik heb via via gehoord van een site die wel levert, dus toch maar een mailtje gestuurd naar de Anabolenkoning. Ze nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en begrijpen waar je mee zit.
Daarna toch maar geld gestuurd en mijn pakketje gekregen. Deze site is wel echt.
Stuur het team een mail en dan zul je het zien.

  9/10

Levert echt

Winston | 03-02-2021 | over Anabolen-koning

Prima ervaring!

  8/10

Betrouwbaar advies

Brian | 02-02-2021 | over Anabolen-koning

Bestelling binnen gekregen. Communicatie is top, supergoed advies. Smeert je niks aan, maar geeft juist aan hoe je minder kunt nemen met goed resultaat.
Een 8 omdat het pakket lang onderweg was.

  10/10

Super service

Arnout | 01-02-2021 | over Anabolen-koning

Pakketje was niet aangekomen, is onderweg blijven hangen. bpost en postnl geven geen gehoor. Dat hebben ze netjes opgelost door het overnieuw op te sturen.

  9.5/10

Professioneel en vriendelijk

Ronald Kraan | 31-01-2021 | over Anabolen-koning

Alles is prima, advies is goed, pakketje snel ontvangen en de produkten werken altijd goed.
Het meest opvallende is dat anabolenkoning heel vriendelijk en professioneel is. Ik heb nooit het idee dat er iemand wat kopieert en plakt in de mail en zijn taalgebruik laat zien dat hij weet wat hij doet.

  9/10

Pakketje ontvangen, top!

Osman | 30-01-2021 | over Anabolen-koning

was zenuwachtig om dit soort te bestellen, maar alles is goed gegaan. mijn pakketje gekregen. deze site is real. mvg

  10/10

Top advies

Mouhammad | 29-01-2021 | over Anabolen-koning

ik wilde een zware kuur met human groeihormoon nemen, dat doe al heel lang om af te vallen. vorige dealer verkocht me dit altijd. de anabolenkoning heeft me verteld dat dit onzin is. opgelicht door die kankerflikker altijd teveel betaalt, maar nu heb ik gelukkig een goede.
ben bezig met anavar en t3 en dit gaat beter.

  8/10

Goede ervaring

Lennart | 28-01-2021 | over Anabolen-koning

Alles is goed gegaan. Anavar kuurtje werkt lekker.
Het meest opvallend was de goede raad, deskundigheid en klantvriendelijkheid over de mail.

  10/10

Fijne service

Daniel | 27-01-2021 | over Anabolen-koning

De anabolenkoning reageert snel op de mail, denkt met je mee en geeft goed advies. Bestellen is gemakkelijk en bezorging gaat zoals het hoort, snel en volledig discreet. Betalen vond ik wat lastiger, maar dat schijnt erbij te horen.
Kuurtje werkte prima.
Jullie hebben er een vaste klant bij!

  6/10

Mwa

Stef | 25-01-2021 | over Anabolen-koning

Anavar-only kuur besteld en binnen gekregen, maar heb daar maar weinig resultaat van. Ben maar 3 kg aangekomen.

  8/10

Toppie

serge | 24-01-2021 | over Anabolen-koning

Net weer besteld communicatie is super goed. Ik houd je op de hoogte over het verloop en resultaat.

  9/10

Anabolenkoning is OK!

Wesley | 23-01-2021 | over Anabolen-koning

Bestellen gaat hier soepel en handig. Betalen vond ik een beetje eng. Na de betaling kreeg ik snel een bevestiging van de betaling en een uurtje later was mijn bestelling al verstuurd. Op zich een goed gevoel.
Dag later lag er een pakketje in de bus. Dat zag er volledig neutraal en netjes uit, niet te zien wat erin zat of waar het vandaag kwam.
Spullen uitgepakt en ben nu aan het gebruiken en groeien.
Alles is dus gelopen zoals het zou moeten.

  10/10

Altijd weer goed

Edwin | 23-01-2021 | over Anabolen-koning

Spulletjes zijn weer binnen! Tot de volgende keer...

  9/10

Mijn betrouwbare dealer

Ester | 22-01-2021 | over Anabolen-koning

Mensen, ik koop al jarenlang Clenbuterol en T3 bij Anabolenkoning. Gaat elke keer goed.

  10/10

Tevreden

Spijk | 20-01-2021 | over Anabolen-koning

Wat wil je nog meer?
Alles is goed aan deze lui.
Neem contact met ze op en je bent verkocht.

  8/10

Goede team

Assumi | 20-01-2021 | over Anabolen-koning

Deze team levert snel en goed. Helpen met vragen, geven juist raad en gaan niet voor sales alleen. De gear werkt goed!

  9.5/10

Hartstikke goed dit

Gert | 19-01-2021 | over Anabolen-koning

Kuurtje DNA Testosteron genomen. Mooi resultaat van gekregen.
Mailen wekte vertrouwen. Betaling en verzending liep voorspoedig. Bestelling snel binnen, alles zat erbij.
Kuurtje liep lekker, injecteren ging goed. Heb geen injectiepijn gehad. Merkte na 2 weken ineens meer kracht en dat bleef door gaan.
Nu herstellen en dan kom ik terug voor meer!

  10/10

Super!

Patty | 18-01-2021 | over Anabolen-koning

Ik twijfelde of dit echt was. Ben bij andere websites een paar keer opgelicht. Maar deze is echt top!
Perfect antwoord op mijn vragen, vertrouwde reacties. Bestelling snel opgestuurd na mijn betalen en snel in huis.
Tot de volgende kuur!

  8/10

Anabolenkoning is real

Mamou | 17-01-2021 | over Anabolen-koning

Verschillende aanbieders een kans gegeven. Anabolenkoning reageerde als een van de eerste en gaf de beste raad. Bestellen en betalen ging goed. Ze verzonden het dezelfde dag nog.
Pakketje is een paar dagen onderweg geweest, dat mag sneller. Alles zat erin en ik kon meteen beginnen.
Nu bezig en alles voelt goed.

  9/10

Echt te vertrouwen, niet fake

Chingo | 15-01-2021 | over Anabolen-koning

Wist niet of dit echt was of niet, eigenlijk mag het toch niet he. Na mailcontact had ik er vertrouwen in, de koning reageert het beste.
Sommige anderen lijken in het buitenland te zitten en de mails naar het nederlands te vertalen of zoiets.
Pakketje kreeg ik goed binnen, de dag nadat ik betaald had.
De nazorg en vragen waren uitstekend. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.
Deze koning is echte te vertrouwen en niet fake.

  8.9/10

Goed als altijd

Marlon | 13-01-2021 | over Anabolen-koning

Ik heb maar weer besteld bij de goede, oude anabolenkoning. Spulletjes weer binnen en nu aan de gang.
Mailcontact duidelijk en goed, betaling prima, verzending snel. Nu lekker knallen.