cart

Home > Reviews



Reviews pagina 5

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

R | 29-01-2014 | over Anabolen-koning

Goede service, snel afgehandeld en duidelijk!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Stefan | 27-01-2014 | over Anabolen-koning

Na even getwijfeld te hebben toch besteld. Allemaal netjes via mail. Binnen een week netjes afgeleverd. Goeie service en snelle reacties op mailtjes. Volgende bestelling zeker via jullie. Top

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dorian | 24-01-2014 | over Anabolen-koning

Service tres professionnel, livraison rapide même en Belgique. Je reviendrai.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

jayden | 16-01-2014 | over Anabolen-koning

Heb de laatste 3 maanden 4 bestellingen gedaan en die zijn allemaal. Netjes binnen een week bezorgt. Top.service.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

jeffry | 15-01-2014 | over Anabolen-koning

Ik was zeer huiverig mbt het versturen van geld en het ontvangen van de bestelling. Na een aantal mailtjes te hebben verstuurd en heel snel op een keurige wijze antwoord heb ontvangen, ben ik overstag gegaan. Binnen drie dagen werd het pakketje bezorgt. Het leek allemaal te mooi om waar te zijn maar het is werkelijk heel netjes gedaan. Ik raad dan ook een ieder aan die wat extra's wil gebruiken te bestellen via deze site, naast de goed producten die ze leveren, beschikken ze over veel kennis en ervaring die ze met je willen delen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Tom D | 07-01-2014 | over Anabolen-koning

Hele goeie communicatie, snelle respons. Eerste keer besteld, maar niet de laatste keer!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Erwin | 06-01-2014 | over Anabolen-koning

De maandag net voor nieuwjaar besteld , zaterdag er op mijn bestelling in ontvangst mogen nemen , een zeer vlugge levering dus , waarvoor mijn dank aan gans het team , grts van een zeer tevreden klant

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pimporo | 05-01-2014 | over Anabolen-koning

Wilde even mijn excuses aanbieden voor het wantrouwen. Maar inderdaad de bestelling is binnen gekomen. En alles was top !! Bedankt AK.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Sven | 31-12-2013 | over Anabolen-koning

Tweede, ietwat grotere bestelling, ook weer perfect en zonder problemen toegekomen. You're my king!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

M. | 29-12-2013 | over Anabolen-koning

Vandaag me levering binnenkregen Super service Klantvriendelijk Probleem oplossing super Koning tot de volgende levering ma weer Thx ak

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Roeland | 22-12-2013 | over Anabolen-koning

Werderom goede service van de koning! Donderdag geld aangetekend verstuurd. Vrijdag bevestiging van ontvangst en verzending bestelling. Zojuist bestelling ontvangen!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Firsttimer | 21-12-2013 | over Anabolen-koning

Woensdag geld verstuurt zaterdag binnen..... Ik ben een tevreden klant....

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Richard | 16-12-2013 | over Anabolen-koning

Had donderdag 5 december geld opgestuurd, donderdag 12 december bestelling binnen. Was eerst sceptisch omdat in het gastenboek de meesten het binnen 5 dagen hadden. Toch ontvangen, bedankt

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Frisian | 12-12-2013 | over Anabolen-koning

vandaag weer een bestelling gedaan, zoals altijd ben ik dik tevreden..!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

leendert | 29-11-2013 | over Anabolen-koning

Maandag geld gestuurt. Donderdag bestelling gekregen Echt super en vertrouwbaar.tweede keer al bij de anabolen konining Besteld dus eerlijk en vertroubaar

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Sven | 29-11-2013 | over Anabolen-koning

Hoedje af voor Anabolenkoning. Perfecte informatie-site, met vermelding van zowel positieve als gevaarlijke neveneffecten per merk, waardoor ze zeker niet hun producten pushen, wat uitzonderlijk is voor een verkoperssite. Mijn eerste potje volledig zoals beloofd geleverd in een minimumtijd van Nederland naar België. Bedankt, mannen. Het doet deugd nog eens met mensen te handelen die zo correct zijn.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

henk | 24-11-2013 | over Anabolen-koning

ik bestel de laatste maanden hier en het bevalt me zeer goed. super klant vriendelijk, goede spullen en altijd snel en correct geleverd zonder problemen. echt een goede webshop , echt aanrader dus

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

p | 23-11-2013 | over Anabolen-koning

Vrijdag geld op gestuurd en dinsdag de spullen binnen. ben benieuwd nu naar de kwaliteit Van de spullen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Richard | 21-11-2013 | over Anabolen-koning

super echt super levering is snel zeker tevreden klant zeker weer hier Volgende keer.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

D. | 20-11-2013 | over Anabolen-koning

Ik ben heel sceptisch voor Nederlandse sites die leveren maar de heren van AK zijn slimme koppen, heel begrijpend en hebben mij zelfs mij 'omgehaald' met een goed voorstel. Het pakketje is vandaag als verstuurd gemarkeert dus morgen hooguit overmorgen zal ik het binnen moeten hebben. Twijfel jij net zoals mij? Email het team, ze nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Top heren!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Y | 16-11-2013 | over Anabolen-koning

Helemaal zoals beloofd. Dinsdag geld opgestuurd, vrijdag was het pakketje netjes afgeleverd. Goede klantenservice, and de vragen via de mail worden tijdig beantwoord. Zeker opnieuw van plan te bestellen, en is ook een goede aanrader.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ajwen | 15-11-2013 | over Anabolen-koning

Zoals beloofd. Bestelling ontvangen. Superbedankt voor de snelle service en levering. Top Top Top. Ga zeker weer bestellen. Ga zo door.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

koen | 13-11-2013 | over Anabolen-koning

Gellukkig mijn bestelling is onderweg. Ik heb me heel even ONTERECHT zorgen over gamaakt vanwege de iets langere ontvangstbevestiging en levertijd. Maar dat neem ik terug. Goede service en klantvriendelijk.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Leon | 12-11-2013 | over Anabolen-koning

Besteld en ontvangen duurde ff want zat weekend tussen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

don | 10-11-2013 | over Anabolen-koning

vandaag mijn spulletjes ontvangen super service zeker een vaste klant erbij :) bedankt!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ajwen | 10-11-2013 | over Anabolen-koning

Vandaag geld in envelop aangetekend verstuurt. Hopelijk woensdag of donderdag bestelling binnen. Ga er vanuit dat dit ook gebeurd. Wacht met spanning af. Uiteraard laat ik ook weten via het gastenboek of ik de bestelling heb ontvangen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

patrick de jong | 08-11-2013 | over Anabolen-koning

vandaag geld opgestuurd en nu wachten op het moment :P zonder twijfel ga ik ervan uit dat het goed gaat komen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

antonio | 07-11-2013 | over Anabolen-koning

supersnelle levering! maandag voor 18.00 het geld in de envelop op de bus gedaan en woensdag het product in huis.Top!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

jerry | 07-11-2013 | over Anabolen-koning

na flink twijfel aan de betaling voorwaarde heb ik de gok toch genomen zondag mijn bestelling geplaatst netjes een track en trace nummer gehad vandaag woensdag is de bezorger onderweg TE VERTROUWEN deze website ! thnx

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Macho | 30-10-2013 | over Anabolen-koning

2 weken geleden Turinabol gekocht. Na een manco zaterdag alsnog netjes verzonden en vandaag afgeleverd. Klantencontact verloopt via de mail erg netjes.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

R+R | 21-10-2013 | over Anabolen-koning

Anavar Only kuur gisteren na 6 weken afgerond. Daadwerkelijke behoorlijke krachttoename en circa 4 kg aangekomen in gewicht bij uitgebalanceerd voedingschema. Gewoonweg kwalitatief product. Nu nog 4 weken Nolvadex en dan eens kijken wat de volgende stap wordt. Misschien Winstrol/Anavar.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

K | 20-10-2013 | over Anabolen-koning

Woensdag besteld zaterdag in huis! Top service

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

bjorn | 18-10-2013 | over Anabolen-koning

Tevreden . Alles zat netjes verpakt en op het juiste adres geleverd.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Tim | 09-10-2013 | over Anabolen-koning

Top service! Snelle levering!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

dave | 08-10-2013 | over Anabolen-koning

Zeer goed en eerlijk advies en zeer snelle levering. Via een andere site een keer 3 weken moeten wachten en maar een halve levering binnen gekregen, maar bij anabolenkoning 3 dagen later mijn spullen binnen. Via de track and trace kreeg ik door dat het de 5e op de bus was gedaan en eind van de dag lag het pakketje al klaar op het postkantoor. Prima en geheel anoniem verpakt. De volgende bestelling zal ook zeker via de AK gaan.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

wessel | 06-10-2013 | over Anabolen-koning

In 1 woord geweldig! Goeie informatie over producten en snelle levering! Een aanrader!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Vergeer | 01-10-2013 | over Anabolen-koning

Kan er weinig over zeggen de levering is super gegaan en alle producten zaten netjes in het paketje top site

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Rick en Vincent | 01-10-2013 | over Anabolen-koning

Echt een top service! ik had donderdag het geld op de post gedaan(aangetekend) en gemeld op de site, zaterdag kregen we de bestelling binnen. Uiterst tevrede over de gang van zaken. Eerst was ik nog wat huiverig over het opsturen van geld in een envelop, maar dit werd weggenomen door wat heen en weer gemail met AK. Hartelijk dank daarvoor, zeker een aanrader voor toekomstige afnemers.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Rick | 12-09-2013 | over Anabolen-koning

Levering binnen 3 dagen, geweldig!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

dirk | 07-09-2013 | over Anabolen-koning

Had bestelling gedaan voor de eerste maal en gevraagd om bestelling zo vlug mogelijk te verzenden aangezien ik de volgende week vertrok naar het buitenland.De levering heb ik vrij vlug ontvangen ,het team hield rekening met mijn wensen.En na 5 dagen heb ik mijn bestelling ontvangen.Goede service .Hartelijke dank.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 07-09-2013 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Bij deze willen we jullie laten weten dat alles weer werkt. We hopen dat we eventueel ongemak voor jullie hebben weten te beperken. Tot mails.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 06-09-2013 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Onze e-mail provider laat het afweten waardoor we geen automatische mails meer kunnen verzenden, hierdoor werkt de webshop niet. Op dit moment wordt dit probleem opgelost. We verwachten dat alles binnen enkele dagen weer werkt. Vaste klanten kunnen gewoon bestellen via de mail. Onze excuses voor het ongemak.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

hasan | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

heb voor het eerst bij anabolen koning besteld en heb hem keurig ontvangen zonder problemen ik wil ze hiervoor graag bedanken

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

highlander | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

heb de bestelling binnen in 5erkdagen uitstekend,bedankt tot volgende keer

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Polak | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

Ben zeer tevreden over anabolenkoning, 1ste keer dat ik via deze site besteld heb en alles is prima verlopen. Ze antwoorden zeer snel en professioneel. Bestelling werd bij ontvangst van betaling dezelfde dag verstuurd naar Belgie en de volgende dag had ik het al binnen. Gear is top en werkt zeker. Bij de levering ontbraken de spuiten en naalden maar die werden door anabolenkoning direct kosteloos opgestuurd naar mij, waarvoor bedankt. Een aanrader dus !

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ro & Ro | 31-08-2013 | over Anabolen-koning

Hebben nu een paar keer besteld en kregen elke keer de spullen netjes op tijd. Al onze vragen n.a.v. het gebruik van de producten worden altijd duidelijk en snel beantwoord. Ook de adviezen zijn uitstekend.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

maike | 30-08-2013 | over Anabolen-koning

Ik ben benieuwd wat deze bestelling mij gaat opleveren, mocht het aankomen en goed zijn dan ga ik zeker vaker bestellen hier.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pamela | 29-08-2013 | over Anabolen-koning

Ik heb al een paar keer besteld en ben zeer tevreden. Het product wat ik bestel werkt goed. Als ik verdere informatie wil , krijg ik uitgebreid antwoord. Hier een zeer tevreden klant.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

gieltje | 29-08-2013 | over Anabolen-koning

Voor het eerst besteld eerst onzeker of het echt of nep was. Na wat email contact zag ik dat de koning echt was en niet fake. Ik heb het pakketje goed binnen gekregen. De nazorg en vragen die je nog hebt worden goed behandeld. in de toekomst zal ik zeker nog een keer bestellen. De koning is echt te vertrouwen en niet fake.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

HABBY | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

ZEER TEVREDEN GOEDE KWALITEIT COMMUNICATIE GOED SNELLE LEVERING..GOEDE UITLEG VIA MAIL EEN AANRADER..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Arne | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Wat problemen gehad met het versturen van de betaling. (Vanuit België) Stel voor dat je naar een nederlands postkantoor gaat en daar je geld opstuurt. Eo ben je zeker dat je alles inorde is. Eens het verhaal over de betaling klaar was heb ik alles zeer vlug ontvangen. Altijd vlug contact via mail. Super site!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

foinge | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Heb al verschillende keren bij deze jongens besteld en een paar keer is dit mislopen met dank aan de Belgische post. Maar dit werd steeds op een professionele manier opgelost en zo heb ik steeds alles ontvangen wat ik besteld heb.Ook de kwaliteit van de producten is zonder twijfel dik ok. Indien iemand nog twijfelt hier te bestellen...Niet doen,deze jongens weten absoluut waar ze mee bezig zijn. Keep up the good work!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

s de belg | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Dinsdag besteld , zaterdagnamiddag geleverd in belgie ! Je kan ze zo rap niet komen halen !! Supersnelle service !!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

a vd b | 26-08-2013 | over Anabolen-koning

ik ben altijd al zeer tevreden geweest over de bestellingen en zeer tevreden over de probleem oplossingen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Eric | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Bedankt voor de snelle levering. 3 dagen geleden besteld en nu al in huis. Ga volgende keer zeker weer bij jullie bestellen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

C.T | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Goed en duidelijke uitleg op de site, snel antwoord wanneer je een mail stuurt. Bestelprocedure werd me zeer goed uitgelegd en alles is een paar dagen later toegekomen dus zeker niet twijfelen om te bestellen, betrouwbare site.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Vin | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

zeer snelle en discrete verzending... Snel antwoord op alle vragen. Zeer Betrouwbaar! Een aanrader!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

D.D | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Mooie site goed en duidelijk voor iedereen.. Zeer betrouwbaar Komt altijd binnen Altijd mail terug als je vragen hebt . Dit is de site waar je moet bestellen. Heb al meer met deze mensen gewerkt. Gewoon doen en niet twijfelen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Kees | 24-08-2013 | over Anabolen-koning

Geweldige service, alle vragen die ik had werden goed beantwoord en ik werd echt op persoonlijk niveau geholpen met mijn vragen. Het is overduidelijk dat anabolen koning echt weet waar ze over praten en dit is erg geruststellend. Wat betreft de bestelling en levertijd: Dik in orde! Top service! Volgende keer kom ik zeker terug.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Giovanni S. | 24-08-2013 | over Anabolen-koning

vorige week vrijdag besteld, dinsdag melding dat het pakket verzonden was en eergisteren pakketje ontvangen. Mooi

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 19-08-2013 | over Anabolen-koning

We wensen iedereen van harte welkom op onze nieuwe website.

Als je iets vindt wat beter kan op de website, laat het ons dan alsjeblieft weten via het contactformulier.

Algemene opmerkingen over onze service en website kunnen in het gastenboek geplaatst worden. Dit waarderen we zeer!