cart

Home > Reviews



Reviews pagina 7

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Stef | 07-02-2015 | over Anabolen-koning

In vervolg op eerdere post gaat het verhaal verder om aan te geven hoe ik het ervaar en wat mijn bevindingen zijn. Woensdag zag ik via Post.nl dat mijn aangetekende "brief" woensdag/donderdag zou aankomen. Vandaag heb ik dan ook gezien dat mijn brief is aangekomen bij geadresseerde. Het staat dus vast dat dit goed is gegaan en hier geen problemen zijn mbt tot geld opsturen. Uiteraard volgens beschrijving gedaan van de website. Ergens in de middag kreeg ik een email van Anabolenkoning dat mijn bestelling is verstuurd en heb hierbij keurig netjes een track en trace code ontvangen. Zeer keurig staat er in vermeld dat het kan zijn dat pas later op de dag dit zichtbaar op de website van postnl.nl en zag dus aan het einde van de middag dat mijn pakketje idd netjes is ingevoerd en in ontvangst is genomen door het post bedrijf. Tot zo ver moge dus duidelijk zijn dat het volledig netjes verloopt en aan de afspraken wordt voldaan. Het is nu wachten op het pakketje en denk dat dit vlak na het weekend binnen komt. Zodra het binnen is zal ik verder omschrijven hoe de levering is aangekomen. In de hoop dat dit voor andere mensen verhelderend werkt zal ik dan weer een bericht plaatsen. Met vriendelijke groet, Stef

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

harry | 07-02-2015 | over Anabolen-koning

Beste mensen ik ben een regelmatig terug kerende klant. ik heb al bij vele internet adressen anabolen gekocht. maar in de meeste gevallen sturen ze helemaal niks op.en als ze een keertje wat opsturen behaal je bij lange na niet dezelfde resultaten als bij a.k . ik ben meer dan tevreden over de behaalde resultaten Met vriendelijke groet harry

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Stef | 05-02-2015 | over Anabolen-koning

Even verder ingaan op mijn vorig bericht: Uiteraard moge het duidelijk zijn dat indien je bij deze website iets besteld je ook bewust bent van wat je doet! Duidelijk staat dan ook aangegeven dat men kan helpen bij voedingsschema's en dergelijke. Je mag dan ook niet verwachten dat een middel wel zijn werk doet zonder daar zelf echt heel hard voor te werken. Je kunt dan ook niet achteraf zeggen dat het nep is of iets, je moet hoe dan ook je best doen en er heel hard voor werken. En indien je niet weet van het hoe of wat staat het dus vrij om contact op te nemen en vragen te stellen. Eenmaal hier gekomen op de website betekend het dus ook dat je zelf verantwoordelijk bent en keihard gaat trainen om het maximale er uit te halen, en men zal er alles aan doen in overleg om je te begeleiden (in overleg). https://www.youtube.com/watch?v=7Y9UlEof6XI

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Stef | 05-02-2015 | over Anabolen-koning

Eerste bestelling gedaan en netjes de regels opgevolgd zoals in de beschrijving staat. Uiteraard wel even het 1 en ander opgezocht buiten de website om ;) maar moet toegeven dat ik niets maar dan ook niets negatiefs tegen kom. Ook even de regels opgezocht hoe of wat mag en niet, en dit is volledig legaal en geen vreemde zaken die je in de problemen kunnen brengen. Netjes een kaartje gekocht en tevens een paar papieren er nog omheen gedaan zodat ik rots vast kan zeggen dat het goed is verzonden. In het verleden wou ik eerder al een keer iets bestellen maar door een probleem aan mijn lever in goed overleg besloten om te wachten. Er is mij toen een goed voorstel gedaan maar op dat moment financieel niet te behappen en niet zinvol vanwege mijn ervaring op dat moment. Maar inmiddels mijn wereld op de kop gezet ;) 'https://www.youtube.com/watch?v=qjvXmpOTtdQ' en nu naar een nieuwe toekomst werken. Zal dan ook zonder twijfel een review schrijven over mijn aanstaande levering die ik ergens begin volgende week verwacht. Met wijsheid en kennis groet ik, Stef

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

ahmed | 28-01-2015 | over Anabolen-koning

4de kuur bestelt altijd bij anabolenkoning !. Gisteren geld opgestuurd en nu afwachten

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

mark | 27-01-2015 | over Anabolen-koning

top

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Bo | 25-01-2015 | over Anabolen-koning

Woensdag bestelt en vandaag binnen top Nieuwe fan

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Bart | 23-01-2015 | over Anabolen-koning

Snel en goed afgeleverd, ben nu al 4 weken bezig met de anavar-winstrol kuur en zie zeker de gewenste resultaten dus zeker een aanrader!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jeroen | 23-01-2015 | over Anabolen-koning

Ja hoor vandaag me spulletjes gekregen!!!! Morgen de rest bestellen en knalluh. Bedankt Anabolen koning

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jeroen | 22-01-2015 | over Anabolen-koning

Tot nu toe gaat alles top verwacht me bestelling tussen 2 en 4 morgen dus ff afwachten/ duimen. Laat het morgen wel even weten Guys.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Bart | 19-01-2015 | over Anabolen-koning

De klantenservice is top!! na 2 gefaalde leverpogingen (met 100% schuld aan de waardeloze service van de post) is mijn pakket eindelijk geleverd Anabolenkoning houdt woord en is betrouwbaar!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

charger | 16-01-2015 | over Anabolen-koning

Vandaag mijn kuur binnen gekregen voor het eerst bij jullie besteld en vind jullie snelle service en vertrouwen top bedankt

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

AestheticsR | 16-01-2015 | over Anabolen-koning

Maandag besteld, Donderdag in huis. Goeie service, goeie producten. Dbol only gogo!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

john | 14-01-2015 | over Anabolen-koning

1 van de beste anabole site

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Bigboy | 11-01-2015 | over Anabolen-koning

mijn eerste kuurtje binnen, snelle levering toppie. kan eindelijke beginnen ermee, en hoop dat het aanslaat op me lichaam ivm diabetes

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

m.p.k | 05-01-2015 | over Anabolen-koning

In een word TOP TOP TOP

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Miss | 03-01-2015 | over Anabolen-koning

Ongeëvenaarde service & klantvriendelijkheid. Ik ben fan.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

finicii | 03-01-2015 | over Anabolen-koning

Bestelling was heel snel binnen vanaf maandag met me eerste kuur beginnen ben benieuwd bedankt voor de goeie service.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ron | 01-01-2015 | over Anabolen-koning

Mijn spulletjes zijn binnen, en op tijd geleverd... kan niet wachten om te starten :) We gaan goed het jaar 2015 van start... Bedankt jongens toppie

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

David | 24-12-2014 | over Anabolen-koning

Niks mis met deze gasten. Producten zelfs met vertraging (eigen fout) binnen 1 week ontvangen. Goede en snelle communicatie. 1 vaste klant erbij

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

kenny | 23-12-2014 | over Anabolen-koning

Top service wat hapering döör probleme met server maar alles top in orde en was voor een aanzienlijk bedrag !ondrtsse al verschillende keren iets besteld! Deze jongens zijn top ! !

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

jose carlos | 20-12-2014 | over Anabolen-koning

dank je wel anabolenkoning super de mijn tweede groot bestelling komt alles weer netjes binnen van 1 week bedankt voor groet jose

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Niet Belangrijk | 18-12-2014 | over Anabolen-koning

Geweldig. Snelle levering. Eerst wat huiverig maar het werkt. Eerste dag gebruik van de kuur en ik voel mijn buik strakker worden en er gaat een warme gloed door mij heen. Topper.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

jose carlos | 12-12-2014 | over Anabolen-koning

dank je wel anabolenkoning ik heb mijn eerste bestelen gedaan en minder van 1 week alles thuis netjes gekregen ik ben echt blij mee ik mee kopen de eerte was allen maar en teste maar jullie werk netjes bedank voor groet jose

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Maaskantje | 08-12-2014 | over Anabolen-koning

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor leveren van mijn kuur. Mensen twijfel niet de jongens weten waar ze mee bezig zijn. Snelle goede reacties op vragen en zeer professioneel. Weer een vaste klant er bij topppp. Gr

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

D.Mollers | 05-12-2014 | over Anabolen-koning

Vandaag me nieuwe kuur binnen gekregen en wederom alles top geregeld. Een hele goeie service, snel geleverd en snel antwoord op al mijn vragen. Mijn grootste complimenten aan de anabolenkoning. Top jongens die verstand hebben van hun producten

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

b.c | 05-12-2014 | over Anabolen-koning

jongens deze top team verkopen real gear geloof me dat kom je niet veel meer tegen ze zijn 1000% te vertrouwen bedankt anabolenkoning je heb vaste klant bij grt topteam dat van uit belgie ..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

dan.n-b | 05-12-2014 | over Anabolen-koning

Geld op sturen.en binnen een week alles binnen.bedankt tot de volgende koop.gr dan

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

jeffrey | 02-12-2014 | over Anabolen-koning

alles weer netjes binnen gekregen top!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

b.c | 30-11-2014 | over Anabolen-koning

eerst bestelling gedaan vandaag alles netjes verzonden wil DNA gear is proberen hoor toch goede verhalen van nu kijken wanneer ik alles ontvang zal zeker iets weten

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Djordy | 23-11-2014 | over Anabolen-koning

Jongens twijfel niet aan deze site. Ze leveren en bieden een uitstekende service. Ik zie na de 4de dag al resultaat van mijn winstrol only kuur. Hier een tevreden klant !

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Kristof | 22-11-2014 | over Anabolen-koning

Net mijn 5 de week Dbol only achter de rug, 9kg aangekomen en een zichtbaar resultaat, de service was perfect ( alle vragen met goede uitgebreide uitleg behandeld) en de producten werken zoals ze zouden moeten werken, prima service, mijn volgende bestelling komt eraan. Voor alle Belgen die hier willen bestellen, ik ben zelf ook een Belg, dus wees gerust alles loopt goed en ik heb 0 klachten.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ronnie | 21-11-2014 | over Anabolen-koning

Voor de eerste x besteld maandag contact gehad over de bestelling nu donderdag bezorgd, in 1 woord super service, mijn dank hiervoor. Hou jullie op de hoogte over mijn winstboeking. Nogmaals service van AK is netjes en snel. Mvg Ronnie

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Erik | 09-11-2014 | over Anabolen-koning

Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij deze koning. Geld opgestuurd en paar dagen later pakketje in huis. Email contact was goed en vragen werden beantwoord. Zeer tevreden, kan niks anders zeggen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

nick | 08-11-2014 | over Anabolen-koning

Mijn bestelling hier gedaan en alles netjes ontvangen.. twijfel niet als je besteld hebt want je krijgt echt waar voor je geld. Bestel hier nu zeker vaker.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

william | 01-11-2014 | over Anabolen-koning

hoppa…maandag bestelling gedaan was voor een groot bedrag alles is goed gegaan donderdag alles in huis..toppie..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

freddie | 22-10-2014 | over Anabolen-koning

bestelling gedaan prima afgehandeld de volgende kuur bestel ik weer hier

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

joost | 19-10-2014 | over Anabolen-koning

had een beetje een zooitje van mijn bestelling gemaakt. Los van elkaar besteld en toen gevraagd of ik maar 1x portokosten hoefde te betalen. werd prima afgehandeld. Is derde x dat ik bij ze besteld heb, en gaat goed. je kunt hier veilig bestellen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

ruud | 16-10-2014 | over Anabolen-koning

nu 1 weekje bezig, gaat lekker, van 4 maal 100 bankdrukken naar 9 maal 100. [dit slechts als voorbeeld] gewicht is ondergeschikt aan groei. heel tevreden

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

ruud | 08-10-2014 | over Anabolen-koning

vandaag mijn spulletjes binnen gekregen , keurig op tijd. ging lekker soepel. ik hoop dat het goed werkt , laat ik nog wel weten gr ruud

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Billy | 02-10-2014 | over Anabolen-koning

Had een potje turinabol besteld,vrijdag geld gestuurd,dinsdag bestelling netjes ontvangen.goede service van AK.nu tweede dag aan de Tbol,geweldig spul,ik voel t al werken.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Tribiani | 28-09-2014 | over Anabolen-koning

Mijn eerste bestelling zit erop. Na het bestellen van mijn kuur, geld opgestuurd en binnen 2 dagen had ik de producten. Mail verkeer gaat ook perfect van en naar AK. Bedankt en tot de volgende order!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

chritjan kohlen | 24-09-2014 | over Anabolen-koning

Ben een tijd geleden overgestapt tot mijn spijt, besteld en nooit niks gekregen. Deze jongens komen hun afspraken na en leveren kwaliteit...top!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

supersayan | 20-09-2014 | over Anabolen-koning

Boys, dit is nu mijn 8ste dag dat ik bezig ben met een kuur ik had niet gedacht dat het zo'n top kwaliteit producten zijn ik raad het aan ben van 67kg naar 72kg gegaan met 10.2 vet perc dus is niet niks ;)) in die paar dagen nu maar door knalle laat jullie eind resultaat weten;;)

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Glenn | 30-08-2014 | over Anabolen-koning

Vandaag pakketje binnengekregen! Alles netjes afgehandeld, snelle reacties bij vragen. Ik zeg top!! Bedankt!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Benjamin | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

Top kuurtjes!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

jeroen | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

lekker snel en goed afgehandeld alles. top

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

ozan | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

2de bestelling gedaan, eerst meteen na na 1dag dat ze het stuurde binnengekregen alles ging soepel raad het dus aan voor iedereen!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jim | 21-08-2014 | over Anabolen-koning

3de bestelling binnen en zoals altijd snel en correct. Thanx jongens..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

passe | 21-08-2014 | over Anabolen-koning

Zondag de bestelling geplaatst en woensdag bezorgt....echt een aanrader deze site....keep on going!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Lesnar | 17-08-2014 | over Anabolen-koning

Pas geld opgestuurd, ik ben tot nu toe al perfect geholpen met mijn vragen, veel mensen hebben een berg negatieve opmerkingen over dit soort sites. Ik heb er geloof in en als de kuur zelf ook degelijk werkt gaat het zeker voor reclame zorgen!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

anabolenxxl | 15-08-2014 | over Anabolen-koning

ik koop al mijn anabolen op www.anabolen-koning.net goedkoop en snel ! ik ben jullie grootste fan ! anabolen steroiden anabolen aangeboden anabolen bestellen anabolen online anabolen kopen in belgie anabolen kopen anabolen online kopen anabolen te koop anabolen advies anabolen kuren anabolen steroïden anabolen kuurtje kopen dianabol aas

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Batty | 06-08-2014 | over Anabolen-koning

Gewoon perfect in het begin was ik twijfel achtig of het wel real is maar dat trek ik zeker terug , alweer 2 e kuur bestelt bevalt me prima top service! *****

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Roeland | 31-07-2014 | over Anabolen-koning

Sinds eind vorig jaar slik ik de Roaccutane van DNA die ik via deze site gekocht heb. Ik had altijd wel wat last van acne en dat verergerde door het kuren. Sinds ik aan de roa zit, is dit volledig weg (soms nog een bultje). De dosis heb ik van 2 tabs per dag naar 4, naar 6 en naar 8 opgebouwd. De afgelopen 2 maanden slik ik max 2 tabs per dag, ook tijdens mn recente kuur. Helemaal nergens last van. Ik ben erg tevreden over deze tabs aangezien ik van de bulten af ben. Tijdens mijn laatste kuur heb ik de masteron enanthaat gebruikt van DNA en ben hier goed van droog getrokken. Ook hier erg tevreden over. Contacten via de mail zijn ook goed, altijd goede tekst en uitleg op mn vragen! Hulde!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jim | 30-07-2014 | over Anabolen-koning

Alles perfect verlopen, 2de bestelling is al binnen. Iedereen aan te raden.. Thanx team anabolen-koning

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mike | 27-07-2014 | over Anabolen-koning

Na wat problemen toch mijn pakketje gekregen. Een hele goede service, en ik raad mensen aan om echt de instructies optevolgen van het verzenden van het geld etc etc want dat is echt in het belang voor jezelf! Zeker een aanrader mensen! Bedankt anabolenkoning!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

El Padron | 21-07-2014 | over Anabolen-koning

Top site! Besteld voor eerste keer en toch beetje raar gevoel bij geld opsturen maar werd direct gerust gesteld. Eveneens de dag nadat het was aangekomen lag het pakketje in mijn brievenbus! Echte aanrader en na de zomer plaatsen we nog een bestelling! Greetings uit BE

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ajwen | 20-07-2014 | over Anabolen-koning

Ik heb net voor de 3e keer een bestelling geplaatst. Vorige keren allemaal snel, vlot en discreet verlopen. Ga er vanuit dat het deze keer ook zo is. Laat het weten als ik het ontvangen heb. Ga zo door jongens

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

R | 15-07-2014 | over Anabolen-koning

Net geld opgestuurd, ben benieuwd of het allemaal gaat lukken. Wel een duidelijke en verzorgde webshop dus gewoon geprobeerd. Zullen eens zien of het allemaal gaat aankomen. Ik zal het even laten weten als het er is! ;) had ook nog een vraag gestelt over de site, kreeg binnen een dag degelijk antwoord. Ben benieuwd!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

A | 06-07-2014 | over Anabolen-koning

Top site heb er meteen besteld twijfelen deed ik niet gewoon opsturen en bestellen vandaag en gistere al getraind met de dna tabs zalige pump !!! Betrouwbare site denk een van de weinige die honderd procent egte anabol verkoopt dus dikke aanrader woon ik belgie en had pakket binne de week dus das niet lang wachten !!! Nie twijfele doen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

P | 03-07-2014 | over Anabolen-koning

Laat ik beginnen met te stellen dat ik supergoed geholpen ben en dat veel bedrijven nog wat op kunnen steken van de klantenservice hier. Voor het Pinksterweekend een bestelling gedaan die maar niet aankwam. Het postkantoor platgelopen en uiteindelijk de PostNL klantenservice gebeld, maar die konden zoals gewoonlijk niet helpen. Tijdens dit alles netjes mailcontact gehouden met de heren van Anabolenkoning.nl. Conform de informatie op hun website hebben ze een tweede keer mijn bestelling verstuurd mits dit naar een huisadres was en deze is keurig netjes aangekomen. Mijn advies aan eenieder die hier wat besteld is om het DIRECT naar een huisadres te sturen. Graag wil ik de heren (en dames?) van Anabolenkoning.nl aanprijzen voor hun coulance en uitmuntende service, ik koop hier zeker weer.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Rinus | 01-07-2014 | over Anabolen-koning

Toppie vorige week donderdag besteld, vanmorgen binnen perfect geregeld snel antwoord op mijn mail gekregen, geen reden voor bezorgdheid,uitstekend!! Morgen beginnen met kuur!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

y | 25-06-2014 | over Anabolen-koning

NICE!! alles is netjes op tijd bezorgt. nu kan ik lekker beginnen aan mijn kuurtje. thx ANABOLEN KONING voor jullie nette werk!!!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

m | 21-06-2014 | over Anabolen-koning

Lekker hoor! Alles binnen van de week. Had heel even mijn twijfels maar bleek niet nodig.. Wees niet bang dat je wordt belazerd, je krijgt je spullen echt wel ,En hij heeft me super goed geholpen ik zeg gewoon doen. thanks

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

C | 14-06-2014 | over Anabolen-koning

Lekker hoor! Alles binnen van de week. Had heel even mijn twijfels maar bleek niet nodig.. Wees niet bang dat je wordt belazerd, je krijgt je spullen echt wel van de koning! Tnx

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Chris | 07-06-2014 | over Anabolen-koning

eerst was ik toch wel een beetje argwanend om geld in een envelop op te sturen. met goede hoop heb ik mijn envelop dan toch maar opgestuurd. en goede hoop was het zeker! Na ontvangst werd mn bestelling binnen de 24u opgestuurd. alles is verlopen zoals in de mail beschreven stond. nog geen 48u na verzending kreeg ik mijn pakket thuis. Ik heb de diana winstrol tabs besteld en alles was dan ook aanwezig in het pakket. Nu de kwaliteit van de producten aan het testen. A-koning is zeker een aanrader en dat zal ik dan ook bij vrienden doen! Het enige minpuntje voor mij persoonlijk is dat er geen advies bijzat van hoeveel en wanneer ik deze moet innemen. Voor de rest verdienen ze een dikke 10!!! thx !

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

LLLL | 31-05-2014 | over Anabolen-koning

ik heb me pakket laatst binnen gekregen echt top kwaliteid dit is echt waar voor je geld zeker een aanrader ik heb net de test only spuit gedaan nu ga ik diana winstrol probereN tabs

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

M. | 30-05-2014 | over Anabolen-koning

Heb mijn paketje binnen hoor netjes en wel zoals beloofd was door Anabolenkoning. Was wel spannend het bestellen voor de eerste keer maar alles is goed gegaan. Zeker een aanrader.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

ahmed | 27-05-2014 | over Anabolen-koning

Gisteren besteld hopen dat Ik het binnen krijg Ik laat het horen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

mike | 24-05-2014 | over Anabolen-koning

Super vet. Heb ze vandaag binnen gehad. Dankjewel voor de snelle en goede levering. Deze website ga ik zeker aanrade bij mijj vrienden

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Koen | 23-05-2014 | over Anabolen-koning

Heb vandaag me dianabol only kuur ontvangen, er ging vorige week iets mis maar door de goede service een nieuw pakket ontvangen, ze reageerde snel op me e-mails en heb het nu binnen, top service !!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

mike | 21-05-2014 | over Anabolen-koning

Vandaag besteld hopen dat ik het echt binnen krijg. Ik laat het weten

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Vdv | 19-05-2014 | over Anabolen-koning

Eerst wat schrik om te bestellen,dan maar eerst voor een klein bedrag besteld product is aangekomen en mooi op tijd en in fatsoenlijke staat gewoon top. 2de bestelling is juist gedaan Doe zo verder grtz

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

The Kid | 18-05-2014 | over Anabolen-koning

Anabolen koning is super, eerste kuur besteld, en prima afhandeling, ik ga morgen met de kuur beginnen. Heel netjes en , binnen een paar dagen na geld gestuurd te hebben de producten in huis. Zeker niet de laatste keer, dat ik bij jullie ga bestellen. De service is top.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

JEROEN | 18-05-2014 | over Anabolen-koning

TOP SERVICE HIER kan iedereen aanraden hier je gear te bestellen, mail word snel beantwoord en de bestelling snel geleverd Volg gewoon de bestel procedure en alles komt goed, mocht er iets zijn, melden en het word opgelost!! Beter dan dit kan niet!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

M. | 17-05-2014 | over Anabolen-koning

Ik heb hier al een paar gewinkeld en elke keer volledig tevreden. Dit keer duurde het allemaal iets langer dan normaal en werd ik toch wat wantrouwig. Ik had beter moeten weten want ook nu weer netjes mijn bestelling in huis. Ik heb zelfs nog een kadootje gekregen omdat mijn mail niet direct beantwoord werd. Sorry voor mijn wantrouwen en bedankt voor de service!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Wie | 12-05-2014 | over Anabolen-koning

Mijn eerste kuurtje en eerste keer dat ik geld in een envelop verstuur. 1 dag voor de Koningsdag geld in een envelop gedaan en verstuurd. Zes dagen later kreeg ik een mailtje waarin stond dat mijn bestelling onderweg was. Meteen de volgende dag was de bestelling in huis. Ik maakte het pakketje open en bleek dat 3x Nolvadex verzonden was. Meteen heb ik een mailtje naar Anabolenkonning verzonden: waarin ik aangaf dat mijn bestelling verkeerd verzonden was en dat ik 2x anavar en 1x Nolvadex besteld had. Aantal uren later kreeg ik een mailtje terug: uit de mailtje en uit de factuur bleek dat ik zelf 3x Nolvadex had besteld. Dit had ik absoluut niet gewild, want ik heb niets aan 3x Nolvadex. Nu was ik wel bezorgd en wist niet wat ik moest gaan doen. Ik kwam met een voorstel om 2x Nolvadex terug te sturen en in plaats daarvan 2x anavar te ontvangen. Ik heb ook aangegeven om de verzend kosten mee te sturen als ik maar 2x anavar binnen krijg. Half uurtje later kreeg ik weer een email van Anabolenkonning. Het werd mij verteld: houd de 3 nolvadexen en wij zullen je 2 extra anavaren sturen. Zij vonden ook bizar dat ik 3x Nolvadex gevraagd had. 4 dagen later was de anavar in huis en ik hoefde niets voor te betalen. Nu heb ik 3 nolvadexen en 2 anavaren in huis In het begin twijfelde ik enorm en ik was bang dat mijn geld kwijt zou raken, maar nu weet ik heel zeker dat Anabolenkonning een UITSTEKENDE service heeft. Vanaf morgen begin ik aan mijn eerste anavar only kuur. Heb er zin in en ik kijk er graag naar uit. Nogmaals bedankt voor een uitstekende service.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Edwin | 09-05-2014 | over Anabolen-koning

Yes! ! Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Helemaal blij

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mick | 06-05-2014 | over Anabolen-koning

Goed geregeld! Bestellen, geld versturen en 3 dagen later bestelling ontvangen. Ben zeer tevreden.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mr; X | 06-05-2014 | over Anabolen-koning

Goede service. Netjes geleverd na 3 dagen. Als de kwaliteit van de producten ook zo is ben ik een tevreden klant !

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Wes | 01-05-2014 | over Anabolen-koning

Top ! , geen oplichterij gewoon bestellen dan merk je dat deze site real is , Ben nu bezig met mijn 1 ste kuur waarschijnlijk niet de laatste.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Koning Willy | 29-04-2014 | over Anabolen-koning

Ik heb een paar dagen geleden voor het eerst een bestelling geplaatst. Geld opgestuurd en 2 werkdagen later het spul in huis. T3 en Clen om precies te zijn. Enorm blij uiteraard en heb er vertrouwen in. Dit blijft een blijvertje en zal voortaan alle gear hier kopen. Overigens ook diverse vragen gesteld waarop ik keurig antwoord en advies op heb gekregen!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Winstrol DNA - Stanozolol (100) | 24-04-2014 | over Anabolen-koning

Mijn eerste keer hier besteld. Ik had niet echt mijn volledige vertrouwen in geld versturen via de post. Ik had ze op een woensdag besteld en kreeg zaterdag te horen dat het netjes ontvangen is het pakje op de post zit. Vandaag, een week later precies netjes binnen gekregen. Top!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

henk | 23-04-2014 | over Anabolen-koning

zeker netjess

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

jos | 18-04-2014 | over Anabolen-koning

prima snelle levering. zag er beetje tegenop om geld zonder garanties op te sturen, maar blij dat dat goed gekomen is. Nu een kuur van Anavar - Winstrol besteld. Wanneer kwaliteit goed is zal ik zeker meer bestellen. houd julile op de hoogte

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Super tevreden klant | 11-04-2014 | over Anabolen-koning

Beste mede-sportfanaten. Ik heb over de jaren heen al aardig wat 'externe-motivatie elixer' genomen en het spul wat Anabolenkoning aanbied is gewoon van super kwaliteit. Ik heb vroeger de fout gemaakt te denken dat enantaat van merk A net zo goed is als enantaat van merk B. Dit is absoluut niet waar! 50mg Hoogwaardige enantaat die word voorgeschreven door een arts werkt beter dan 250mg van een waardeloos merk. Producten hier zijn van goede kwaliteit, tegen een prima prijs. Bestellen, envelopje sturen, 3 dagen later spul binnen. TOP! Jullie hebben aan mij een klant voor het leven. (Zou na mijn eerste kuurtje stoppen, niet gelukt, lol.)

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Patriot | 11-04-2014 | over Anabolen-koning

Top spul jongens

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

jordy | 08-04-2014 | over Anabolen-koning

vorige week maandag besteld geld opgestuurd donderdag alles binnengekomen. nu lekker trainen en kijken als het goed materiaal is ik heb er alle vertrouwen in!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

anoniem | 02-04-2014 | over Anabolen-koning

Om een lang verhaal kort te maken, ik had vorige week een bestelling geplaats. Had het geld opgestuurd met aangetekend schrijven.Een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat mijn envelop aangekomen was. Maar wat bleek toen dat deze geopend was en het geld gestolen. Ik sloeg wit uit :-( Maar omdat ik aan al hun voorwaarden voldaan had werd mijn bestelling toch opgestuurd. En heb ik ze vandaag ontvangen. Bij deze kan ik alleen maar de anabolenkoning aan iedereen aanraden. Dank u Anabolenkoning

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Joehoee | 30-03-2014 | over Anabolen-koning

Het is binnen zeer tevreden goede service maandag besteld en geld opgestuurd zaterdag in huis grote bestelling gedaan en veel vragen gehad over een paar kuren maar zeer goed geholpen door anabolen koning eerlijk gezegd was ik wel zenuwachtig met zoveel geld maar dit bewijst dat het een professionele en betrouwbare site is ik ben een tevreden klant en zal hier vaker gaan bestellen! Aanrader voor de mensen die twijfelen hier te bestellen ik zal hier blijven bestellen want ik weet dat het geen fake zijn!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jahjah | 25-03-2014 | over Anabolen-koning

Me maat en ik hebben hiernal vaker besteld ik ga de test e kuur halen en me maat ook dit is echt top kwaliteit daar ben ik zeker van! Nu wachten dan knalle!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Brugman | 24-03-2014 | over Anabolen-koning

Echt een super site! Snelle levering en snel antwoord op je vragen. Respect voor deze jongens!! Grtzz

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Frans | 23-03-2014 | over Anabolen-koning

Snelle reactie via de mail! Alles duidelijk uitgelegd over de manier van bestellen. Snelle levering! Donderdag besteld, zaterdag de spullen binnen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Marcel | 22-03-2014 | over Anabolen-koning

Ik wil even zeggen dat ik goed geholpen ben met al mijn vragen ,snelle reacties !! Levering top Als ik nog wat wil zeker weer bij jullie

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

steve koninckx | 22-03-2014 | over Anabolen-koning

goeie gasten,mijn tweede bestelling was verdwenen of verloren.heb dit uitgelegd en meteen hebben jullie dit probleem op gelost.mijn grootste dank voor jullie en tot de volgende bestelling. groeten uit Belgie!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ajwen | 21-03-2014 | over Anabolen-koning

Voor de 2e keer een besteling geplaatst. Ga in volle vertrouwen uit dat deze ook weer snel wordt geleverd. Top service tot nu toe. Ik blijf bij jullie bestellen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Arnold | 19-03-2014 | over Anabolen-koning

Dinsdag 11 maart geld op de post gedaan, dinsdag 18 maart de zending ontvangen. Prima. Morgen beginnen met de kuur, resultaat zal ik laten weten.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

B | 19-03-2014 | over Anabolen-koning

Bestelling geplaast en met tegenzin geld verstuurd. Helemaal netjes! Nu, 4 dagen later is alles perfect afgeleverd, en er zat nog en weekend tussen ook. Geld versturen is dus geen risico

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Marco | 19-03-2014 | over Anabolen-koning

Bestelling is toegekomen vanmorgen mijn vertrouwen hebben ze alvast voor de volgende keer :)

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Frans | 18-03-2014 | over Anabolen-koning

Eerste bestelling geplaatst, ben benieuwd! Laat het nog weten hier.