cart

Home > Betaling

Betalen en betaling melden

We accepteren Bitcoin betalingen en contante betalingen via de post.

Bitcoin betalingen

Zie hier een exact stappenplan bitcoins te kopen met Ideal of Bancontact en direct naar ons te laten versturen.

Deze manier van geld versturen is veiliger omdat niemand kan zien waarheen je het verstuurd en je betaling kan niet onderweg gestolen worden. Vooral vanuit België kwam het wel eens voor dat er geld uit de enveloppen geroofd werd. Daarnaast wordt er sinds kort in Nederland meer gezocht naar drugs en geld in de post.
Behalve de veiligheid is het gemakkelijker en sneller om met Bitcoin te betalen. Wanneer u een wallet heeft dan weet u waarschijnlijk al dat een Bitcoin betaling met enkele klikken (of een scan) gedaan kan worden en binnen een paar minuten voltooid is. Als alternatief is het mogelijk om Bitcoin aan te schaffen en te betalen met Ideal. (voor de Belgen Bancontact) Wanneer u deze Bitcoins naar ons adres laat versturen dan betaalt u ons indirect met Ideal (Bancontact).
Ten slotte is een Bitcoin betaling goedkoper. Wanneer u ons een aangetekende brief met geld stuurt dan betaalt u voor die aangetekende zending ruim 8 euro. Bij een Bitcoin betaling kost het zenden via het Bitcoin netwerk altijd minder dan een euro en wanneer u Bitcoin koopt bij de bekende websites waar u via Ideal (Bancontact) kunt betalen, dan bent u daar enkele euro’s extra aan kwijt. U kunt op 3 manieren betalen:

Wij genereren voor iedere betaling een nieuw adres, niemand kan dus weten naar wie je de Bitcoins verstuurt en waarvoor. Dit geeft weer extra gemak en veiligheid.
Wanneer je betaalt dan zie je de betalingsstatus in ons betaalscherm veranderen zodra wij de verandering zien op onze Bitcoin-rekening. Wanneer u de betaling cancelt dan zien we dit meteen. Wanneer u betaalt kan het een paar minuten duren voordat de betaling ver genoeg is doorgedrongen in het Bitcoin-netwerk. Wanneer u in ons betaalscherm ziet dat de betaling voltooid is dan kunt u er zeker van zijn dat uw betaling gelukt is en uw bestelling staat in ons systeem meteen gemarkeerd als betaald. Dit kunt u ook zien in “Mijn bestellingen”. Wanneer u wel betaalt, maar het scherm eerder sluit dan is dat geen probleem. Cancel de betaling dan niet! Doe dat alleen als u nu niet wilt betalen. Als uw betaling ontvangen is dan sturen we u automatisch een e-mail ter bevestiging hiervan.
In het betaalscherm gaat een timer lopen zodra de betaling klaargezet wordt, dit is hoe lang de betaling geldig is. Probeer alstublieft binnen die tijd te betalen, dat moet onder normale omstandigheden altijd lukken. Wanneer u niet wilt betalen kunt u op de “Cancel”-knop klikken en later een nieuwe betaling starten vanuit “Mijn bestellingen”. Wanneer u te laat bent met betalen dan ontvangen we uw betaling gewoon, maar is het mogelijk dat ons systeem dat niet ziet.
Wanneer u Bitcoins naar ons stuurt, maar u ziet niks veranderen in het betaalscherm en u krijgt geen mail, stuur ons dan een bericht met de informatie van de betaling (ordernummer, bitcoin-adres en bedrag in Bitcoin). Wij kijken na of we de betaling ontvangen hebben en keuren deze handmatig goed.


Betalingen via de post

Wanneer u voor betalen via de post kiest dan doet u geld in een envelop en stuurt dat naar ons adres. Nadat u uw bestelling afrondt krijgt u op onze website en via e-mail instructies hoe u op deze manier moet betalen.