cart

Home > Over ons

Over ons


Anabolen kocht je vroeger van mensen die zelf anabolen misbruikten en hun leven op allerlei manieren niet op orde hadden. Het resultaat was dat de nadruk van elke verkoop lag op het geld, in plaats van het helpen van de klant. Na me een tijdje geërgerd te hebben aan deze manier van doen, besloot ik (Ron) om voor mezelf te beginnen en het goed te doen. Dit had zoveel succes bij klanten, dat ik het team al snel moest uitbreiden. Sindsdien doen we samen ons best om klanten te voorzien van goed advies en de juste producten van goede kwaliteit.


Wie is de Anabolenkoning? Ja, dat zou je wel willen weten hè! We zullen een tipje van de sluier oplichten.

We bestaan uit een compact team van enthousiaste krachtsporters. Zonder uitzondering hebben we een, voor deze business, relevante opleiding van hoger tot het hoogste niveau. Wij zijn dus niet de typische getattoeëerde gasten in trainingspak met Duitse sportwagens. Ons team ziet er als volgt uit:


Ron Anabolenkoning

Ron de K.

De initiatiefnemer en bedenker van Anabolenkoning. Gefascineerd door endocrinologie, krachttraining en gezondheid in combinatie met anabole steroiïden en andere stoffen.

Verantwoordelijk voor kwaliteit producten, klantenservice en klantencontact.

Ano Anabolenkoning

Dave

Levenslange beoefenaar van kracht- en vechtsporten. Ervaring met distributie van bijzondere producten.

Verantwoordelijk voor de logistiek van alle materialen die we verbruiken.

Eddy Anabolenkoning

Eddy

Achtergrond in de geneeskunde en toegewijd sporter.

Verantwoordelijk voor fysieke handling van de producten en bestellingen.


Anabolen horen niet het centrum van je leven te zijn, maar kunnen een mooie en tijdelijke toevoeging zijn. We hopen je hiermee te kunnen helpen en je weer in gezonde en verbeterde staat uit te kunnen zwaaien.