cart

Home > Anabolen kopen

23 tips voor het kopen van anabolen

Anabolen kopen en gebruiken kan een plezierige ervaring zijn die je leven verrijkt. In sommige gevallen is het echter een negatieve ervaring die vroeg of laat zorgt voor teleurstelling of erger. Dit komt doordat mensen niet weten waar ze aan beginnen. Het gebruiken en kopen van anabole steroiden is een proces wat bestaat uit het maken van meerdere keuzes. Maak je een verkeerde keuze dan kan anabolen kopen uitlopen op een ramp. De tips hieronder behandelen de keuzes die gemaakt moeten worden en door serieus overwegen van deze beslissingen kun je een ramp voorkomen. We hebben de tips in 4 categorieën verdeeld:

Effectief anabolen kopen

Wanneer je besluit om anabolen te kopen dan doe je dat om een bepaald resultaat te behalen. Onze eerste 3 tips helpen je om dat resultaat duidelijk te maken en te behalen. Op deze manier koop je de anabole steroiden niet voor niks.

 1. Weet wat je doel is.
  Sommige mensen willen afvallen, anderen willen een beetje extra spiermassa en weer anderen willen een massamonster worden. Wanneer je anabolen koopt dan is het meestal zo dat je met die kuur een van deze doelen behaalt. Verschillende doelen sluiten elkaar vaak uit, zeker als deze extreem zijn. Dus maak een keuze tussen deze doelen en ga pas daarna uitzoeken welke anabolen je daarvoor moet kopen.
 2. Zie het grotere geheel.
  Wanneer je ambitieus bent is het voor de hand liggend dat je doel niet met een kuur te behalen is. Als je bijvoorbeeld nog veel meer spiermassa wilt hebben, dan is het niet slim om eerst anabolen te kopen om vet te verbranden voor een six pack. Concentreer je dus op het grotere plaatje. Gaat het om je fysiek meteen na je kuur of ben je aan het werken voor een groter doel? Bekijk je progressie op een grotere tijdschaal.
 3. Kies de juiste producten voor dat doel.
  Nu kun je daadwerkelijk anabolen uit gaan zoeken om te kopen. Lees informatie van meerdere bronnen en kies realistische producten voor je doel. Onze Keuzehulp kan je daarbij helpen.
 4. Zorg dat je training en voeding in orde zijn.
  Voordat je anabolen gaat kopen moet je zorgen dat je training en voeding goed zijn. Als je denkt dat je tijdens je kuur wel wat extra je best doet dan houd je jezelf voor de gek en haal je minder resultaat. Je hebt wat ervaring en discipline nodig om op een effectieve manier te kunnen trainen en de juiste dingen te eten. Geef jezelf de kans om dit te leren, dan zal een kuur beter werken als je anabolen koopt.
 5. Bereid je goed voor.
  Weet wat voor resultaat en bijwerkingen je kunt verwachten van de anabolen die je koopt. Zoek goed uit hoe je ze moet toedienen en wat je moet doen als je bepaalde bijwerkingen krijgt. Zijn er dingen die je kunt doen om specifieke bijwerkingen te voorkomen? Zorg dat je alles wat je nodig hebt van tevoren in huis hebt. Bij de meeste kuren is bijvoorbeeld een nakuur nodig.
 6. Houd je lichaam in de gaten.
  Mensen reageren verschillend op anabolen. Sommigen reageren heel sterk op anabolen, bij anderen doet het een stuk minder. Ben je hiervan bewust. Ook kunnen bijwerkingen bij de ene persoon meer aanwezig zijn dan bij de ander. Luister dus goed naar je lichaam, de dingen die je hierbij leert kun je gebruiken tijdens je volgende kuur.
Anabolen kopen toebehoren Anabolen kopen nakuur
Vergeet bij anabolen kopen de toebehoren niet.

Betrouwbaar anabolen kopen

Je betaalt iemand, die je niet kent, om anabolen te kopen. Maar hoe weet je dat je ook daadwerkelijk wat krijgt en of dat wel goed spul is? Er zijn slimme en stomme manieren van anabolen kopen.

 1. Betaal op een goede manier.
  Als je direct via Ideal betaalt dan is de transactie gemakkelijk naar jou terug te herleiden. Koop liever met Ideal Bitcoin en laat die direct naar de verkoper versturen, of zet ze eerst in je eigen wallet. Dit is al moeilijker te herleiden, maar je kunt wel aan de verkoper bewijzen dat je betaalt hebt en het is een veilige betaalmethode. Nog anoniemer is geld versturen via de post, maar hier loop je (een klein) risico dat je geld gestolen wordt door medewerkers van de post.
 2. Communiceer verwachtingen met je leverancier.
  Als je raad wilt bij het samenstellen van een kuur dan is het belangrijk om je doel, wensen en eventuele ervaring goed te communiceren met je leverancier, voordat je de anabolen koopt. Het antwoord wat je hierop krijgt is veelzeggend over de afhandeling van je bestelling en eventuele effectiveit van je kuur. Het is altijd goed om dezelfde vraag naar meerdere leveranciers te sturen om de snelheid en kwaliteit van hun reactie te vergelijken. Anabolen koop je vervolgens natuurlijk bij degene waar je het beste gevoel bij hebt. Neem Contact met ons op als je vragen hebt.
 3. Benader het anabolenwereldje met gezond wantrouwen.
  Ga niet af op berichten op forums of bro-praat in de gym. Dit is altijd gericht op het verkopen van eigen producten of het verkrijgen van status, of ze nu liegen of niet. Het is zeer twijfelachtig hoe accuraat het advies is dat een gast geeft die de hele avond op forums aan het posten is om zijn eigen pillen te verkopen. Wil je daar echt anabolen van kopen? Dit geldt overigens voor vrijwel alle aspecten van bodybuilding, niet alleen voor anabolen.
  Ga niet zomaar af op het advies van een gespierde gast. Het is heel gemakkelijk om anabolen te kopen en vervolgens te praten alsof je weet wat je doet. Als je zelf eenmaal gebruikt hebt dan weet je hoe je zo gespierd wordt en neem je de raad van een spierbundel met een korreltje zout.
 4. Praat.
  Ja, praat, indien mogelijk, met vrienden of kennissen (en dus niet onbekenden op internet) over hun ervaringen met anabolen kopen. Van deze mensen kun je een meer eerlijke beschrijving van hun ervaring verwachten en je kunt beter beoordelen of er iets van klopt.
 5. Test de leverancier.
  Plaats een kleine testbestelling om te testen of de leverancier daadwerkelijk levert. Dit doe je natuurlijk pas nadat ze in de eerste communicatie betrouwbaar overkomen. Mocht je je geld verliezen, dan ben je maar weinig kwijt.
 6. Ga niet afhalen.
  Spreek niet af om anabolen op te gaan halen. Deze tip is niet om te voorkomen dat je in elkaar geslagen wordt, of iets anders belachelijks. De meeste verkopers zijn aardige gasten die hun best doen om je een goede ervaring te geven. Wat echter wel soms gebeurt is dat je op het laatste moment toch andere spullen aangesmeerd krijgt of dat er iets niet op voorraad is, waardoor je andere anabolen koopt dan de bedoeling was. Daarnaast wordt er vaak op dezelfde plekken afgesproken, wat andere problemen aantrekt, zoals politie en overvallers.

Veilig anabolen kopen

Als je je gezond verstand gebruikt, dan kun je bij het daadwerkelijk kopen van anabolen hoogstens je geld kwijtraken. Het gebruik kan wat serieuzere risico’s met zich meebrengen.

 1. Onderzoek de risico’s.
  Ben je bewust van de risico’s en beperk deze risico’s zoveel mogelijk. Als je anabolen gaat kopen dan vertellen sommige leveranciers, waar je anabolen kunt kopen, je wat over de gevaren, de meesten bagatelliseren ze echter. Op de voorlichtingswebsites over anabolen word je vooral bang gemaakt en worden sommige bijwerkingen overdreven. Er zijn ook bronnen die de risico’s beter beschrijven en ook advies geven hoe je ze beperkt. Buiten de wereld van anabolen en sport zijn er officiële bronnen over de bijwerkingen van anabolen. Een voorbeeld hiervan is het Medisch Compas over Testosteron.
 2. Ben je bewust van het risico op lange termijn.
  De bijwerkingen die vaak genoemd worden om je af te schrikken zijn overdreven en bijna altijd van tijdelijke aard. De bijwerkingen die wel van belang zijn worden vrijwel niet (serieus) besproken, zeker niet bij het kopen van anabolen. Deze gezondheidsrisico’s hebben te maken met het hart, de nieren en de lever, en ontwikkelen zich ongemerkt.
 3. Leef gezond.
  Eet gezond en gebruik geen drugs, alcohol en medicijnen. Een ongezonde levensstijl verergert de genoemde risico’s, terwijl je er door het kuren wel relatief gezond uit ziet. Deze tip geldt voor sporters die het op natuurlijke wijze doen, maar des te meer als je besluit om anabolen te kopen.
 4. Bloedwaarden.
  Laat je bloed testen voordat je anabolen koopt, doe het 1 of meerdere keren tijdens de kuur en nog een keer als je kuur afgelopen is. Zo zie je beter wat de invloed van anabolen is op je lichaam en kun je het eerder zien als er iets mis gaat.
 5. Bloeddruk.
  Houd je bloeddruk in de gaten en regel deze indien nodig; de meeste long-term risico’s hebben met je bloeddruk te maken. De Hartstichting heeft wat algemene informatie over hoge bloeddruk, wat mij betreft mogen sporters en mensen die actief met hun gezondheid bezig (willen) zijn nog wat kritischer zijn op hun bloeddruk.
 6. Neem niet te veel.
  Dit geldt zowel voor de dosis, als voor de lengte en de frequentie van je kuren. Het spreekt voor zich dat de bijwerkingen en risico’s groter worden als je meer kuurt en hogere doses neemt. Blijf dus niet steeds meer anabolen kopen om maar te blijven groeien.

Verantwoord anabolen kopen

Je kunt anabolen kopen en gebruiken en hierin alles goed doen, maar moet je er überhaupt wel aan beginnen?

 1. Gebruik anabolen niet om een gebrek aan voeding, training en inzet te compenseren.
  In punt 4 werd al gezegd dat je training en voeding op orde moet zijn voordat je anabolen koopt en aan je kuur begint. Als je een stap verder gaat en anabolen gaat gebruiken omdat het niet lukt om op natuurlijke wijze een redelijk resultaat te halen dan ligt misbruik op de loer. Als je op deze manier je resultaten behaalt dan moet je blijven gebruiken om deze te behouden en je moet extra veel gebruiken om een indrukwekkend lichaam te krijgen.
 2. Gebruik niet te snel.
  Als je te snel anabolen neemt dan leer je niks. Ontwikkel je kennis van voeding en training eerst, als je dat niet doet, dan is je enige optie om zwaardere middelen te gaan gebruiken en de dosis omhoog te gooien. Je kunt 2 jaar progressie boeken in 2 maanden, maar dan zonder de bijbehorende kennis en ervaring. Om die reden houd je het niet vol, omdat trainen niet meer werkt als je off bent. Je moet dan meer anabolen nemen om te groeien en groot te blijven, wat je nodig hebt om je goed te voelen. Geef jezelf de kans om te leren wat voor jouw lichaam werkt.
 3. Let goed op je humeur en eventuele opvliegendheid.
  Volgens experts bestaat roid rage niet, maar anabolen benadrukken karaktereigenschappen die je al hebt. Bepaalde personen kunnen zich tijdens hun kuur anders gaan gedragen, en daar is hun gezin vaak slachtoffer van.
 4. Reden.
  Wat is de reden dat je gaat gebruiken als je eerlijk bent tegen jezelf? Alle mannen gaan door een fase van behoefte aan respect. Als je om die reden anabolen gaat nemen dan is de kans groot dat het gebruik uit de hand loopt en dan gaat het mis. Vanuit het ziekenhuis of graf dwing je geen respect af.
  Wat verlang je van je leven? Brengt gebruik van anabolen je hier dichterbij? Zo niet, dan ligt misbruik op de loer. Ook een verstoord zelfbeeld kan leiden tot gebruik van anabolen en dit kan het verstoorde zelfbeeld weer versterken. Zorg dat je weet wat een verstoord zelfbeeld bij krachtsporters is, lees bijvoorbeeld op Wikepedia over Bigorexia.
 5. Realistische verwachtingen.
  Er is meer nodig dan alleen wat anabolen kopen en een kuur doen om een bruut fysiek te krijgen. Zorg nogmaals dat je dieet en training goed is. Er lopen voldoende sporters rond die anabolen gebruiken, maar er zo niet uit zien. Ten eerste mag je niet verwachten dat je door het kopen van anabolen voor altijd een mooi lichaam zult hebben. Ten tweede moet je je levensstijl, dus je voeding, training en rust, aanpassen om een fysiek te bereiken dat een bepaald niveau heeft.
Anabolen kopen dunne jongen
Anabolen kopen alleen is niet voldoende.