cart

Home > Reviews



Reviews pagina 6

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

David | 23-06-2016 | over Anabolen-koning

1st keer bij besteld...altijd antwoord...zon handelaars vinde nie veel Niet twijfelen..niet nadenken...beter willen zijn en bestellen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Drone | 20-06-2016 | over Anabolen-koning

Kuurtje Diana only..40 mg/dag; werkt prima alleen voortdurend maagzuur branden! Meer ervaring?

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Six weeks | 18-06-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling binnen een week binnen Eerst de spullen laten testen op echtheid ben benieuwd.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

S | 16-06-2016 | over Anabolen-koning

En geleverd. Het pakketje is onderweg blijven hangen, kwam dus niet verder. Na een korte mailwisseling, meer dan klantvriendelijk opgepakt, en bestelling gewoon gekregen. Het vertrouwen is daarme zeker gewekt. Nu kijken wat het kuurtje voor mij gaat doen. Ik zeg dikke 10!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

erik | 15-06-2016 | over Anabolen-koning

product werd geleverd , heel tevreden!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Rotterdam | 08-06-2016 | over Anabolen-koning

Hele snelle levering, top!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

E. | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

Mails worden beantwoord. Bestelling binnen een week binnen. Betrouwbaar. Top dus.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dennis | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

de eerste keer besteld en was bang dat ik mijn geld kwijt was maar vandaag kwam mijn pakketje binnen . goede mails werden netjes behandeld top anabole koning

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Sceptic1th | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

Sceptisch in het begin, geld opgestuurd en gevolgd. Dag na aankomst tracking code ontvangen van mijn pakketje. Mails werden snel beantwoord. Snelle discrete levering. Over 6 weken het resultaat.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

zimbardo | 27-05-2016 | over Anabolen-koning

alles top prima.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mike | 24-05-2016 | over Anabolen-koning

hoi, ik heb 13/05 besteld van vandaag 24/05 werd het geleverd. Dit kwam door enkele feestdagen die er tussen zaten. maar ik ben zeer tevreden. Alles werkt precies hoe het beschreven word. De betaling opsturen, aangetekend verzenden, ik kon mijn pakket volgen. En alles is correct geleverd. anabolen koning is een absolute aanrader! Zeer goede service!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

maurice | 20-05-2016 | over Anabolen-koning

ik zou nog even terug komen, ik ben nu in mn 5 e week winstrol anavar 4 kilo zwaarder super veel kracht gekregen en iets droger ik zeg top bedankt anabolen koning.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

R | 18-05-2016 | over Anabolen-koning

Donderdag geld verstuurd. Zaterdag bericht gekregen dat het op de post gedaan was. Vandaag binnen gekregen. Duurde iets langer doordat postnl dicht was ivm pinksteren.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

thomaz | 11-05-2016 | over Anabolen-koning

prima! snel geleverd en prima kwaliteit

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pieter | 10-05-2016 | over Anabolen-koning

Tweede bestelling (Dianabol) weer snel geleverd, alles prima, zoals het hoort. Alle lof voor de Anabolenkoning. Nu er tegenaan, ben benieuwd naar de resultaten. Een leverancier die zijn afspraken nakomt.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Adriano | 05-05-2016 | over Anabolen-koning

Alle spullen zijn correct en snel geleverd. De correspondentie was uitstekend in het geval je vragen/twijfels had. Voor alle twijfelaars, anabolen-koning is 100% betrouwbaar!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Fth | 30-04-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb al meer dan 10 bestellingen gedaan. Zeer goede spullen en het belangrijkste : Perfecte (na)service) !!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pieter | 28-04-2016 | over Anabolen-koning

Vandaag mijn tweede bestelling gedaan, eerste bestelling Anavar is prima, na 2 weken vliegen de kilo's er aan! Klasse! Topproduct.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mario G | 25-04-2016 | over Anabolen-koning

Oke,eerste deel al ontvangen. Ben nu al 2 weken bezig. Net deel 2 besteld vandaag,en mijn training en zomer kan niet meer stuk. En produkten werken zoals ze het zegge,zalig. Bedankt..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Steven | 22-04-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb mijn tweede deel van mijn kuurtje besteld en netjes alles binnen de week binnen gekregen. Nu kan ik eraan beginnen. Echt top service hier!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dennis | 22-04-2016 | over Anabolen-koning

Ben er mee begonnen voel me nu al beter zeker de volgende x weer hier bestellen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

maurice | 21-04-2016 | over Anabolen-koning

maandag bestelt vandaag binnen, anabolenkoning is echt betrouwbaar. Alles is goed verlopen, nu starten met winstrol anavar 6 weken hopen dat het product net zo goed is als de rest. ik kom nog terug met de resultaten, maar voor nu top

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dennis | 20-04-2016 | over Anabolen-koning

Vrijdag de betaling de deur uit gedaan gister mail gehad dat de betaling ontvangen was en kreeg vandaag netjes een mail met de trace code dus ben benieuwd waneer het binnen komt

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Afrooon | 19-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelt vorige maandag vandaag binnen gekregen van morgen Hadt spanning toen ik het geld opstuurde maar toch besteling is aangekomen Donderdag het product eens proberen maar sws komt er nog een besteling top site dit en betrouwbaar zeker een aanrader ! :D

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

mairice | 18-04-2016 | over Anabolen-koning

vandaag bestelt ben benieuwd ik laat weten hoe alles verloopt

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mario G .. | 18-04-2016 | over Anabolen-koning

Is een geweldige betrouwbare site: Dinsdag op post gedaan en week erna dinsdag voormiddag had ik het pakketje al. Met tracking code goed gevolgd wanneer het aankwam zowel naar ginder als naar huis.Een geweldige bediening en geweldige produkten. Begin zelf het resultaat al te zien en voelen.Kom op en nu verder trainen. Ik voel mij geweldig en veel zelfvertrouwen bij gekregen. Fantaschtisch. Dank u koning..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jan | 17-04-2016 | over Anabolen-koning

Is t echt

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

g | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling ontvangen enorme opluchting Top site echte aanrader!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Lola | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Even testen of dit bericht erop komt :-)

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pieter | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week vrijdag mijn bestelling gedaan. Netjes bericht gekregen dat het geld was ontvangen. Daarna de track/trace code gekregen. Vandaag bestelling afgeleverd. Ik ben prima tevreden en kan iedereen de Anabolenkoning aanbevelen. Mijn volgende bestelling zal zeer zeker weer hier zijn !!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Arie | 13-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan. Netjes bezorgd. Prima service.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

A | 05-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan en netjes aangekomen. Was bang dat het fout zou gaan, ging dus perfect. Nu keihard verder trainen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jeroen | 05-04-2016 | over Anabolen-koning

Nu al een paar keer hier besteld en moet zeggen: uitstekende kwaliteit en prima levering.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

B | 31-03-2016 | over Anabolen-koning

pakketje vrijdag besteld vandaag alles binnen gekregen Top service !! Nu kijken of het werkt !

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Steven | 26-03-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week alles besteld vandaag alles binnen gehad zoals belooft. Mijn volgende bestelling zonder twijfel op deze site.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mass | 26-03-2016 | over Anabolen-koning

De levering duurt wat lang maar hij komt er wel . Nu aan de slag ben benieuwd

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dimi | 23-03-2016 | over Anabolen-koning

geld opgestuurt vorige vrijdag en gistere paketje aangekregen, service is top nu nog kijken of het werkt, ik houd het up to date (anavar only kuur)

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

C | 21-03-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb op 7 maart voor de eerste keer een besteling geplaats en eerlijk gezegd was ik er niet gerust op dat ik de besteling zou ontvangen. Het koste mij heelveel moeite om geld in een envelop te zetten en dan opsturen, en dan maar hopen dat je wat binnen krijgt. Het was zeer onzeker voor mij of dat ik mijn pakketje zou ontvangen. Maar ja hoor, op 15 maart heb ik netjes mijn pakje ontvangen. Top. De comminicatie via het formulier is ook goed. Ik heb meerdere berichten gestuurd en elke keer kreeg ik binnnen twee dagen netjes antwoord. Helemaal Top. Ik hoop van harte dat dat de spullen die ik besteld heb net zo goed zijn als het contact met Anabolenkoning. Super, ga zo door dan zal ik zekker meerdere bestellingen plaatsen en elke keer iets in het gastenboek zetten.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Eddy | 11-03-2016 | over Anabolen-koning

Deel 2 van mijn kuur besteld. Weer keurig en vlot geleverd. Zeer zeer tevreden :D. Thumbs up!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Nico | 03-03-2016 | over Anabolen-koning

Bijna de anavar only kuur er op zitten. Merk een flinke toename van kracht en de word ook blij als ik in de spiegel kijk. Geen gigantische toename in gewicht, maar dat was ook de bedoeling! Geen bijwerkingen, ook heel prettig. Het ziet er allemaal heel natuurlijk uit, maar toch met wat ondersteuning!! Vast niet geschikt voor de hard core bodybuilder, maar prima voor mij!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Klaas | 29-02-2016 | over Anabolen-koning

Ik wil even kijken of dit wel echt erop komt..

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Jeroen | 27-02-2016 | over Anabolen-koning

Top en snel ,donderdag besteld en nu al in huis ..nu knallen 👍🏽

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Je | 23-02-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week besteld en vandaag toe gekomen . Ik had enkele vragen en er was snel reacie terug . Nu nog afwachten wat de kuur doet , tot nu toe zeer tevreden.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Johan | 14-02-2016 | over Anabolen-koning

Goede service. Kuur besteld en aangekomen ben benieuwd

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Anabolen-koning.net | 07-02-2016 | over Anabolen-koning

Beste klanten. Gelieve geen test-beschrijvingen meer in het gastenboek zetten. Het gastenboek werkt prima en iedereen wordt door ons gehonoreerd. Voor contact met ons het E-mail formulier gebruiken. Blij met je bestelling? Goed kuur resultaat gehaald? Daar is ons gastenboek voor! Kritiek of verbeteringen zijn altijd welkom mits onderbouwd en gefundeerd! Anabolen-koning

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Test | 05-02-2016 | over Anabolen-koning

Eens kijken of dit wel echt is of niet

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

J. | 04-02-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb een hele vervelende ervaring gehad met anabolenkopen.com. (Een zwart met rode site); Ik heb daar een bestelling gedaan.... geld gestuurd. ... gezien dat het geld is aangekomen en verder nooit meer iets gehoord en al helemaal niks ontvangen. Daar moet je dus echt NIET zijn! !! Na wat reacties hier in het gastenboek van Anabolen koning gelezen te hebben, heb ik toch de stap weer een keer gewaagd. En ben heel tevreden. .. Je krijgt keurig antwoord op je mails en ik heb maandag het geld op de post gedaan en vandaag (donderdag) mijn bestelling al binnen gekregen. Super tevreden! !!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

juul | 03-02-2016 | over Anabolen-koning

twijfelde echt even omdat ik ook fftjes geen reactie kreeg op de mail, ze waren druk. net mijn mailtje gekregen met track & trace bestelling is onderweg. voor iedereen die twijfeld, het is gewoon echt, raak niet in paniek als je brief is opgehaald met geld en je niet direct wordt gemaild. ze zijn legitiem!!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Test | 01-02-2016 | over Anabolen-koning

even kijken of dit wel echt is of niet

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

juul | 30-01-2016 | over Anabolen-koning

was benieuwd of dit echt gepost wordt, neem aan dat ze betrouwbaar zijn

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Eddie | 28-01-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan en betaal. Beetje zenuwachtig, eerste keer. Maar prima aan afspraken gehouden en keurig afgeleverd binnen enkele dagen. TOP!!! Nu kijken wat de resultaten zijn en als het goed is dan kom ik zeker terug hier. THX!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

TS België | 26-01-2016 | over Anabolen-koning

Dit was mijn eerste bestelling Op maandag besteld en week erna op dinsdag alles mooi geleverd. Nu nog de resultaten afwachten

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Elsa | 25-01-2016 | over Anabolen-koning

Na het lezen en het horen van slechte recensies, over het merk DNA, ben ik enorm gaan twijfelen over de producten van dit merk. Had deze al in huis maar nog niet gebruikt. Intussen ben ik het wel gaan gebruiken ( nu nog steeds ) en het bevalt prima! Zij doen wat zij beloven. Het werkt gewoon goed. Geen twijfels meer en het is een aanrader. Hierbij mijn excuses wat mijn twijfels betreft. En nogmaals DANK voor alle goede adviezen, de klantvriendelijkheid en het geduld voor het beantwoorden van mijn vele vragen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

J | 22-01-2016 | over Anabolen-koning

Goed spullen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mandy | 21-01-2016 | over Anabolen-koning

Top webshop ! Een aanrader ga zo door voor het jaar 2016 Grz

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

marino , belgie | 13-01-2016 | over Anabolen-koning

Kuurtje besteld maandag aangetekend verzonden , woensdag al aangekomen zeer goede handeling ,1 adres voor perfecte klantenservice , Anabolenkoning totale aanrader grts uit België !!!?

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

M | 08-01-2016 | over Anabolen-koning

maandag geld opgestuurd , en donderdag bestelling binnen , Toppie!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Roy | 08-01-2016 | over Anabolen-koning

Veel goede verhalen over gehoord,gisteren 1e kuur besteld.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Pas | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

Na goed advies te hebben gekregen weer een nieuwe bestelling gedaan, vanmiddag alles weer netjes thuisbezorgd gekregen. Helemaal top!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

m.uit den haag | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

vandaag de bestelling ontvangen.goede levering. geduld is een schone zaak.ga zo door ANABOLENKONING.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

wokkel | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

vond het wel een risico zo veel geld opsturen naar een verkoper waar je eigenlijk niets van weet toch gedaan en vier dagen later mijn kuur netjes thuis gekregen ga volgende week beginnen bedankt Anabolen koning

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

johntestosteron | 31-12-2015 | over Anabolen-koning

Heb voor de eerste keer bestelt via deze site heb net mijn kuur begonnen nu eens kijken of ik goed bij kom

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

anabolen | 27-12-2015 | over Anabolen-koning

goeie levering

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

anabolesjhon | 20-12-2015 | over Anabolen-koning

Ik heb meerdere keren kuren gedaan, mijn eerste kuur was van anabolekoning en de andere had ik bij een dealer gepakt ik heb gemerkt dat anabolen-koning betere middelen heeft veel zuiverder hierbij ga ik binnekort mijn 5de kuur pakken bij anabolen-koning (onzin op internet van AK is slecht is allemaal onzin )

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

lolxp | 19-12-2015 | over Anabolen-koning

eens kijken of dit in het gastenboek komt gr

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Dony | 07-12-2015 | over Anabolen-koning

Had het nooit verwacht , maar ben echt super geholpen hier bij anabolen-koning . Alles snel geleverd en merk na twee weken al dat mijn lichaam lekker vooruit gaat .

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Elsa | 06-12-2015 | over Anabolen-koning

Na verschillende sites te hebben aangeschreven, is de Anabolenkoning de enige die mijn vragen duidelijk en uitgebreid beantwoordde (en dat waren er heel veel). Heb daardoor, met een gerust hart, een keuze kunnen maken en besteld. Nogmaals DANK daarvoor. Kan niet wachten totdat ik kan beginnen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

smoky | 04-12-2015 | over Anabolen-koning

Voor de 2e x besteld en alles wederom perfect verlopen,toppie!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

M | 30-11-2015 | over Anabolen-koning

Bestelling snel geleverd zou het zo weer doen

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

j.. | 26-11-2015 | over Anabolen-koning

Ook ik dacht even dat ik gefopt zou worden maar heb me bestelling binnen een week binnen!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ari | 26-11-2015 | over Anabolen-koning

Betrouwbaar....Snel....Perfecte service!!!!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Guylian | 19-11-2015 | over Anabolen-koning

2x eerder besteld, en alles tip top in orde, snelle levertijd , snelle reacties. nu 3e x wacht ik al 3 dagen op mn betalingsbevestiging. ik maak me best zorgen maar ik hoop dat het aan de Voorraad of Andere omstandigheden ligt. ik krijg tevens geen antwoord op mail, ik denk dat ik gewoon geduld moet hebben. Verder TOP spul, En vorige 2x SUPER SERVICE.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

R | 19-11-2015 | over Anabolen-koning

Afgelopen dinsdag mijn bestelling ontvangen.....Dank jullie wel voor de betrouwbare sevice!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mb | 10-11-2015 | over Anabolen-koning

Helemaal top snel afgeleverd

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Steven | 07-11-2015 | over Anabolen-koning

Gewoon betrouwbaar en goed spul. Ga zo door jongens!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Mike | 07-11-2015 | over Anabolen-koning

Mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen. TOP service en snelle levering. Dank,

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

jarie | 21-10-2015 | over Anabolen-koning

Keurig geleverd en op tijd

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

P | 15-10-2015 | over Anabolen-koning

Pakketje netjes en vlot bezorgt...

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Boerboel | 06-10-2015 | over Anabolen-koning

Na even te moeten wachten op antwoord begon ik mij zorgen te maken Maar dat was nergens voor nodig want het is vandaag mooi afgeleverd Dank u anabolen koning

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

yerel | 30-09-2015 | over Anabolen-koning

Is bullshit wat die andere forms zeggen over DNa. Ik gebruik het nu een lang tijd. En boek resultaaten. Wat ik hier haal van anabolen koning. Ja ergens anders dat weet ik niet. Maar deze DNA van deze gasten is gewoon goed spul. Zelf voor deze prijs is nog de laaag voor dit. Want ik boek resulaaten egt. Was 80 nu bijne 100. Aan massa. Ik was ook aan het twijfelen bij het eerst. Maar nu ben een vast klant. Ik hoop ook dat ze zo jaaren door gaaaaaan egt uit me hart.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

M | 10-09-2015 | over Anabolen-koning

Serieus helemaal top! Mijn bestelling snel binnen gekregen, keurig verpakt en vooral de track en trace was heel fijn. Op al mijn vragen goed, eerlijk en duidelijk antwoord gehad. Op verschillende fora wordt er nogal negatief gedaan over bijv de producten van DNA (waardoor ik dus ook ging twijfelen), maar ik ben blij dat ik de proef op de som heb genomen. Geen nep, gewoon de real deal en volgende keer bestel ik hier absoluut weer!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

hasan winter komt eraan doe jas aan | 04-09-2015 | over Anabolen-koning

Bulk : was 85k. kuur klaar 93k. na kuur 90k. Top spul. Nu ga ik voor een cut kuur. Ook meer massa en en wat droog uitkomen.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

maarten | 03-09-2015 | over Anabolen-koning

Hey jongens gewoon perfect geregeld ik was echt zeer sceptisch maar dacht we nemen de gok smaandags geld verstuurd aangetekend donderdagavond gewoon spulletjes netjes binnen hoop dat jullie nog lang door kunnen gaan ik ga zeker de volgende keer weer via jullie bestellen nogmaals bedankt

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Anton | 03-09-2015 | over Anabolen-koning

Top service en 100% betrouwbaar!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ajwen | 16-08-2015 | over Anabolen-koning

Super super super. Al een paar keer bestelling gedaan. Top afgehandeld. Zojuist weer besteld.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ozzy | 13-08-2015 | over Anabolen-koning

Boys, helemaal top. Inmiddels mijn 2e bestelling geplaatst bij jullie. Ik kan niet wachten tot ik het weer binnen heb. Ga zo door!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Hakkens | 04-08-2015 | over Anabolen-koning

Hoi ,ik wil even zeggen dat jullie service top is!! Er was iets fout gegaan met mijn bestelling. Maar jullie hebben het keurig opgelost!!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

hasan doe je jas aan | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Had besteld binnen gekomen. Ben 5 weeken voor bij met me kuur. Zeg julie ben egt een monster man. Mensen denken julie wel aan julie voeding dat is belangrijk.! Als dat in orde is geloofme je bent zo kast. Top spul hebben deze gasten.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Bar | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Top helemaal tevreden

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Ali | 13-07-2015 | over Anabolen-koning

Gekke shit dit hoor👌🏻 topp

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

bitchslayer | 10-07-2015 | over Anabolen-koning

top mannen!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

J. | 07-07-2015 | over Anabolen-koning

Vorige dinsdag besteld en geld verstuurd deze ochtend al geleverd een weekje ... top ! Thanks a lot guys! Tot binnenkort :)

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

TT | 04-07-2015 | over Anabolen-koning

Vorige vrijdag geld opgestuurd, vandaag netjes binnen. Eerste keer gear van DNA, als dit werkt hebben jullie een vaste klant bij.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Enes | 30-06-2015 | over Anabolen-koning

Prima!

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Erol | 25-06-2015 | over Anabolen-koning

alles weer snel netjes geleverd. we zijn weer tevreden. super

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

leandro | 25-06-2015 | over Anabolen-koning

heel goed

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

hasan doe je jas aan. | 25-06-2015 | over Anabolen-koning

Hey de deze gasten helpen je egt met elke vraagen vet knap van ze man, ze verkoopen je geen bullshit en zeggen doe wat je welt . Dit is egt gewoon 2 duimen waard. Was eerst een garaan dan een monster nu ga ik voor king kong gorrila.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

John | 13-06-2015 | over Anabolen-koning

Laatst wat spullen besteld en alles snel geleverd!! Ook dit keer Roaccutane (isotretinoine) meebesteld. Aangezien ik last heb van acne. Ik hoop dat dit gaat helpen tegen de vette huid, dan ben ik zeer tevreden! Dit laat ik nog weten over een paar weken.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

b.c | 08-06-2015 | over Anabolen-koning

hallo gasten ik wil eve zegen dat ik al +- 10 jaar kuur deze gear van DNA pharma kom je niet rap tegen super echt waar ken vele merken ga geen name op noemen die zijn belangen niet zo goed als DNA pharma en deze mensen van anabolenkoning zijn echt top in alles wat ze doen en zegen al mijn maten kuren nu met DNA pharma ze zijn even gelukig als ik ok dat wilde ik even zegen tot een van deze top team grt .b.c.

Geen rating toegekend.

Review Anabolen-koning

Fitnessboy | 29-05-2015 | over Anabolen-koning

Goed betrouwbare site en snelle levering! Zeer goede kwaliteit producten super!