Reviews pagina 8

  10/10

Review Anabolen-koning

dirk | 07-09-2013 | over Anabolen-koning

Had bestelling gedaan voor de eerste maal en gevraagd om bestelling zo vlug mogelijk te verzenden aangezien ik de volgende week vertrok naar het buitenland.De levering heb ik vrij vlug ontvangen ,het team hield rekening met mijn wensen.En na 5 dagen heb ik mijn bestelling ontvangen.Goede service .Hartelijke dank.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J. | 04-02-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb een hele vervelende ervaring gehad met anabolenkopen.com. (Een zwart met rode site); Ik heb daar een bestelling gedaan.... geld gestuurd. ... gezien dat het geld is aangekomen en verder nooit meer iets gehoord en al helemaal niks ontvangen. Daar moet je dus echt NIET zijn! !! Na wat reacties hier in het gastenboek van Anabolen koning gelezen te hebben, heb ik toch de stap weer een keer gewaagd. En ben heel tevreden. .. Je krijgt keurig antwoord op je mails en ik heb maandag het geld op de post gedaan en vandaag (donderdag) mijn bestelling al binnen gekregen. Super tevreden! !!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rick | 12-09-2013 | over Anabolen-koning

Levering binnen 3 dagen, geweldig!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Test | 05-02-2016 | over Anabolen-koning

Eens kijken of dit wel echt is of niet

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rick en Vincent | 01-10-2013 | over Anabolen-koning

Echt een top service! ik had donderdag het geld op de post gedaan(aangetekend) en gemeld op de site, zaterdag kregen we de bestelling binnen. Uiterst tevrede over de gang van zaken. Eerst was ik nog wat huiverig over het opsturen van geld in een envelop, maar dit werd weggenomen door wat heen en weer gemail met AK. Hartelijk dank daarvoor, zeker een aanrader voor toekomstige afnemers.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolen-koning.net | 07-02-2016 | over Anabolen-koning

Beste klanten. Gelieve geen test-beschrijvingen meer in het gastenboek zetten. Het gastenboek werkt prima en iedereen wordt door ons gehonoreerd. Voor contact met ons het E-mail formulier gebruiken. Blij met je bestelling? Goed kuur resultaat gehaald? Daar is ons gastenboek voor! Kritiek of verbeteringen zijn altijd welkom mits onderbouwd en gefundeerd! Anabolen-koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Vergeer | 01-10-2013 | over Anabolen-koning

Kan er weinig over zeggen de levering is super gegaan en alle producten zaten netjes in het paketje top site

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Johan | 14-02-2016 | over Anabolen-koning

Goede service. Kuur besteld en aangekomen ben benieuwd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

wessel | 06-10-2013 | over Anabolen-koning

In 1 woord geweldig! Goeie informatie over producten en snelle levering! Een aanrader!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Je | 23-02-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week besteld en vandaag toe gekomen . Ik had enkele vragen en er was snel reacie terug . Nu nog afwachten wat de kuur doet , tot nu toe zeer tevreden.

0 0