A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: artikelenperpage

Filename: controllers/Cart.php

Line Number: 621

Backtrace:

File: /home/anaking/public_html/CI_Cart/application/controllers/Cart.php
Line: 621
Function: _error_handler

File: /home/anaking/public_html/CI_Cart/index.php
Line: 317
Function: require_once

Reviews; pagina 4, 10 reviews per pagina. | Anabolen-koning


Reviews pagina 4

  10/10

Review Anabolen-koning

Giovanni S. | 24-08-2013 | over Anabolen-koning

vorige week vrijdag besteld, dinsdag melding dat het pakket verzonden was en eergisteren pakketje ontvangen. Mooi

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Elsa | 06-12-2015 | over Anabolen-koning

Na verschillende sites te hebben aangeschreven, is de Anabolenkoning de enige die mijn vragen duidelijk en uitgebreid beantwoordde (en dat waren er heel veel). Heb daardoor, met een gerust hart, een keuze kunnen maken en besteld. Nogmaals DANK daarvoor. Kan niet wachten totdat ik kan beginnen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Kees | 24-08-2013 | over Anabolen-koning

Geweldige service, alle vragen die ik had werden goed beantwoord en ik werd echt op persoonlijk niveau geholpen met mijn vragen. Het is overduidelijk dat anabolen koning echt weet waar ze over praten en dit is erg geruststellend. Wat betreft de bestelling en levertijd: Dik in orde! Top service! Volgende keer kom ik zeker terug.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dony | 07-12-2015 | over Anabolen-koning

Had het nooit verwacht , maar ben echt super geholpen hier bij anabolen-koning . Alles snel geleverd en merk na twee weken al dat mijn lichaam lekker vooruit gaat .

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

D.D | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Mooie site goed en duidelijk voor iedereen.. Zeer betrouwbaar Komt altijd binnen Altijd mail terug als je vragen hebt . Dit is de site waar je moet bestellen. Heb al meer met deze mensen gewerkt. Gewoon doen en niet twijfelen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

lolxp | 19-12-2015 | over Anabolen-koning

eens kijken of dit in het gastenboek komt gr

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Vin | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

zeer snelle en discrete verzending... Snel antwoord op alle vragen. Zeer Betrouwbaar! Een aanrader!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anabolesjhon | 20-12-2015 | over Anabolen-koning

Ik heb meerdere keren kuren gedaan, mijn eerste kuur was van anabolekoning en de andere had ik bij een dealer gepakt ik heb gemerkt dat anabolen-koning betere middelen heeft veel zuiverder hierbij ga ik binnekort mijn 5de kuur pakken bij anabolen-koning (onzin op internet van AK is slecht is allemaal onzin )

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

C.T | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Goed en duidelijke uitleg op de site, snel antwoord wanneer je een mail stuurt. Bestelprocedure werd me zeer goed uitgelegd en alles is een paar dagen later toegekomen dus zeker niet twijfelen om te bestellen, betrouwbare site.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anabolen | 27-12-2015 | over Anabolen-koning

goeie levering

0 0