cart

Home > Informatie > Trenbolone, Beast mode, anabolenprofiel

Trenbolone, Beast mode, anabolenprofiel

Anabolenkoning | Geschreven op 01-01-2012 | Laatste update op 15-01-2021 | over Trenbolone Enanthate, Trenbolone Acetate, Parabolan, Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate, Profiel

Onderwerp: Trenbolone Enanthate, Acetate en Parabolan / Hexahydrobenzylcarbona...

Trenbolone is de meest krachtige anabole steroïde die op dit moment verkrijgbaar is, maar moet wel rekening worden gehouden met de bijwerkingen. Lees meer over Trenbolone.

Werkzame periode Trenbolone acetate: 2 dagen
Parabolan: 5 dagen
Trenbolone enanthate: 8 tot 14 dagen
Toediening Injecteerbare oplossing in olie
Dosis Trenbolone acetate: 40 tot 75 mg/dag
Parabolan: 40 tot 75 mg/dag
Trenbolone enanthate: 300 tot 600 mg/week
Acne Mogelijk
Waterretentie Nee
Hoge bloeddruk Ja
Beschadiging lever Ja
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee
Onderdr. hormoonprod. Ja
Extra  Trenbolone is een unieke anabole steroïde en is zeer sterk. Dat komt onder andere omdat het zelf een sterk androgeen is en niet converteert naar oestrogeen. Dat zorgt voor grote voordelen, maar het moet wel met enige voorzorg genomen worden.


Werking van Trenbolone

Trenbolone is familie van Nandrolone (Deca), maar geeft een totaal ander resultaat. Het aromatiseert niet terwijl het veel spiermassa opbouwt en tegelijk zorgt voor vetverbranding. Het vermogen van Trenbolone om spiermassa op te bouwen is groter dan dat van Testosteron, met als verschil dat bij Trenbolone geen oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen als waterretentie voorkomen. Deze eigenschap is uniek voor Trenbolone.
Trenbolone zorgt voor een stijging van het extreem anabole IFG-1 in spieren en maakt de spieren er tegelijk gevoeliger voor. Daarnaast zorgt het voor meer stikstofretentie in de spieren, waardoor meer eiwitten beschikbaar zijn voor herstel en groei. Belangrijk is dat Trenbolone zeer sterk bindt met de androgeenreceptor, het is 5 keer zo androgeen als Testosteron. Deze receptor zit zowel in spieren, waar hij bij activering zorgt voor extra spierkracht, als in vetcellen, waar activering van de androgeenreceptor zorgt voor vetverlies. Om deze reden is het slim om Trenbolone te combineren met een middel als Testosteron of Dianabol, dat zorgt namelijk voor meer androgeenreceptoren in de spieren en vetcellen waardoor de werking van Trenbolone versterkt wordt.
Daarnaast zorgt Trenbolone voor meer sattelietcellen in de spieren, die nodig zijn voor herstel van spieren na beschadiging (training). Ook vergoot Trenbolone de hoeveelheid DNA in de spiercellen.
Een zeer interessant voordeel van Trenbolone is dat het, volgens veel bronnen, de "feed efficiency" en opname van mineralen bij dieren verhoogt. Er wordt geclaimd dat dit ook geldt voor mensen. Met deze "feed efficiency" wordt de FCE (feed conversion efficiency) bedoeld die gedefinieerd is als de hoeveelheid voedsel die gegeten moet worden voor een bepaalde toename in lichaamsgewicht. In de veehouderij is dit belangrijk omdat een hogere FCE betekent dat minder voedsel ingekocht en opgeslagen hoeft te worden en dus de kosten verlaagd kunnen worden. Bij bodybuilding ligt het anders, een mens kan maar een beperkte hoeveelheid voedsel tot zich nemen. Tijdens de bulk wordt het voedsel dus efficiënter gebruikt en wordt meer spiermassa opgebouwd. Er wordt ook geclaimd dat door de stijging in FCE in de cut spiermassa beter behouden blijft.
Een unieke eigenschap van Trenbolone is dat het receptoren voor katabole hormonen blokkeert. Deze katabole hormonen, waaronder cortisol, kunnen zich niet meer binden en zo hun werk niet meer doen. Normaal gesproken zorgen katabole hormonen voor onder andere spierafbraak.
Omdat Trenbolone, net als Nandrolone, maar sterker, zich bindt aan de progestageenreceptor is de combinatie van deze twee vragen om gynecomastie. Deze combinatie moet dus niet genomen worden zonder voorzorgsmaatregelen.


Gebruik van Trenbolone

Trenbolone kan zowel gebruikt worden om te bulken als om te cutten. Vaak wordt voor bulken de langwerkende versie Trenbolone Enanthate gebruikt bij een dosis van 400 mg per week. Zoals hierboven uitgelegd versterken aromatiserende middelen als Testosteron en Dianabol de werking van Trenbolone, bij deze combinatie zal wel wat waterretentie optreden. Pas op voor een stack met Deca. Om te cutten wordt vaak de kortwerkende versie Trenbolone Acetate gebruikt. Hiervan moet iedere dag of om de dag 75 mg geïnjecteerd worden. Hierbij kan een niet-aromatiserende steroïde als Primobolan of Winstrol genomen worden, maar ook de stack met Testosteron Propionate en Masteron Propionate is zeer populair.
Het is ook een goed idee om T3 toe te voegen aan een kuur met Trenbolone, zie de bijwerkingen hieronder. Na de kuur moet een nakuur van Nolvadex of Clomid genomen worden en tijdens de kuur kan HCG genomen worden om de hormoonproductie na de kuur sneller op gang te brengen.


Bijwerkingen van Trenbolone

Trenbolone heeft wat bijzondere bijwerkingen die ervoor zorgen dat niet iedereen deze steroïde kan verdragen. Omdat het niet aromatiseert komen waterretentie en gynecomastie niet voor. Trenbolone converteert niet naar een sterk androgeen, maar dat maakt niet uit, want Trenbolone zelf is een van de meest sterke androgene anabolen steroïden. Bijwerkingen zijn acne, verlies van hoofdhaar en hoge bloeddruk en prostaatgroei. Deze bijwerkingen komen vooral voor bij mensen die al aanleg voor deze bijwerkingen hebben, bijvoorbeeld mensen die hun hoofdhaar uiteindelijk toch gaan verliezen. Trenbolone is de gevaarlijkste anabole steroïde voor verlies van hoofdhaar. Deze androgene bijwerkingen kunnen niet voorkomen worden door Finasteride te nemen.
Daarnaast is gynecomastie mogelijk door de progestagene activiteit van Trenbolone, met name als het gecombineerd wordt met Deca, dit kan voorkomen worden door Arimidex of Femara te nemen. De oorzaak van de progestagene activiteit van Trenbolone is dat Trenbolone het prolactine niveau verhoogt. De oorzaak hiervan is minder T3 productie. Het is dus aan te raden om T3 bij Trenbolone te nemen om progestagene activiteit, en uiteindelijk gynecomastie, te voorkomen

Tot nu toe is er weinig aan de hand, maar Trenbolone kan nog wat anderen bijwerkingen veroorzaken. Dat zijn slapeloosheid, overmatig zweten (ook 's nachts), een verhoogd hartritme, onrust en soms angstaanvallen, verlies van libido en erectiestoornissen. Die laatste twee zijn van tijdelijke aard, komen alleen voor als de dosis Trenbolone te hoog is en kunnen dan voorkomen worden door Trenbolone te stacken met Testosteron. De andere bijwerkingen komen ogenschijnlijk willekeurig bij gebruikers voor en kunnen soms voorkomen worden door de dosis te verlagen.

Een oplossing hiervoor is om eerst te kuren met Trenbolone Acetate, de kortwerkende versie. Wanneer bovenstaande bijwerkingen optreden en niet te verdragen zijn, kan onmiddellijk gestopt worden met het toedienen van Trenbolone en zijn de bijwerkingen na maximaal 3 dagen weg. Bij de langwerkende versie duurt dit veel langer. Als de gebruiker weet hoe hij op het Trenbolone hormoon reageert kan hij het langwerkende Trenbolone Enanthate of middellang werkende Parabolan proberen.

De lever en nieren hebben te lijden onder het gebruik van Trenbolone. Een kuur mag daarom niet te lang duren.

Wanneer je veel te veel Trenbolone neemt kan dat cholestase veroorzaken, dat is een ziekte waarbij gal niet meer uit de lever kan stromen. Een indicator voor deze ziekte is hoge bilirubine waarden bij een bloedonderzoek.

Meer Trenbolone informatie

.

Trenbolone kuren

In onze webshop zijn Trenbolone Acetate, Parabolan en Trenbolone Enanthate te koop.

Testosteron Propionate met Trenbolone Acetate en Masteron Propionate cutkuur: De populaire combinatie van de kortwerkende versies van Testosteron, Trenbolon en Masteron