cart

Home > Informatie > Masteron, Drostanolone, harde look, anabolenprofiel

Masteron, Drostanolone, harde look, anabolenprofiel

Anabolenkoning | Geschreven op 01-01-2012 | Laatste update op 15-01-2021 | over Masteron Enanthaat, Drostanolone, Drostanolone Propionate, Profiel

Onderwerp: Masteron Enanthaat, Masteron Propionaat, Drostanolone werking, gebr...

Masteron is populair om in een cutkuur naast vetpercentage te verlagen ook de spierdichtheid en hardheid te verhogen. Lees meer over Masteron.

Werkzame periode Masteron enanthate: 8 dagen
Masteron propionate: 2 tot 3 dagen
Toediening Injecteerbare oplossing in olie
Dosis Masteron enanthate: 400 tot 600 mg/week
Masteron propionate: 350 tot 500 mg/week
Acne Ja
Waterretentie Nee
Hoge bloeddruk Zelden
Beschadiging lever Nee
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee, het is een afgeleide van DHT
Onderdr. hormoonprod. Ja
Extra  

Masteron is populair om de spierdichtheid en hardheid te verhogen. Het is hiervoor zeer geschikt om de volgende redenen:

Het converteert zelf niet naar oestrogeen, maar vormt wel banden met het aromatase enzym. Op die manier kan dit enzym minder anabole steroïden omzetten die hier wel vatbaar voor zijn.

Daarnaast zorgt Masteron zelf voor spierhardheid en dichtheid. Dit kunnen wel meer middelen, maar Masteron kan dit doen terwijl het ook zorgt voor een lager vetpercentage en meer spierkracht. Dit is uniek. En dit maakt het ook een interessant middel voor competitieve sporters in gewichtsklasses.


Werking van Masteron

Masteron is een sterk androgeen. Het aromatiseert niet, sterker nog, het verbruikt veel aromatase enzymen zonder zelf veranderd te worden. Omdat masteron zo androgeen is, hoef je er ook geen grote toename van spiermassa van te verwachten terwijl de spierkracht wel toeneemt. Om deze reden wordt het vrijwel alleen gebruikt tijdens het cutten. In een cutkuur wordt het door bodybuilders met een al laag vetpercentage vaak gebruikt om de spieren een hardere look te geven. Ook is het een interessant middel voor sporters die in gewichtsklasses ingedeeld worden doordat de spierkracht toeneemt terwijl het lichaamsgewicht gelijk blijft of zelf lager wordt. In een cutkuur moet Masteron gecombineerd worden met andere middelen omdat het zelf niet kan zorgen dat er genoeg spiermassa vastgehouden wordt.


Gebruik van Masteron

Er zijn twee injecteerbare varianten van Masteron verkrijgbaar: Masteron Propionate en Masteron Enanthate. De eerste moet tussen elke dag en om de 2 dagen geïnjecteerd worden terwijl voor de laatste één keer per week voldoende is.

Normale doses liggen rond de 300 - 500 mg per week. Voor een cutkuur met behoud van spiermassa kan het gestackt worden met Boldenone. Een andere populaire stack is Masteron Propionaat met Testosteron Propionaat, Winstrol en eventueel Trenbolone Acetate. Masteron Enanthaat kan gecombineerd worden met Testosteron Enanthate en Trenbolone Enanthate.

Masteron geeft het beste effect als de gebruiker al een laag vetpercentage heeft. Als dit niet het geval is dan zijn de resultaten van Masteron minder goed zichtbaar en leidt het gebruik tot een teleurstelling.

Bijwerkingen van Masteron

Oestrogeen gerelateerde bijwerkingen zoals waterretentie en gynecomastie zijn bij Masteron geen probleem. Sterker nog, Masteron fungeert als anti-oestrogeen wanneer het met aromatiserende anabole steroïden samen gebruikt wordt.

Doordat Masteron de hormoonproductie onderdrukt zullen de testikels tijdelijk krimpen en kunnen soms tijdelijke erectiestoornissen optreden. Verder kunnen prostaathypertrofie, acne en vette huid, toename van lichaamshaar en uitvallen van hoofdhaar optreden. Omdat deze bijwerkingen van Masteron zelf komen en niet van de conversie naar een sterker androgeen, heeft het geen zin om Finasteride te nemen. De kans op hartaandoeningen wordt door Masteron vergroot. Bij vrouwen treedt door Masteron snel vermannelijking op.

Meer informatie over Masteron vind je op Wikipedia.

Masteron kuren

In onze webshop zijn Masteron Enanthaat en Masteron Propionaat te koop.

Testosteron Propionate met Trenbolone Acetate en Masteron Propionate cutkuur: De populaire combinatie van de kortwerkende versies van Testosteron, Trenbolon en Masteron