cart

Home > Informatie > Uitleg termen in anabolenprofielen

Uitleg termen in anabolenprofielen

Anabolenkoning | Geschreven op 20-11-2018 | over uitlegtabel

Onderwerp: Uitlegtabel anabolenprofielen

Tabel die de onderwerpen van de korte beschrijvingen in de anabolenprofielen uitlegt. Het gaat hierbij onder andere om de aanbevolen dosis, kenmerkende eigenschappen en bijwerkingen.

Werkzame periode

De werkzame periode zegt iets over hoe lang de stof werkzaam blijft in het lichaam. Voor het verstrijken van deze periode moet er dus een nieuwe dosis genomen worden. Het spreekt voor zich dat een langere werkzame periode, die nauw samenhangt met de halfwaardetijd van een stof, zorgt voor meer comfort.


Toediening

De vorm waarin het product te krijgen is, meestal is dit één enkele vorm, bijvoorbeeld pillen, drinkbare vloeistof, injecteerbare oplossing in olie of water.


Dosis

De dosis die normaal gesproken genomen wordt.


Acne

De kans dat acne optreedt bij gebruik van dit product. Hierbij moet opgemerkt worden dat iedereen anders is, de een krijgt er eerder last van dan de ander.


Waterretentie

De mate waarin men water vasthoudt bij het gebruik van dit product. Waterretentie op zich is niet erg, maar het geeft een pafferige look en de gewichtstoename door waterretentie verdwijnt na de kuur weer.


Hoge bloeddruk

De mate waarin het product zorgt voor een hogere bloeddruk. Dit kan gevaarlijk zijn bij mensen die hiervoor gevoelig zijn.


Beschadiging lever

In hoeverre het product de lever beschadigt. Dit is vooral van toepassing op oraal ingenomen middelen.


Aromatisering

De mate waarin het product aromatiseert en de invloed van het product van deze aromatisatie. Testosteron aromatiseert bijvoorbeeld voor een deel naar oestrogeen, waardoor de gebruiker van testosteron oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen gaat ervaren.


DHT conversie

De mate waarin het product converteert naar DHT, hierdoor kan verlies van hoofdhaar optreden.


Onderdrukking hormoonproductie

De mate waarin het product de eigen hormoonproductie platlegt. Hiervan is afhankelijk of, hoe en hoelang men moet nakuren.