cart

Home > Informatie > Winstrol, Stanozolol, cutting in pillen en injectie, info

Winstrol, Stanozolol, cutting in pillen en injectie, info

Anabolenkoning | Geschreven op 01-01-2012 | Laatste update op 15-01-2021 | over Winstrol, Stromba, Stanozolol, Profiel

Onderwerp: Winstrol / Stromba / Stanozolol werking, gebruik en bijwerkingen

Winstrol is een van de meest populaire anabole steroïden en wordt vooral gebruikt om te cutten. Lees hier meer over de werking en bijwerkingen van Winstrol

Werkzame periode Pillen 8 uur, Injectie 48 uur
Toediening Pillen of injectie van oplossing in olie of suspensie in water
Dosis Tabletten: 30 tot 70 mg/dag, injectie: 50 mg/dag
Acne Zelden
Waterretentie Zelden
Hoge bloeddruk Zelden
Beschadiging lever Ja
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee, het is een afgeleide van DHT
Onderdr. hormoonprod. Laag
Extra  

Winstrol, ook vaak Stromba genoemd, is een van de meest populaire steroïden en wordt vooral gebruikt om te cutten.

Winstrol is afgeleid van DHT, een sterke androgene stof. Het is echter veel milder. Het converteert ook niet naar oestrogeen. Daardoor is het vooral geschikt om af te vallen.

Een andere eigenschap van Winstrol is dat het kan zorgen voor een droog gevoel of pijn in gewrichten en pezen. Dit is vreemd omdat de theorie juist suggereert dat het pezen juist sterker zou maken.

Winstrol blokkeert de werking van geslachtshormoon-bindend globuline, waardoor het andere anabole steroïden als Testosteron bevrijdt zodat die hun werk beter kunnen doen. Dit effect is zo sterk dat Winstrol alleen hiervoor genomen zou kunnen worden.


Werking van Winstrol

Winstrol is verkrijgbaar in een injecteerbare en oraal in te nemen vorm, in allebei deze producten zit exact dezelfde stof. Stanozolol is gemodificeerd om opname door de lever te overleven en is daardoor levertoxisch. Wanneer je winstrol injecteert lijdt de lever wat minder onder het gebruik dan bij orale inname. Winstrol levert weinig massa, maar wel een grote krachttoename. Het aromatiseert zelf niet, dus problemen met vocht komen niet voor. Om deze redenen is Winstrol vooral geschikt om te cutten. Vaak wordt het aan het einde van de cutkuur gebruikt om kracht te herstellen en de spieren een nog wat drogere look te geven. Winstrol maakt ook Testosteron vrij dat normaal gevangen wordt door geslachtshormoon bindend globuline (SHBG). Daarnaast wordt gesuggereerd dat Winstrol progestageenreceptor kan blokkeren en zo de progestageen gerelateerde bijwerkingen van bijvoorbeeld Nandrolon, daling van libido en gevoel van lusteloosheid, vermindert. Ook stimuleert Winstrol de aanmaak van rode bloedcellen waardoor het interessant is voor duursporters.


Gebruik van Winstrol

Omdat het levertoxisch is mag oraal ingenomen winstrol niet te lang gebruikt worden, maximaal 8 weken. Daarbij is een dosis van 50 mg per dag normaal. Deze dosis moet verdeeld worden over op zijn minst 2 momenten op de dag. Injecties mogen om de dag toegediend worden. Vanwege de beperkte androgene activiteit van Winstrol kan het ook genomen worden door vrouwen. Voor vrouwen is 5 - 15 mg per dag voldoende.

Wat betreft stacken heeft Winstrol synergie met bijna alle anabolen steroïden, maar past Wintrol vooral goed bij Anavar of in de laatste 4 - 6 weken van een kuur, bijvoorbeeld Testosteron met Boldenone. Bij gebruik van alleen Winstrol is een nakuur niet per sé; nodig, maar wel aan te bevelen voor sneller herstel. Winstrol injecteren kan aantrekkelijk zijn omdat dat beter is voor de lever, maar dan moet er op zijn minst om de dag geïnjecteerd worden, wat voor de meeste mensen verre van comfortabel is. Over winstrol gebruik door vrouwelijke sporters worden gemengde berichten gegeven. De ene bron claimt dat vrouwen geen winstrol moeten nemen vanwege (kleine) risico op vermannelijking, terwijl de andere bron claimt dat een kuur van 10 mg winstrol per dag, gecombineerd met Primobolan en HGH (Human Growth Hormone) een geschikte kuur voor een vrouw is om flink wat massa aan te zetten.


Bijwerkingen van Winstrol

Bij gebruik van winstrol kunnen de gebruikelijke DHT-gerelateerde bijwerkingen optreden: vergroting van de prostaat, acne en vette huid, afnamen van het goede cholesterol in het bloed en verlies van hoofdhaar. Winstrol staat bekend om het veroorzaken van ongezonde cholesterolwaardes en kan daarom beter niet genomen worden door mensen die hier al problemen mee (gehad) hebben. Het lichaamshaar kan toenemen en bij vrouwen kan lichte vermannelijking optreden.

Meer informatie over de bijwerkingen van Winstrol en andere informatie over Winstrol.

Winstrol kuren

We hebben Winstrol te koop in onze webshop.

Winstrol only: leuk beginnerskuurtje voor wat extra spierkracht en massa of cutten

Winstrol met Anavar: combinatie met het milde anavar voor cut met solide resultaten

Winstrol met Turinabol: combinatie met het milde turinabol voor wat meer kracht en massa

Winstrol met Dianabol: een wat zwaardere combinatie met dianabol voor flinke spiermassa en -kracht

Testosteron Propionate met Winstrol: Winstrol gecombineerd met Testosteron Propionate om spiermassa te behouden tijdens het cutten