cart

Home > Informatie > Kuurvoorbeelden om af te vallen met anabole steroïden

Kuurvoorbeelden om af te vallen met anabole steroïden

Anabolenkoning | Geschreven op 01-01-2012 | over Cutting, Kuur

Onderwerp: Cutting voorbeeldkuren

Een opsomming van een aantal kuren met anabole steroïden die geschikt zijn om vet te verliezen. Bij elke kuur staan instructies, verwacht resultaat en werking.

Hier worden een aantal kuren opgesomd die geschikt zijn om af te vallen. Dit zijn bewezen effectieve kuren die zo genoomen kunnen worden of als basis kunnen dienen om zelf een kuur samen te stellen. Neem nooit zomaar een kuur aan, maar onderzoek zelf hoe de producten werken en of ze goed met elkaar te combineren zijn. Anabolenkoning helpt klanten hierbij wanneer ze contact met ons opnemen via het contactformulier. Alle producten die hieronder genoemd worden zijn in onze webshop te bestellen.

Naast de oral only kuren en beginner kuren zijn de meeste kuren hieronder geschikt voor beginners.Clenbuterol kuur

Clenbuterol is geen steroïde, het activeert receptoren die ervoor zorgen dat het hart sneller gaat kloppen. Hierdoor gaat de lichaamstemperatuur omhoog en versnelt het metabolisme. Het nadeel van dit middel is dat het na een tijdje niet meer werkt omdat downregulatie van de receptoren plaats vindt. Hierdoor wordt aangeraden om het maar 2 weken achter elkaar te gebruiken. 2 weken nadat de gestopt is met het nemen van clenbuterol kan het opnieuw gebruikt worden. Het schema hieronder is maar een voorbeeld, in de praktijk wordt gestart met 50 mcg/dag (of 25 mcg/dag voor erg voorzichtige of lichte mensen) waarna de dosis op gevoel wordt opgebouwd. De werking van clenbuterol is goed te merken aan de hartslag en een gejaagd gevoel. Wanneer clenbuterol een paar dagen na elkaar genomen wordt gaat het minder goed werken, op gevoel of aan de hand van meten van de hartslag, kan de dosis verhoogd worden.

Dag 1-3: Clenbuterol 50 mcg/dag
Dag 4-6: Clenbuterol 75 mcg/dag
Dag 7-10: Clenbuterol 100 mcg/dag
Dag 11-14: Clenbuterol 125 mcg/dag
Dag 15-28: Niks
Dag 29: Opnieuw beginnen bij dag 1

Benodigd: 1x Clenbuterol (hiermee kunnen ongeveer 4 cycles van 2 weken gedaan worden)

Opmerkingen: Om de eetlust te onderdrukken en het diëten gemakkelijker te maken kan gedurende de hele kuur Sibutramine genomen worden.


Anavar / Winstrol kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht te vergroten, wat spiermassa aan te komen en tegelijk het vetpercentage te verlagen. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Anavar is een zeer mild middel, dus weinig bijwerkingen en risico. Winstrol zorgt voor extra kracht. Daarnaast staat Anavar erom bekend dat de resultaten van de kuur lang blijven hangen. Doordat Anavar mild is voor de lever kan het met Winstrol gecombineerd worden zonder een te grote belasting voor de lever te vormen. Dit is een typische kuur om in het voorjaar een beachproof lichaam te maken.

Wk 1-6: Anavar 50 mg/dag
Wk 1-6: Winstrol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Winstrol 2x Anavar, 1x Nolvadex

Opmerkingen: Om de eetlust te onderdrukken en het diëten gemakkelijker te maken kan gedurende de hele kuur Sibutramine genomen worden.


Test Prop / Winstrol cutkuur

Testosteron Propionate is de kortwerkende versie van Testosteron waarvan de gebruiker minder vocht vasthoudt. Deze kortwerkende Testosteron moet om de dag (eod: every other day) geïnjecteerd worden. Winstrol zorgt voor meer kracht en aromatiseert niet, waardoor geen vochtretentie voorkomt. Daarnaast zorgt Winstrol ervoor dat er meer Testosteron in het lichaam beschikbaar is. Na deze kuur moet een nakuur van Nolvadex genomen worden.

Wk 1-8: Testosteron Propionate 100 mg/eod
Wk 3-8: Winstrol 40 mg/dag
Wk 9-12: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 3x Testosteron Propionate, 2x Winstrol tabs, 1x Nolvadex

Opmerkingen: Om vochtretentie door Testosteron Propionate te voorkomen of tot een minimum te beperken kan tijdens de eerste 8 weken Proviron genomen worden om te voorkomen dat de Testosteron aromatiseert. Hiervoor is 1x Proviron nodig.
Om de eetlust te onderdrukken en het diëten gemakkelijker te maken kan gedurende de hele kuur Sibutramine genomen worden.Test Prop / Tren Ace / Mast Prop cutkuur

Testosteron Propionate is de kortwerkende versie van Testosteron waarvan de gebruiker minder vocht vasthoudt. Deze kortwerkende Testosteron moet om de dag (eod: every other day) geïnjecteerd worden. Wanneer Testosteron gecombineerd wordt met Trenbolone ontstaat een enorm sterke, androgene combinatie, zeker wanneer hier ook nog Masteron aan toegevoegd wordt. Masteron bindt zich ook nog eens aan het aromatase enzym waardoor de Testosteron niet kan aromatiseren naar oestrogeen. Bij deze kuur zal dus geen vochtretentie en gynecomastie voorkomen. Deze combinatie is niet voor beginners omdat om de dag geïnjecteerd moet worden, maar vooral omdat er sterke middelen in zitten. Na deze kuur moet een nakuur van Nolvadex genomen worden.

Wk 1-6: Testosteron Propionate 100 mg/eod
Wk 1-6: Trenbolone Acetate 100 mg/eod
Wk 1-6: Masteron Propionate 100 mg/eod
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 3x Testosteron Propionate, 3x Trenbolone Acetate, 3x Masteron Propionate, 1x Nolvadex

Opmerkingen: Indien gewenst kan de Masteron Propionate in deze kuur vervangen worden door Winstrol tabs of injecteerbare Winstrol.