Reviews pagina 41

  10/10

Review Anabolen-koning

b.c | 08-06-2015 | over Anabolen-koning

hallo gasten ik wil eve zegen dat ik al +- 10 jaar kuur deze gear van DNA pharma kom je niet rap tegen super echt waar ken vele merken ga geen name op noemen die zijn belangen niet zo goed als DNA pharma en deze mensen van anabolenkoning zijn echt top in alles wat ze doen en zegen al mijn maten kuren nu met DNA pharma ze zijn even gelukig als ik ok dat wilde ik even zegen tot een van deze top team grt .b.c.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

John | 13-06-2015 | over Anabolen-koning

Laatst wat spullen besteld en alles snel geleverd!! Ook dit keer Roaccutane (isotretinoine) meebesteld. Aangezien ik last heb van acne. Ik hoop dat dit gaat helpen tegen de vette huid, dan ben ik zeer tevreden! Dit laat ik nog weten over een paar weken.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan doe je jas aan. | 25-06-2015 | over Anabolen-koning

Hey de deze gasten helpen je egt met elke vraagen vet knap van ze man, ze verkoopen je geen bullshit en zeggen doe wat je welt . Dit is egt gewoon 2 duimen waard. Was eerst een garaan dan een monster nu ga ik voor king kong gorrila.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

leandro | 25-06-2015 | over Anabolen-koning

heel goed

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Erol | 25-06-2015 | over Anabolen-koning

alles weer snel netjes geleverd. we zijn weer tevreden. super

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Enes | 30-06-2015 | over Anabolen-koning

Prima!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

TT | 04-07-2015 | over Anabolen-koning

Vorige vrijdag geld opgestuurd, vandaag netjes binnen. Eerste keer gear van DNA, als dit werkt hebben jullie een vaste klant bij.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J. | 07-07-2015 | over Anabolen-koning

Vorige dinsdag besteld en geld verstuurd deze ochtend al geleverd een weekje ... top ! Thanks a lot guys! Tot binnenkort :)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

bitchslayer | 10-07-2015 | over Anabolen-koning

top mannen!

0 0