Reviews pagina 38

  10/10

Review Anabolen-koning

G | 01-04-2015 | over Anabolen-koning

Prima , de na zorg ook ik had wat vraagjes. Na het leveren van de spulletjes. En werd toen Snel en eerlijk geholpen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Alwin | 02-04-2015 | over Anabolen-koning

Prima service!! Pakket zoek geraakt bij PostNL en gewoon gratis een nieuwe toegezonden gekregen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Floris | 04-04-2015 | over Anabolen-koning

Eergister betaald , en vandaag al binnen top !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

paul | 05-04-2015 | over Anabolen-koning

eerste keer via de koning besteld ,moet zeggen gewoon geweldig..... ,betaald, en na 5 dagen in huis, alles prima verzorgd,kwaliteit ,prijs ,en service ..... EEN BETROUWBARE AANRADER

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Davidmuscle75 | 05-04-2015 | over Anabolen-koning

Inderdaad besteld en binnen 3 dagen thuis. Thanks

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anoniempje R.. .. | 12-04-2015 | over Anabolen-koning

Zo voor de eerste x wat besteld. na fftjes in de stress gezeten te hebben over me pakket. , pakket snel en netje afgeleverd gekregen in dezelfde week dat ik het besteld heb. ik ben erg tevreden over de aflevering en de info die ik gekregen heb over het product Wat ik besteld heb. Inmiddels 5 dagen verder en 5 kilo afgevallen. Ik meld me zeker weer als klant ... voor alle nieuwe klanten.... je vertrouwen en geduld word beloont😉

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jan | 12-04-2015 | over Anabolen-koning

Omdat het even duurde voor het binnen was begon ik te twijvelen, maaar toch binnen en nu al 10 dagen bezig.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 14-04-2015 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Op dit moment zijn de Testosteron Enanthaat, Trenbolone Enanthaat en Sustanon uitverkocht. We verwachten over een week weer te kunnen leveren. Bestellingen die hierdoor vertraging oplopen worden automatisch uitgeleverd wanneer dat weer mogelijk is.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

moons davy | 14-04-2015 | over Anabolen-koning

ik was eerst wat sceptich hierover, eerst geld opsturen ??? maar ze hebben woord gehouden, na 4 dagen is mijn dianabol only kuur aangekomen en ik kijk er echt naar uit welke resultaten dit ga opleveren. alvast bedankt...

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 17-04-2015 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Onze voorraad is weer aangevuld en we hebben alle vertraagde bestellingen inmiddels verstuurd. Bedankt voor jullie geduld.

0 0