Reviews pagina 37

  10/10

Review Anabolen-koning

stijn voeten | 23-02-2015 | over Anabolen-koning

Perfect gewoon! Heel correct, ben er erg tevreden over!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

p.c | 04-03-2015 | over Anabolen-koning

vorige week besteld en vandaag alles toegekomen .ben erg tevreden dank u a.k . zeer correcte service 100% tevreden .

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Alex | 06-03-2015 | over Anabolen-koning

men zegt wel eens; let op als het te mooi is om waar te zijn. dat dacht ik ook toen ik deze website zag. tot het geprobeerd te hebben. de positieve uitzondering op de regel. uiteraard moet je wel zorgen dat je je 100% aan de betaalinstructies houdt, dat wordt uiteindelijk ook beloond

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

didi | 07-03-2015 | over Anabolen-koning

ik bestelde enkele maanden een pakket,doch had deze niet ontvangen alhowel volgens de firma de zending werd affeleverd en affetekend!toen ik bezwaar maakte hebben zij geen enkel probleem gemaakt en binnen de 3 dagen me pakket opgestuurd zonder bijkomende kosten!echt pure klasse van anabolenkoning,die mannen zijn 100% correct,waarvoor dank

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ramss | 12-03-2015 | over Anabolen-koning

Maandag geld op de post gestuurd en vandaag alles binnengekregen ik was er eerst niet helemaal zeker van maar toch alles binnen 3 dagen gekregen bedankt!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

TM | 15-03-2015 | over Anabolen-koning

Dit is een test om te kijken of de posts in het gastenboek legitiem zijn.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ad | 25-03-2015 | over Anabolen-koning

Tevreden klant erbij! Hier ga ik vaker bestellen. P.S. niet twijfelen 100% echt en 100 % correct.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Erik | 25-03-2015 | over Anabolen-koning

Prima levering, 2 weken geleden mijn Winstrol only gekregen, zit nu op 70 mg per dag, keiharde spieren en al zeker 2% BF gezakt. Levering was zoals gewoonlijk weer prima. Bedankt jongens!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Alessandro | 26-03-2015 | over Anabolen-koning

Had heel even mijn twijfels, maar is totaal niet nodig geweest. Bestelling is prima afgeleverd en zit nu in dag 3 van dbol only kuur. Merk nog niet heel erg veel, behalve dat ik een soort warme gloed voel en meer energie heb (maar ook omdat ik veel meer eet) TOP thnx!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tim | 28-03-2015 | over Anabolen-koning

Nette en snelle levering van de clen! TOP!!

0 0