A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: artikelenperpage

Filename: controllers/Cart.php

Line Number: 621

Backtrace:

File: /home/anaking/public_html/CI_Cart/application/controllers/Cart.php
Line: 621
Function: _error_handler

File: /home/anaking/public_html/CI_Cart/index.php
Line: 317
Function: require_once

Reviews; pagina 33, 10 reviews per pagina. | Anabolen-koning


Reviews pagina 33

  10/10

Review Anabolen-koning

D.Mollers | 05-12-2014 | over Anabolen-koning

Vandaag me nieuwe kuur binnen gekregen en wederom alles top geregeld. Een hele goeie service, snel geleverd en snel antwoord op al mijn vragen. Mijn grootste complimenten aan de anabolenkoning. Top jongens die verstand hebben van hun producten

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Maaskantje | 08-12-2014 | over Anabolen-koning

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor leveren van mijn kuur. Mensen twijfel niet de jongens weten waar ze mee bezig zijn. Snelle goede reacties op vragen en zeer professioneel. Weer een vaste klant er bij topppp. Gr

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jose carlos | 12-12-2014 | over Anabolen-koning

dank je wel anabolenkoning ik heb mijn eerste bestelen gedaan en minder van 1 week alles thuis netjes gekregen ik ben echt blij mee ik mee kopen de eerte was allen maar en teste maar jullie werk netjes bedank voor groet jose

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Niet Belangrijk | 18-12-2014 | over Anabolen-koning

Geweldig. Snelle levering. Eerst wat huiverig maar het werkt. Eerste dag gebruik van de kuur en ik voel mijn buik strakker worden en er gaat een warme gloed door mij heen. Topper.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jose carlos | 20-12-2014 | over Anabolen-koning

dank je wel anabolenkoning super de mijn tweede groot bestelling komt alles weer netjes binnen van 1 week bedankt voor groet jose

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

kenny | 23-12-2014 | over Anabolen-koning

Top service wat hapering döör probleme met server maar alles top in orde en was voor een aanzienlijk bedrag !ondrtsse al verschillende keren iets besteld! Deze jongens zijn top ! !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

David | 24-12-2014 | over Anabolen-koning

Niks mis met deze gasten. Producten zelfs met vertraging (eigen fout) binnen 1 week ontvangen. Goede en snelle communicatie. 1 vaste klant erbij

0 0

  8/10

Top

Anonymous | 06-07-2018 | over Anabolen-koning

Reageren niet op mail.
Toch alles goedgekomen.
Bitcoins waren nieuw voor mij maar.. het werkt juist fantastisch.
Je moet wel even geduld hebben want de status na de betaling heeft een aardige cooldown.

Ja, deze mensen zijn ok!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ron | 01-01-2015 | over Anabolen-koning

Mijn spulletjes zijn binnen, en op tijd geleverd... kan niet wachten om te starten :) We gaan goed het jaar 2015 van start... Bedankt jongens toppie

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

finicii | 03-01-2015 | over Anabolen-koning

Bestelling was heel snel binnen vanaf maandag met me eerste kuur beginnen ben benieuwd bedankt voor de goeie service.

0 0