Reviews pagina 30

  10/10

Review Anabolen-koning

Benjamin | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

Top kuurtjes!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

calimero | 18-07-2017 | over Anabolen-koning

super snelle levering. donderdag besteld en vandaag binnen gekregen. helemaal top.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Glenn | 30-08-2014 | over Anabolen-koning

Vandaag pakketje binnengekregen! Alles netjes afgehandeld, snelle reacties bij vragen. Ik zeg top!! Bedankt!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dimi | 20-07-2017 | over Anabolen-koning

Vorige week donderdag besteld en betaald, gisteren track and trace code ontvangen en vandaag donderdag alles netjes, anoniem ontvangen in België. Benieuwd wat de resultaten zullen zijn. Alvast een pluim voor de levering, alles mooi en stevig ingepakt. Doe zo verder ABK.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

supersayan | 20-09-2014 | over Anabolen-koning

Boys, dit is nu mijn 8ste dag dat ik bezig ben met een kuur ik had niet gedacht dat het zo'n top kwaliteit producten zijn ik raad het aan ben van 67kg naar 72kg gegaan met 10.2 vet perc dus is niet niks ;)) in die paar dagen nu maar door knalle laat jullie eind resultaat weten;;)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jogoo | 26-07-2017 | over Anabolen-koning

Bericht. Reeds enkele malen besteld en altijd toplvering. Aan de twijfelaars gewoon doen! Bedankt jongens en doe zo verder. Grt jogoo

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

chritjan kohlen | 24-09-2014 | over Anabolen-koning

Ben een tijd geleden overgestapt tot mijn spijt, besteld en nooit niks gekregen. Deze jongens komen hun afspraken na en leveren kwaliteit...top!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

w.remkes | 30-07-2017 | over Anabolen-koning

Ik heb nu 2 x bestelt bij deze site En ben zeer tervreden over de levering en de producten zelf Ik bestel op maandag heb het voor het weekend nog in huis ja ben echt zeer tervreden ;)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tribiani | 28-09-2014 | over Anabolen-koning

Mijn eerste bestelling zit erop. Na het bestellen van mijn kuur, geld opgestuurd en binnen 2 dagen had ik de producten. Mail verkeer gaat ook perfect van en naar AK. Bedankt en tot de volgende order!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ano | 07-08-2017 | over Anabolen-koning

Prima service en top producten, erg tevreden!

0 0