Reviews pagina 26

  10/10

Review Anabolen-koning

Chris | 07-06-2014 | over Anabolen-koning

eerst was ik toch wel een beetje argwanend om geld in een envelop op te sturen. met goede hoop heb ik mijn envelop dan toch maar opgestuurd. en goede hoop was het zeker! Na ontvangst werd mn bestelling binnen de 24u opgestuurd. alles is verlopen zoals in de mail beschreven stond. nog geen 48u na verzending kreeg ik mijn pakket thuis. Ik heb de diana winstrol tabs besteld en alles was dan ook aanwezig in het pakket. Nu de kwaliteit van de producten aan het testen. A-koning is zeker een aanrader en dat zal ik dan ook bij vrienden doen! Het enige minpuntje voor mij persoonlijk is dat er geen advies bijzat van hoeveel en wanneer ik deze moet innemen. Voor de rest verdienen ze een dikke 10!!! thx !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Herman | 30-03-2017 | over Anabolen-koning

Super nou heb geld opgestuurd en heb 3 dagen daarna netjes een mail ontvangen met een track nr en de volgende dag het netjes geleverd gekregen nou sporten en die spieren is flink aanpakken Thanx AB

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

C | 14-06-2014 | over Anabolen-koning

Lekker hoor! Alles binnen van de week. Had heel even mijn twijfels maar bleek niet nodig.. Wees niet bang dat je wordt belazerd, je krijgt je spullen echt wel van de koning! Tnx

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Joey | 31-03-2017 | over Anabolen-koning

Nu al voor de 3e keer besteld. Het spul werkt super en tot op heden merk ik nog steeds de werking van de anabolen: je ziet duidelijke resultaten en je krijgt meer zin om te trainen dan ooit. Ik kan niet meer stilzitten, en ben totaal niet agressief of opgefokt maar juist heel opgewekt en positief. Geweldige site!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

m | 21-06-2014 | over Anabolen-koning

Lekker hoor! Alles binnen van de week. Had heel even mijn twijfels maar bleek niet nodig.. Wees niet bang dat je wordt belazerd, je krijgt je spullen echt wel ,En hij heeft me super goed geholpen ik zeg gewoon doen. thanks

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dwaight | 01-04-2017 | over Anabolen-koning

test

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

y | 25-06-2014 | over Anabolen-koning

NICE!! alles is netjes op tijd bezorgt. nu kan ik lekker beginnen aan mijn kuurtje. thx ANABOLEN KONING voor jullie nette werk!!!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dwayne | 04-04-2017 | over Anabolen-koning

Eerste x besteld was beetje onzeker maar alles is toch goed binnen gekomen Ik dacht dat dit een fake site was maar dit is een betrouwbare site qua levering alleen nog maar de kwaliteit uit testen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rinus | 01-07-2014 | over Anabolen-koning

Toppie vorige week donderdag besteld, vanmorgen binnen perfect geregeld snel antwoord op mijn mail gekregen, geen reden voor bezorgdheid,uitstekend!! Morgen beginnen met kuur!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

joe | 05-04-2017 | over Anabolen-koning

besteld en ook echt snel gekregen, na 5 dagen. net begonnen dus werking onbekend, maar betaling en verzending werkt zoals beloofd.

0 0