Reviews pagina 23

  10/10

Review Anabolen-koning

Wes | 01-05-2014 | over Anabolen-koning

Top ! , geen oplichterij gewoon bestellen dan merk je dat deze site real is , Ben nu bezig met mijn 1 ste kuur waarschijnlijk niet de laatste.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 17-01-2017 | over Anabolen-koning

Eerste keer besteld, toch eng. Maar donderdag geld gestuurd, dinsdag alles binnen. Top service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mr; X | 06-05-2014 | over Anabolen-koning

Goede service. Netjes geleverd na 3 dagen. Als de kwaliteit van de producten ook zo is ben ik een tevreden klant !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

arjon | 17-01-2017 | over Anabolen-koning

Van het weekend besteld, maandag netjes antwoord op een vraag per mail en vandaag aangetekend betaling op de post. Ben benieuwd. Post weer als alles naar tevredenheid is.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mick | 06-05-2014 | over Anabolen-koning

Goed geregeld! Bestellen, geld versturen en 3 dagen later bestelling ontvangen. Ben zeer tevreden.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stino | 18-01-2017 | over Anabolen-koning

Alles perfect op tijd ontvangen! Bedankt voor de top service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Edwin | 09-05-2014 | over Anabolen-koning

Yes! ! Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Helemaal blij

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Nissewaard | 18-01-2017 | over Anabolen-koning

Super netjes. Ik ontving een keurige e-mail en 2 dagen later mijn bestelling. Alles prima verzorgd. Dank jullie wel.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Wie | 12-05-2014 | over Anabolen-koning

Mijn eerste kuurtje en eerste keer dat ik geld in een envelop verstuur. 1 dag voor de Koningsdag geld in een envelop gedaan en verstuurd. Zes dagen later kreeg ik een mailtje waarin stond dat mijn bestelling onderweg was. Meteen de volgende dag was de bestelling in huis. Ik maakte het pakketje open en bleek dat 3x Nolvadex verzonden was. Meteen heb ik een mailtje naar Anabolenkonning verzonden: waarin ik aangaf dat mijn bestelling verkeerd verzonden was en dat ik 2x anavar en 1x Nolvadex besteld had. Aantal uren later kreeg ik een mailtje terug: uit de mailtje en uit de factuur bleek dat ik zelf 3x Nolvadex had besteld. Dit had ik absoluut niet gewild, want ik heb niets aan 3x Nolvadex. Nu was ik wel bezorgd en wist niet wat ik moest gaan doen. Ik kwam met een voorstel om 2x Nolvadex terug te sturen en in plaats daarvan 2x anavar te ontvangen. Ik heb ook aangegeven om de verzend kosten mee te sturen als ik maar 2x anavar binnen krijg. Half uurtje later kreeg ik weer een email van Anabolenkonning. Het werd mij verteld: houd de 3 nolvadexen en wij zullen je 2 extra anavaren sturen. Zij vonden ook bizar dat ik 3x Nolvadex gevraagd had. 4 dagen later was de anavar in huis en ik hoefde niets voor te betalen. Nu heb ik 3 nolvadexen en 2 anavaren in huis In het begin twijfelde ik enorm en ik was bang dat mijn geld kwijt zou raken, maar nu weet ik heel zeker dat Anabolenkonning een UITSTEKENDE service heeft. Vanaf morgen begin ik aan mijn eerste anavar only kuur. Heb er zin in en ik kijk er graag naar uit. Nogmaals bedankt voor een uitstekende service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anil | 19-01-2017 | over Anabolen-koning

10 januari bestelling gedaan zoals anabolenking het had beschreven dus gewoon in de fcking envelop gedaan flink wat calorieën verbrandt door alleen maar afwachten .vandaag 19 januari mijn winny binnen KLASSE anabolenkoning jullie hebben een klant erbij 4 life ga nu spieren kweken over 3 maanden hardcore halo stack hier ophalen gewoon KLASSE

0 0