10/10

Review Anabolen-koning

steven | 10-11-2016 | over Anabolen-koning

Bedank!! Weer alles netjes zonder problemen! 2de deel van mijn kuurtje sluit nu netjes aan.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anoniem | 02-04-2014 | over Anabolen-koning

Om een lang verhaal kort te maken, ik had vorige week een bestelling geplaats. Had het geld opgestuurd met aangetekend schrijven.Een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat mijn envelop aangekomen was. Maar wat bleek toen dat deze geopend was en het geld gestolen. Ik sloeg wit uit :-( Maar omdat ik aan al hun voorwaarden voldaan had werd mijn bestelling toch opgestuurd. En heb ik ze vandaag ontvangen. Bij deze kan ik alleen maar de anabolenkoning aan iedereen aanraden. Dank u Anabolenkoning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Martin | 14-11-2016 | over Anabolen-koning

Alles netjes op tijd binnen en net begonnen met Test/Bol kuur. Ben benieuwd! Ik laat het weten..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jordy | 08-04-2014 | over Anabolen-koning

vorige week maandag besteld geld opgestuurd donderdag alles binnengekomen. nu lekker trainen en kijken als het goed materiaal is ik heb er alle vertrouwen in!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Wesley | 21-11-2016 | over Anabolen-koning

Alles ontvangen in een weekje tijd ben benieuwd voor resultaat.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Patriot | 11-04-2014 | over Anabolen-koning

Top spul jongens

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mietebal | 26-11-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb besteld nu hopen dat hij aankomt, ze antwoorden op mijn mail dus dat is al goed

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Super tevreden klant | 11-04-2014 | over Anabolen-koning

Beste mede-sportfanaten. Ik heb over de jaren heen al aardig wat 'externe-motivatie elixer' genomen en het spul wat Anabolenkoning aanbied is gewoon van super kwaliteit. Ik heb vroeger de fout gemaakt te denken dat enantaat van merk A net zo goed is als enantaat van merk B. Dit is absoluut niet waar! 50mg Hoogwaardige enantaat die word voorgeschreven door een arts werkt beter dan 250mg van een waardeloos merk. Producten hier zijn van goede kwaliteit, tegen een prima prijs. Bestellen, envelopje sturen, 3 dagen later spul binnen. TOP! Jullie hebben aan mij een klant voor het leven. (Zou na mijn eerste kuurtje stoppen, niet gelukt, lol.)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

NN | 29-11-2016 | over Anabolen-koning

TEST

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jos | 18-04-2014 | over Anabolen-koning

prima snelle levering. zag er beetje tegenop om geld zonder garanties op te sturen, maar blij dat dat goed gekomen is. Nu een kuur van Anavar - Winstrol besteld. Wanneer kwaliteit goed is zal ik zeker meer bestellen. houd julile op de hoogte

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mietebal | 01-12-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb alles wat ik heb besteld aangekregen! Bedankt!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

henk | 23-04-2014 | over Anabolen-koning

zeker netjess

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Nissewaard | 02-01-2017 | over Anabolen-koning

Bestelling vandaag op de bus gedaan. Ben benieuwd. Dit wordt voor mij de proef op de som.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Winstrol DNA - Stanozolol (100) | 24-04-2014 | over Anabolen-koning

Mijn eerste keer hier besteld. Ik had niet echt mijn volledige vertrouwen in geld versturen via de post. Ik had ze op een woensdag besteld en kreeg zaterdag te horen dat het netjes ontvangen is het pakje op de post zit. Vandaag, een week later precies netjes binnen gekregen. Top!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Joeri | 03-01-2017 | over Anabolen-koning

Is goed aangekomen bedankt Mvg joeri

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Koning Willy | 29-04-2014 | over Anabolen-koning

Ik heb een paar dagen geleden voor het eerst een bestelling geplaatst. Geld opgestuurd en 2 werkdagen later het spul in huis. T3 en Clen om precies te zijn. Enorm blij uiteraard en heb er vertrouwen in. Dit blijft een blijvertje en zal voortaan alle gear hier kopen. Overigens ook diverse vragen gesteld waarop ik keurig antwoord en advies op heb gekregen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

wes | 10-01-2017 | over Anabolen-koning

alles goed verlopen heb alles toe gekregen wat ik besteld had.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Wes | 01-05-2014 | over Anabolen-koning

Top ! , geen oplichterij gewoon bestellen dan merk je dat deze site real is , Ben nu bezig met mijn 1 ste kuur waarschijnlijk niet de laatste.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 17-01-2017 | over Anabolen-koning

Eerste keer besteld, toch eng. Maar donderdag geld gestuurd, dinsdag alles binnen. Top service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mr; X | 06-05-2014 | over Anabolen-koning

Goede service. Netjes geleverd na 3 dagen. Als de kwaliteit van de producten ook zo is ben ik een tevreden klant !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

arjon | 17-01-2017 | over Anabolen-koning

Van het weekend besteld, maandag netjes antwoord op een vraag per mail en vandaag aangetekend betaling op de post. Ben benieuwd. Post weer als alles naar tevredenheid is.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mick | 06-05-2014 | over Anabolen-koning

Goed geregeld! Bestellen, geld versturen en 3 dagen later bestelling ontvangen. Ben zeer tevreden.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stino | 18-01-2017 | over Anabolen-koning

Alles perfect op tijd ontvangen! Bedankt voor de top service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Edwin | 09-05-2014 | over Anabolen-koning

Yes! ! Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Helemaal blij

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Nissewaard | 18-01-2017 | over Anabolen-koning

Super netjes. Ik ontving een keurige e-mail en 2 dagen later mijn bestelling. Alles prima verzorgd. Dank jullie wel.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Wie | 12-05-2014 | over Anabolen-koning

Mijn eerste kuurtje en eerste keer dat ik geld in een envelop verstuur. 1 dag voor de Koningsdag geld in een envelop gedaan en verstuurd. Zes dagen later kreeg ik een mailtje waarin stond dat mijn bestelling onderweg was. Meteen de volgende dag was de bestelling in huis. Ik maakte het pakketje open en bleek dat 3x Nolvadex verzonden was. Meteen heb ik een mailtje naar Anabolenkonning verzonden: waarin ik aangaf dat mijn bestelling verkeerd verzonden was en dat ik 2x anavar en 1x Nolvadex besteld had. Aantal uren later kreeg ik een mailtje terug: uit de mailtje en uit de factuur bleek dat ik zelf 3x Nolvadex had besteld. Dit had ik absoluut niet gewild, want ik heb niets aan 3x Nolvadex. Nu was ik wel bezorgd en wist niet wat ik moest gaan doen. Ik kwam met een voorstel om 2x Nolvadex terug te sturen en in plaats daarvan 2x anavar te ontvangen. Ik heb ook aangegeven om de verzend kosten mee te sturen als ik maar 2x anavar binnen krijg. Half uurtje later kreeg ik weer een email van Anabolenkonning. Het werd mij verteld: houd de 3 nolvadexen en wij zullen je 2 extra anavaren sturen. Zij vonden ook bizar dat ik 3x Nolvadex gevraagd had. 4 dagen later was de anavar in huis en ik hoefde niets voor te betalen. Nu heb ik 3 nolvadexen en 2 anavaren in huis In het begin twijfelde ik enorm en ik was bang dat mijn geld kwijt zou raken, maar nu weet ik heel zeker dat Anabolenkonning een UITSTEKENDE service heeft. Vanaf morgen begin ik aan mijn eerste anavar only kuur. Heb er zin in en ik kijk er graag naar uit. Nogmaals bedankt voor een uitstekende service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anil | 19-01-2017 | over Anabolen-koning

10 januari bestelling gedaan zoals anabolenking het had beschreven dus gewoon in de fcking envelop gedaan flink wat calorieën verbrandt door alleen maar afwachten .vandaag 19 januari mijn winny binnen KLASSE anabolenkoning jullie hebben een klant erbij 4 life ga nu spieren kweken over 3 maanden hardcore halo stack hier ophalen gewoon KLASSE

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M. | 17-05-2014 | over Anabolen-koning

Ik heb hier al een paar gewinkeld en elke keer volledig tevreden. Dit keer duurde het allemaal iets langer dan normaal en werd ik toch wat wantrouwig. Ik had beter moeten weten want ook nu weer netjes mijn bestelling in huis. Ik heb zelfs nog een kadootje gekregen omdat mijn mail niet direct beantwoord werd. Sorry voor mijn wantrouwen en bedankt voor de service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Krakaka | 20-01-2017 | over Anabolen-koning

Goeie

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

JEROEN | 18-05-2014 | over Anabolen-koning

TOP SERVICE HIER kan iedereen aanraden hier je gear te bestellen, mail word snel beantwoord en de bestelling snel geleverd Volg gewoon de bestel procedure en alles komt goed, mocht er iets zijn, melden en het word opgelost!! Beter dan dit kan niet!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anil | 22-01-2017 | over Anabolen-koning

mensen van het goede leven dna winstrol DIKKE 10+. 4 tabs uurtje voor het trainen en je spierkracht springt omhoog als fcking superman love this shitt 4de dag alle records gebroken nog 6 weken te gaan fck zwaar cool (hoorde gasten klagen op internet dat 40 mg te weinig is ja als je troep koopt anabolenkoning heeft REAL SHITT ik blijf op 40mg geen bijwerkingen geen koppijn niks maar wel SUPERPOWERRRRRRRRR EN VEEL ZWETEN LOVE IT)TOP KLASSE ANABOLENKONING.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

The Kid | 18-05-2014 | over Anabolen-koning

Anabolen koning is super, eerste kuur besteld, en prima afhandeling, ik ga morgen met de kuur beginnen. Heel netjes en , binnen een paar dagen na geld gestuurd te hebben de producten in huis. Zeker niet de laatste keer, dat ik bij jullie ga bestellen. De service is top.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

arjon | 24-01-2017 | over Anabolen-koning

Vandaag alles netjes binnen. Discrete verpakking, niks te zien of te horen. Producten precies zoals afgebeeld op de site ook. Prima service ben benieuwd naar het resultaat.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Vdv | 19-05-2014 | over Anabolen-koning

Eerst wat schrik om te bestellen,dan maar eerst voor een klein bedrag besteld product is aangekomen en mooi op tijd en in fatsoenlijke staat gewoon top. 2de bestelling is juist gedaan Doe zo verder grtz

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

arjon | 28-01-2017 | over Anabolen-koning

na 5 dagen in mijn anavar kuur aangevuld met reductil (subritamol) zeer content met de resultaten. Ik train strak, eet strak, en voel me met deze producten echt goed. Ik ben een vechtsporter die stevige trainingen trekt van 1 1/5 uur om de dag afgewisseld met hardlopen de andere dag. Voel me goed, heb kracht en ben echt winst aan het boeken. Na veel onderzoek en goed advies van A.K. kan ik zeggen dat ik echt tevreden ben. was echt even denken toen de post eruit ging maar chapeau echt de moeite. Hartelijk dank. Let wel, het is de combinatie. Trainen en kuren anders is het niks.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mike | 21-05-2014 | over Anabolen-koning

Vandaag besteld hopen dat ik het echt binnen krijg. Ik laat het weten

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

C | 06-02-2017 | over Anabolen-koning

In eerste instantie heb ik mijn pakket niet ontvangen en heb dit direct gemeld bij A.B. En PostNL. Ik kan u vertellen dat u met PostNL geen steek verder komt, want die geven doodleuk antwoord op vragen die je niet stelt, net zolang totdat jij het opgeeft. Je kan ze ook niet bellen of op een postadres bezoeken, bizar. Maar A.B. Heeft mij hier fantastisch bij geholpen. Zonder problemen en kosteloos hebben zij mij opnieuw de bestelling gestuurd die ik vervolgens ook netjes ontvangen heb! Een service die je nog maar weinig tegenkomt. Echt top mannen, bedankt!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Koen | 23-05-2014 | over Anabolen-koning

Heb vandaag me dianabol only kuur ontvangen, er ging vorige week iets mis maar door de goede service een nieuw pakket ontvangen, ze reageerde snel op me e-mails en heb het nu binnen, top service !!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Radjetoe | 14-02-2017 | over Anabolen-koning

Vandaag voor het eerst testesteron enanthaat gebruikt. Nog nooit gespoten...mijn buurvrouw werkt in de zorg...en heeft hem met alle zorg gezet....zonder enig pijntje...spul was razentsnel binnen...nu net 1 uur geleden...ben benieuwd of ik er wat van ga merken morgen ....Eerder hier winstrol gehad en werkt super.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mike | 24-05-2014 | over Anabolen-koning

Super vet. Heb ze vandaag binnen gehad. Dankjewel voor de snelle en goede levering. Deze website ga ik zeker aanrade bij mijj vrienden

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

MrJ | 17-02-2017 | over Anabolen-koning

AL 2x besteld, 2x paketje goed ontvangen. DE producten zijn top Clenbuterol doet wat het moet doen. Test E is beter dan de sutanon die ik van de arts voorgeschreven krijg!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

ahmed | 27-05-2014 | over Anabolen-koning

Gisteren besteld hopen dat Ik het binnen krijg Ik laat het horen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Daniel | 07-03-2017 | over Anabolen-koning

Ik had mijn producten een week geleden bestelt en vandaag netjes geleverd gekregen. Dit is een betrouwbare site. Ik heb producten van DNA besteld. Na afloop van de kuur zal ik een bericht schrijven over de kwaliteit van de producten.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M. | 30-05-2014 | over Anabolen-koning

Heb mijn paketje binnen hoor netjes en wel zoals beloofd was door Anabolenkoning. Was wel spannend het bestellen voor de eerste keer maar alles is goed gegaan. Zeker een aanrader.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mister Toby | 08-03-2017 | over Anabolen-koning

Mijn eerste kuur op 01-03 besteld en op 07-03 netjes ontvangen, dit was mijn eerste bestelling bij AK. dus het was wel wat gestress voor mij, en daar hadden wel meerdere last van zo te lezen in de posts. Maar wat een goede service van AK die stellen je gerust en je pakketje komt netjes binnen. Vandaag beginnen aan de Winnie Diana kuur en zal mij echt benieuwen hoe die aanslaat. Weeg op dit moment 89kg en zal aan het eind van mijn kuur weer een post plaatsen hoe het gegaan is.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

LLLL | 31-05-2014 | over Anabolen-koning

ik heb me pakket laatst binnen gekregen echt top kwaliteid dit is echt waar voor je geld zeker een aanrader ik heb net de test only spuit gedaan nu ga ik diana winstrol probereN tabs

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Peter | 14-03-2017 | over Anabolen-koning

Al meerdere keren iets besteld , alles netjes binnen een paar dagen afgeleverd bij me ook als je vragen heb krijg je snel antwoord superservice

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Chris | 07-06-2014 | over Anabolen-koning

eerst was ik toch wel een beetje argwanend om geld in een envelop op te sturen. met goede hoop heb ik mijn envelop dan toch maar opgestuurd. en goede hoop was het zeker! Na ontvangst werd mn bestelling binnen de 24u opgestuurd. alles is verlopen zoals in de mail beschreven stond. nog geen 48u na verzending kreeg ik mijn pakket thuis. Ik heb de diana winstrol tabs besteld en alles was dan ook aanwezig in het pakket. Nu de kwaliteit van de producten aan het testen. A-koning is zeker een aanrader en dat zal ik dan ook bij vrienden doen! Het enige minpuntje voor mij persoonlijk is dat er geen advies bijzat van hoeveel en wanneer ik deze moet innemen. Voor de rest verdienen ze een dikke 10!!! thx !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Herman | 30-03-2017 | over Anabolen-koning

Super nou heb geld opgestuurd en heb 3 dagen daarna netjes een mail ontvangen met een track nr en de volgende dag het netjes geleverd gekregen nou sporten en die spieren is flink aanpakken Thanx AB

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

C | 14-06-2014 | over Anabolen-koning

Lekker hoor! Alles binnen van de week. Had heel even mijn twijfels maar bleek niet nodig.. Wees niet bang dat je wordt belazerd, je krijgt je spullen echt wel van de koning! Tnx

0 0