cart

Home > Informatie > Anabolenkuren voor beginners

Anabolenkuren voor beginners

Anabolenkoning | Geschreven op 01-01-2012 | over Beginner, Kuur

Onderwerp: Beginner voorbeeldkuren

Voor een beginnende bodybuilder kan het ingewikkeld zijn om een eerste kuur uit te zoeken. Hier staan een aantal kuren opgesomd met daarbij de verwachte resultaten en werking. Dit kan wat overzicht geven in de mogelijkheden.

De kuren hieronder zijn bedoeld als voorbeeld. Dit zijn bewezen effectieve kuren die de keuze van welke anabolen steroïden je moet kopen eenvoudig maken. Er zijn veel kuren te vinden op internet, deze zijn meestal gekopiëerd van andere websites. Dat is inmiddels met onderstaande kuren ook gebeurd. Dit kopiëren hoeft niet altijd slecht te zijn, maar op deze manier verspreiden schadelijke kuren zich ook. Wie zich zich voldoende inleest in gebruik van anabole steroïden, weet dat sommige producten gecombineerd worden die risico's met zich meebrengen. Anabolenkoning waarschuwt klanten die schadelijke producten willen combineren wanneer ze ons een kuurvoorstel sturen. De links van de kuren leiden naar onze webshop, waar je meteen de aanbieding van de kuur kan zien. Voor andere kuurmogelijkheden of speciale wensen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Naast de oral only kuren zijn de kuren hieronder bijzonder geschikt voor beginners.Testosteron only kuur

Testosteron is de koning onder de anabole steroïden. Doordat zijn werking zowel anabool als androgeen is zorgt het voor een toename in spiermassa en -kracht die maar weinig steroïden kunnen verbeteren. Testosteron only is een goede eerste kuur wanneer de gebruiker van plan is om later meer kuren te pakken en het geduld heeft om zijn kuren rustig op te bouwen. Met deze kuur kan hij uitproberen of hij gevoelig is voor oestrogeen- danwel androgeen-gerelateerde bijwerkingen en zijn toekomstige kuren hierop afstemmen.

Wk 1-10: Testosteron Enanthate 250 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

alternatief:

Wk 1-10: Testosteron Enanthate 500 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 1x Testosteron Enanthate, 1x Nolvadex
Voor de alternatieve kuur met hogere dosis is 2x Testosteron Enanthate en 1x Nolvadex nodig, deze kuur kost 120 euro

Opmerkingen: De alternatieve, hoge dosis kan ook als eerste kuur genomen worden, maar een beginner groeit prima van 250 mg Testosteron Enanthaat per week.

Een kickstart van 4 weken Dianabol of Winstrol past uitstekend bij deze kuur.Sustanon only kuur

Sustanon is een mix van 4 verschillende Testosteronesters die samen zorgen voor een gelijkmatige afgifte van Testosteron in het bloed. Testosteron is de koning onder de anabole steroïden. Doordat zijn werking zowel anabool als androgeen is zorgt het voor een toename in spiermassa en -kracht die maar weinig steroïden kunnen verbeteren. Testosteron only is een goede eerste kuur wanneer de gebruiker van plan is om later meer kuren te pakken en het geduld heeft om zijn kuren rustig op te bouwen. Met deze kuur kan hij uitproberen of hij gevoelig is voor oestrogeen- danwel androgeen-gerelateerde bijwerkingen en zijn toekomstige kuren hierop afstemmen. In tegenstelling tot Testosteron Enanthate moet Sustanon 2 maal per week geïnjecteerd worden.

Wk 1-10: Sustanon 250 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

alternatief:

Wk 1-10: Sustanon 500 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 1x Sustanon, 1x Nolvadex
Voor de alternatieve kuur is 2x Sustanon en 1x Nolvadex nodig, deze kuur kost 120 euro.

Opmerkingen: De alternatieve, hoge dosis kan ook als eerste kuur genomen worden, maar een beginner groeit prima van 250 mg Sustanon per week.

Een kickstart van 4 weken Dianabol of Winstrol past uitstekend bij deze kuur.Testosteron / Deca massakuur

Dit is de meest populaire kuur om spiermassa en -kracht flink te vergroten. Testosteron is de koning onder de anabole steroïden. Doordat zijn werking zowel anabool als androgeen is zorgt het voor een toename in spiermassa en -kracht die maar weinig steroïden kunnen verbeteren. Om de bijwerkingen van Testosteron wat te verlagen en toch veel spiermassa te winnen kan Deca (Nandrolone Decanoate) toegevoegd worden. Ten opzichte van de Testosteron only kuur zorgt deze voor flink wat meer spiermassa zonder veel extra bijwerkingen. Als kickstart heeft deze kuur Dianabol, die zorgt voor extra kracht en spiermassa tot de Testosteron en Deca hun werk beginnen te doen.

Wk 1-4: Dianabol 40 mg/dag
Wk 1-10: Testosteron Enanthate 250 mg/week
Wk 1-10: Nandrolone Decanoate 200 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

alternatief:

Wk 1-4: Dianabol 40 mg/dag
Wk 1-10: Testosteron Enanthate 500 mg/week
Wk 1-10: Nandrolone Decanoate 400 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Dianabol, 1x Testosteron Enanthate, 1x Deca, 1x Nolvadex
Voor de alternatieve kuur is 1x Testosteron Enanthate en 1x Deca extra nodig, deze kuur is in de aanbieding voor 250 euro

Opmerkingen: De alternatieve, hoge dosis kan ook als eerste kuur genomen worden, maar een beginner groeit prima van 250 mg Testosteron Enanthaat en 200 mg Deca per week.

In plaats van Testosteron is het ook mogelijk om Sustanon te nemen, maar hierbij moet de dosis over 2 injecties per week verdeeld worden.

Door de combinatie van 3 aromatiserende steroïden zal de gebruiker wat vocht vasthouden en is er kans op gynecomastie. Wanneer gynecomastie de kop op steekt moet direct 20 mg Nolvadex per dag genomen worden om het oestrogeen te onderdrukken wat hiervoor verantwoordelijk is. Wanneer de symptomen weg zijn kan weer gestopt worden met het nemen van Nolvadex.Testosteron / Boldenone massakuur

Dit is de meest populaire kuur om spiermassa en -kracht flink te vergroten. Testosteron is de koning onder de anabole steroïden. Doordat zijn werking zowel anabool als androgeen is zorgt het voor een toename in spiermassa en -kracht die maar weinig steroïden kunnen verbeteren. Om de bijwerkingen van Testosteron wat te verlagen en toch veel spiermassa te winnen kan Boldenone toegevoegd worden. Ten opzichte van de Testosteron only kuur zorgt deze voor flink wat meer spiermassa zonder veel extra bijwerkingen. Boldenone zorgt voor minder vochtrenentie dan Deca, waardoor die bijwerking bij deze kuur minder aanwezig zal zijn dan bij de Testosteron / Deca massakuur hierboven. Daarnaast heeft Boldenone de unieke eigenschap dat het zorgt voor meer honger, waardoor de gebruiker meer zal eten en dus meer massa wint. Als kickstart heeft deze kuur Dianabol, die zorgt voor extra kracht en spiermassa tot de Testosteron en Boldenone hun werk beginnen te doen.

Wk 1-4: Dianabol 40 mg/dag
Wk 1-10: Testosteron Enanthate 250 mg/week
Wk 1-10: Boldenone 250 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

alternatief:

Wk 1-4: Dianabol 40 mg/dag
Wk 1-10: Testosteron Enanthate 500 mg/week
Wk 1-10: Boldenone 500 mg/week
Wk 13-16: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Dianabol, 1x Testosteron Enanthate, 1x Boldenone, 1x Nolvadex
Voor de alternatieve kuur is 1x Testosteron Enanthate en 1x Boldenone extra nodig, deze kuur is in de aanbieding voor 250 euro

Opmerkingen: De alternatieve, hoge dosis kan ook als eerste kuur genomen worden, maar een beginner groeit prima van 250 mg Testosteron Enanthaat en 250 mg Boldenone per week.

In plaats van Testosteron is het ook mogelijk om Sustanon te nemen, maar hierbij moet de dosis over 2 injecties per week verdeeld worden.

Door de combinatie van 3 aromatiserende steroïden zal de gebruiker wat vocht vasthouden en is er kans op gynecomastie, hoewel deze kans flink kleiner is dan bij de Testosteron / Deca massakuur. Wanneer gynecomastie de kop op steekt moet direct 20 mg Nolvadex per dag genomen worden om het oestrogeen te onderdrukken wat hiervoor verantwoordelijk is. Wanneer de symptomen weg zijn kan weer gestopt worden met het nemen van Nolvadex.