cart

Home > Informatie > Pillenkuren voor beginners

Pillenkuren voor beginners

Anabolenkoning | Geschreven op 01-01-2012 | over Oral, Kuur

Onderwerp: Oral only voorbeeldkuren

Beginners nemen graag pillen voor hun eerste kuur. Het kan moeilijk zijn om te bepalen wat je voor het eerst gaat nemen. Hier staan een aantal kuren met werking en verwacht resultaat om inspiratie op te doen.

De kuren hieronder zijn bedoeld als voorbeeld. Dit zijn bewezen effectieve kuren die de keuze in producten eenvoudig maken. Op internet zijn er veel kuren te vinden. Dit is veelal knip en plakwerk. Wie zich er echt in verdiept zal ook zien dat sommige producten gecombineerd worden die risico's met zich meebrengen. Anabolenkoning zal klanten die dergelijke producten in een kuur willen combineren altijd waarschuwen. In onze webshop kunt u gemakkelijk en snel een kuur bestellen. Voor andere kuurmogelijkheden of speciale wensen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

De oral only voorbeeldkuren bevatten alleen pillen, hierdoor zijn ze geschikt voor beginners die nog niet durven spuiten of om een andere reden alleen pillen willen nemen.
Dianabol only kuur

Een geschikte kuur voor beginners om massa en spierkracht te winnen. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden.

Wk 1-6: Dianabol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Dianabol, 1x Nolvadex

Opmerkingen:De kuur mag eventueel verlengd worden naar 8 weken, Dianabol is echter levertoxisch dus laat bij twijfel een bloedtest doen om je leverfunctie te controleren. Dianabol aromatiseert naar oestrogeen en kan daarom bij zeer gevoelige individuen gynecomastie veroorzaken, bij deze kuur is dat gemakkelijk op te lossen door bij de eerste symptomen van gynecomastie 20 mg Nolvadex per dag te nemen tot de klachten weg zijn.Winstrol only kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht en vooral hardheid van de spieren te vergroten. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Afhankelijk van het dieet en de training van de gebruiker kan deze kuur gebruikt worden voor kracht en schone bulk of cut. De nakuur is bij deze kuur niet per sé; nodig maar draagt wel bij aan sneller herstel.

Wk 1-6: Winstrol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Winstrol, 1x Nolvadex

Opmerkingen: De kuur mag eventueel verlengd worden naar 8 weken, Winstrol is echter levertoxisch dus laat bij twijfel een bloedtest doen om je leverfunctie te controleren.Anavar only kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht te vergroten en/of af te vallen. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Anavar is een zeer mild middel, dus weinig bijwerkingen en risico. Daarnaast staat Anavar erom bekend dat de resultaten van de kuur lang blijven hangen.

Wk 1-6: Anavar 50 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Anavar, 1x Nolvadex

Opmerkingen: De kuur mag eventueel verlengd worden naar 8 weken, Anavar is mild en niet erg levertoxisch dus het kan geen kwaad.Turinabol only kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht te vergroten en/of af te vallen. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Turinabol staat bekend als een vrij mild middel, dus weinig bijwerkingen en risico.

Wk 1-6: Turinabol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Turinabol, 1x Nolvadex

Opmerkingen: De kuur mag eventueel verlengd worden naar 8 weken, Turinabol is mild en niet erg levertoxisch dus het kan geen kwaad.


Anavar / Winstrol kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht te vergroten, wat spiermassa aan te komen en tegelijk het vetpercentage te verlagen. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Anavar is een zeer mild middel, dus weinig bijwerkingen en risico. Winstrol zorgt voor extra kracht. Daarnaast staat Anavar erom bekend dat de resultaten van de kuur lang blijven hangen. Doordat Anavar mild is voor de lever kan het met Winstrol gecombineerd worden zonder een te grote belasting voor de lever te vormen. Dit is een typische kuur om in het voorjaar een beachproof lichaam te maken.

Wk 1-6: Anavar 50 mg/dag
Wk 1-6: Winstrol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Winstrol 2x Anavar, 1x Nolvadex

Opmerkingen:


Turinabol / Winstrol kuur

Een geschikte kuur voor beginners om spierkracht en spiermassa te vergroten. Veilig en gemakkelijk doordat alleen pillen genomen hoeven te worden. Omdat Turinabol vrij mild is voor de lever kan het zonder veel risico met Winstrol gecombineerd worden. Bij deze kuur ligt de nadruk wat meer op spierkracht en spiermassa dan bij de Anavar/Winstrol kuur.

Wk 1-6: Turinabol 40 mg/dag
Wk 1-6: Winstrol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Winstrol 2x Turinabol, 1x Nolvadex

Opmerkingen:


Dianabol / Winstrol kuur

Deze kuur is in principe geschikt voor beginners die alleen pillen willen nemen maar toch flink spiermassa en -kracht willen winnen. Het nadeel is dat beide middelen vrij zwaar zijn voor de lever. Deze kuur mag dus niet langer dan 6 weken genomen worden en een bloedonderzoek voor controle van de leverfunctie is aan te raden tegen het einde van de kuur. Dianabol en Winstrol hebben een zekere synergie met elkaar omdat de oestrogene werking van Dianabol zorgt voor meer androgeenreceptoren waardoor de werking van het androgene Winstrol versterkt wordt. Daarnaast werkt Dianabol maar weinig via de androgeenreceptor en concurreert het dus niet met Winstrol om deze receptor.

Wk 1-6: Dianabol 40 mg/dag
Wk 1-6: Winstrol 40 mg/dag
Wk 7-10: Nolvadex 20 mg/dag

Benodigd: 2x Winstrol 2x Dianabol, 1x Nolvadex

Opmerkingen: Van deze kuur mag een grote winst in spiermassa en kracht verwacht worden, maar hij is wel belastend voor de lever.