cart

Home > Informatie > Halotestin, agressieve kracht, anabolenprofiel

Halotestin, agressieve kracht, anabolenprofiel

Anabolenkoning | Geschreven op 01-01-2012 | Laatste update op 15-01-2021 | over Halotestin, Fluoxymesterone, Profiel

Onderwerp: Halotestin / Fluoxymesterone werking, gebruik en bijwerkingen

Halotestin zorgt voor een grote toename in kracht en agressiviteit en is daardoor populair onder powerlifters en vechtsporters. Lees meer over Halotestin.

Werkzame periode 6 tot 8 uur
Toediening Pillen
Dosis 10 - 40 mg/dag
Acne Ja
Waterretentie Nee
Hoge bloeddruk Komt zelden voor
Beschadiging lever Ja, een van de giftigste orale middelen
Aromatisering Waarschijnlijk wel
DHT conversie Nee
Onderdr. hormoonprod. Ja, in bescheiden mate
Extra

Halotestin is een extreem sterk androgeen in pilvorm. Het zorgt voor een grote toename in kracht en agressiviteit en is daardoor populair onder powerlifters en vechtsporters. Naast deze voordelen heeft het middel echter ook een paar slechte eigenschappen. Sommige bodybuilders zijn gek op Halotestin, terwijl anderen het niet kunnen verdragen.


Werking van Halotestin

Halotestin zorgt vooral voor een grote toename in kracht, vetverbranding en agressiviteit. Het levert niet veel spiermassa, hoewel de aanwezige spieren wel voller ogen en harder. Halotestin aromatiseert niet, daardoor krijgt de gebruiker niet te maken met oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen zoals het vasthouden van vocht of gynecomastie. Om bovenstaande redenen is Halotestin vooral geschikt aan het einde van een cutkuur en voor powerlifters en vechtsporters die met gewichtsklasses te maken hebben. Het is zo gevaarlijk omdat het enorm giftig is voor de lever.


Gebruik van Halotestin

Halotestin kan gebruikt worden tijdens de laatste 4 weken van een cutkuur om wat meer hardheid en vollere spieren te geven. Het mag niet langer dan 4 tot 6 weken genomen worden vanwege de levertoxiciteit, anders loop je echt het risico dat je in het ziekenhuis belandt. De dosis is 20 tot 50 mg per dag voor normale gebruikers. Een nakuur is niet nodig.


Bijwerkingen van Halotestin

Mogelijke bijwerkingen zijn de, voor androgene middelen, gebruikelijke prostaathypertrofie, acne en vette huid, hoge bloeddruk, toename van lichaamshaar en uitval van hoofdhaar. Daarnaast kunnen tijdelijke erectiestoornissen en tijdelijk krimpen van de testikels optreden. Typisch voor Halotestin is een verhoogde agressie en ook kan slapeloosheid voorkomen. Vrouwen kunnen bij gebruik vermannelijken en onvruchtbaar worden. Halotestin is een enorm sterk androgeen, dus de kans dat een gebruiker deze bijwerkingen zal ervaren is waarschijnlijk.

Halotestin is zo giftig voor de lever omdat het opname door de lever op een andere manier overleeft. Het proces wat Halotestin in de lever ondergaat is giftiger dan dat van andere orale anabole steroïden. Er moet altijd leverbescherming worden genomen, bijvoorbeeld melkdistel. Wanneer er na 4 tot maximal 6 weken gestopt wordt dan treedt er geen permanente schade aan de lever op. Bij langere kuren is deze kans wel aanwezig. Er zijn genoeg mensen die Halotestin veel langer nemen zonder problemen, maar ga er niet zomaar vanuit dat jij tot die mensen behoort.

Zie Wikipedia over Halotestin en meer bijwerkingen van Halotestin.