cart

Home > Informatie > Ephedrine, prettige vetverbrander, anabolenprofiel

Ephedrine, prettige vetverbrander, anabolenprofiel

Anabolenkoning | Geschreven op 01-01-2012 | Laatste update op 15-01-2021 | over Ephedrine, Ephedrine Hydrochloride, Profiel

Onderwerp: Ephedrine, Ephedrine Hydrochloride, werking, gebruik en bijwerkingen

Ephedrine zorgt ervoor dat je meer energie gaat verbranden en het geeft je een opgepept gevoel. Lees hier meer informatie over Ephedrine.

Werkzame periode 4 tot 6 uur
Toediening Pillen
Dosis 25 tot 50 mg per keer, 2 tot 3 keer per dag
Acne Nee
Waterretentie Nee
Hoge bloeddruk Mogelijk
Beschadiging lever Nee
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee
Onderdr. hormoonprod. Nee
Extra Gevaarlijk voor mensen met hartproblemen

Ephedrine lijkt wat betreft werking en gevoel veel op Clenbuterol. Het is alleen prettiger om te gebruiken omdat het een opgepept gevoel geeft in plaats van het zenuwachtige gevoel dat Clenbuterol veroorzaakt.


Werking

Ephedrine is een populair middel om te cutten. Ephedrine zorgt voor een verhoogde lichaamstemperatuur doordat het hart sneller gaat kloppen. Als gevolg hiervan versnelt het metabolisme, het lichaam gaat dus meer energie verbruiken. Op deze manier zorgt dit middel ook tijdelijk voor een klein beetje meer kracht. Het geeft een opgepept gevoel waardoor je harder kunt trainen. Het wordt ook wel juist om die reden genomen.


Gebruik

Ephedrine werkt ongeveer 5 uur lang en kan dus 2 tot 3 keer per dag genomen worden in een dosis van 25 mg. Neem het niet te laat op de dag want het kan effect hebben op de nachtrust. Wanneer geen effecten meer voelbaar zijn kan het gebruik een paar weken gestaakt worden waarna de werking weer voelbaar is. Een populaire manier om Ephedrine te gebruiken is om het te stacken met cafeïne. Deze stack is kant en klaar verkrijgbaar in de vorm van EC(Y)A stack. Hierin worden Ephedrine en Cafeïne in de juiste hoeveelheden gecombineerd en zijn Yohimbine en Aspirine toegevoegd.


Bijwerkingen

De bijwerkingen van Ephedrine zijn slapeloosheid, een droge mond, mogelijk een zenuwachtig gevoel, stress, hoofdpijn, angst, duizeligheid, misselijkheid, een onregelmatige hartslag en trillende handen. Daarnaast moeten mensen met een hartkwaal zeer voorzichtig zijn met het gebruik van ephedrine.


Meer informatie op Wikipedia en bij Jellinek afkickkliniek.