10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 11-02-2015 | over Anabolen-koning

Zeer bewust heb ik even gewacht om het geld op te sturen omdat ik wou weten of mijn berichten ook daadwerkelijk allemaal doorkomen en worden geplaatst! Het gaat mij er dan ook om dat ik oprecht en met vol vertrouwen kan zeggen dat het klopt en mijn berichten niet gecensureerd worden! Het blijkt dan ook dat er geen enkel woord of spelfoutje is verandert en geeft mij nog meer vertrouwen dat ik met een oprechte ondernemer handel! Nu kan ik dus verder met bestelling twee! Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik enige bijwerking verneem van Ephedrine en dat is dat ik wat tril met mijn handen! Wil hier niet om liegen en moet er eerlijk in zijn, maar het heeft geen nadelige gevolgen! Het is dat ik het slechts verneem, en kan waarnemen. Maar ergens doet mij dit een goed gevoel, omdat ik hierdoor er nog sterker van overtuigd ben dat het meer werkt dan dat ik eerst door heb gehad. Het is nu woensdag en ga lekker uitslapen want ben vandaag laat en moet goed mijn rust hebben om te herstelen! Zal vandaag aan het einde van de dag weer aangetekende post versturen en vertellen wat mijn ervaring is. Wel wil ik benadrukken dat daarna ik niet meer vele reacties geef dat het tijd nodig is om alles goed te laten werken en ik ook zelf hard moet gaan trainen. En nogmaals, schaam ik mij er niet voor om duidelijk uit te spreken dat ik voorzichtig ben met mijn bestellingen, maar dat ik tot nu toe zeer tevreden ben! https://www.youtube.com/watch?v=Jz2K2Rjd7rQ

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stef | 11-02-2015 | over Anabolen-koning

Nogmaals ga ik er verder op in om aan te geven wat mijn lichaam met deze stoffen doet, en of het ook voldoet aan mijn verwachting! Eerder aangegeven vertelde ik dat mijn bloeddruk aardig hoger was, nu moet ik vertellen dat ik een verkeerde band heb gebruikt omdat hij veel te krap was. Nadat ik de juiste band heb gebruikt bleek mijn bloeddruk toch goed in orde te zijn en geen problemen te geven! Na 4 uur was mijn hartslag na een 20 minuten uiterste rust 118 Dus voldoet dit nog volledig aan mijn verwachting en ben zeer tevreden. Ergens merk ik nu ook iets van T3, wellicht door mijn eigen schuld omdat ik mijn dieet goed heb aangepast en zojuist een paar borrels heb gedronken. maar moet zeggen dat na 12 uur later mijn kibbeling die veel te vet was van de viskar er gedeeltelijk uitgespuugd heb! Voor mij is dit een teken dat T3 dus ergens ook iets doet, ook al weet ik nog niet goed wat. Wat ik wel duidelijk heb kunnen zien is dat bepaalde vetten niet verwerkt zijn en dat is wat ik wil. Daarbij besef ik mij dan ook dat t3 dus duidelijk iets doet met vetten, en door mijn eigen toedoen van vet eten het niet geheel goed is gegaan. En het klinkt ergens raar, maar nu ik heb gezien dat de vetten niet worden opgenomen, geeft mij dit het gevoel dat de vetten ook worden afgebroken. Dit is dan ook wat ik verwacht! Dus blijkbaar heeft T3 nu ook ergens een soort van effect! Maar dit is in de eerste dagen, en moet dit langer aanzien. Nogmaals ga ik niet meer zo diep in op ales hierna en zal mijn teksten wat korter gaan maken. Slechtst rest mij nu om de volgende bestelling door te zetten. Stef

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jose | 13-02-2015 | over Anabolen-koning

bedankt anabolenkoning ik krijg weer netjes alles binnen van 1 week mijn de 4 groot bestelling de kwaliteit van producten is 100% met mijn werkt 100% ok bedankt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

krl | 15-02-2015 | over Anabolen-koning

Ik gaa maandag bestellen :) hoop dat het aankomt laat het weten over een paar dagen service ziet er goed uit :) maar zoals eerdere reacties tezien hoef ik daar niet bang voor te zijn

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

stijn voeten | 23-02-2015 | over Anabolen-koning

Perfect gewoon! Heel correct, ben er erg tevreden over!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

p.c | 04-03-2015 | over Anabolen-koning

vorige week besteld en vandaag alles toegekomen .ben erg tevreden dank u a.k . zeer correcte service 100% tevreden .

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Alex | 06-03-2015 | over Anabolen-koning

men zegt wel eens; let op als het te mooi is om waar te zijn. dat dacht ik ook toen ik deze website zag. tot het geprobeerd te hebben. de positieve uitzondering op de regel. uiteraard moet je wel zorgen dat je je 100% aan de betaalinstructies houdt, dat wordt uiteindelijk ook beloond

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

didi | 07-03-2015 | over Anabolen-koning

ik bestelde enkele maanden een pakket,doch had deze niet ontvangen alhowel volgens de firma de zending werd affeleverd en affetekend!toen ik bezwaar maakte hebben zij geen enkel probleem gemaakt en binnen de 3 dagen me pakket opgestuurd zonder bijkomende kosten!echt pure klasse van anabolenkoning,die mannen zijn 100% correct,waarvoor dank

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ramss | 12-03-2015 | over Anabolen-koning

Maandag geld op de post gestuurd en vandaag alles binnengekregen ik was er eerst niet helemaal zeker van maar toch alles binnen 3 dagen gekregen bedankt!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

TM | 15-03-2015 | over Anabolen-koning

Dit is een test om te kijken of de posts in het gastenboek legitiem zijn.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ad | 25-03-2015 | over Anabolen-koning

Tevreden klant erbij! Hier ga ik vaker bestellen. P.S. niet twijfelen 100% echt en 100 % correct.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Erik | 25-03-2015 | over Anabolen-koning

Prima levering, 2 weken geleden mijn Winstrol only gekregen, zit nu op 70 mg per dag, keiharde spieren en al zeker 2% BF gezakt. Levering was zoals gewoonlijk weer prima. Bedankt jongens!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Alessandro | 26-03-2015 | over Anabolen-koning

Had heel even mijn twijfels, maar is totaal niet nodig geweest. Bestelling is prima afgeleverd en zit nu in dag 3 van dbol only kuur. Merk nog niet heel erg veel, behalve dat ik een soort warme gloed voel en meer energie heb (maar ook omdat ik veel meer eet) TOP thnx!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tim | 28-03-2015 | over Anabolen-koning

Nette en snelle levering van de clen! TOP!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

G | 01-04-2015 | over Anabolen-koning

Prima , de na zorg ook ik had wat vraagjes. Na het leveren van de spulletjes. En werd toen Snel en eerlijk geholpen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Alwin | 02-04-2015 | over Anabolen-koning

Prima service!! Pakket zoek geraakt bij PostNL en gewoon gratis een nieuwe toegezonden gekregen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Floris | 04-04-2015 | over Anabolen-koning

Eergister betaald , en vandaag al binnen top !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

paul | 05-04-2015 | over Anabolen-koning

eerste keer via de koning besteld ,moet zeggen gewoon geweldig..... ,betaald, en na 5 dagen in huis, alles prima verzorgd,kwaliteit ,prijs ,en service ..... EEN BETROUWBARE AANRADER

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Davidmuscle75 | 05-04-2015 | over Anabolen-koning

Inderdaad besteld en binnen 3 dagen thuis. Thanks

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anoniempje R.. .. | 12-04-2015 | over Anabolen-koning

Zo voor de eerste x wat besteld. na fftjes in de stress gezeten te hebben over me pakket. , pakket snel en netje afgeleverd gekregen in dezelfde week dat ik het besteld heb. ik ben erg tevreden over de aflevering en de info die ik gekregen heb over het product Wat ik besteld heb. Inmiddels 5 dagen verder en 5 kilo afgevallen. Ik meld me zeker weer als klant ... voor alle nieuwe klanten.... je vertrouwen en geduld word beloont😉

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jan | 12-04-2015 | over Anabolen-koning

Omdat het even duurde voor het binnen was begon ik te twijvelen, maaar toch binnen en nu al 10 dagen bezig.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 14-04-2015 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Op dit moment zijn de Testosteron Enanthaat, Trenbolone Enanthaat en Sustanon uitverkocht. We verwachten over een week weer te kunnen leveren. Bestellingen die hierdoor vertraging oplopen worden automatisch uitgeleverd wanneer dat weer mogelijk is.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

moons davy | 14-04-2015 | over Anabolen-koning

ik was eerst wat sceptich hierover, eerst geld opsturen ??? maar ze hebben woord gehouden, na 4 dagen is mijn dianabol only kuur aangekomen en ik kijk er echt naar uit welke resultaten dit ga opleveren. alvast bedankt...

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 17-04-2015 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Onze voorraad is weer aangevuld en we hebben alle vertraagde bestellingen inmiddels verstuurd. Bedankt voor jullie geduld.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anton | 18-04-2015 | over Anabolen-koning

100% betrouwbaar, binnen 1 week verzorgd. vaste klant erbij!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

gerrit | 21-04-2015 | over Anabolen-koning

Beste Met enige vertraging alles ontvangen top bedankt Mvg Gerrit

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J | 22-04-2015 | over Anabolen-koning

Top gegaan, vond het wel ff spannend maar binnen 5 dagen alles in huis. Thks

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

whitehulk | 24-04-2015 | over Anabolen-koning

Prima service, soms even geduld hebben maar 100% betrouwbaar. Een nadeel, maar een type injectienaald.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mo | 02-05-2015 | over Anabolen-koning

just checking if guest book is real

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Steven | 05-05-2015 | over Anabolen-koning

Even kijken hoe lang t duurt voordat t gepost wordt. Ik ben nog een beetje sceptisch want ik ken de regelgeving niet precies. Hoe kan er nou zo'n site zijn als t illegaal is. Ik ben erg geïnteresseerd om te kopen maar weet niet of t betrouwbaar is. Kan t ook via vrienden regelen, maar niet zo uitgebreid. Als t echt zou zijn, dit, dan zou t wel ziek zijn.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

k | 05-05-2015 | over Anabolen-koning

Heb nog bestellingen gedaan via AK en altijd tevreden geweest. Deze keer ben ik een beetje teleurgesteld...30/4 bestelling en betaling gedaan, betaling is ontvangen op 2/5 (weekend wel) heb mailtje gekregen dat mijn bestelling in behandeling word genomen op 6/5. Spijtig dat het deze keer zolang moet duren maar toch een tevreden klant.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

erol | 06-05-2015 | over Anabolen-koning

het duurde iets langer dan verwacht maar dat kwam omdat koningdag ervoor was ga nu weer een nieuwe bestelling plaatsen top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

NF | 08-05-2015 | over Anabolen-koning

Ik was een beetje sceptisch, maar heb het keurig netjes binnen gekregen. Top service jongens!!! lacc

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Leroy | 09-05-2015 | over Anabolen-koning

Vorige week zaterdag geld op de bus en vrijdag had ik het netjes binnen! Ook ik was sceptisch maar ze zijn goed te vertrouwen blijkt ook bij mij! Zeker een vaste klant erbij!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

tim | 09-05-2015 | over Anabolen-koning

ik betrouwde het eerst niet maar heb het toch gedaan netjes aan gekomen thuis top service thx mannen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J. | 12-05-2015 | over Anabolen-koning

Net mn pakket ontvangen heel discreet verpakt en echt super serice. Ik was n beetje bang eerst maar alles goed verlopen dit is een topsite echt! Duurde wel even maar alles correct!! 👍 Ik ga hier altijd mn gear bestellen dat is zeker! Nogmaals dank! Een tevreden klant!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

davy | 13-05-2015 | over Anabolen-koning

Alles prima terecht gekomen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Gymfreak | 15-05-2015 | over Anabolen-koning

Maandag besteld vrijdag keurig discreet verpakt in huis Top Service Tnx Guys...

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 22-05-2015 | over Anabolen-koning

Heb besteld, na 3 dagen al pakketje in huis. Super snel, service is goed , soms kan het even duren Met het antwoord via de mail. Maar uiteindelijk zeker dik tevreden, goed werk koning. Nu kijken of alles ook werkt .... :) Groet Mike

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan doe je jas aan | 23-05-2015 | over Anabolen-koning

Hey ik was eerst een garnaal. Nu ben ik een monster. Dit site kunnen julie vertrouwen. Deze gasten weeten wat ze doen geefen goede info. Geen andere site das is bullshit! blijf hier en je word een monster. Jongen van amsterdam west ik zeg fuck de rest. Trainen kom je niet ver met anabolen koning wel.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Petra | 23-05-2015 | over Anabolen-koning

Ik had mijn bestelling gewijzigd en dit was niet op tijd doorgekomen om het te veranderen, maar jullie hebben het super opgelost. Topservice!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

G | 26-05-2015 | over Anabolen-koning

test

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Wesley | 27-05-2015 | over Anabolen-koning

Zoals na iedere bestelling. Altijd alles keurig geleverd. Top producten. !!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Fitnessboy | 29-05-2015 | over Anabolen-koning

Goed betrouwbare site en snelle levering! Zeer goede kwaliteit producten super!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

b.c | 08-06-2015 | over Anabolen-koning

hallo gasten ik wil eve zegen dat ik al +- 10 jaar kuur deze gear van DNA pharma kom je niet rap tegen super echt waar ken vele merken ga geen name op noemen die zijn belangen niet zo goed als DNA pharma en deze mensen van anabolenkoning zijn echt top in alles wat ze doen en zegen al mijn maten kuren nu met DNA pharma ze zijn even gelukig als ik ok dat wilde ik even zegen tot een van deze top team grt .b.c.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

John | 13-06-2015 | over Anabolen-koning

Laatst wat spullen besteld en alles snel geleverd!! Ook dit keer Roaccutane (isotretinoine) meebesteld. Aangezien ik last heb van acne. Ik hoop dat dit gaat helpen tegen de vette huid, dan ben ik zeer tevreden! Dit laat ik nog weten over een paar weken.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan doe je jas aan. | 25-06-2015 | over Anabolen-koning

Hey de deze gasten helpen je egt met elke vraagen vet knap van ze man, ze verkoopen je geen bullshit en zeggen doe wat je welt . Dit is egt gewoon 2 duimen waard. Was eerst een garaan dan een monster nu ga ik voor king kong gorrila.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

leandro | 25-06-2015 | over Anabolen-koning

heel goed

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Erol | 25-06-2015 | over Anabolen-koning

alles weer snel netjes geleverd. we zijn weer tevreden. super

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Enes | 30-06-2015 | over Anabolen-koning

Prima!

0 0