10/10

Review Anabolen-koning

John Do | 01-02-2014 | over Anabolen-koning

Betrouwbare site en super service, ook voor buiten Nl.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rotterdam | 08-06-2016 | over Anabolen-koning

Hele snelle levering, top!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

André C | 07-02-2014 | over Anabolen-koning

Heren mijn complimenten, hele goede service en levering was er binnen vijf dagen. Er zijn er vele die roepen wij leveren maar nog meer die het niet doen echter bij deze heren zeer betrouwbaar. Groet André

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

erik | 15-06-2016 | over Anabolen-koning

product werd geleverd , heel tevreden!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

g.w | 09-02-2014 | over Anabolen-koning

ook ik heb mijn eerste bestelling binnen . thanks en gelijk maar mijn tweede bestelling gedaan

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

S | 16-06-2016 | over Anabolen-koning

En geleverd. Het pakketje is onderweg blijven hangen, kwam dus niet verder. Na een korte mailwisseling, meer dan klantvriendelijk opgepakt, en bestelling gewoon gekregen. Het vertrouwen is daarme zeker gewekt. Nu kijken wat het kuurtje voor mij gaat doen. Ik zeg dikke 10!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rick | 12-02-2014 | over Anabolen-koning

Goeie gasten, goed spul en uitmuntende service. Pakketje weer netjes afgeleverd. :)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Six weeks | 18-06-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling binnen een week binnen Eerst de spullen laten testen op echtheid ben benieuwd.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

steve k | 16-02-2014 | over Anabolen-koning

maandag vanuit Belgie geld opgestuurd en zaterdag bestelling aangekregen. wat een service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Drone | 20-06-2016 | over Anabolen-koning

Kuurtje Diana only..40 mg/dag; werkt prima alleen voortdurend maagzuur branden! Meer ervaring?

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

MMM | 16-02-2014 | over Anabolen-koning

Aanrader, zeer snelle levering. En gewoon eerlijke mensen. Staan graag voor je klaar, snelle reactie via de mail! Petje af! Volgende bestelling gaat zeker weten via jullie! Bedankt.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

David | 23-06-2016 | over Anabolen-koning

1st keer bij besteld...altijd antwoord...zon handelaars vinde nie veel Niet twijfelen..niet nadenken...beter willen zijn en bestellen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

matti | 17-02-2014 | over Anabolen-koning

al paar keer vanuit belgie bestelt en altijd snel gelevert snel antwoord op de mail uitleg vragen en je krijgt uitgebreid uitleg over het product heel tevreden over de service!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dean | 01-07-2016 | over Anabolen-koning

Pakketje ontvangen. Maandag besteld en vrijdag geleverd. Bedankt.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

GGG | 20-02-2014 | over Anabolen-koning

Maandag besteld, Donderdag in huis. Snelle service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Goossens johan | 10-07-2016 | over Anabolen-koning

1e bestelling . Bangelijk afwachten maar binnen de week ontvangen. Hartelijk dank en op naar de volgende *super*

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Sven | 21-02-2014 | over Anabolen-koning

Heb mijn trainingspartner overtuigd ook bij jullie te bestellen en deze heeft nu ook al zijn tweede bestelling netjes binnen. Een tevreden klant erbij.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Six weeks | 27-07-2016 | over Anabolen-koning

Hi , Kuur afgerond en mag zeggen op alle vlakken PR gebookt. Dus goeie spullen KING. UNTILL THE NEXT TIME.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jahjah | 03-03-2014 | over Anabolen-koning

Vriend van mij heeft hier al 3 kuren besteld erg tevreden en goed spul zeer betrouwbare site ik heb nu mij eerste kuur besteld echt een aanrader voor mensen die twijfelen hier te bestellen gewoon doen !! Er word goed uitgelegd over het product , ik ben een zeer zeer tevreden klant en zal altijd mijn kuur hier bestellen nogmaals goede service en zeer goede producten. Jay

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dennis | 31-07-2016 | over Anabolen-koning

spullen binnen 2 dagen binnen ,super

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jordi | 03-03-2014 | over Anabolen-koning

Top service maandag besteld en geld opgestuurt eigenlijk zaterdag binnen maar was niet thuis dus vandaag alles binnengehad dus al met al snelle service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

werner | 03-08-2016 | over Anabolen-koning

maandag besteld dinsdag binnen super

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

benchie | 08-03-2014 | over Anabolen-koning

Snelle service,,,super bedankt...ik ben zeker een tevreden klant!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Kitty | 07-08-2016 | over Anabolen-koning

Afgelopen donderdag voor het eerst een bestelling gedaan en op vrijdag het geld overgemaakt. Nu nog even afwachten..altijd spannend.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Sebastiaan Schiffer | 13-03-2014 | over Anabolen-koning

Wauw wat een top klantenservice! Klein probleem vanuit PostNL super opgelost. Bravo! Zeker in de toekomst meer bestellen via deze site.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

SuperrrRobbie | 07-08-2016 | over Anabolen-koning

2x wat besteld...2x snel in huis...vandaag de derde 3 besteld...doen wat ze beloven...overgens heb ik 3 verschillende leveranciers gehad maar bij deze werkt alles vele male beter!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tevreden klant | 14-03-2014 | over Anabolen-koning

Ok, mijn eerste prik net gehad, eerste kuur, dus ik kan je verzekeren ik was heel onzeker. Maar anabolenkoning heeft mij alvast goed geholpen vertrouwen te winnen. Goede service en een goede begeleiding, ze geven antwoord op al je vragen, en ik moet zeggen kheb er veel gesteld. Maar ze blijven antwoorden en blijven me begeleiden , zelfs tijdens mijn eerste kuur. Ik bestel nergens anders meer.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Johan | 08-08-2016 | over Anabolen-koning

Ze hebben goede spullen heb al voor de 3 keer besteld Bedankt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

highlander | 15-03-2014 | over Anabolen-koning

bedankt voor de snelle service binnen 3 dagen, en de goede producten tot volgende keer

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Billy | 11-08-2016 | over Anabolen-koning

Maandag besteld vandaag donderdag al in huis,betrouwbaar de Anabolenboning.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Frans | 18-03-2014 | over Anabolen-koning

Eerste bestelling geplaatst, ben benieuwd! Laat het nog weten hier.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Leroy | 11-08-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan. Nu afwachten.. eerste keer toch altijd spannend ondanks goede reacties hier.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Marco | 19-03-2014 | over Anabolen-koning

Bestelling is toegekomen vanmorgen mijn vertrouwen hebben ze alvast voor de volgende keer :)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Robbie | 11-08-2016 | over Anabolen-koning

Vandaag wederom bestelling binnen...en super snel weer!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

B | 19-03-2014 | over Anabolen-koning

Bestelling geplaast en met tegenzin geld verstuurd. Helemaal netjes! Nu, 4 dagen later is alles perfect afgeleverd, en er zat nog en weekend tussen ook. Geld versturen is dus geen risico

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pascale | 18-08-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan en gisteren geleverd. Bedankt voor de snelle service

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Arnold | 19-03-2014 | over Anabolen-koning

Dinsdag 11 maart geld op de post gedaan, dinsdag 18 maart de zending ontvangen. Prima. Morgen beginnen met de kuur, resultaat zal ik laten weten.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

bas | 26-08-2016 | over Anabolen-koning

gisteren besteld nu maar afwachten toch nerveus ondanks alle positieven reacties

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 21-03-2014 | over Anabolen-koning

Voor de 2e keer een besteling geplaatst. Ga in volle vertrouwen uit dat deze ook weer snel wordt geleverd. Top service tot nu toe. Ik blijf bij jullie bestellen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Kevin | 29-08-2016 | over Anabolen-koning

Spannend, bestelling gedaan. Zien of het werkt en aan komt.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

steve koninckx | 22-03-2014 | over Anabolen-koning

goeie gasten,mijn tweede bestelling was verdwenen of verloren.heb dit uitgelegd en meteen hebben jullie dit probleem op gelost.mijn grootste dank voor jullie en tot de volgende bestelling. groeten uit Belgie!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

D | 30-08-2016 | over Anabolen-koning

Hallo

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Marcel | 22-03-2014 | over Anabolen-koning

Ik wil even zeggen dat ik goed geholpen ben met al mijn vragen ,snelle reacties !! Levering top Als ik nog wat wil zeker weer bij jullie

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Junior | 03-09-2016 | over Anabolen-koning

Was sceptisch in het begin. Het tegendeel is bewezen. Snel en betrouwbaar

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Frans | 23-03-2014 | over Anabolen-koning

Snelle reactie via de mail! Alles duidelijk uitgelegd over de manier van bestellen. Snelle levering! Donderdag besteld, zaterdag de spullen binnen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

bo | 17-09-2016 | over Anabolen-koning

alles binnen 2 dagen gekregen top beter kan gewoon niet net als altijd gewoon tevreden

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Brugman | 24-03-2014 | over Anabolen-koning

Echt een super site! Snelle levering en snel antwoord op je vragen. Respect voor deze jongens!! Grtzz

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

body | 25-09-2016 | over Anabolen-koning

ik kan zeggen echt de max de producten zijn zeer goed en de levering ook ik woon in belgie en alles netjes gekregen doe zo voort op naar de volgende bestelling

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jahjah | 25-03-2014 | over Anabolen-koning

Me maat en ik hebben hiernal vaker besteld ik ga de test e kuur halen en me maat ook dit is echt top kwaliteit daar ben ik zeker van! Nu wachten dan knalle!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ken | 28-09-2016 | over Anabolen-koning

Pakketje goed ontvange ! Deze jongens doen wat ze zegge ! 😉

0 0