10/10

Review Anabolen-koning

Leon | 12-11-2013 | over Anabolen-koning

Besteld en ontvangen duurde ff want zat weekend tussen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Arie | 13-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan. Netjes bezorgd. Prima service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

koen | 13-11-2013 | over Anabolen-koning

Gellukkig mijn bestelling is onderweg. Ik heb me heel even ONTERECHT zorgen over gamaakt vanwege de iets langere ontvangstbevestiging en levertijd. Maar dat neem ik terug. Goede service en klantvriendelijk.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pieter | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week vrijdag mijn bestelling gedaan. Netjes bericht gekregen dat het geld was ontvangen. Daarna de track/trace code gekregen. Vandaag bestelling afgeleverd. Ik ben prima tevreden en kan iedereen de Anabolenkoning aanbevelen. Mijn volgende bestelling zal zeer zeker weer hier zijn !!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 15-11-2013 | over Anabolen-koning

Zoals beloofd. Bestelling ontvangen. Superbedankt voor de snelle service en levering. Top Top Top. Ga zeker weer bestellen. Ga zo door.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Lola | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Even testen of dit bericht erop komt :-)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Y | 16-11-2013 | over Anabolen-koning

Helemaal zoals beloofd. Dinsdag geld opgestuurd, vrijdag was het pakketje netjes afgeleverd. Goede klantenservice, and de vragen via de mail worden tijdig beantwoord. Zeker opnieuw van plan te bestellen, en is ook een goede aanrader.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

g | 14-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling ontvangen enorme opluchting Top site echte aanrader!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

D. | 20-11-2013 | over Anabolen-koning

Ik ben heel sceptisch voor Nederlandse sites die leveren maar de heren van AK zijn slimme koppen, heel begrijpend en hebben mij zelfs mij 'omgehaald' met een goed voorstel. Het pakketje is vandaag als verstuurd gemarkeert dus morgen hooguit overmorgen zal ik het binnen moeten hebben. Twijfel jij net zoals mij? Email het team, ze nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. Top heren!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jan | 17-04-2016 | over Anabolen-koning

Is t echt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Richard | 21-11-2013 | over Anabolen-koning

super echt super levering is snel zeker tevreden klant zeker weer hier Volgende keer.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mario G .. | 18-04-2016 | over Anabolen-koning

Is een geweldige betrouwbare site: Dinsdag op post gedaan en week erna dinsdag voormiddag had ik het pakketje al. Met tracking code goed gevolgd wanneer het aankwam zowel naar ginder als naar huis.Een geweldige bediening en geweldige produkten. Begin zelf het resultaat al te zien en voelen.Kom op en nu verder trainen. Ik voel mij geweldig en veel zelfvertrouwen bij gekregen. Fantaschtisch. Dank u koning..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

p | 23-11-2013 | over Anabolen-koning

Vrijdag geld op gestuurd en dinsdag de spullen binnen. ben benieuwd nu naar de kwaliteit Van de spullen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mairice | 18-04-2016 | over Anabolen-koning

vandaag bestelt ben benieuwd ik laat weten hoe alles verloopt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

henk | 24-11-2013 | over Anabolen-koning

ik bestel de laatste maanden hier en het bevalt me zeer goed. super klant vriendelijk, goede spullen en altijd snel en correct geleverd zonder problemen. echt een goede webshop , echt aanrader dus

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Afrooon | 19-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelt vorige maandag vandaag binnen gekregen van morgen Hadt spanning toen ik het geld opstuurde maar toch besteling is aangekomen Donderdag het product eens proberen maar sws komt er nog een besteling top site dit en betrouwbaar zeker een aanrader ! :D

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Sven | 29-11-2013 | over Anabolen-koning

Hoedje af voor Anabolenkoning. Perfecte informatie-site, met vermelding van zowel positieve als gevaarlijke neveneffecten per merk, waardoor ze zeker niet hun producten pushen, wat uitzonderlijk is voor een verkoperssite. Mijn eerste potje volledig zoals beloofd geleverd in een minimumtijd van Nederland naar België. Bedankt, mannen. Het doet deugd nog eens met mensen te handelen die zo correct zijn.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dennis | 20-04-2016 | over Anabolen-koning

Vrijdag de betaling de deur uit gedaan gister mail gehad dat de betaling ontvangen was en kreeg vandaag netjes een mail met de trace code dus ben benieuwd waneer het binnen komt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

leendert | 29-11-2013 | over Anabolen-koning

Maandag geld gestuurt. Donderdag bestelling gekregen Echt super en vertrouwbaar.tweede keer al bij de anabolen konining Besteld dus eerlijk en vertroubaar

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

maurice | 21-04-2016 | over Anabolen-koning

maandag bestelt vandaag binnen, anabolenkoning is echt betrouwbaar. Alles is goed verlopen, nu starten met winstrol anavar 6 weken hopen dat het product net zo goed is als de rest. ik kom nog terug met de resultaten, maar voor nu top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Frisian | 12-12-2013 | over Anabolen-koning

vandaag weer een bestelling gedaan, zoals altijd ben ik dik tevreden..!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dennis | 22-04-2016 | over Anabolen-koning

Ben er mee begonnen voel me nu al beter zeker de volgende x weer hier bestellen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Richard | 16-12-2013 | over Anabolen-koning

Had donderdag 5 december geld opgestuurd, donderdag 12 december bestelling binnen. Was eerst sceptisch omdat in het gastenboek de meesten het binnen 5 dagen hadden. Toch ontvangen, bedankt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Steven | 22-04-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb mijn tweede deel van mijn kuurtje besteld en netjes alles binnen de week binnen gekregen. Nu kan ik eraan beginnen. Echt top service hier!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Firsttimer | 21-12-2013 | over Anabolen-koning

Woensdag geld verstuurt zaterdag binnen..... Ik ben een tevreden klant....

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mario G | 25-04-2016 | over Anabolen-koning

Oke,eerste deel al ontvangen. Ben nu al 2 weken bezig. Net deel 2 besteld vandaag,en mijn training en zomer kan niet meer stuk. En produkten werken zoals ze het zegge,zalig. Bedankt..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Roeland | 22-12-2013 | over Anabolen-koning

Werderom goede service van de koning! Donderdag geld aangetekend verstuurd. Vrijdag bevestiging van ontvangst en verzending bestelling. Zojuist bestelling ontvangen!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pieter | 28-04-2016 | over Anabolen-koning

Vandaag mijn tweede bestelling gedaan, eerste bestelling Anavar is prima, na 2 weken vliegen de kilo's er aan! Klasse! Topproduct.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M. | 29-12-2013 | over Anabolen-koning

Vandaag me levering binnenkregen Super service Klantvriendelijk Probleem oplossing super Koning tot de volgende levering ma weer Thx ak

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Fth | 30-04-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb al meer dan 10 bestellingen gedaan. Zeer goede spullen en het belangrijkste : Perfecte (na)service) !!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Sven | 31-12-2013 | over Anabolen-koning

Tweede, ietwat grotere bestelling, ook weer perfect en zonder problemen toegekomen. You're my king!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Adriano | 05-05-2016 | over Anabolen-koning

Alle spullen zijn correct en snel geleverd. De correspondentie was uitstekend in het geval je vragen/twijfels had. Voor alle twijfelaars, anabolen-koning is 100% betrouwbaar!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pimporo | 05-01-2014 | over Anabolen-koning

Wilde even mijn excuses aanbieden voor het wantrouwen. Maar inderdaad de bestelling is binnen gekomen. En alles was top !! Bedankt AK.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pieter | 10-05-2016 | over Anabolen-koning

Tweede bestelling (Dianabol) weer snel geleverd, alles prima, zoals het hoort. Alle lof voor de Anabolenkoning. Nu er tegenaan, ben benieuwd naar de resultaten. Een leverancier die zijn afspraken nakomt.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Erwin | 06-01-2014 | over Anabolen-koning

De maandag net voor nieuwjaar besteld , zaterdag er op mijn bestelling in ontvangst mogen nemen , een zeer vlugge levering dus , waarvoor mijn dank aan gans het team , grts van een zeer tevreden klant

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

thomaz | 11-05-2016 | over Anabolen-koning

prima! snel geleverd en prima kwaliteit

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tom D | 07-01-2014 | over Anabolen-koning

Hele goeie communicatie, snelle respons. Eerste keer besteld, maar niet de laatste keer!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R | 18-05-2016 | over Anabolen-koning

Donderdag geld verstuurd. Zaterdag bericht gekregen dat het op de post gedaan was. Vandaag binnen gekregen. Duurde iets langer doordat postnl dicht was ivm pinksteren.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jeffry | 15-01-2014 | over Anabolen-koning

Ik was zeer huiverig mbt het versturen van geld en het ontvangen van de bestelling. Na een aantal mailtjes te hebben verstuurd en heel snel op een keurige wijze antwoord heb ontvangen, ben ik overstag gegaan. Binnen drie dagen werd het pakketje bezorgt. Het leek allemaal te mooi om waar te zijn maar het is werkelijk heel netjes gedaan. Ik raad dan ook een ieder aan die wat extra's wil gebruiken te bestellen via deze site, naast de goed producten die ze leveren, beschikken ze over veel kennis en ervaring die ze met je willen delen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

maurice | 20-05-2016 | over Anabolen-koning

ik zou nog even terug komen, ik ben nu in mn 5 e week winstrol anavar 4 kilo zwaarder super veel kracht gekregen en iets droger ik zeg top bedankt anabolen koning.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jayden | 16-01-2014 | over Anabolen-koning

Heb de laatste 3 maanden 4 bestellingen gedaan en die zijn allemaal. Netjes binnen een week bezorgt. Top.service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 24-05-2016 | over Anabolen-koning

hoi, ik heb 13/05 besteld van vandaag 24/05 werd het geleverd. Dit kwam door enkele feestdagen die er tussen zaten. maar ik ben zeer tevreden. Alles werkt precies hoe het beschreven word. De betaling opsturen, aangetekend verzenden, ik kon mijn pakket volgen. En alles is correct geleverd. anabolen koning is een absolute aanrader! Zeer goede service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dorian | 24-01-2014 | over Anabolen-koning

Service tres professionnel, livraison rapide même en Belgique. Je reviendrai.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

zimbardo | 27-05-2016 | over Anabolen-koning

alles top prima.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stefan | 27-01-2014 | over Anabolen-koning

Na even getwijfeld te hebben toch besteld. Allemaal netjes via mail. Binnen een week netjes afgeleverd. Goeie service en snelle reacties op mailtjes. Volgende bestelling zeker via jullie. Top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Sceptic1th | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

Sceptisch in het begin, geld opgestuurd en gevolgd. Dag na aankomst tracking code ontvangen van mijn pakketje. Mails werden snel beantwoord. Snelle discrete levering. Over 6 weken het resultaat.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R | 29-01-2014 | over Anabolen-koning

Goede service, snel afgehandeld en duidelijk!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dennis | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

de eerste keer besteld en was bang dat ik mijn geld kwijt was maar vandaag kwam mijn pakketje binnen . goede mails werden netjes behandeld top anabole koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Thommy | 29-01-2014 | over Anabolen-koning

Zeer betrouwbaar! Ik heb vorige week mijn bestselling geplaatst en vandaag binnengekregen. Zeker niet de laatste keer.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

E. | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

Mails worden beantwoord. Bestelling binnen een week binnen. Betrouwbaar. Top dus.

0 0