Reviews pagina 10

  10/10

Review Anabolen-koning

Macho | 30-10-2013 | over Anabolen-koning

2 weken geleden Turinabol gekocht. Na een manco zaterdag alsnog netjes verzonden en vandaag afgeleverd. Klantencontact verloopt via de mail erg netjes.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dimi | 23-03-2016 | over Anabolen-koning

geld opgestuurt vorige vrijdag en gistere paketje aangekregen, service is top nu nog kijken of het werkt, ik houd het up to date (anavar only kuur)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jerry | 07-11-2013 | over Anabolen-koning

na flink twijfel aan de betaling voorwaarde heb ik de gok toch genomen zondag mijn bestelling geplaatst netjes een track en trace nummer gehad vandaag woensdag is de bezorger onderweg TE VERTROUWEN deze website ! thnx

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mass | 26-03-2016 | over Anabolen-koning

De levering duurt wat lang maar hij komt er wel . Nu aan de slag ben benieuwd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

antonio | 07-11-2013 | over Anabolen-koning

supersnelle levering! maandag voor 18.00 het geld in de envelop op de bus gedaan en woensdag het product in huis.Top!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Steven | 26-03-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week alles besteld vandaag alles binnen gehad zoals belooft. Mijn volgende bestelling zonder twijfel op deze site.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

patrick de jong | 08-11-2013 | over Anabolen-koning

vandaag geld opgestuurd en nu wachten op het moment :P zonder twijfel ga ik ervan uit dat het goed gaat komen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

B | 31-03-2016 | over Anabolen-koning

pakketje vrijdag besteld vandaag alles binnen gekregen Top service !! Nu kijken of het werkt !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 10-11-2013 | over Anabolen-koning

Vandaag geld in envelop aangetekend verstuurt. Hopelijk woensdag of donderdag bestelling binnen. Ga er vanuit dat dit ook gebeurd. Wacht met spanning af. Uiteraard laat ik ook weten via het gastenboek of ik de bestelling heb ontvangen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jeroen | 05-04-2016 | over Anabolen-koning

Nu al een paar keer hier besteld en moet zeggen: uitstekende kwaliteit en prima levering.

0 0