Reviews pagina 6

  10/10

Review Anabolen-koning

HABBY | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

ZEER TEVREDEN GOEDE KWALITEIT COMMUNICATIE GOED SNELLE LEVERING..GOEDE UITLEG VIA MAIL EEN AANRADER..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M | 08-01-2016 | over Anabolen-koning

maandag geld opgestuurd , en donderdag bestelling binnen , Toppie!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

gieltje | 29-08-2013 | over Anabolen-koning

Voor het eerst besteld eerst onzeker of het echt of nep was. Na wat email contact zag ik dat de koning echt was en niet fake. Ik heb het pakketje goed binnen gekregen. De nazorg en vragen die je nog hebt worden goed behandeld. in de toekomst zal ik zeker nog een keer bestellen. De koning is echt te vertrouwen en niet fake.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

marino , belgie | 13-01-2016 | over Anabolen-koning

Kuurtje besteld maandag aangetekend verzonden , woensdag al aangekomen zeer goede handeling ,1 adres voor perfecte klantenservice , Anabolenkoning totale aanrader grts uit België !!!?

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pamela | 29-08-2013 | over Anabolen-koning

Ik heb al een paar keer besteld en ben zeer tevreden. Het product wat ik bestel werkt goed. Als ik verdere informatie wil , krijg ik uitgebreid antwoord. Hier een zeer tevreden klant.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mandy | 21-01-2016 | over Anabolen-koning

Top webshop ! Een aanrader ga zo door voor het jaar 2016 Grz

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

maike | 30-08-2013 | over Anabolen-koning

Ik ben benieuwd wat deze bestelling mij gaat opleveren, mocht het aankomen en goed zijn dan ga ik zeker vaker bestellen hier.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J | 22-01-2016 | over Anabolen-koning

Goed spullen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ro & Ro | 31-08-2013 | over Anabolen-koning

Hebben nu een paar keer besteld en kregen elke keer de spullen netjes op tijd. Al onze vragen n.a.v. het gebruik van de producten worden altijd duidelijk en snel beantwoord. Ook de adviezen zijn uitstekend.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Elsa | 25-01-2016 | over Anabolen-koning

Na het lezen en het horen van slechte recensies, over het merk DNA, ben ik enorm gaan twijfelen over de producten van dit merk. Had deze al in huis maar nog niet gebruikt. Intussen ben ik het wel gaan gebruiken ( nu nog steeds ) en het bevalt prima! Zij doen wat zij beloven. Het werkt gewoon goed. Geen twijfels meer en het is een aanrader. Hierbij mijn excuses wat mijn twijfels betreft. En nogmaals DANK voor alle goede adviezen, de klantvriendelijkheid en het geduld voor het beantwoorden van mijn vele vragen.

0 0