Reviews pagina 5

  10/10

Review Anabolen-koning

Eric | 25-08-2013 | over Anabolen-koning

Bedankt voor de snelle levering. 3 dagen geleden besteld en nu al in huis. Ga volgende keer zeker weer bij jullie bestellen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

johntestosteron | 31-12-2015 | over Anabolen-koning

Heb voor de eerste keer bestelt via deze site heb net mijn kuur begonnen nu eens kijken of ik goed bij kom

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

a vd b | 26-08-2013 | over Anabolen-koning

ik ben altijd al zeer tevreden geweest over de bestellingen en zeer tevreden over de probleem oplossingen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

wokkel | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

vond het wel een risico zo veel geld opsturen naar een verkoper waar je eigenlijk niets van weet toch gedaan en vier dagen later mijn kuur netjes thuis gekregen ga volgende week beginnen bedankt Anabolen koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

s de belg | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Dinsdag besteld , zaterdagnamiddag geleverd in belgie ! Je kan ze zo rap niet komen halen !! Supersnelle service !!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

m.uit den haag | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

vandaag de bestelling ontvangen.goede levering. geduld is een schone zaak.ga zo door ANABOLENKONING.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

foinge | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Heb al verschillende keren bij deze jongens besteld en een paar keer is dit mislopen met dank aan de Belgische post. Maar dit werd steeds op een professionele manier opgelost en zo heb ik steeds alles ontvangen wat ik besteld heb.Ook de kwaliteit van de producten is zonder twijfel dik ok. Indien iemand nog twijfelt hier te bestellen...Niet doen,deze jongens weten absoluut waar ze mee bezig zijn. Keep up the good work!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pas | 07-01-2016 | over Anabolen-koning

Na goed advies te hebben gekregen weer een nieuwe bestelling gedaan, vanmiddag alles weer netjes thuisbezorgd gekregen. Helemaal top!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Arne | 28-08-2013 | over Anabolen-koning

Wat problemen gehad met het versturen van de betaling. (Vanuit België) Stel voor dat je naar een nederlands postkantoor gaat en daar je geld opstuurt. Eo ben je zeker dat je alles inorde is. Eens het verhaal over de betaling klaar was heb ik alles zeer vlug ontvangen. Altijd vlug contact via mail. Super site!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Roy | 08-01-2016 | over Anabolen-koning

Veel goede verhalen over gehoord,gisteren 1e kuur besteld.

0 0