Reviews pagina 40

  10/10

Review Anabolen-koning

tim | 09-05-2015 | over Anabolen-koning

ik betrouwde het eerst niet maar heb het toch gedaan netjes aan gekomen thuis top service thx mannen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J. | 12-05-2015 | over Anabolen-koning

Net mn pakket ontvangen heel discreet verpakt en echt super serice. Ik was n beetje bang eerst maar alles goed verlopen dit is een topsite echt! Duurde wel even maar alles correct!! 👍 Ik ga hier altijd mn gear bestellen dat is zeker! Nogmaals dank! Een tevreden klant!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

davy | 13-05-2015 | over Anabolen-koning

Alles prima terecht gekomen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Gymfreak | 15-05-2015 | over Anabolen-koning

Maandag besteld vrijdag keurig discreet verpakt in huis Top Service Tnx Guys...

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 22-05-2015 | over Anabolen-koning

Heb besteld, na 3 dagen al pakketje in huis. Super snel, service is goed , soms kan het even duren Met het antwoord via de mail. Maar uiteindelijk zeker dik tevreden, goed werk koning. Nu kijken of alles ook werkt .... :) Groet Mike

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan doe je jas aan | 23-05-2015 | over Anabolen-koning

Hey ik was eerst een garnaal. Nu ben ik een monster. Dit site kunnen julie vertrouwen. Deze gasten weeten wat ze doen geefen goede info. Geen andere site das is bullshit! blijf hier en je word een monster. Jongen van amsterdam west ik zeg fuck de rest. Trainen kom je niet ver met anabolen koning wel.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Petra | 23-05-2015 | over Anabolen-koning

Ik had mijn bestelling gewijzigd en dit was niet op tijd doorgekomen om het te veranderen, maar jullie hebben het super opgelost. Topservice!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

G | 26-05-2015 | over Anabolen-koning

test

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Wesley | 27-05-2015 | over Anabolen-koning

Zoals na iedere bestelling. Altijd alles keurig geleverd. Top producten. !!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Fitnessboy | 29-05-2015 | over Anabolen-koning

Goed betrouwbare site en snelle levering! Zeer goede kwaliteit producten super!

0 0