Reviews pagina 31

  10/10

Review Anabolen-koning

Billy | 02-10-2014 | over Anabolen-koning

Had een potje turinabol besteld,vrijdag geld gestuurd,dinsdag bestelling netjes ontvangen.goede service van AK.nu tweede dag aan de Tbol,geweldig spul,ik voel t al werken.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

TV | 17-08-2017 | over Anabolen-koning

Ik heb de Winstrol-Anavar kuur oral genomen. Flinke groei spiermassa en borst. Geen last gehad van bijwerkngen. Ik weet niet goed hoe ik moet spuiten en vindt het 'spannend'om het zelf te doen. Mijn volgende kuur wordt waarschijnlijk dianobol-Winstrol. Ben benieuwd naar andere ervaringen. Deze organisatie is top. Goede levering en service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

ruud | 08-10-2014 | over Anabolen-koning

vandaag mijn spulletjes binnen gekregen , keurig op tijd. ging lekker soepel. ik hoop dat het goed werkt , laat ik nog wel weten gr ruud

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Robert | 29-08-2017 | over Anabolen-koning

Weekje moeten wachten op mijn spulletjes, alles is goed verpakt en volgens afspraak ontvangen. Je krijgt direct antwoord op je vraag, niet twijfelen dit is gewoon een betrouwbaar adres, nu aan de slag met mijn Winstrol Anavar kuurtje.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

ruud | 16-10-2014 | over Anabolen-koning

nu 1 weekje bezig, gaat lekker, van 4 maal 100 bankdrukken naar 9 maal 100. [dit slechts als voorbeeld] gewicht is ondergeschikt aan groei. heel tevreden

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mikee | 05-09-2017 | over Anabolen-koning

ik heb een dboll/winny kuur gedaan en van 72 naar 81 kilo gegaan. ik las op vele forums dat je na een maand je gains terug zou verliezen. nu zijn we 4 weken verder sinds mijn kuur en ik weeg nog steeds 80kg. ik denk zolang je goed blijft eten en trainen dat je verloren gains niet zo erg zullen zijn. ik denk gewoon dat velen na hun kuur stoppen met veel eten en ook hun training iets minder intensief uitvoeren. nu, ik ben zeer tevreden, dank u wel AK.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

joost | 19-10-2014 | over Anabolen-koning

had een beetje een zooitje van mijn bestelling gemaakt. Los van elkaar besteld en toen gevraagd of ik maar 1x portokosten hoefde te betalen. werd prima afgehandeld. Is derde x dat ik bij ze besteld heb, en gaat goed. je kunt hier veilig bestellen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

freddie | 22-10-2014 | over Anabolen-koning

bestelling gedaan prima afgehandeld de volgende kuur bestel ik weer hier

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

william | 01-11-2014 | over Anabolen-koning

hoppa…maandag bestelling gedaan was voor een groot bedrag alles is goed gegaan donderdag alles in huis..toppie..

0 0

  10/10

Vliegensvlug

Robbie | 27-09-2017 | over Anabolen-koning

25ste besteld en vandaag al in huis!Top

0 0