Reviews pagina 29

  10/10

Review Anabolen-koning

Lesnar | 17-08-2014 | over Anabolen-koning

Pas geld opgestuurd, ik ben tot nu toe al perfect geholpen met mijn vragen, veel mensen hebben een berg negatieve opmerkingen over dit soort sites. Ik heb er geloof in en als de kuur zelf ook degelijk werkt gaat het zeker voor reclame zorgen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stefano | 17-06-2017 | over Anabolen-koning

Had men twijfels in het begin, mailtje gestuurd, mooi antwoord op gekregen en snelle levering! Zal men bevindingen posten na 6 weken

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

passe | 21-08-2014 | over Anabolen-koning

Zondag de bestelling geplaatst en woensdag bezorgt....echt een aanrader deze site....keep on going!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

bart | 24-06-2017 | over Anabolen-koning

heb deze site via kameraad gekregen heb is rond gezien welk ik zou nemen info gevraagd aan AK heb netjes een mail terug gekregen welk ik best zou nemen + de uitleg hoe ik het best neem bij deze doe ik maandag een bestelling

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jim | 21-08-2014 | over Anabolen-koning

3de bestelling binnen en zoals altijd snel en correct. Thanx jongens..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Bugatti | 27-06-2017 | over Anabolen-koning

SUPER' Voor de tweede x hier besteld. Super advies via de mail en snelle levering👌👌👌

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

ozan | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

2de bestelling gedaan, eerst meteen na na 1dag dat ze het stuurde binnengekregen alles ging soepel raad het dus aan voor iedereen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dieter | 03-07-2017 | over Anabolen-koning

top geleverd.eerlijke mensen!!! benieuwd naar de resultaten.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jeroen | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

lekker snel en goed afgehandeld alles. top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Joey | 10-07-2017 | over Anabolen-koning

3 jaar geleden na veel research en voorbereiding mijn eerste kuur besteld. De lichtste volledige kuur voor orale inname, om te kijken hoe mijn lichaam zou reageren en ervan te leren. de Anavar-Winstrol kuur als ik het me goed herinner. Later heb ik ook nog een Dianabol-Winstrol kuur gehad. de kwaliteit is super. Die eerste kuur was dan wel een lichte kuur, maar mijn god wat heb ik toen een vooruitgang geboekt. En nu nog. Dagelijks vragen mensen mij wat ik gebruik. terwijl ik over 3 jaar genomen in totaal 2 kuurtjes gedaan heb in pilvorm. Mijn tip voor mensen die geen ervaring hebben met kuren en die het graag willen doen. Probeer eens een stevige pil-kuur zoals Diana-Winst. Je zult versteld staan van de resultaten en je hebt praktisch geen bijwerkingen. Je energie is onuitputtelijk en het enige nadeel is dat je geen alcohol mag bij deze kuur. Ik drink weinig dus het was alleen op feestjes inhouden. Maar geen alcohol is natuurlijk ook beter voor je tijdens het trainen. En oja, ik heb al 3x nieuwe kleding moeten kopen.. ik blijf groeien. Ik zou zeggen ga veel en serieus trainen, aan je kuurschema houden, Genoeg rust en goed eten. Ik heb alleen Whey proteinen en verder helemaal geen supplementen gebruikt. dit was mijn ervaring! Succes! Helemaal tevreden en in totaal zo'n 4 keer besteld hier(ook voor vrienden) en alles is netjes afgeleverd in een goede verpakking en mooi discreet.

0 0