Reviews pagina 27

  10/10

Review Anabolen-koning

P | 03-07-2014 | over Anabolen-koning

Laat ik beginnen met te stellen dat ik supergoed geholpen ben en dat veel bedrijven nog wat op kunnen steken van de klantenservice hier. Voor het Pinksterweekend een bestelling gedaan die maar niet aankwam. Het postkantoor platgelopen en uiteindelijk de PostNL klantenservice gebeld, maar die konden zoals gewoonlijk niet helpen. Tijdens dit alles netjes mailcontact gehouden met de heren van Anabolenkoning.nl. Conform de informatie op hun website hebben ze een tweede keer mijn bestelling verstuurd mits dit naar een huisadres was en deze is keurig netjes aangekomen. Mijn advies aan eenieder die hier wat besteld is om het DIRECT naar een huisadres te sturen. Graag wil ik de heren (en dames?) van Anabolenkoning.nl aanprijzen voor hun coulance en uitmuntende service, ik koop hier zeker weer.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Grunn | 11-04-2017 | over Anabolen-koning

Besteld en netjes en snel bezorgd. Goede email contact 👍

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

A | 06-07-2014 | over Anabolen-koning

Top site heb er meteen besteld twijfelen deed ik niet gewoon opsturen en bestellen vandaag en gistere al getraind met de dna tabs zalige pump !!! Betrouwbare site denk een van de weinige die honderd procent egte anabol verkoopt dus dikke aanrader woon ik belgie en had pakket binne de week dus das niet lang wachten !!! Nie twijfele doen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Richard | 05-05-2017 | over Anabolen-koning

Alles is zonder problemen verlopen en het is netjes verpakt. Volgende keer koop ik weer bij je. Super fijne ervaring, goede communicatie en prima prijs. Thanks.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R | 15-07-2014 | over Anabolen-koning

Net geld opgestuurd, ben benieuwd of het allemaal gaat lukken. Wel een duidelijke en verzorgde webshop dus gewoon geprobeerd. Zullen eens zien of het allemaal gaat aankomen. Ik zal het even laten weten als het er is! ;) had ook nog een vraag gestelt over de site, kreeg binnen een dag degelijk antwoord. Ben benieuwd!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Bert | 12-05-2017 | over Anabolen-koning

1e x besteld. Wat lang moe te wachten ivm koningsdag en dag van de arbeid. Netjes geleverd met track en tracé. 2e bestelling zaterdag op de bus gedaan. Nu afwachten tot deze geleverd word. Hoop het snel binne te hebben.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 20-07-2014 | over Anabolen-koning

Ik heb net voor de 3e keer een bestelling geplaatst. Vorige keren allemaal snel, vlot en discreet verlopen. Ga er vanuit dat het deze keer ook zo is. Laat het weten als ik het ontvangen heb. Ga zo door jongens

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

TV | 12-05-2017 | over Anabolen-koning

Besteld en vervolgens aangetekend de betaling verstuurd. Kon mijn zending volgen en ontving vervolgens al snel een melding dat mijn bestelling onderweg was. De instructies ( persoonlijk overhandigen en niet overhandigen aan buren of derden) stonden keurig op het pakketje. Binnen 4 werkdagen was het geregeld. Ik heb te weinig besteld voor mijn kuur, dus de rest moet ik nog doen. Ik ben over de aanschaf tevreden. De rest zal ik later nog posten.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

El Padron | 21-07-2014 | over Anabolen-koning

Top site! Besteld voor eerste keer en toch beetje raar gevoel bij geld opsturen maar werd direct gerust gesteld. Eveneens de dag nadat het was aangekomen lag het pakketje in mijn brievenbus! Echte aanrader en na de zomer plaatsen we nog een bestelling! Greetings uit BE

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Hendrikvdm | 15-05-2017 | over Anabolen-koning

Winstrol besteld keurig geleverd

0 0