A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: artikelenperpage

Filename: controllers/Cart.php

Line Number: 621

Backtrace:

File: /home/anaking/public_html/CI_Cart/application/controllers/Cart.php
Line: 621
Function: _error_handler

File: /home/anaking/public_html/CI_Cart/index.php
Line: 317
Function: require_once

Reviews; pagina 25, 10 reviews per pagina. | Anabolen-koning


Reviews pagina 25

  10/10

Review Anabolen-koning

Koen | 23-05-2014 | over Anabolen-koning

Heb vandaag me dianabol only kuur ontvangen, er ging vorige week iets mis maar door de goede service een nieuw pakket ontvangen, ze reageerde snel op me e-mails en heb het nu binnen, top service !!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Radjetoe | 14-02-2017 | over Anabolen-koning

Vandaag voor het eerst testesteron enanthaat gebruikt. Nog nooit gespoten...mijn buurvrouw werkt in de zorg...en heeft hem met alle zorg gezet....zonder enig pijntje...spul was razentsnel binnen...nu net 1 uur geleden...ben benieuwd of ik er wat van ga merken morgen ....Eerder hier winstrol gehad en werkt super.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mike | 24-05-2014 | over Anabolen-koning

Super vet. Heb ze vandaag binnen gehad. Dankjewel voor de snelle en goede levering. Deze website ga ik zeker aanrade bij mijj vrienden

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

MrJ | 17-02-2017 | over Anabolen-koning

AL 2x besteld, 2x paketje goed ontvangen. DE producten zijn top Clenbuterol doet wat het moet doen. Test E is beter dan de sutanon die ik van de arts voorgeschreven krijg!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

ahmed | 27-05-2014 | over Anabolen-koning

Gisteren besteld hopen dat Ik het binnen krijg Ik laat het horen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Daniel | 07-03-2017 | over Anabolen-koning

Ik had mijn producten een week geleden bestelt en vandaag netjes geleverd gekregen. Dit is een betrouwbare site. Ik heb producten van DNA besteld. Na afloop van de kuur zal ik een bericht schrijven over de kwaliteit van de producten.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

M. | 30-05-2014 | over Anabolen-koning

Heb mijn paketje binnen hoor netjes en wel zoals beloofd was door Anabolenkoning. Was wel spannend het bestellen voor de eerste keer maar alles is goed gegaan. Zeker een aanrader.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mister Toby | 08-03-2017 | over Anabolen-koning

Mijn eerste kuur op 01-03 besteld en op 07-03 netjes ontvangen, dit was mijn eerste bestelling bij AK. dus het was wel wat gestress voor mij, en daar hadden wel meerdere last van zo te lezen in de posts. Maar wat een goede service van AK die stellen je gerust en je pakketje komt netjes binnen. Vandaag beginnen aan de Winnie Diana kuur en zal mij echt benieuwen hoe die aanslaat. Weeg op dit moment 89kg en zal aan het eind van mijn kuur weer een post plaatsen hoe het gegaan is.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

LLLL | 31-05-2014 | over Anabolen-koning

ik heb me pakket laatst binnen gekregen echt top kwaliteid dit is echt waar voor je geld zeker een aanrader ik heb net de test only spuit gedaan nu ga ik diana winstrol probereN tabs

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Peter | 14-03-2017 | over Anabolen-koning

Al meerdere keren iets besteld , alles netjes binnen een paar dagen afgeleverd bij me ook als je vragen heb krijg je snel antwoord superservice

0 0