Reviews pagina 24

  10/10

Review Anabolen-koning

M. | 17-05-2014 | over Anabolen-koning

Ik heb hier al een paar gewinkeld en elke keer volledig tevreden. Dit keer duurde het allemaal iets langer dan normaal en werd ik toch wat wantrouwig. Ik had beter moeten weten want ook nu weer netjes mijn bestelling in huis. Ik heb zelfs nog een kadootje gekregen omdat mijn mail niet direct beantwoord werd. Sorry voor mijn wantrouwen en bedankt voor de service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Krakaka | 20-01-2017 | over Anabolen-koning

Goeie

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

JEROEN | 18-05-2014 | over Anabolen-koning

TOP SERVICE HIER kan iedereen aanraden hier je gear te bestellen, mail word snel beantwoord en de bestelling snel geleverd Volg gewoon de bestel procedure en alles komt goed, mocht er iets zijn, melden en het word opgelost!! Beter dan dit kan niet!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anil | 22-01-2017 | over Anabolen-koning

mensen van het goede leven dna winstrol DIKKE 10+. 4 tabs uurtje voor het trainen en je spierkracht springt omhoog als fcking superman love this shitt 4de dag alle records gebroken nog 6 weken te gaan fck zwaar cool (hoorde gasten klagen op internet dat 40 mg te weinig is ja als je troep koopt anabolenkoning heeft REAL SHITT ik blijf op 40mg geen bijwerkingen geen koppijn niks maar wel SUPERPOWERRRRRRRRR EN VEEL ZWETEN LOVE IT)TOP KLASSE ANABOLENKONING.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

The Kid | 18-05-2014 | over Anabolen-koning

Anabolen koning is super, eerste kuur besteld, en prima afhandeling, ik ga morgen met de kuur beginnen. Heel netjes en , binnen een paar dagen na geld gestuurd te hebben de producten in huis. Zeker niet de laatste keer, dat ik bij jullie ga bestellen. De service is top.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

arjon | 24-01-2017 | over Anabolen-koning

Vandaag alles netjes binnen. Discrete verpakking, niks te zien of te horen. Producten precies zoals afgebeeld op de site ook. Prima service ben benieuwd naar het resultaat.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Vdv | 19-05-2014 | over Anabolen-koning

Eerst wat schrik om te bestellen,dan maar eerst voor een klein bedrag besteld product is aangekomen en mooi op tijd en in fatsoenlijke staat gewoon top. 2de bestelling is juist gedaan Doe zo verder grtz

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

arjon | 28-01-2017 | over Anabolen-koning

na 5 dagen in mijn anavar kuur aangevuld met reductil (subritamol) zeer content met de resultaten. Ik train strak, eet strak, en voel me met deze producten echt goed. Ik ben een vechtsporter die stevige trainingen trekt van 1 1/5 uur om de dag afgewisseld met hardlopen de andere dag. Voel me goed, heb kracht en ben echt winst aan het boeken. Na veel onderzoek en goed advies van A.K. kan ik zeggen dat ik echt tevreden ben. was echt even denken toen de post eruit ging maar chapeau echt de moeite. Hartelijk dank. Let wel, het is de combinatie. Trainen en kuren anders is het niks.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mike | 21-05-2014 | over Anabolen-koning

Vandaag besteld hopen dat ik het echt binnen krijg. Ik laat het weten

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

C | 06-02-2017 | over Anabolen-koning

In eerste instantie heb ik mijn pakket niet ontvangen en heb dit direct gemeld bij A.B. En PostNL. Ik kan u vertellen dat u met PostNL geen steek verder komt, want die geven doodleuk antwoord op vragen die je niet stelt, net zolang totdat jij het opgeeft. Je kan ze ook niet bellen of op een postadres bezoeken, bizar. Maar A.B. Heeft mij hier fantastisch bij geholpen. Zonder problemen en kosteloos hebben zij mij opnieuw de bestelling gestuurd die ik vervolgens ook netjes ontvangen heb! Een service die je nog maar weinig tegenkomt. Echt top mannen, bedankt!

0 0