Reviews pagina 18

  10/10

Review Anabolen-koning

Jahjah | 03-03-2014 | over Anabolen-koning

Vriend van mij heeft hier al 3 kuren besteld erg tevreden en goed spul zeer betrouwbare site ik heb nu mij eerste kuur besteld echt een aanrader voor mensen die twijfelen hier te bestellen gewoon doen !! Er word goed uitgelegd over het product , ik ben een zeer zeer tevreden klant en zal altijd mijn kuur hier bestellen nogmaals goede service en zeer goede producten. Jay

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dennis | 31-07-2016 | over Anabolen-koning

spullen binnen 2 dagen binnen ,super

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jordi | 03-03-2014 | over Anabolen-koning

Top service maandag besteld en geld opgestuurt eigenlijk zaterdag binnen maar was niet thuis dus vandaag alles binnengehad dus al met al snelle service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

werner | 03-08-2016 | over Anabolen-koning

maandag besteld dinsdag binnen super

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

benchie | 08-03-2014 | over Anabolen-koning

Snelle service,,,super bedankt...ik ben zeker een tevreden klant!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Kitty | 07-08-2016 | over Anabolen-koning

Afgelopen donderdag voor het eerst een bestelling gedaan en op vrijdag het geld overgemaakt. Nu nog even afwachten..altijd spannend.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Sebastiaan Schiffer | 13-03-2014 | over Anabolen-koning

Wauw wat een top klantenservice! Klein probleem vanuit PostNL super opgelost. Bravo! Zeker in de toekomst meer bestellen via deze site.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

SuperrrRobbie | 07-08-2016 | over Anabolen-koning

2x wat besteld...2x snel in huis...vandaag de derde 3 besteld...doen wat ze beloven...overgens heb ik 3 verschillende leveranciers gehad maar bij deze werkt alles vele male beter!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tevreden klant | 14-03-2014 | over Anabolen-koning

Ok, mijn eerste prik net gehad, eerste kuur, dus ik kan je verzekeren ik was heel onzeker. Maar anabolenkoning heeft mij alvast goed geholpen vertrouwen te winnen. Goede service en een goede begeleiding, ze geven antwoord op al je vragen, en ik moet zeggen kheb er veel gesteld. Maar ze blijven antwoorden en blijven me begeleiden , zelfs tijdens mijn eerste kuur. Ik bestel nergens anders meer.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Johan | 08-08-2016 | over Anabolen-koning

Ze hebben goede spullen heb al voor de 3 keer besteld Bedankt

0 0