Reviews pagina 15

  10/10

Review Anabolen-koning

jeffry | 15-01-2014 | over Anabolen-koning

Ik was zeer huiverig mbt het versturen van geld en het ontvangen van de bestelling. Na een aantal mailtjes te hebben verstuurd en heel snel op een keurige wijze antwoord heb ontvangen, ben ik overstag gegaan. Binnen drie dagen werd het pakketje bezorgt. Het leek allemaal te mooi om waar te zijn maar het is werkelijk heel netjes gedaan. Ik raad dan ook een ieder aan die wat extra's wil gebruiken te bestellen via deze site, naast de goed producten die ze leveren, beschikken ze over veel kennis en ervaring die ze met je willen delen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

maurice | 20-05-2016 | over Anabolen-koning

ik zou nog even terug komen, ik ben nu in mn 5 e week winstrol anavar 4 kilo zwaarder super veel kracht gekregen en iets droger ik zeg top bedankt anabolen koning.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jayden | 16-01-2014 | over Anabolen-koning

Heb de laatste 3 maanden 4 bestellingen gedaan en die zijn allemaal. Netjes binnen een week bezorgt. Top.service.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 24-05-2016 | over Anabolen-koning

hoi, ik heb 13/05 besteld van vandaag 24/05 werd het geleverd. Dit kwam door enkele feestdagen die er tussen zaten. maar ik ben zeer tevreden. Alles werkt precies hoe het beschreven word. De betaling opsturen, aangetekend verzenden, ik kon mijn pakket volgen. En alles is correct geleverd. anabolen koning is een absolute aanrader! Zeer goede service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dorian | 24-01-2014 | over Anabolen-koning

Service tres professionnel, livraison rapide même en Belgique. Je reviendrai.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

zimbardo | 27-05-2016 | over Anabolen-koning

alles top prima.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stefan | 27-01-2014 | over Anabolen-koning

Na even getwijfeld te hebben toch besteld. Allemaal netjes via mail. Binnen een week netjes afgeleverd. Goeie service en snelle reacties op mailtjes. Volgende bestelling zeker via jullie. Top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Sceptic1th | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

Sceptisch in het begin, geld opgestuurd en gevolgd. Dag na aankomst tracking code ontvangen van mijn pakketje. Mails werden snel beantwoord. Snelle discrete levering. Over 6 weken het resultaat.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R | 29-01-2014 | over Anabolen-koning

Goede service, snel afgehandeld en duidelijk!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dennis | 03-06-2016 | over Anabolen-koning

de eerste keer besteld en was bang dat ik mijn geld kwijt was maar vandaag kwam mijn pakketje binnen . goede mails werden netjes behandeld top anabole koning

0 0