Reviews pagina 14

  10/10

Review Anabolen-koning

M. | 29-12-2013 | over Anabolen-koning

Vandaag me levering binnenkregen Super service Klantvriendelijk Probleem oplossing super Koning tot de volgende levering ma weer Thx ak

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Fth | 30-04-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb al meer dan 10 bestellingen gedaan. Zeer goede spullen en het belangrijkste : Perfecte (na)service) !!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Sven | 31-12-2013 | over Anabolen-koning

Tweede, ietwat grotere bestelling, ook weer perfect en zonder problemen toegekomen. You're my king!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Adriano | 05-05-2016 | over Anabolen-koning

Alle spullen zijn correct en snel geleverd. De correspondentie was uitstekend in het geval je vragen/twijfels had. Voor alle twijfelaars, anabolen-koning is 100% betrouwbaar!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pimporo | 05-01-2014 | over Anabolen-koning

Wilde even mijn excuses aanbieden voor het wantrouwen. Maar inderdaad de bestelling is binnen gekomen. En alles was top !! Bedankt AK.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pieter | 10-05-2016 | over Anabolen-koning

Tweede bestelling (Dianabol) weer snel geleverd, alles prima, zoals het hoort. Alle lof voor de Anabolenkoning. Nu er tegenaan, ben benieuwd naar de resultaten. Een leverancier die zijn afspraken nakomt.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Erwin | 06-01-2014 | over Anabolen-koning

De maandag net voor nieuwjaar besteld , zaterdag er op mijn bestelling in ontvangst mogen nemen , een zeer vlugge levering dus , waarvoor mijn dank aan gans het team , grts van een zeer tevreden klant

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

thomaz | 11-05-2016 | over Anabolen-koning

prima! snel geleverd en prima kwaliteit

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tom D | 07-01-2014 | over Anabolen-koning

Hele goeie communicatie, snelle respons. Eerste keer besteld, maar niet de laatste keer!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R | 18-05-2016 | over Anabolen-koning

Donderdag geld verstuurd. Zaterdag bericht gekregen dat het op de post gedaan was. Vandaag binnen gekregen. Duurde iets langer doordat postnl dicht was ivm pinksteren.

0 0