Reviews pagina 13

  10/10

Review Anabolen-koning

leendert | 29-11-2013 | over Anabolen-koning

Maandag geld gestuurt. Donderdag bestelling gekregen Echt super en vertrouwbaar.tweede keer al bij de anabolen konining Besteld dus eerlijk en vertroubaar

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

maurice | 21-04-2016 | over Anabolen-koning

maandag bestelt vandaag binnen, anabolenkoning is echt betrouwbaar. Alles is goed verlopen, nu starten met winstrol anavar 6 weken hopen dat het product net zo goed is als de rest. ik kom nog terug met de resultaten, maar voor nu top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Frisian | 12-12-2013 | over Anabolen-koning

vandaag weer een bestelling gedaan, zoals altijd ben ik dik tevreden..!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dennis | 22-04-2016 | over Anabolen-koning

Ben er mee begonnen voel me nu al beter zeker de volgende x weer hier bestellen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Richard | 16-12-2013 | over Anabolen-koning

Had donderdag 5 december geld opgestuurd, donderdag 12 december bestelling binnen. Was eerst sceptisch omdat in het gastenboek de meesten het binnen 5 dagen hadden. Toch ontvangen, bedankt

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Steven | 22-04-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb mijn tweede deel van mijn kuurtje besteld en netjes alles binnen de week binnen gekregen. Nu kan ik eraan beginnen. Echt top service hier!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Firsttimer | 21-12-2013 | over Anabolen-koning

Woensdag geld verstuurt zaterdag binnen..... Ik ben een tevreden klant....

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mario G | 25-04-2016 | over Anabolen-koning

Oke,eerste deel al ontvangen. Ben nu al 2 weken bezig. Net deel 2 besteld vandaag,en mijn training en zomer kan niet meer stuk. En produkten werken zoals ze het zegge,zalig. Bedankt..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Roeland | 22-12-2013 | over Anabolen-koning

Werderom goede service van de koning! Donderdag geld aangetekend verstuurd. Vrijdag bevestiging van ontvangst en verzending bestelling. Zojuist bestelling ontvangen!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pieter | 28-04-2016 | over Anabolen-koning

Vandaag mijn tweede bestelling gedaan, eerste bestelling Anavar is prima, na 2 weken vliegen de kilo's er aan! Klasse! Topproduct.

0 0