Over Anabolenkoning


In dit artikel willen we wat vertellen over onze geschiedenis, onze werkwijze en onze successen en mislukkingen. Over onszelf kunnen we natuurlijk weinig prijsgeven en ook over anderen zullen we dat niet doen. Wij zijn anabolen koning gestart en zijn op deze manier vanaf het begin met veel plezier, winst en frustratie bezig met anabolen en onze klanten. Eerst zullen we kort onze geschiedenis beschrijven, vervolgens beschrijven we de verbeteringen in de anabolenmarkt waar wij, in onze mening en ervaring, verantwoordelijk voor zijn. Tenslotte beschrijven we onze “moments of fame”, waarin wij in de media behandeld zijn. Het is niet onze intentie om tijdens dit artikel constant te roepen: “Anabolenkoning is de beste! Anabolen koning is de enige goede!”, wij zijn ons ervan bewust dan er andere websites zijn die het ook prima doen.


Geschiedenis van anabolen koning

Lang voordat anabolen koning geboren werd, maakten wij kennis met anabolen. Wij hebben zelf gekuurd met de toen beschikbare merken met wisselend, maar overwegend goed, resultaat. We waren gefascineerd door deze manier om je lichaam te hacken, zonder dat we behoefte hadden om zoveel te nemen dat het uit de hand kon lopen. We zijn pas begonnen met kuren nadat we vele jaren naturel getraind hebben en hebben onze anabolen spieren lang weten te houden nadat we gestopt zijn met kuren. Sterker nog, na het onvermijdelijke verliezen van spiermassa door ziekte en andere prioriteiten zijn we op natuurlijke wijze weer in de buurt gekomen van ons “kuurlichaam”. De fascinatie met anabole steroïden is echter al die tijd aanwezig gebleven, wat zich uitte in veel lezen over de werking van anabolen en het op de voet volgen van ontwikkelingen in de Nederlandse markt.
Er was dus weinig voor nodig om een kans aan te nemen toen die op ons pad kwam. We konden helpen bij de dagelijkse operaties en verbeteringen van, in die tijd, een van de top anabolen verkoop websites in Nederland. Vanwege de al aanwezige kennis was het gemakkelijk om de verschillende aspecten van de industrie tot ons te nemen. Ook verwonderden we ons over vele inefficiënties en gewoon foute dingen die er achter de schermen gebeurden. Daarnaast zagen we de volgende problemen:

Deze dingen zijn niet gericht naar een enkel persoon, maar waren mijn indruk van de gehele industrie op dat moment. Soms hadden wij hiermee te maken, andere keren zagen en hoorden we het van een afstand. Wij hebben vooral met heel veel plezier gewerkt, maar deze dingen stonden vooruitgang in de weg. Ook op de bekende fora waren, en zijn mogelijk nog steeds, verkopers actief die constant hun eigen spullen ophemelen en alles van een ander afkraken. Dit alles deed afbraak aan de ervaring van klanten. Om deze redenen besloten wij die omgeving te verlaten en het zelf op een betere manier te gaan doen. Wij zijn dan ook niet actief op de fora en vermengen ons niet met de rest van de anabolen wereld.
In eerste instantie besloten we om voor onszelf te beginnen met een website en werkwijze zoals onze concurrentie had. We wilden zo klantvriendelijk mogelijk te werk gaan en vanaf daar gaan verbeteren. Anabolen koning was geboren.

Anabolenkoning originele logo
Het oude logo van Anabolenkoning.

We besloten ons te ontdoen van het typische anabolen imago en maakten van anabolenkoning een rustige en professioneel uitziende website. We deden alles nog steeds handmatig en hielpen klanten zo snel mogelijk. Deze aanpak zorgde ervoor dat we al snel klanten kregen en deze bleven allemaal bij ons.
Toen Anabolenkoning net begon te lopen, bestonden de meeste anabolen verkoop sites nog uit een prijslijst, een contact form, wat kuurvoorbeelden, mogelijk een gastenboek en verder heel weinig. Wij besloten om informatie beschikbaar te stellen aan onze klanten en schreven onze anabolen profielen, wat algemene informatie en uitgebreide voorbeeldkuren met uitleg. Hierdoor stegen wij snel in de zoekresultaten van Google en kwamen we zelfs op de eerste plaats terecht. Veel klanten bleven hangen voor de informatie.
Al snel kregen we toch weer te maken met backstabbende concurrenten, waardoor we onze eerste twee domeinen anabolenkoning.com en anabolenkoning.net verloren. Vanwege hun verleden worden deze domeinen nu gebruikt door concurrenten, maar dit zijn waarschijnlijk anderen dan degenen die ons toen in de rug gestoken hebben.
Toen we eenmaal een veilig hostingbedrijf hadden gevonden en we, buiten de forumpraat om, echt niks meer met onze concurrentie te maken hadden, konden we ons gaan concentreren op het verder verbeteren van anabolenkoning en onze manier van werken. Wij bouwden voor anabolen koning een nieuwe webshop die, ook achter de schermen, volledig geautomatiseerd was. Hierdoor werd het aantal gemaakte fouten tot een minimum beperkt en konden bestellingen zeer snel afgehandeld worden.
Sindsdien hebben we nog vele kleine verbeteringen, zoals real time controle van afleveradressen en automatische samenstelling en korting op kuren, aan anabolen koning doorgevoerd op het gebied van gebruiksgemak, snelheid en online, en offline, veiligheid. We hebben nog vele ideeën op de plank liggen zijn zijn van plan om deze te blijven ontwikkelen.


Innovaties en impact van Anabolen koning

Het is ons duidelijk dat anabolenkoning zijn stempel op de Nederlandse anabolenmarkt gedrukt heeft. Dat blijkt wel uit het feit dat onze naam een van de belangrijkste zoektermen op Google is met betrekking tot anabolen. Er zijn concurrenten die het registreren van onze naam als domein of het noemen van onze naam Anabolenkoning op hun website gebruiken als verkoopstrategie. Er moet gezegd worden dat andere van de oude webshops, anabolenkuurtje en anabolenreus hier ook voor gebruikt worden, zij het dat deze namen als zoekterm minder populair zijn.
Anabolen koning was de eerste geautomatiseerde webshop, zoals de professionele, legale internetverkopers hadden. In een oude documentaire die is uitgezonden op televisie leverde ons dit het volgende compliment op, geparafraseerd:”Anabolen kopen op internet is tegenwoordig net zo gemakkelijk als bestellen via bol.com.”. Het is absoluut niet zo dat wij verantwoordelijk zijn voor het feit dat de andere webshops dan anabolen koning nu ook betere software hebben. Tegenwoordig is deze software met enkele muisklikken te installeren, dus uiteindelijk zou iedereen wel overstappen.
De website van anabolenkoning was de eerste Nederlandse anabolen verkoop website met anabolen profielen en fatsoenlijke informatie. Een aantal concurrenten hebben daarna de teksten van de anabolen koning gekopieerd. Op die manier hebben we ook de klanten van sommigen van onze concurrenten van goede informatie voorzien.
Hetzelfde geldt voor een aantal voorbeeldkuren die we op Anabolenkoning aanbieden. We doen dit om te voorkomen dat een beginner te snel begint met het nemen van te grote hoeveelheden anabolen. Er zijn concurrenten die deze kuren ook zijn gaan aanbieden, wat een goede zaak is voor de beginners die ze kopen.

De nieuwste innovaties die Anabolenkoning heeft voortgebracht, zijn onze Keuzehulp en onze Anabolen kuur planner. De toekomst gaat uitwijzen of deze twee dingen een impact zullen hebben of niet.


Vermeldingen van Anabolenkoning in de media

In wetenschappelijke publicaties over illegale verkoop van anabolen is anabolen koning regelmatig genoemd. Ook in journalistieke publicaties en op social media worden wij besproken, zonder dat wij daar zelf actief zijn. De meeste impact heeft het echter nog steeds wanneer de naam Anabolen koning op televisie genoemd wordt.