10/10

Review Anabolen-koning

Joey | 31-03-2017 | over Anabolen-koning

Nu al voor de 3e keer besteld. Het spul werkt super en tot op heden merk ik nog steeds de werking van de anabolen: je ziet duidelijke resultaten en je krijgt meer zin om te trainen dan ooit. Ik kan niet meer stilzitten, en ben totaal niet agressief of opgefokt maar juist heel opgewekt en positief. Geweldige site!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

m | 21-06-2014 | over Anabolen-koning

Lekker hoor! Alles binnen van de week. Had heel even mijn twijfels maar bleek niet nodig.. Wees niet bang dat je wordt belazerd, je krijgt je spullen echt wel ,En hij heeft me super goed geholpen ik zeg gewoon doen. thanks

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dwaight | 01-04-2017 | over Anabolen-koning

test

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

y | 25-06-2014 | over Anabolen-koning

NICE!! alles is netjes op tijd bezorgt. nu kan ik lekker beginnen aan mijn kuurtje. thx ANABOLEN KONING voor jullie nette werk!!!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dwayne | 04-04-2017 | over Anabolen-koning

Eerste x besteld was beetje onzeker maar alles is toch goed binnen gekomen Ik dacht dat dit een fake site was maar dit is een betrouwbare site qua levering alleen nog maar de kwaliteit uit testen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rinus | 01-07-2014 | over Anabolen-koning

Toppie vorige week donderdag besteld, vanmorgen binnen perfect geregeld snel antwoord op mijn mail gekregen, geen reden voor bezorgdheid,uitstekend!! Morgen beginnen met kuur!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

joe | 05-04-2017 | over Anabolen-koning

besteld en ook echt snel gekregen, na 5 dagen. net begonnen dus werking onbekend, maar betaling en verzending werkt zoals beloofd.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

P | 03-07-2014 | over Anabolen-koning

Laat ik beginnen met te stellen dat ik supergoed geholpen ben en dat veel bedrijven nog wat op kunnen steken van de klantenservice hier. Voor het Pinksterweekend een bestelling gedaan die maar niet aankwam. Het postkantoor platgelopen en uiteindelijk de PostNL klantenservice gebeld, maar die konden zoals gewoonlijk niet helpen. Tijdens dit alles netjes mailcontact gehouden met de heren van Anabolenkoning.nl. Conform de informatie op hun website hebben ze een tweede keer mijn bestelling verstuurd mits dit naar een huisadres was en deze is keurig netjes aangekomen. Mijn advies aan eenieder die hier wat besteld is om het DIRECT naar een huisadres te sturen. Graag wil ik de heren (en dames?) van Anabolenkoning.nl aanprijzen voor hun coulance en uitmuntende service, ik koop hier zeker weer.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Grunn | 11-04-2017 | over Anabolen-koning

Besteld en netjes en snel bezorgd. Goede email contact 👍

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

A | 06-07-2014 | over Anabolen-koning

Top site heb er meteen besteld twijfelen deed ik niet gewoon opsturen en bestellen vandaag en gistere al getraind met de dna tabs zalige pump !!! Betrouwbare site denk een van de weinige die honderd procent egte anabol verkoopt dus dikke aanrader woon ik belgie en had pakket binne de week dus das niet lang wachten !!! Nie twijfele doen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Richard | 05-05-2017 | over Anabolen-koning

Alles is zonder problemen verlopen en het is netjes verpakt. Volgende keer koop ik weer bij je. Super fijne ervaring, goede communicatie en prima prijs. Thanks.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R | 15-07-2014 | over Anabolen-koning

Net geld opgestuurd, ben benieuwd of het allemaal gaat lukken. Wel een duidelijke en verzorgde webshop dus gewoon geprobeerd. Zullen eens zien of het allemaal gaat aankomen. Ik zal het even laten weten als het er is! ;) had ook nog een vraag gestelt over de site, kreeg binnen een dag degelijk antwoord. Ben benieuwd!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Bert | 12-05-2017 | over Anabolen-koning

1e x besteld. Wat lang moe te wachten ivm koningsdag en dag van de arbeid. Netjes geleverd met track en tracé. 2e bestelling zaterdag op de bus gedaan. Nu afwachten tot deze geleverd word. Hoop het snel binne te hebben.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 20-07-2014 | over Anabolen-koning

Ik heb net voor de 3e keer een bestelling geplaatst. Vorige keren allemaal snel, vlot en discreet verlopen. Ga er vanuit dat het deze keer ook zo is. Laat het weten als ik het ontvangen heb. Ga zo door jongens

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

TV | 12-05-2017 | over Anabolen-koning

Besteld en vervolgens aangetekend de betaling verstuurd. Kon mijn zending volgen en ontving vervolgens al snel een melding dat mijn bestelling onderweg was. De instructies ( persoonlijk overhandigen en niet overhandigen aan buren of derden) stonden keurig op het pakketje. Binnen 4 werkdagen was het geregeld. Ik heb te weinig besteld voor mijn kuur, dus de rest moet ik nog doen. Ik ben over de aanschaf tevreden. De rest zal ik later nog posten.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

El Padron | 21-07-2014 | over Anabolen-koning

Top site! Besteld voor eerste keer en toch beetje raar gevoel bij geld opsturen maar werd direct gerust gesteld. Eveneens de dag nadat het was aangekomen lag het pakketje in mijn brievenbus! Echte aanrader en na de zomer plaatsen we nog een bestelling! Greetings uit BE

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Hendrikvdm | 15-05-2017 | over Anabolen-koning

Winstrol besteld keurig geleverd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mike | 27-07-2014 | over Anabolen-koning

Na wat problemen toch mijn pakketje gekregen. Een hele goede service, en ik raad mensen aan om echt de instructies optevolgen van het verzenden van het geld etc etc want dat is echt in het belang voor jezelf! Zeker een aanrader mensen! Bedankt anabolenkoning!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ilse | 18-05-2017 | over Anabolen-koning

top bestelling, volgende keer weer

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jim | 30-07-2014 | over Anabolen-koning

Alles perfect verlopen, 2de bestelling is al binnen. Iedereen aan te raden.. Thanx team anabolen-koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Cornelis | 21-05-2017 | over Anabolen-koning

Goede adviezen en bestelde producten netjes thuis gekregen. Helemaal top.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Roeland | 31-07-2014 | over Anabolen-koning

Sinds eind vorig jaar slik ik de Roaccutane van DNA die ik via deze site gekocht heb. Ik had altijd wel wat last van acne en dat verergerde door het kuren. Sinds ik aan de roa zit, is dit volledig weg (soms nog een bultje). De dosis heb ik van 2 tabs per dag naar 4, naar 6 en naar 8 opgebouwd. De afgelopen 2 maanden slik ik max 2 tabs per dag, ook tijdens mn recente kuur. Helemaal nergens last van. Ik ben erg tevreden over deze tabs aangezien ik van de bulten af ben. Tijdens mijn laatste kuur heb ik de masteron enanthaat gebruikt van DNA en ben hier goed van droog getrokken. Ook hier erg tevreden over. Contacten via de mail zijn ook goed, altijd goede tekst en uitleg op mn vragen! Hulde!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Arjan | 26-05-2017 | over Anabolen-koning

21-5 anavar besteld, mijn eerste keer dat ik het via een site heb besteld, en vandaag 26-5 is het keurig geleverd met postnl. Ook op mijn e-mails is netjes geantwoord. Jullie hebben een klant erbij! Top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Batty | 06-08-2014 | over Anabolen-koning

Gewoon perfect in het begin was ik twijfel achtig of het wel real is maar dat trek ik zeker terug , alweer 2 e kuur bestelt bevalt me prima top service! *****

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Raymond Frank | 03-06-2017 | over Anabolen-koning

Top op de manier hoe ze je mail beantwoorden en uitleggen. Daarna een discrete en snelle bezorging. Nu net begonnen dus zal snel het resultaat posten. Dank voor de service .

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

anabolenxxl | 15-08-2014 | over Anabolen-koning

ik koop al mijn anabolen op www.anabolen-koning.net goedkoop en snel ! ik ben jullie grootste fan ! anabolen steroiden anabolen aangeboden anabolen bestellen anabolen online anabolen kopen in belgie anabolen kopen anabolen online kopen anabolen te koop anabolen advies anabolen kuren anabolen steroïden anabolen kuurtje kopen dianabol aas

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

mike | 15-06-2017 | over Anabolen-koning

Zaterdag aangetekend de betaling gedaan en 15-6 bestelling geleverd top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Lesnar | 17-08-2014 | over Anabolen-koning

Pas geld opgestuurd, ik ben tot nu toe al perfect geholpen met mijn vragen, veel mensen hebben een berg negatieve opmerkingen over dit soort sites. Ik heb er geloof in en als de kuur zelf ook degelijk werkt gaat het zeker voor reclame zorgen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Stefano | 17-06-2017 | over Anabolen-koning

Had men twijfels in het begin, mailtje gestuurd, mooi antwoord op gekregen en snelle levering! Zal men bevindingen posten na 6 weken

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

passe | 21-08-2014 | over Anabolen-koning

Zondag de bestelling geplaatst en woensdag bezorgt....echt een aanrader deze site....keep on going!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

bart | 24-06-2017 | over Anabolen-koning

heb deze site via kameraad gekregen heb is rond gezien welk ik zou nemen info gevraagd aan AK heb netjes een mail terug gekregen welk ik best zou nemen + de uitleg hoe ik het best neem bij deze doe ik maandag een bestelling

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jim | 21-08-2014 | over Anabolen-koning

3de bestelling binnen en zoals altijd snel en correct. Thanx jongens..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Bugatti | 27-06-2017 | over Anabolen-koning

SUPER' Voor de tweede x hier besteld. Super advies via de mail en snelle levering👌👌👌

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

ozan | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

2de bestelling gedaan, eerst meteen na na 1dag dat ze het stuurde binnengekregen alles ging soepel raad het dus aan voor iedereen!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dieter | 03-07-2017 | over Anabolen-koning

top geleverd.eerlijke mensen!!! benieuwd naar de resultaten.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jeroen | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

lekker snel en goed afgehandeld alles. top

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Joey | 10-07-2017 | over Anabolen-koning

3 jaar geleden na veel research en voorbereiding mijn eerste kuur besteld. De lichtste volledige kuur voor orale inname, om te kijken hoe mijn lichaam zou reageren en ervan te leren. de Anavar-Winstrol kuur als ik het me goed herinner. Later heb ik ook nog een Dianabol-Winstrol kuur gehad. de kwaliteit is super. Die eerste kuur was dan wel een lichte kuur, maar mijn god wat heb ik toen een vooruitgang geboekt. En nu nog. Dagelijks vragen mensen mij wat ik gebruik. terwijl ik over 3 jaar genomen in totaal 2 kuurtjes gedaan heb in pilvorm. Mijn tip voor mensen die geen ervaring hebben met kuren en die het graag willen doen. Probeer eens een stevige pil-kuur zoals Diana-Winst. Je zult versteld staan van de resultaten en je hebt praktisch geen bijwerkingen. Je energie is onuitputtelijk en het enige nadeel is dat je geen alcohol mag bij deze kuur. Ik drink weinig dus het was alleen op feestjes inhouden. Maar geen alcohol is natuurlijk ook beter voor je tijdens het trainen. En oja, ik heb al 3x nieuwe kleding moeten kopen.. ik blijf groeien. Ik zou zeggen ga veel en serieus trainen, aan je kuurschema houden, Genoeg rust en goed eten. Ik heb alleen Whey proteinen en verder helemaal geen supplementen gebruikt. dit was mijn ervaring! Succes! Helemaal tevreden en in totaal zo'n 4 keer besteld hier(ook voor vrienden) en alles is netjes afgeleverd in een goede verpakking en mooi discreet.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Benjamin | 24-08-2014 | over Anabolen-koning

Top kuurtjes!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

calimero | 18-07-2017 | over Anabolen-koning

super snelle levering. donderdag besteld en vandaag binnen gekregen. helemaal top.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Glenn | 30-08-2014 | over Anabolen-koning

Vandaag pakketje binnengekregen! Alles netjes afgehandeld, snelle reacties bij vragen. Ik zeg top!! Bedankt!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dimi | 20-07-2017 | over Anabolen-koning

Vorige week donderdag besteld en betaald, gisteren track and trace code ontvangen en vandaag donderdag alles netjes, anoniem ontvangen in België. Benieuwd wat de resultaten zullen zijn. Alvast een pluim voor de levering, alles mooi en stevig ingepakt. Doe zo verder ABK.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

supersayan | 20-09-2014 | over Anabolen-koning

Boys, dit is nu mijn 8ste dag dat ik bezig ben met een kuur ik had niet gedacht dat het zo'n top kwaliteit producten zijn ik raad het aan ben van 67kg naar 72kg gegaan met 10.2 vet perc dus is niet niks ;)) in die paar dagen nu maar door knalle laat jullie eind resultaat weten;;)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jogoo | 26-07-2017 | over Anabolen-koning

Bericht. Reeds enkele malen besteld en altijd toplvering. Aan de twijfelaars gewoon doen! Bedankt jongens en doe zo verder. Grt jogoo

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

chritjan kohlen | 24-09-2014 | over Anabolen-koning

Ben een tijd geleden overgestapt tot mijn spijt, besteld en nooit niks gekregen. Deze jongens komen hun afspraken na en leveren kwaliteit...top!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

w.remkes | 30-07-2017 | over Anabolen-koning

Ik heb nu 2 x bestelt bij deze site En ben zeer tervreden over de levering en de producten zelf Ik bestel op maandag heb het voor het weekend nog in huis ja ben echt zeer tervreden ;)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tribiani | 28-09-2014 | over Anabolen-koning

Mijn eerste bestelling zit erop. Na het bestellen van mijn kuur, geld opgestuurd en binnen 2 dagen had ik de producten. Mail verkeer gaat ook perfect van en naar AK. Bedankt en tot de volgende order!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ano | 07-08-2017 | over Anabolen-koning

Prima service en top producten, erg tevreden!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Billy | 02-10-2014 | over Anabolen-koning

Had een potje turinabol besteld,vrijdag geld gestuurd,dinsdag bestelling netjes ontvangen.goede service van AK.nu tweede dag aan de Tbol,geweldig spul,ik voel t al werken.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

TV | 17-08-2017 | over Anabolen-koning

Ik heb de Winstrol-Anavar kuur oral genomen. Flinke groei spiermassa en borst. Geen last gehad van bijwerkngen. Ik weet niet goed hoe ik moet spuiten en vindt het 'spannend'om het zelf te doen. Mijn volgende kuur wordt waarschijnlijk dianobol-Winstrol. Ben benieuwd naar andere ervaringen. Deze organisatie is top. Goede levering en service!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

ruud | 08-10-2014 | over Anabolen-koning

vandaag mijn spulletjes binnen gekregen , keurig op tijd. ging lekker soepel. ik hoop dat het goed werkt , laat ik nog wel weten gr ruud

0 0