10/10

Review Anabolen-koning

marino , belgie | 13-01-2016 | over Anabolen-koning

Kuurtje besteld maandag aangetekend verzonden , woensdag al aangekomen zeer goede handeling ,1 adres voor perfecte klantenservice , Anabolenkoning totale aanrader grts uit België !!!?

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Pamela | 29-08-2013 | over Anabolen-koning

Ik heb al een paar keer besteld en ben zeer tevreden. Het product wat ik bestel werkt goed. Als ik verdere informatie wil , krijg ik uitgebreid antwoord. Hier een zeer tevreden klant.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mandy | 21-01-2016 | over Anabolen-koning

Top webshop ! Een aanrader ga zo door voor het jaar 2016 Grz

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

maike | 30-08-2013 | over Anabolen-koning

Ik ben benieuwd wat deze bestelling mij gaat opleveren, mocht het aankomen en goed zijn dan ga ik zeker vaker bestellen hier.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J | 22-01-2016 | over Anabolen-koning

Goed spullen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ro & Ro | 31-08-2013 | over Anabolen-koning

Hebben nu een paar keer besteld en kregen elke keer de spullen netjes op tijd. Al onze vragen n.a.v. het gebruik van de producten worden altijd duidelijk en snel beantwoord. Ook de adviezen zijn uitstekend.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Elsa | 25-01-2016 | over Anabolen-koning

Na het lezen en het horen van slechte recensies, over het merk DNA, ben ik enorm gaan twijfelen over de producten van dit merk. Had deze al in huis maar nog niet gebruikt. Intussen ben ik het wel gaan gebruiken ( nu nog steeds ) en het bevalt prima! Zij doen wat zij beloven. Het werkt gewoon goed. Geen twijfels meer en het is een aanrader. Hierbij mijn excuses wat mijn twijfels betreft. En nogmaals DANK voor alle goede adviezen, de klantvriendelijkheid en het geduld voor het beantwoorden van mijn vele vragen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Polak | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

Ben zeer tevreden over anabolenkoning, 1ste keer dat ik via deze site besteld heb en alles is prima verlopen. Ze antwoorden zeer snel en professioneel. Bestelling werd bij ontvangst van betaling dezelfde dag verstuurd naar Belgie en de volgende dag had ik het al binnen. Gear is top en werkt zeker. Bij de levering ontbraken de spuiten en naalden maar die werden door anabolenkoning direct kosteloos opgestuurd naar mij, waarvoor bedankt. Een aanrader dus !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

TS België | 26-01-2016 | over Anabolen-koning

Dit was mijn eerste bestelling Op maandag besteld en week erna op dinsdag alles mooi geleverd. Nu nog de resultaten afwachten

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

highlander | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

heb de bestelling binnen in 5erkdagen uitstekend,bedankt tot volgende keer

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Eddie | 28-01-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan en betaal. Beetje zenuwachtig, eerste keer. Maar prima aan afspraken gehouden en keurig afgeleverd binnen enkele dagen. TOP!!! Nu kijken wat de resultaten zijn en als het goed is dan kom ik zeker terug hier. THX!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

hasan | 01-09-2013 | over Anabolen-koning

heb voor het eerst bij anabolen koning besteld en heb hem keurig ontvangen zonder problemen ik wil ze hiervoor graag bedanken

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

juul | 30-01-2016 | over Anabolen-koning

was benieuwd of dit echt gepost wordt, neem aan dat ze betrouwbaar zijn

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 06-09-2013 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Onze e-mail provider laat het afweten waardoor we geen automatische mails meer kunnen verzenden, hierdoor werkt de webshop niet. Op dit moment wordt dit probleem opgelost. We verwachten dat alles binnen enkele dagen weer werkt. Vaste klanten kunnen gewoon bestellen via de mail. Onze excuses voor het ongemak.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Test | 01-02-2016 | over Anabolen-koning

even kijken of dit wel echt is of niet

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolenkoning | 07-09-2013 | over Anabolen-koning

Beste klanten, Bij deze willen we jullie laten weten dat alles weer werkt. We hopen dat we eventueel ongemak voor jullie hebben weten te beperken. Tot mails.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

juul | 03-02-2016 | over Anabolen-koning

twijfelde echt even omdat ik ook fftjes geen reactie kreeg op de mail, ze waren druk. net mijn mailtje gekregen met track & trace bestelling is onderweg. voor iedereen die twijfeld, het is gewoon echt, raak niet in paniek als je brief is opgehaald met geld en je niet direct wordt gemaild. ze zijn legitiem!!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dirk | 07-09-2013 | over Anabolen-koning

Had bestelling gedaan voor de eerste maal en gevraagd om bestelling zo vlug mogelijk te verzenden aangezien ik de volgende week vertrok naar het buitenland.De levering heb ik vrij vlug ontvangen ,het team hield rekening met mijn wensen.En na 5 dagen heb ik mijn bestelling ontvangen.Goede service .Hartelijke dank.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

J. | 04-02-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb een hele vervelende ervaring gehad met anabolenkopen.com. (Een zwart met rode site); Ik heb daar een bestelling gedaan.... geld gestuurd. ... gezien dat het geld is aangekomen en verder nooit meer iets gehoord en al helemaal niks ontvangen. Daar moet je dus echt NIET zijn! !! Na wat reacties hier in het gastenboek van Anabolen koning gelezen te hebben, heb ik toch de stap weer een keer gewaagd. En ben heel tevreden. .. Je krijgt keurig antwoord op je mails en ik heb maandag het geld op de post gedaan en vandaag (donderdag) mijn bestelling al binnen gekregen. Super tevreden! !!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rick | 12-09-2013 | over Anabolen-koning

Levering binnen 3 dagen, geweldig!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Test | 05-02-2016 | over Anabolen-koning

Eens kijken of dit wel echt is of niet

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Rick en Vincent | 01-10-2013 | over Anabolen-koning

Echt een top service! ik had donderdag het geld op de post gedaan(aangetekend) en gemeld op de site, zaterdag kregen we de bestelling binnen. Uiterst tevrede over de gang van zaken. Eerst was ik nog wat huiverig over het opsturen van geld in een envelop, maar dit werd weggenomen door wat heen en weer gemail met AK. Hartelijk dank daarvoor, zeker een aanrader voor toekomstige afnemers.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Anabolen-koning.net | 07-02-2016 | over Anabolen-koning

Beste klanten. Gelieve geen test-beschrijvingen meer in het gastenboek zetten. Het gastenboek werkt prima en iedereen wordt door ons gehonoreerd. Voor contact met ons het E-mail formulier gebruiken. Blij met je bestelling? Goed kuur resultaat gehaald? Daar is ons gastenboek voor! Kritiek of verbeteringen zijn altijd welkom mits onderbouwd en gefundeerd! Anabolen-koning

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Vergeer | 01-10-2013 | over Anabolen-koning

Kan er weinig over zeggen de levering is super gegaan en alle producten zaten netjes in het paketje top site

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Johan | 14-02-2016 | over Anabolen-koning

Goede service. Kuur besteld en aangekomen ben benieuwd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

wessel | 06-10-2013 | over Anabolen-koning

In 1 woord geweldig! Goeie informatie over producten en snelle levering! Een aanrader!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Je | 23-02-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week besteld en vandaag toe gekomen . Ik had enkele vragen en er was snel reacie terug . Nu nog afwachten wat de kuur doet , tot nu toe zeer tevreden.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

dave | 08-10-2013 | over Anabolen-koning

Zeer goed en eerlijk advies en zeer snelle levering. Via een andere site een keer 3 weken moeten wachten en maar een halve levering binnen gekregen, maar bij anabolenkoning 3 dagen later mijn spullen binnen. Via de track and trace kreeg ik door dat het de 5e op de bus was gedaan en eind van de dag lag het pakketje al klaar op het postkantoor. Prima en geheel anoniem verpakt. De volgende bestelling zal ook zeker via de AK gaan.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jeroen | 27-02-2016 | over Anabolen-koning

Top en snel ,donderdag besteld en nu al in huis ..nu knallen 👍🏽

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Tim | 09-10-2013 | over Anabolen-koning

Top service! Snelle levering!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Klaas | 29-02-2016 | over Anabolen-koning

Ik wil even kijken of dit wel echt erop komt..

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

bjorn | 18-10-2013 | over Anabolen-koning

Tevreden . Alles zat netjes verpakt en op het juiste adres geleverd.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Nico | 03-03-2016 | over Anabolen-koning

Bijna de anavar only kuur er op zitten. Merk een flinke toename van kracht en de word ook blij als ik in de spiegel kijk. Geen gigantische toename in gewicht, maar dat was ook de bedoeling! Geen bijwerkingen, ook heel prettig. Het ziet er allemaal heel natuurlijk uit, maar toch met wat ondersteuning!! Vast niet geschikt voor de hard core bodybuilder, maar prima voor mij!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

K | 20-10-2013 | over Anabolen-koning

Woensdag besteld zaterdag in huis! Top service

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Eddy | 11-03-2016 | over Anabolen-koning

Deel 2 van mijn kuur besteld. Weer keurig en vlot geleverd. Zeer zeer tevreden :D. Thumbs up!!!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

R+R | 21-10-2013 | over Anabolen-koning

Anavar Only kuur gisteren na 6 weken afgerond. Daadwerkelijke behoorlijke krachttoename en circa 4 kg aangekomen in gewicht bij uitgebalanceerd voedingschema. Gewoonweg kwalitatief product. Nu nog 4 weken Nolvadex en dan eens kijken wat de volgende stap wordt. Misschien Winstrol/Anavar.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

C | 21-03-2016 | over Anabolen-koning

Ik heb op 7 maart voor de eerste keer een besteling geplaats en eerlijk gezegd was ik er niet gerust op dat ik de besteling zou ontvangen. Het koste mij heelveel moeite om geld in een envelop te zetten en dan opsturen, en dan maar hopen dat je wat binnen krijgt. Het was zeer onzeker voor mij of dat ik mijn pakketje zou ontvangen. Maar ja hoor, op 15 maart heb ik netjes mijn pakje ontvangen. Top. De comminicatie via het formulier is ook goed. Ik heb meerdere berichten gestuurd en elke keer kreeg ik binnnen twee dagen netjes antwoord. Helemaal Top. Ik hoop van harte dat dat de spullen die ik besteld heb net zo goed zijn als het contact met Anabolenkoning. Super, ga zo door dan zal ik zekker meerdere bestellingen plaatsen en elke keer iets in het gastenboek zetten.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Macho | 30-10-2013 | over Anabolen-koning

2 weken geleden Turinabol gekocht. Na een manco zaterdag alsnog netjes verzonden en vandaag afgeleverd. Klantencontact verloopt via de mail erg netjes.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Dimi | 23-03-2016 | over Anabolen-koning

geld opgestuurt vorige vrijdag en gistere paketje aangekregen, service is top nu nog kijken of het werkt, ik houd het up to date (anavar only kuur)

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

jerry | 07-11-2013 | over Anabolen-koning

na flink twijfel aan de betaling voorwaarde heb ik de gok toch genomen zondag mijn bestelling geplaatst netjes een track en trace nummer gehad vandaag woensdag is de bezorger onderweg TE VERTROUWEN deze website ! thnx

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Mass | 26-03-2016 | over Anabolen-koning

De levering duurt wat lang maar hij komt er wel . Nu aan de slag ben benieuwd

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

antonio | 07-11-2013 | over Anabolen-koning

supersnelle levering! maandag voor 18.00 het geld in de envelop op de bus gedaan en woensdag het product in huis.Top!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Steven | 26-03-2016 | over Anabolen-koning

Vorige week alles besteld vandaag alles binnen gehad zoals belooft. Mijn volgende bestelling zonder twijfel op deze site.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

patrick de jong | 08-11-2013 | over Anabolen-koning

vandaag geld opgestuurd en nu wachten op het moment :P zonder twijfel ga ik ervan uit dat het goed gaat komen

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

B | 31-03-2016 | over Anabolen-koning

pakketje vrijdag besteld vandaag alles binnen gekregen Top service !! Nu kijken of het werkt !

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Ajwen | 10-11-2013 | over Anabolen-koning

Vandaag geld in envelop aangetekend verstuurt. Hopelijk woensdag of donderdag bestelling binnen. Ga er vanuit dat dit ook gebeurd. Wacht met spanning af. Uiteraard laat ik ook weten via het gastenboek of ik de bestelling heb ontvangen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Jeroen | 05-04-2016 | over Anabolen-koning

Nu al een paar keer hier besteld en moet zeggen: uitstekende kwaliteit en prima levering.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

don | 10-11-2013 | over Anabolen-koning

vandaag mijn spulletjes ontvangen super service zeker een vaste klant erbij :) bedankt!

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

A | 05-04-2016 | over Anabolen-koning

Bestelling gedaan en netjes aangekomen. Was bang dat het fout zou gaan, ging dus perfect. Nu keihard verder trainen.

0 0

  10/10

Review Anabolen-koning

Leon | 12-11-2013 | over Anabolen-koning

Besteld en ontvangen duurde ff want zat weekend tussen

0 0